| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:43
- Nahlásit
isdpch
nějak podezřelej servis
To je doporučenej kamarád, on má těch kšeftíků hodně, pokud si na mě udělá víc času, třá to sfoukne za jeden den. Já právě teď chci jen k němu, abych měla jednoho servisáka, co to auto bude znát a bude si pamatovat, kdy mám co vyměnit/dolejt atd.
jestli teda půjdeš na Dívčí hrady
Jelikož Mařka už normálně chodí, půjdu ráda, samozřejmě pokud nebude pršet, nebo něco takovýho.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:49
- Nahlásit
Gerda
samozřejmě pokud nebude pršet, nebo něco takovýho.
prosímtě,copak mařce vadí déšt? ale asi to myslíš kvuli tý noze aby se jí tam nic nedostalo,že jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:51
- Nahlásit
želva
copak mařce vadí déšt?
déšť vadí zejména mě, prší mi na brejle a nic nevidim. Chci holomráz.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:54
- Nahlásit
želva
tak jak tu koukám,tak se do vaší ˇsektyˇnikdy ne
??ti řikám abys šla,akorát se ptám proč! co je na tom složitýho?????
želva
copak mařce vadí déšt
Vo vona Mařka ,stejně jako Nyný , jaxi nepude sama a nám déšt vadí a to tak že velmi!
Gerda
Hele příští sobotu já nemůžu, protože jedeme na fríčko
to je fuk,já na fríčko nejedu,takže můžu ííípit do alelůja
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:55
- Nahlásit
Gerda
no je fakt lepší holomráz než dešt,ale tak si na brejle nasat jako u auta stírače
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
ale nic,stejně je akce v chuchli,ale v neděli jdu taky co je na tom složitýho?????
želva
davidkova renata
heled,nevíš vo nějakejch vobranách třebas na unor,kdyby jo,mysli na mě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:58
- Nahlásit
želva
nevíš vo nějakejch vobranách
no uvidim zrovna ted v neděli esi budou..Jarda si minulej víkend přivez štěndo,tak nevim jak na tom bude.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně,dík
jinak budu od zítřka večer až do neděle bez chlapa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:03
- Nahlásit
želva
jinak budu od zítřka večer až do neděle bez chlapa
štastná to žena..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
štastná to žena..
ani nevíš jakou mi udělal radost když mi to dneska volal,ale to víš,že jsem dělala chudiku,jako že budu sama a že se na něj moc těším
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:18
- Nahlásit
želva
ale to víš,že jsem dělala chudiku,jako že budu sama
Nevesely, truchlivy, jsou ty kraje vodní, kdesi v skále pod leknínem plyne tu den po dni. Tu slunéčko nezasvítí, větřík nezavěje, chladno, ticho jako žal v srdci bez naděje - tohle mu napiš na lednici a uvidíš, že začne mizet na mnohem dýl ))))
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:30 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Přátelé,
Myslím, že je čas přiznat sobě i kynologické veřejnosti, že naše Čakina se již právem zařadila mezi české velikány jakým je například Jára Cimrman. A právě se jmenovaným má hodně společného. Například tak jako Járu si v mládí pletli s holčičkou tak i naší Čakinu si v dětském věku pletli s chlapcem neboť nosila modré oblečení po svém o 10let mladším bratrovi.
Teprve když se její bratr narodil a tehdy už desetiletá Čakina pomáhala s přebalováním a koupáním bratra si nemohla nevšimnout, že bratrovi přebývá cosi připomínající ocásek a dva oříšky. Šla tedy na poradu se svým spolužákem Vydrou, který k nim propadl z vyšších ročníků a k jejímu překvapení zjistila, že je holčička.
Asi jen málokdo si uvědomuje, že právě naše Čakina položila základ světové kynologii. Například rozdělení jednotlivých kynologických sportů a disciplín je právě její zásluhou.
Je známo, že jedno zimní odpoledne Čakina venčila a sáňkovala se svými kamarády když uviděli lapku jak vykrádá statek. Čakina se ujala organizace a jedné kamarádce řekla at zapřáhne svého psa do sáněk a jede upozornit hejtmana a štábního Rychtu. Kamarádka jí odvětila, že nemá popruhy. Čakina na ní zavolala „použij mašle“ Norové toto později přejmenovali na Mashle a psovoda nazvali Masher.
Druhé kamarádce přikázala aby běžela doleva přes kladinu a přeskočila zítku.
Na třetí jen houkla „utíkejte tunelem ajdiklitým“
Sama Čakina si vzala úkol nejtěžší a šla lesem přímo po stopě lapky. A když ho doběhli tak její pes skočil na lapku, zakousl se mu do ruky a opřel ho o bránu. Když potom ostatní chtěli cvičit tento cvik tak říkali jdeme cvičit „o bránu“ a následně z toho vzniklo obranu.
Toto je zlomek toho co naše Čakina přinesla kynologii. Výčet všech jejích úspěchů a zásluh by byl minimálně na knihu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 14:46
- Nahlásit
Gerda
když on neumí číst
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 16:54
- Nahlásit
Gerda
chladno, ticho jako žal v srdci bez naděje ........nevesely truchlivy jsou ty vodní kraje,kde si v trávě pod leknínem rybka s rybkou hraje.....
božínku ,Gerda,ty mi restartuješ paměť z ouplně jinýho souboru.To je chyba,sakriš.Teď si nemůžu vzpomenout,kam jsem odložila maso pro čubinky,ale třá mi ho schoval ten Němec...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:03
- Nahlásit
Neessi
nazdááááár,kde je ten článek???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:07
- Nahlásit
Neessi
mi restartuješ paměť z ouplně jinýho souboru
A co třá - Byl jednou jeden král, byl starý, už netěšil ho svět, už netěšily ho dary. Ten král rád jedl med. Tak rád ho jedl z misky, rád strkal do něj nos. Měl medu plné pysky a trůn měl plný vos. Na jeho sladkém nose, jenž svítil jako báň, se zalíbilo vose, a usedla si naň. Král nehněval se na ni, ten starý král byl rád, čechral si bradu dlaní a chtělo se mu spát.
Maso pro čubinky je v dobrých rukou krále Boženky Brožinkové )))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:50
- Nahlásit
Gerda
Maso pro čubinky je v dobrých rukou krále Boženky Brožinkové )))
a není ...není....našla jsem ho dřív než Bordžínka .Pravda,bylo na neobvyklém místě(rači ani neřeknu kde,bo by ste se mi smáli),ale našla.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:52
- Nahlásit
želva
nazdááááár,kde je ten článek???
Ten musím nejdřív napsat Ale stejně jsem tě dostala,co?
Hele,že ho Gerda neviděla-ten časopis?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:54
- Nahlásit
Neessi
Hele,že ho Gerda neviděla-ten časopis?
viděla, ale neni amatér, aby si myslela, že si měla Boženku v časopise
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:58
- Nahlásit
Neessi
A ten druhej úryvek už ti nic nezapnul v paměti? Mi neřikej, že ho neznááááááš ))
a co třá: Nohy ve vzduchu jak prostopášná žena a vypocujíc ostrý proud si s klidem vyvrhla, jsouc polootevřena hrob břicha páchnoucí jak vřed.....
.....Až na smrtelném loži, kněz udělí vám svátosti, pak odeberete se hnít, pod trní a hloží, rozpadnout se na kosti. Pak řekněte, má sladká krásko krásek, těm červům, jež vás přepadli, že zachoval jsem si tvar bývalých svých lásek, i když se zcela rozpadly.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 17:59
- Nahlásit
Neessi
je zdravé jíst tmavej chleba + makreli v rajčatovou tomatu???
já to ted papkám i psy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:01
- Nahlásit
Gerda
a nebyl by tam ještě jeden byteček volnej,tam u tebe ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:01
- Nahlásit
Gerda
Mi neřikej, že ho neznááááááš
Ale znám,jen zpaměti už ne,na rozdíl od Erbéna
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:04
- Nahlásit
Neessi
heled,kde se fláká tvoje kámoška (ted si nevzpomenu na jméno)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:04
- Nahlásit
želva
nebyl by tam ještě jeden byteček
nebyl ))
Neessi
já vim, že znáš, to je jasný, to zná každej
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:05
- Nahlásit
želva
je zdravé jíst tmavej chleba + makreli v rajčatovou tomatu???
já to ted papkám i
tmavej chleba je dobře,makreli je gramaticky špatně(makrely),jen nevím,jestli je rozdíl mezi rajčatovou a tomatu
ale jsetli myslíš v tomatové omáčce,tak to se jíst dá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:05
- Nahlásit
želva
ted si nevzpomenu na jméno
PITBULL
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:09
- Nahlásit
Neessi
no jo pořád,takže dobrý,já jsem ted na to ulítlá a žrala bych to pořád,ale v tom tedy nejsem na 100 %
Gerda
jo jo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:09
- Nahlásit
želva
heled,kde se fláká tvoje kámoška (ted si nevzpomenu na jméno)
doma,je po operaci-myslíš pitbull?Jdu ji sprdnout,jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 18:11
- Nahlásit
Neessi
jo tak to jí přeju brzké uzdravení
|