| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:12
- Nahlásit
Gerda
ke každé kampani jedna kurvička zdarma.
twe jako uš ale vážně!! neber to vot toho Horyny!!! seženu ti něco čistčího,ale todle uš neni prdel...tvůj medvídek kaola )))
Baysha
chumelenici miluje nejvíc, skáče metr do výšky a chytá vločky s hlasitým cvakáním čelistí
můj leží f posteli přikrytej peřinou a při pohledu z okna zvrací )))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
makrel
Baysha
taky mám zimomilku
no je s podivem že můj nejmenčí čokel má taky velmi rád zimu, ale ty velký moc nee
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
děfčata pak přišel Kavijár Kavalír a bylo německý představení o australských klokanech...ne, nedá se to vyprávět ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
ofšem bála bych se zlatý rány na jejím místě dyš vemu f ůvahu eskalaci duševních pochodůchno furt lepčí jak zlatá žíla, zvlášť vzhledem k Horynovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
Ale co se medvítkůch kaolůch týká, vzpomínám si, jak nám jednou, kdysi dávno, dyš sme byli malý, dělal strejc na stromě u nich na chalupě závěsnou houpačku. Lezl na dub v nějakejch mačkách či co, my na něj civěli a von řiká - tak děti, teď vám ukážu, jak leze medvídek koala na dub. Jenže se mu smekla mačka, z toho stromuá spadnul, zrovínka do míst, kde kopali studeň a měli vyskládaný skruže. A von prt, do těch betonovejch skruží. Medvídek kaola si tak odrazil ledvinu a udělal něco se zádama. To sme se tehdá nasmáli....konec veselého vstupu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
BrendaBenji
Má bejt vobleva a hnědá mrtka s větrama
Ty seš taková blpka!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
Gerda
nedá se to vyprávět ))))
taxi to pamatuj v neděli nám to přehraješ ))))
Alexa
furt lepčí jak zlatá žíla, zvlášť vzhledem k Horynovi
to je skoro fakt čéče..zlatá zlatá rána
musim dřít vy jelyta uš nepyšte!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
Medvídek kaola si tak odrazil ledvinu a udělal něco se zádama. To sme se tehdá nasmáli
medvítkové kaolové jsou veselá zviřátka ))) sou to takoví malí veselí skřítci..nudíte se? kupte si medvítka kaolu.-)))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
Gerda
zcela mimo tému - pani, plánuje se v sobotu nějaká vycháska?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
u nás mrtkuje velmi hustě a velký kusy mrdek, zimu mám ráda, ale už by mohla táhnout do řiti
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
.nudíte se? kupte si medvítka kaolu.-)))
uš se vám to nějak plete paní gdyž se nudíš máš si koupit medvídka mývala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
Baysha
f sobotu bé bránění asik a prochajda s bonc a spol bé v neděli nejspíše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:24
- Nahlásit
Alexa
gdyž se nudíš máš si koupit medvídka mývala
musíš bejt flexybylní! je vidět že s kaolou je stejná legranda jako s mývalem jak hesky popsala gerda,takže nevidim důvot k šablonám!!
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
šak já myslela prochásku nebránících u příležitosti bránění neděli nedávám, mám ze soboty na neděli noční
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
hele lidijové, mě napadlo, neuděláme nějako Velikonoční akci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:25
- Nahlásit
Baysha
pani, plánuje se v sobotu nějaká vycháska?
Korinkovi taky chtěli v sobotu na vraždění štěňátek, tak se můžete přigestit buď ke Korinům, jestli to máte blíž, nebo do prokopáku.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:26
- Nahlásit
Gerda
fčil nechápu - Korinkovic budou někde jinde, než v Prokopáku?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Baysha
šak já myslela prochásku nebránících u příležitosti bránění
jo ták..no nevim s kým pojedu na bránění bo Fanda si zasek záda ,tak leda esi mě veme gerdice a mezitim se můžete pocourat a pak dorazit na konec bránění..bych třá upekla bábofku bo bajko tam nebé aby jí mrdla do lesa!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
hele lidijové, mě napadlo, neuděláme nějako Velikonoční akci?
tentokrát by to mohlo být O Matýskovo vajíčko...když je to velikonoční a Bambiho pytlik už byl a Jiříkova SlePička teprv bude....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:28
- Nahlásit
Gerda
tentokrát by to mohlo být O Matýskovo vajíčko
třeba....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:28
- Nahlásit
Gerda
O Matýskovo vajíčko
to je myslim taková heská tečka za tim našim snažením )))))) pouze bych dodala o matýskovo modré vajíčko at to máme hesky vesele barevný )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
no prosim a je tu další závot ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:30
- Nahlásit
Zdar lidi, co nového krom medvídků, kolalů a mývalů a sněhů (u nás též sněhálo, ale už nesněhá)
Dementní vlkošed si zahráb na zahradě balonek do sněhu, tak jsme ho s druhým ovčákem cca 15 minut hledali na ploše cca 2m štvereční dementi ani jeden z nich by nemohl být lavinovej pes, páč sice značili správný místo, ale balonek nebyli schopný vytáhnout
Mám tu na čásek čubinu vlkošedou, je celá taková rozhozená balonkuje sice,ale ten sníh jí taky občas dělá problém, má trošku problém s lidma (zanedbaná socializace), ne že by stresovala, ale není si vůbec jistá, ale myslím, že na balonky to půjde
No a teď nejdůležitější zpráva - před chvílej si odvezli první štěňátko už to vidím, budu z nich na nervy celou dobu co tu budou a poslední štěně klasicky opět obrečím jsem zřejmě magor
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:31 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Baysha
zcela mimo tému
šiš, tady ňáká je jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:33
- Nahlásit
Eldoguero
před chvílej si odvezli první štěňátko už to vidím, budu z nich na nervy celou dobu co tu budou a poslední štěně klasicky opět obrečím
budeš brečet štěstim, až si konečně někdo odveze to poslední štěně na půl roce ))) Kdo šel první? Beatriks? Bandita?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:34
- Nahlásit
BrendaBenji
no Gerda měla přece koalovo-kaviárovo-kavalírovou psychotému sem jí ji brutálně narušila přízemním dotazem, což mě velmi mrzí
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:36
- Nahlásit
Baysha
no Gerda měla přece koalovo-kaviárovo-kavalírovou psychotému sem jí ji brutálně narušila přízemním dotazem, což mě velmi mrzí
tytyty, zasloužila bys teda to vovoce.............žlutý........dlouhý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:37
- Nahlásit
Gerda
Banditošek maličký, nejdřív se mi pokusil rozkousat kabel od myši, zřejmě mi jemně naznačoval, že si mám pořídit bezdrátovou, pak se vrhnul na kabel od počítače, další v pořadí byl houpací kůň dítěte a skončil na mé bačkoře
Aspoň je unaven a počítám, že celou dobu jízdy domů prospí
budeš brečet štěstim, až si konečně někdo odveze to poslední štěně na půl roce
Ano, pani i tohle je varianta, slzy ale potečou 100%
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
pouze bych dodala o matýskovo modré vajíčko at to máme hesky vesele barevný
Pamatujte si, že vás zabiju. právě jsem se vrátila od šéfový, udělám si kafe a že na uklidnění si dočtu žumpu a teď mám půlku kafe na monitoru!!!
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
tak to paní gratuluju ke zmenšení smečky
Baico
Určitě se přijdu podívat, asi vezmu i Bůcha tak ho ale někam radši schovám, aby vás nerušil a nekazil to.
Gerda
tentokrát by to mohlo být O Matýskovo vajíčko.
jsem zvědavá na jeho reakci až se to dozví, že chcete závodit o Matýskovo vajíčko
|