| Autor |
Zpráva |
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:14 - Změnil/a: Pardálka
- Nahlásit
Biluššššško!!!!
prosím prosím dotaz úplně odjinud: někde v bruntále má být chovná stanice ibizského podenga - nevíš náhodou, co je to za lidi? jestli se s nimi dá hovořiti a má tedy smysl je kontaktovati??? používají traverzu???
stránky nemají, teda jsme je alespoň nenašla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:21
- Nahlásit
Dobré ráno lidé moudří i vy, co jste ještě mladí.
Vůbec nemám čas číst vaše výplody za celý víkend, ale musim vám říct, že sme v sobotu moc pěkně ípily, až sme sklidily lehkou pochvalu, jako že nám to pěkně jde. Fakt je, že jsme byly v družstvu se štěňaty, ale jako kdybych to vůbec nenapsala, jo? A za ty prachy, co to cvičení stálo, Mařenu utluču sáčkem s odměnama, jestli nebude pěkně ípit celou dobu!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:34
- Nahlásit
Čus fšicí namožený, nenamožený, chudí duchem i ti s IQ 100 , smradlavé Boženy, atd
Víkendovka byla super, budu z toho čerpat energii hodně dlouho, páč v rachotě to stojí za ho*no.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:36
- Nahlásit
Pardálka
chceš kámoše pro Leoparda?
kamarádka má chov. stan. podengů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:37
- Nahlásit
Pardálka
Ahoj, bohužel ti neporadím. Vím,že tam ti lidi jsou, ale nevím o nich nic bližšího. Drželi se co nejdál od nás. Nikdy nepřišli na žádnou naši akci, na cvičák taky ne.... Buď jsem jim nebyla sympatická, nebo je prostě žádné akce nebrali (a že jsme měli široký záběr ) . Traverzu určitě nepoužívají, poněvadž jinak bych je znala. Mám v Bruntále výhradní prodej
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:40
- Nahlásit
Jimmi
jo a nebydlí v pticích či jak se to skloňuje?;) má kratkosrté kólie, ne?;) no tak tam se jedu zítra podívat;))
a jojo, výhledově chci pro pardála kámoše;)
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:42
- Nahlásit
Biluška
Traverzu určitě nepoužívají, poněvadž jinak bych je znala
no tak to je problém....
neva, i tak díky;) s rasama jako farón nebo pondego lezou na cvičák jen blázni, že jo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 12:11
- Nahlásit
Pardálka
s rasama jako farón nebo pondego lezou na cvičák jen blázni, že jo...
No to určitě . Ale my jsme dělávali i fůru akcí jako "Psí den", "Hrátky s pejskem", různé výstavy voříšků s třídou pro papíráky a tak. De facto k nám občas zabrousil snad každý kdo má v Bruntále psa . Krom těch, kteří věří různým pomluvám a nemají mě rádi. Buď to bude i případ těch podengáčů, nebo je podobné akce prostě neoslovili.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Biluška
důvody absencí mohou být různé;)
Se mi zdá, že chovatelé těchhle plemen jsou tak trochu "prestižáci"
jak jsme psala, jedu se na nějaké pondegy mrknout zítra, tak já se té paní poptám na ty bruntálské.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Pardálka
Pozdravuj paní chovatelovou od Markéty s Jimem, řekni, že mě dobře znáš, budeš mít protekci . Její zlatá krátkosrstka Gaya je Jimova ségra
Jo a podenga jsou nádherný, nicméně, já bych si je do města nepořídila
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:10
- Nahlásit
Jimmi
ok, vyřídím
podenga jsou nádherný, nicméně, já bych si je do města nepořídila
myslíš že je to horší než faraón?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:20
- Nahlásit
Pardálka
tak já se té paní poptám na ty bruntálské
Si vzpomínám, že s nima byl kdysi rozhovor v místních novinách. Jako, že přivezli prvního podenga v republice, nebo tak něco. V těch novinách tvrdili, že budou coursingovat, tak se zkus zeptat lidí na foru o coursingu
myslíš že je to horší než faraón?
No, rozhodně horší jak šeltička to je absolutně nejlepší pes kamkoliv
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:30
- Nahlásit
Pardálka
Biluška
Na coursing ano, ale vzhledem k tomu že jsou chovaní na lov králíků, tak jsou dost akční. Doma ne, to jsou v naprosto v klidu, aby byli připravení na ty králíky Ve Španělsku snad ještě dodneška loví.
Ode mne žádné rady nečekej, Sabina má tři a teď štěnda, takže ona ti poví jací jsou nejlíp. Ale mají obrovskou výhodu v tom, že jsou to mazlové a naprosto nekonfliktní pesani. Taky myslím, že jsou rádi ve smečce.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:34
- Nahlásit
Jimmi
no mě ty "popisy povahy" přijdou právě dost shodný s faraonem... to s ní zítra proberu a poreferuju;)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:41 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Pardálka
já neznám faraona, ale vypadá jako malej podengo
neznám povahu faraona )
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 13:44
- Nahlásit
Jimmi
shodné rysy, zdá se, nebudou pouze exteriérového charakteru....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 14:50
- Nahlásit
Tak děcka, naposledy se vás tady ptám, kdo chce být dobrovolně mým mecenášem a dát mi milion. Už se blíží chvilka, kdy si to budu muset zařídit, vždy se od té debaty někam uhne, tak to tu nastiňuji znova - lidi, co vám to udělá? To nemáte charakter? Mamko, taťko, Můdr, ispidichu, želvo, Hynku, Viléme, Jarmilo, vy hrdobci!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:05
- Nahlásit
Gerda
tak se zastav u mě v garáži dneska kolem 7h
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:12
- Nahlásit
benda2
a gde máš tu garáž???Stačí adresa,ani nemusíš chodit votvírat.
Ale nepiš to sem,bo by měli některý náskok a co kdyby ti tam vlezla pozadu Čakina,třá jako na tý kladině!!To by ti vybourala vrata!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:16
- Nahlásit
benda2
Tak já bych si s dovolením vzala ty milionky dva....dyš to tak vidim....
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:21
- Nahlásit
Neessi
Gerda
nevíte o někom kdo by tam hlídal ??? mám tam na stěně hokejky podepsaný od reprezentantů a nerad bych o ně přišel.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:24
- Nahlásit
benda2
nevíte o někom kdo by tam hlídal
Dáme to na starost Bordžínce,na tu si nikdo netroufne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:24
- Nahlásit
benda2
nevíte o někom kdo by tam hlídal ???
No rozhodně moje Marie - je strašnej zabiják a když jí pomůžu, uvidíš, že hokejky zůstanou netknutý!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:36
- Nahlásit
Neessi
Už je nás na to hlídání moc, já sem si řekla první, taťka pozval zejména mě, ať si i první vyberu, takže aby bylo mezi námi jasno - já jdu dnes hned po práci, vy můžete přijít až zítra, sebrat, co co zbylo, a jestli se někdo dotknete taťkovejch hokejek, pošlu na vás psy!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:47
- Nahlásit
Člověk je ve vypjatých situacích schopen velkých věcí....někdo složí božskou sonátu, já vim, že bych to dokázala všechno odnést ve velmi krátkém čase....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:02
- Nahlásit
Gerda
Člověk je ve vypjatých situacích schopen velkých věcí
no ve vypjatých situacích jistě,ale tomuhle bych neříkala situace Navíc ty libry.....nevím,nevím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:09
- Nahlásit
Neessi
ale tomuhle bych neříkala situace Navíc ty libry
Je to situace, když máš stres, abys to pobrala v co největšim množství přece - to je dokonce prekérní situace, zejména ve chvíli, kdy máš pouze 75l batoh! A co se liber týká - žít se dá i v anglii přece
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:12
- Nahlásit
Gerda
Je to situace
A není...není....je to jen hamounství,nenažranost,chtivost....a to není situace,to je špatná vlastnost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:21
- Nahlásit
Neessi
je to jen hamounství,nenažranost,chtivost
špatná vlastnost
Já bych to tak nedramatizovala - jiných špatných vlastností nemaje, uchýlím se alespoň k těmto. čék neni dokonalej. A podle názvů to nejsou ani smrtelné hříchy, na to mi bude stačit pročistit karmu jen malým příspěfkem volaké charitě.
Děcka! Kdo mi půjčí na dnešní večer návěs? Anebo Tatru?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:26
- Nahlásit
Gerda
Děcka! Kdo mi půjčí na dnešní večer návěs? Anebo Tatru?
Tak teda já.Ale řídit budu já a ty pojedeš ve svým autě A kdybych náhodou uhnula jinam,než bydlíš,tak to neřeš.Stačí,když všechno naložíš,včetně hokejek.
|