Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:12
- Nahlásit

pitbull
a co ti zvedlo? a kde ?

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:19
- Nahlásit

Ebony
na vedlejším foru, beru ledacos, ale když tam někdo napíše. že není rozdíl v tom jak se dělaj stopy v IPU a jak podle NZŘ a že se podle všech řádů posuzuje stejně, tak by si měl doplnit vzdělání, do pr...když ten rozdíl nevidí, tak proč teda nemáme jeden zkušební řád?(naštěstí)

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:23
- Nahlásit

pitbull
že není rozdíl v tom jak se dělaj stopy v IPU a jak podle NZŘ
no...kdy jsi naposledy byla na zkoušce, možná by ses divila

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:24
- Nahlásit

pitbull
na vedlejším foru-ty myslíš asi ve "Výcvik na cvičáku",že jo.Tak se přestaň rozčilovat,to najdeš v každý sekci něco
Říkám ti "klíííííííííííííííd" ,stačí že nám tu funí vichřice.Stejnak nám za chvíli odpojí elektřinu

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:33
- Nahlásit

Ebony
poslední dobou se divím docela často... mezi stopami v IPU a NZŘ je velký rozdíl a jestli si to rozhodčí neuvědomuje a nezná ani rozdílnou metodiku a posuzuje NZŘ stejně jako IPO, pak ať mi promine, ale je to magor a měl by posuzování nechat...služební a sportovní pejskařina má svoje specifika a pochopitelné rozdíly, kdo je nevidí a nevnímá, tak je buď ignorant nebo slepý... a to teď píši aniž bych tu či onu pejskařinu chtěla upřednostňovat i když pochopitelně své zaměření mám, ale ať si každý dělá co chce, ale hlavně ať nekecá bludy, že nejsou rozdíly...rozdíly jsou a právě v posuzování by měly být...

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:41
- Nahlásit

pitbull
no, většina rozhodčích posuzuje oba řády, a většina je posuzuje téměř stejně, navíc nevím nic o tom, že by byl NZŘ řád "služební", pokud vím jmenuje se Zkušební řád pro sportovní výcvik psů v České republice

A ani TART není služebním řádem - ty mají jen Policie a Armáda a zkoušky z Tartu tam pro psy k pracovní upotřebitelnosti neplatí

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:51
- Nahlásit

Ebony
pokud je problém v tomhle, tak měním slovo služební za pracovní, ale já myslím, že ty při svých zkušenostech víš o čem mluvím...když už tu existuje pracovní a sportovní pejskařina, tak je potřeba skutečně rozlišovat právě při zkouškách, znám se spoustou lidí, kteří udělali v obou pejskařinách velký kus práce, byli různých mistrácích, stáli na bedně na pětistováku i na IPU, někteří dokonce pískaj, ale dovedou si ty rozdíly uvědomit a podle toho kvalitně posuzovat, ale tvrdit, že se stejně dělají stopy v IPU i v NZŘ, to myslím uznáš i ty, že je blbost...

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 21:59
- Nahlásit

pitbull
ale jo, samozřejmě to stejný není, ale většina z toho je prostě sport, a bohužel bejvávalo...i NZŘ je teď prostě sportovní zkušebák

já zas nemám ráda dělení na "služební" a "sportovní", protože si pak kdejakej picmoch s ZMT vykřikuje, že má psa "služebního" dyž von tak cvičí ten TART...jsou prostě psi služební - policejní a pod., a zbytek si jen hraje...ani nic jiného dělat nemůže...

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:12
- Nahlásit

Ebony
já zas nemám ráda dělení na "služební" a "sportovní

tak vidíš,taky nemusíš ty nový trendy.Pořádnej ovčoun buď cvičí nebo ne.Ale určitě sportovce z něj neuděláš.Kterej sportovec taky kouše na rukáv,že jo?

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:15
- Nahlásit

Ebony
jenže to dělení tu vytvořily naše špičky v kravatách a nikoho se moc neptaly... nemám nic proti těm kteří cvičí IPO, ale i u nás na cvičáku už začíná být trend, že se staří a dobří pejskaři bojí zmínit, že by radši kdyby jim figurant pomohl s NZŘ než s IPem, aby se náhodou nezesměšnili tím, že mají radši něco, co teď moc nefrčí...dobře jsi napsala "bohužel". IPO už sem patří, ale já bych byla docela ráda, kdyby se fakt zachovaly takové kvality jako byl pětistovák, jinak jak už jsem napsala ať si každý cvičí, co mu vyhovuje...to je důležité, aby mohli pejskaři dělat co se jim líbí, já třeba smekám před lidma, kteří udělaj kvalitního asistenčního psa nebo vodícího a je mi jedno jestli to někdo nazve sportem nebo prací...

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:16
- Nahlásit

Neessi
asi si moc nepokecám, někdo nám sem poslal ten debilní vítr a mně neleze net...každej příspěvek odesílám hodinu

Na dvoře mi teď seděl chudák kos a odmítal opustit stanoviště za dveřma, protože nemohl v tom větru vzlítnout, tak jsem ho musela odnést, aby ho ti naši sloni neušlapali (no někteří nejen ušlapali )

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:22
- Nahlásit

Ebony
no vidíš a to tady kecáme o něčem co nevyřešíme a já musim jít ještě venčit a nevim jestli mi to toho malýho vořecha neodnese...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:26
- Nahlásit

pitbull
ahoj pitbull, ako u vas?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:27
- Nahlásit

Ebony
ja chcu kosa...bych mu řikala Evžen a dávala mu zrní...nebo žížaly či kýho šlaka to žere

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:30
- Nahlásit

Mucholabka
ahoj, ale nestojí to za nic, vítr nám asi odnese barák i s internééétem a to nevim jestli mi neodlítne pes až s nim teď půjdu ven...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:59
- Nahlásit

pitbull
Odkud šeci ste? Tady na SM se zatial nic takeho nedeje.

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 23:06
- Nahlásit

Mucholabka
Severní Čechy a pěkně tady lítaj větve a všechno co neni pořádně ukotvený minimálně pod betonem...Neboj ono to tam dorazí...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 23:15 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

pitbull
Jáj, ta Dyjana se má, že už v sev čechách nebydlí

všechno co neni pořádně ukotvený minimálně pod betonem
Co u nás neukotveno, to jest majetkem cygana.

Dne 12.01.2008 spatřila hlídka MP ve Slezské Ostravě dva mladíky, kteří vezli na dvoukolovém vozíku 31 kusů plechů. Hlídce mladíci (16 a 17 let) sdělili, že plechy vzali z volně přístupného pozemku, kde probíhá rekonstrukce domu. Ty chtěli následně zpeněžit ve sběrně druhotných surovin. Při ověřování totožnosti mladíků vyšlo najevo, že jeden z nich je osobou hledanou Policií České republiky. Mladík byl na místě předán přivolané hlídce státní policie a událost bude oznámena příslušnému správnímu orgánu pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku, za což mladíkům hrozí pokuta do výše 15.000,- Kč.

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 23:23
- Nahlásit

Mucholabka
tak to už je stejný asi všude, tady si taky všechno musíš držet...

pitbull
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 23:24
- Nahlásit

Přeji všem dobrou noc, ať vás vítr neodvane...

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:05
- Nahlásit

Mucholabka
neboj, v Olomouci už fičí, to je u vás co by dup

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:08
- Nahlásit

nejaka vychrica?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:21
- Nahlásit

Ebony
A kurec. To abych šla spát na ten vítr. Ať vás blechy koušou celou noc.

želva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 07:41
- Nahlásit

nazdar lidi,no já vám byla včera nějaká ztuhlá,ani vana mě neprobrala tak jsem to raději zatáhla a spala a spala a psy taky spali a spali
tady vítr ani moc nejni,ale prší,což vůbec nevadí,takže na vychajdu jdeme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:19
- Nahlásit

čus fšicííí co jim ve vichřici ulít čokl i ti co maj dinosaury,tagže jem to nehrozí
jen procházim,dem teda venčit,ale f tom počasí to bé maso.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
dem teda venčit,ale f tom počasí to bé maso.

To teda bude maso-je tam fakt hnusně.Čubiny jsou už teď obalený bahnem,takže jsou těžší než obvykle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:52
- Nahlásit

Neessi
takže jsou těžší než obvykle
jako i Zaremba jo??? To snad už ani nende...
Hele,Zaremba je blbý bo je to holčička,budu jí řikat Fibingerová,jo?

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
jen procházim,dem teda venčit,ale f tom počasí to bé maso.
Sem prošla jenom do práce a bylo to maso.

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:04
- Nahlásit

davidkova renata
Zaremba je blbý bo je to holčička,budu jí řikat Fibingerová,jo?
Jak jako blbý, TA Zaremba, podle vzoru žena, né?

želva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi
vy stim naděláte,mi jdem rádi a se sluncem v duši,za chvíli razíme

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání