Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6408 . 6409 . 6410 . 6411 . 6412 . 6413 . 6414 . 6415 . 6416 . 6417 . 6418 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:47
- Nahlásit

Gerda

Máš v mailu ty vesty.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
To je převelice pěkné žvížátko já mám za to že pakůn ten drajf má vod toho že všicí tvrdí že je převelice hubený von chudák kouše z hladu(normálně žere jak dvě dogy,ale je hubený oprotivá ostatním esli f tom nebude něco)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:50
- Nahlásit

danajasa
von chudák kouše z hladu
atak to je naše teoryje zatloustnutí,to je stará známá vjec ,jak čokl zatloustne,je neškodnej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renatahm,tak to jak mel hajan 57kilo,tak kousal furt a jeste vic,takze mozna to je vyjimka potvrzujici pravidlo,chvalabohu je ted na 49kilech.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:53
- Nahlásit

vyrtuální jelyta, kdo dělá výcuc?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:54
- Nahlásit

makrelja ne ja nic nevim!!!ja jsem opet desny marod!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:54 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

http://danajasa1.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/#Helpi ng_round_the_house.jpg pojede to?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:55
- Nahlásit

danajasa

Ty chceš mojí Anetu???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:57
- Nahlásit

Alexa

Pani a co ste si na ulici povídala s mušem?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:01
- Nahlásit

Alexa
Pani a co ste si na ulici povídala s mušem?

taky by mě to zajímalo.........

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:01
- Nahlásit

danajasa

Už to jede ))) to je šikovnej pejsek, ale Anetka má delší nožičky a je taky tak šikovná A nedám, aspoň nepotřebuju pani na úklid

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:04
- Nahlásit

http://www.e-zvire.cz//img/goods/original/2374.jpg

Baico, paní Davítková na němčourech psala, že je budeš kupovat na únorové výstavě, tak si prosím taky jeden ))) Kuju!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:04
- Nahlásit

danajasa
Lucie Kratochvílová
hm,Anetka toho umí poctatně víc neš moje 20letý pézetko...du to spracovat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:08
- Nahlásit

davidkova renata

Zřejměs použila příliš malou traverzu, no, pozdě býka honit

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Momentík Anetka je ta z fotky?Sem volakási zmetěná.To je raslíková jackovitá???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:11
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu zas, dnes bylo krásně tak jsme byli s vořiškama venku, dopol. jedna várka, odpol. druhá. Mám takovej pocit, že jak byl teď ten sníh a nechodili jsme moc na delší procházky, tak strašně zlenivěli (i já) a hlavně máme fšichni houby kondičku, takže teď musíme se více hýbat
Co je to tu furt s těma lidma na ulici

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:12
- Nahlásit

Eldoguero
ále, to ráno pawlinka rozvíjela teorii, že se kvůli netu neumíme bavit s lidma na ulici, tak dokazujou, že je to kec

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:13
- Nahlásit

danajasa

Anetka je moje čuba vořechovitá, sem psala, že má delší nožičky než ten prďola na videju Je taky tak šikovná, akorát svým vlastním způsobem

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:17
- Nahlásit

Eldoguero
Včerá sem si na vás spoměla v Kroměříži šel náký muž byl tažen dvěma kanárkama osobně sem usoudila,že kanárci normálně kráčeli akorát muš měl náky váhový deficit tak za něma-jak to posat-kulhavě vlál,páč von vypadal,že je tažen,ale kdyby fakt zatáhli tak by z něho byl drak

impact
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:30
- Nahlásit

Děckááááááááááááááááááá, mě čeká povýšení.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:31
- Nahlásit

impact
no nekecej, budeš slavná?

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:31 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Ted sem četla,že ten bosík co měl bejt utracen je u tohojehožjméno atd.všichni mu mocinky děkují nu dobrá má jedno velké bezvýznamné plus teda napjatě budu očekávat jak se to vyvrbí.(žalovat se nemá,hlásit se to musí)

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:33
- Nahlásit

danajasa¨
No jo, kanárci jsou tuze ... no jak to napsat ... řekněme, že se s nimi hůře komunikuje tak nějak si myslím, že veliké a těžké hovado by si měl pořizovat jen ten, kdo ho určitě (i fyzicky) zvládne, ale zase je fakt, že, jak píšete pani, kdyby zatáhli, tak by za nimi krásně vlál a vy by ste se zase velmi, určitě velmi pobavila
Dnes náš zlatý kanárek tlápl tlapou dítěti do kočárku až jí přejel hnátem po obličeji, myslel to tuze moc dobře, chtěl ji k tomu ještě ochutnat, ale kočárek to málem nevydržel. Nutno podotknout, že dítě ano a ještě se smálo zřejmě blátivé šmouze na svém obličeji
Jsou to fakt játra
makrel
ale to má pravdu, pokud to tedy platí i o telefoních hovorech, když mi někdo volá na štěňata, tak já se vůbec neumím vyjádřít a strašně dlouho mi trvá než něco duchaplnýho kváknu asi si ty lidi o mě musej myslet, že jsem magor

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:52
- Nahlásit

impact
Děckááááááááááááááááááá, mě čeká povýšení.
Píár manažerkou pro oblast Moravy jsem tě jmenovala už loni. Sem ráda, že ti to konečně došlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:03 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Sem byla dneska zase pytlačit To byl zase den alberti Dneska se totiž vyváželi žumpy. Tu asi ne, ale jinak v celý Liptani Hádejte co udělá hovnocuc gdyž vysaje žumpu? Jede na pole a tam to vyleje. První kaluž (doslova kaluž) jsme potkali hnedle u kravína. Fšechny čůzy se v tom vyválely, některé i něco málo užraly Zaječela jsem tak děsně, že v Horních Povelicích prasklo okno a na horách spadla lavina. Čůzy si řekly "kurňa, to sme přehnaly, včil zuří, poďme si ji honem udobřit". Lajena se Sabinou mi skákaly až na hlavu, Lasina se mi otírala o nohy. Zbytek mě pošlapal. Lilátko na mě plivlo. Někdo mě olízl NA TVÁŘI tou hubou od hoven. Byla jsem velmi zlá a fšechny jsem ztraverzovala. Fšem jsem taky nařídila jít kus ode mě, páč děsně smrděly. Jindy lítají až za horizont, dneska šly pořád poctivě nalepené u mě, abych si ten smrad pořádně užila O pár kiláků dál další pohnojená louka Tentokrát maskovaně Rozptýlili to po celé louce. Mrchy tam samo vlítly a začaly čuchat. To jsem ještě myslela, že tam byli srnky či něco a že stopičkujou. Pak se první jedinci začali válet. To už jsem pojala podezření. Přišla jsem blíž a smrad mě praštil přes mé otupěné čichové buňky. Zařvala jsem ještě víc jak puve. Zařvala jsem strašlivě. Stará Procházková z Bučávky se lekla a pustila si na nohu hrnec s polívkou. V Hrozové se splašilo stádo koní. U Třemešné padlo pár stromů, některé na koleje Chtěly se lísat, ludry, ale oháněla jsem se traverzou tak mocně, že se neodvážily přiblížit Blížily jsme se k domovu. V křoví před uhelnou bylo tó. Enono. No hovno prostě. Člověčí Lasina ho našla Rozdělila se s Lajenou. Gdyž jsem je honila, abych je úplně zabila tak sem uklouzla. Naštěstí ne na tom. Jenom na bahně. Prostě posraný den. Doslova
Daruju větší množství šelmyjí, je mi jedno do jakých rukou. Popřípadě vyměním za akvárijum

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška

Pani, tak to budete mít štěstí až se z toho zblázníte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška
twe dneska prostě téma hovno nevopustíme)))))))))))))))
du vocad rači

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:20
- Nahlásit

WHERE IS GERDA??

MÁM PRO NÍ PSA! PSA -FENU. JE TO PŘESNĚ TO CO DYCKY CHTĚLA!! JE TO DOKONALEJ VOFČÁK OFŠEM VARYJANTA BROT!!

GÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDO! DĚLEJ! TAKOVÁ ŠANCE UŠ SE NEBUDE VOPAKOVAT!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:21 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

PetraK
Z té fotky není poznat jak moc je brodový. Žádám jeho vyfocení u krabičky sirek

Eldoguero
Už aby tu bylo, ho fakt potřebuju

až se z toho zblázníte
Mám si začít shánět plyšáky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:22
- Nahlásit

Biluška

TADY, podivej se na nožičky, TO JE varyjanta BROT!!
Menčí už se nedělaj!

<< 1 ... 6408 . 6409 . 6410 . 6411 . 6412 . 6413 . 6414 . 6415 . 6416 . 6417 . 6418 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání