Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:26
- Nahlásit

Gerda
misionářský pohled si viděla ve filmu z USA. Kdy pohledný automontér nebo mechanik vyjel z pod auta na lehátku na kolečkách a okouzlil kolemjedoucí slečnu z Newyorku která píchla kolo.
Tě asi pozvu do dílny až zase budu odpojovat spojku s rukama vzaženýma hluboko do nitra vozu hledajíc spojení šroubu a matice, zkroucen a v křeči, poslepu a nevědomky neboť to bylo poprvé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
Myslíš,že lepší by byla poloha mléka a vody?
Záleží s čím přichází, pokud s nabídkou kvalitního sexu...obávám se ale, že taťka nemá ani těžítko.

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:29
- Nahlásit

davidkova renata
no já na něj šel párkrát silou a to bude ta chyba. Místo haltiny jsem prokopl blatník a místo korekce cuknutím jsem rozbil přední sklo. A ted spolu ležíme na heveru a budujeme vztah

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:31
- Nahlásit

benda2
si viděla ve filmu z USA
zkroucen a v křeči, poslepu a nevědomky neboť to bylo poprvé
Tak to nebyl z USA, ten byl korejskej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:31
- Nahlásit

davidkova renata
Jak napne
Tak to bude napnelismus!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:33
- Nahlásit

jablunka
Tak to bude napnelismus!
Anebo nadměrná kučeravost vlny.

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:34
- Nahlásit

Gerda
ten byl korejskej.
a jmenoval se mladý autopanic.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda
nadměrná kučeravost vlny
To už je na mě složitý.......

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:37
- Nahlásit

jablunka
To už je na mě složitý..
na mě taky jdu pro mladou do školy............. to je jediná jistota

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:38
- Nahlásit

benda2
Tak to byl čínskej - Li Po - Nefritová flétna, to je jasný, jak je tam panic, nemůže to být nic jinýho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:14
- Nahlásit

Kde ste lidi? Zase sem uvízla v práci, naštěstí mám Marii s sebou, tak mi to nevadí. Stala se mi lehce prekérní věc - servisák mi přivezl Knoedla do práce, já běžela do bankomatu s novou kartou vybrat peníze, v přesvědčení, že si PIN pamatuju dobře, jsem ho neomylně 3x stejně blbě zadala, karta se blokla a servisák odjel bez peněz i bez auta. Eště že je to dobrý člověk a smím mu to přivézt o víkendu nebo zítra, prostě kdykoli do konce týdne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:44
- Nahlásit

Ahoj lidi, co je nového?
Do Prahy jsme vůbec nedojeli, neboť Amálka utrpěla akutní úraz při projetí hlubokým neviditelným výmolem Momentálně je v nemocnici a zatím nám nesdělili diagnozu . Mám z toho deprézi, až mě přejde tak vám vylíčím jak se jede 120 kiláků s autem, které odmítá zatáčet doprava a jen s velkými obtížemi zatáčí doleva

Kolegyni Davídkové a kolegovi Bendovi se hluboce omlouváme a velmi litujeme, že jsme se nezůčastnili tangáčového setkání . Snad to vyjde jindy
Kolegovi Isdpchovi rovněž s politováním sdělujeme, že naše účast na srazu je značně ohrožena. Uvidíme ráno podle stanovené diagnozy a výsledku operace.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:55
- Nahlásit

Všem gratulujícím hupřímně děkujeme,dnes byl fakt náročný den.Dort jsem upekla z kila hovězích jater,4 vajec,slaniny a trocha mmouky.Než vychladl,tak jsme šly s Bordžou na stopy a pak na večerní obrany,aby si to k narozeninám pořádně užila,což může potvrdit figurant,který z toho bude zřejmě ještě pár dní utahanej.Doma jsme jí popřáli a do dortu se pustila tak rychle,že jsem to nestíhala fotit.Takže číhněte na album: 1.narozeniny Borgie
http://album.volny.cz/samanka1/

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:01
- Nahlásit

z kila hovězích jater,4 vajec,slaniny a trocha mmouky
a pak nemá mít sto kilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:09
- Nahlásit

Gerda
obávám se ale, že taťka nemá ani těžítko
jasnovidko..
no ale mohli bychom teda vyzkoušet tu príma hru Vyděržaj,pyjoněr a neptej se kam bysme to připnuly
jablunka
nadměrná kučeravost vlny
To už je na mě složitý

to je jednoduchý,nadměrnou kučeravostí vlny trpěj výhradně vofce a Jára Cimrman
Biluška
velmi litujeme, že jsme se nezůčastnili tangáčového setkání . Snad to vyjde jindy
Také jsem zklamána.. na příště si teda pořídim eště rajcovní podprdu a to by bylo aby to nebylo
Neessi
a trocha mmouky
co je trocha ? Jinak mám zlepčovák,příště ho můžeš zadělávat třá f tom bazénku co Radon koupil na zahradu v létě

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:14
- Nahlásit

Zase se mi povedlo sednout si na telefon a odeslala jsem ajce jen 6 zprav, nikoli 43 jako minule. Jdu vencit do parku. Nazdar lidi.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:28
- Nahlásit

Ebony
a pak nemá mít sto kilo

Ale holky se o to podělily ....sice ne rovným dílem,páč nejde fotit a rvát je od sebe zároveň,ale vzhledem k tomu,že to bylo místo večeře...
čéče,ty už jsi jak Honza Dubovej-ten furt reje,ať jí zhubnu

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
nadměrnou kučeravostí vlny trpěj výhradně vofce a Jára Cimrman
tak teď už je mi to jasný!
Teď sme přijeli z města,páč sme kvůlivá nejmladšímu museli jet koupit novou mikrovlnku!Vytáhl si zní ten otočnej talíř a hodil ho psovi!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
co je trocha ? Jinak mám zlepčovák,příště ho můžeš zadělávat třá f tom bazénku co Radon koupil na zahradu v létě

No vidíš ,já furt nemohla najít pořádnou mísu

Ale kilo jater zase není tak moc a tý slaniny bylo jen 20deka,fakt nekecám.
Hele,ale ty vobrany ve tmě neměly chybu.Bordžínka měla svítící obojek,paráda.V pohodě hladký zadržení a vyskočila,jak baletka.Jen figurant má něco se zádama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:34
- Nahlásit

jablunka
kvůlivá nejmladšímu museli jet koupit novou mikrovlnku!Vytáhl si zní ten otočnej talíř a hodil ho psovi!
hm,zřejmě nám roste nový kinolok
Neessi
pohodě hladký zadržení a vyskočila,jak baletka.J
To mi připomíná Homolkovi ,ti řeknu,ta shodit takovejch padesát kilo... ,úplná baletka Můžem jí řikat pracovně Heduš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:38
- Nahlásit

fšicíí
brou,du kecat s nemethovou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
hm,zřejmě nám roste nový kinolok

To nám to kinolokování pjekně začíná!
Můžem jí řikat pracovně Heduš

Tak ještě musíme sehnat Ludánka......

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:40
- Nahlásit

Neessi
fakt nekecám.
Jen aby,my tady dostáváme dyjétologycký rady a Heduš má metrák!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:41
- Nahlásit

jablunka
Tak ještě musíme sehnat Ludánka

no navrhuju nějakýho exterierovýho šampiona,splnujou to jaxi fšici

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
no navrhuju nějakýho exterierovýho šampiona,splnujou to jaxi fšici
Myslíš uražprdelníka???

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:56
- Nahlásit

davidkova renata

Já ti dám Heduš náhodou je to holka urostlá,žádná skalára

jablunka

Jen aby,my tady dostáváme dyjétologycký rady a Heduš má metrák!

Nemá metrák,jen půl a je náhodou na dyjétě.Jen dneska měla vyjímku-narozky se nepočítaj

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 21:02
- Nahlásit

Neessi
Nemá metrák,jen půl
To je na roční vofčounku taky darda!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 21:10
- Nahlásit

jablunka
To je na roční vofčounku taky darda!

Ale prdlačku,paní.Ona není běžný ovčoun,co znáte tam od vás.Na tu její kohoutkovou výšku má podle BMI akurát

Ty hrbatý ovčouni,co chodí na cvičák jí dosahují ušima ke kohoutku,tak co byste chtěla.A náhodou už zhubla 1,5 kila.A teď vás,pani ,nase...-já zhubla už 4 od vánoc:lolržím dyjétu s Bordžínkou

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 21:20
- Nahlásit

Neessi
.A teď vás,pani ,nase...-já zhubla už 4 od vánoc
Nenaserete,já zhubla 5kg,ale na mě to zasejc není tolik vidět!Ale jak začnu zase normálně konzumovat,tak to bude zase nahoře!

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 21:31
- Nahlásit

jablunka
Ale jak začnu zase normálně konzumovat,tak to bude zase nahoře, nech si to patentovat a podávej rady chlapům , výrobce viagry zkrachuje a Ty budeš v balíku

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání