Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
můžem teda jít pěšky,no

a jak bys jinak chtěla jít?Znáš Gerdu,rači běžte pješky,ať se neztratíte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Neessi
jak bys jinak chtěla jít
autem.Sem trefí a pak jí navedu,dyštak..Už sme tam jeli s isdpch

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
Sem trefí a pak jí navedu,dyštak.
aby jste nedopadly jako v Bratislavě, jedeš jedeš hledáš most a najednou koukáš, že jedeš do Madarska

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:34
- Nahlásit

benda2

aby jste nedopadly jako v Bratislavě, jedeš jedeš hledáš most a najednou koukáš, že jedeš do Madarska

to mi povidej, pri 4 navstevach bratislavy se mi 2x podarilo dorazit do zahranici - poprve do rakouska (to jsem mel navic v aute 7 psu), podruhe do madarska - to jsem byl nastesti sam.

ps: sunar z ameriky by mel byt bez problemu

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:50
- Nahlásit

argosek
jo jo já hledal Slovnaft když najednou koukám, že všude prodávají langoše.

ps: nevíš jestli u nás fungujou bakterie do septiku z USA?

rosnička
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:52
- Nahlásit

Čus fšicí přítomní, nepřítomní i nezvěstní!
Najde se tady někdo, kdo je štont shrnout vobsah posledních šestačtyřiceti stránek (dlouho sem tu nebyla) do dvou stručných vět? Máte na to deset minut, jsem v práci a za chvíli končím!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:56
- Nahlásit

rosnička
Najde se tady někdo, kdo je štont shrnout vobsah posledních šestačtyřiceti stránek (dlouho sem tu nebyla) do dvou stručných vět
Já!
Neessi chová dinosaury a jinak je to tu furt stejný,spousta kynologickej mouder a postřehů na nejvyšší ůrovni.Biluše má ted 9 psůch(zatim) a isdpch nějaký nový choroby ,o jejichž původu mu není nic známo..

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi chová dinosaury

Pani,přestaňze furt pomlouvat,nebo se nase.u a vylezu na balgon a budu řvát:Proletáři fšech zemí vyližte si pr.del

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:38
- Nahlásit

benda2

langose jsem, jestli me pamet neklame, potkal jednou v praze.

ps: asi ne, americka bakterie pracuje na uplne jine frekvenci :P

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:46
- Nahlásit

argoseklangose jsem, jestli me pamet neklame, potkal jednou v praze.
co langose, ja som raz v Prahe stretla pelikana!

želva
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 22:03
- Nahlásit

davidkova renata
a já množím morčata

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:07
- Nahlásit

Bela

a ako sa povie pelikan po slovensky?

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:12
- Nahlásit

argosek
po slovensky sa pelikan povie pelikan

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:18
- Nahlásit

Bela
anglicky se řekne: džus džus a džíp džíp

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:20
- Nahlásit

duuu civacy duuuu
do vodafonuuu
jednapiuse zpraavu druha pije stavu treti vola huu

uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:32
- Nahlásit

benda2
hovoris ako z velkej knihy

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 23:35
- Nahlásit

Bela
hovorím ako zo života ................... dovětek toho co jsem psal je: mami angličtina mě baví je super

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 00:01
- Nahlásit

benda2mami angličtina mě baví je super

len tak dalej, synacku!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 00:05
- Nahlásit

To už je tolik hodin?

želva
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 08:12
- Nahlásit

dobré ráno všem
neessi někde už trénuje stopy s Brodžou,isdpch někde spí se svojí smečkou,davídková ta ještě spí,Biluše je někde na agiliti,Gerda učí mařenku ZZO a dává jí nesmyslné poveli,Benda je někde na chalupě,pitbull ještě spinká,jablunka spinká s čertem a sarax a jimmi.....

želva
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 10:31
- Nahlásit

ted byl pořad Chcete mě? a znám obě dvě ty paní co mluvili kvuli tomu napadení s tím Haskounem,ale ta paní řekla krásnou blbost ˇže je zkušená pejskařka ˇ no nevím,nevím ............

Erin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 10:45
- Nahlásit

želva

No zkušená není,když má psa jedině na vodítku.To napadení bylo ošklivé a chudák psí stařeček to ustál,to je dobře.Ale nemohu se zbavit dojmu,že celé to bylo pojato, jen jak zabezpečit a omezit pohyb velkých psů,aby ti malincí byli v klidu.Určo se toho chytí nějaký ouřada a vymyslí další obecně závaznou vyhlášku, dostane prémie a to je asi tak vše.

želva
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 10:52 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Erin
souhlas s tebou,já jí znám,bydlí tady kousínek ode mě,ale prostě žádná pejskařka zkušená není,to vím na beton,je to hlavně babka která se ráda na ulici zapovídá a tu rduhou paní znám taky od vidění,tak i z pet centra....
no příjde mi to taky nátlak,jako na velké psy,aby nosili náhubky,na vodítku.....
jsem sama zvědavá kdo se zas chytne a udělaj jinou vyhlášku...
nikdy jsem neviděla aby si její pes hrál s jiným,vždy ho zvedla do náruče,jako jokšíra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 11:29
- Nahlásit

Erin
Ale nemohu se zbavit dojmu,že celé to bylo pojato, jen jak zabezpečit a omezit pohyb velkých psů,aby ti malincí byli v klidu
Přesně!
čus fšicííí co taky jen procházej
Neessi
nebo se nase.u a vylezu na balgon
Tsss,dyk ty vůbec žádnej balgon nemáš
P.S.jak šly tyranosaurovi stopy ?

Erin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 11:46
- Nahlásit

želva
davidkova renata
Nazdarte baby po delší době,moc práce málo času,ale hážu sem voko to je na beton

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 12:48
- Nahlásit

Erin
době,moc práce málo času,
neznáš heslo velikánů - rozděl a panuj??

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
P.S.jak šly tyranosaurovi stopy ?

Suprově-tak,že všichni přihlížeči zbledli závistí.Závist se pak přenesla i na cvičák a začli zase s tou posr.anou dyjétou,že do zkoušek musí zhubnout,páč ji figurant neutáhne ve vzduchu-ale to je jeho chyba,že jo.
Pitbull tam byla taky,fotilo se na nové stránky cvičáku,takže nakonec řekla,že potřebuje aspoň jednoho pořádnýho psa na kladině,ať pošlu Bordžínku.Takže se tam Bordža promenádovala,jak manekýna asi 5 x za sebou.Ale já jsem urvaná,jdu se na chvíli natáhnout do kutlochu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:12
- Nahlásit

Neessi
zase s tou posr.anou dyjétou,že do zkoušek musí zhubnout,páč ji figurant neutáhne ve vzduchu-a

at dou do pr*ele!!S těma vychrtlejma hajtrama!To poslouchám vod 5 měsíců a kašlu na toA to sme menší než vy.Pokud jí figurant neunese,at de třá dělat do školství nebo do kanclu Další varianta je,že si ho vemeš na výkrm a do měsíce by moh bejt až trojnásobnej,tagže by jí unes My sme zas na kladině dělaly lehni,pochopila to napoprvý a to sem jí to ani nemusela vosobně předvádět
Fotky cííííí,hod pak linka!!!
P.S.čim ta vaše kladina je podložená????

Erin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:23
- Nahlásit

davidkova renata
jo znám tohle pravidýlko,jenže vysvětlím potřebný úkon,pak se haranti příjdou zeptat,zda to dělaj správně(min.3x),pak musím provést zpětnou kontrolu,určit kdo kde a co udělal blbě...si to raděj udělám sama a nervíky mám v cajku.Ale ku*va čas mi chybí))

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:47
- Nahlásit

davidkova renata
.čim ta vaše kladina je podložená????

ničím.Železná konstrukce,na tom prkna a v polovině jeden sloupek.Ale pod Bordžínkou vydržela.Teď nevim,esli jsi to myslela jako vážný dotaz nebo další invektývu na Bordžínku

Fotky budou u pitbull,tak až mi něco pošle,tak předám

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání