| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:51
- Nahlásit
kejtlin Jo, taky bych ráda změnila obor. Ale nevím, na který. Zatím si obešlu oddechové balení obálek. To můžu dělat, jak se mi zachce, což s odborným účtem nejde. A odpočinu si u toho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
Vlčáčková
dokud se nezačne objevovat dlažba
si děláte prdel, ale tohle mám ve verandě, kam chodí velcí psi na noc když je chladno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:52
- Nahlásit
Maky a Trix
hlavně že můžeš psát )))
sem zpětně dočetla tryksovu indispozici,snat to nebé nic vážnýho a dyštak máme eště drakoněco!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kejtlin
No a já mám bahno ještě i v posteli, páč je to první místo, kam zaprasený psi zamíří, když projdou dveřmi a prošmejdí to za nimi.
Peřiny, když oschnou, jdou oklepat. Takže to taky není až tak pracné.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
hele, je to moje vina. On už od Vánoc je hrozně snadno unavitelnej, možná i dýl. Přikládala jsem to tomu, že se učím a nic moc neděláme, takže zlenivěl... tak jen doufám, že jsem něco nezanedbala a půjde to ještě opravit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:57
- Nahlásit
Vlčáčková
já psy nechám ve verandě oschnout, nebo je zavřu do klece a bahno opadá nebo ho vyčešu, mají zákaz psi hned jak přijdou z venku na gauč nedejbvože do postele bych pořád jen prala nic jinýho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:59
- Nahlásit
kejtlin
Já jsem vyměkla a už ani pořád neperu. Snažím se přes peřinky přehazovat psí prostěradýlka. Obvykle sice nevydržej na celý ploše, ale co už.
Musím makat, zatím zdar.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:01
- Nahlásit
Maky a Trix
On už od Vánoc je hrozně snadno unavitelnej, možná i dýl
no ale takhle přesně se projevuje nána,akorát že to´je čupka a asik je to tim háránim jaxme si psaly
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
nebo bude mít taky špatný plíce můžou se nám pak zdejší žumpice na všechna vyšetření složit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:03
- Nahlásit
Maky a Trix
už je vidím lakoty, nechtěly se složit ani na moje a a adydasčiny játra
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:04
- Nahlásit
makrel
vaše játra nikoho nezajímaj, když si je ničíte samy ale můj malinkatej Trixínek... on si nic sám nezničil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Zatím si obešlu oddechové balení obálek
Chci taky, poděl se. Nebo montování prupisek, nebo tak něco. Potřebuju práci pro máti co právě nastoupila do důchodu, nebo se z ní fšichni zblázníme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:07
- Nahlásit
Biluška
Nebo montování prupisek, nebo tak něco
to sem taky chtěla, ale vždycky to byl nějaký podvod, že máš zaplatit 400 a oni ti pak teprve pošlou kontakt nebo návod atd.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:09
- Nahlásit
Maky a Trix
prosím prosím paní Maky a Trixová vrchní toxikologová, když si soused přinesl zakrkavčený štěně, mám kromě odčervení i nechat udělat vyšetření nějaký dítěti?
Psy mám skoro dospělý, štěně je odčervený, ale soused říkal, že začervený bylo hodně, je možný že přišli do přímýho kontaktu i s jeho mámou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Jo, propisky tam byly taky. Hele teď nemám čas, večer pošlu odkaz na obálky a na tom samým serveru byly ty propisky.
A někde jsem viděla i přepisování do PC. Což by pro mě bylo to nejlepší, páč píšu všema 10 a za 2 strany dávali 160 Kč. Já mám dvě strany max za půl hoďky, a to bych si přitom psala ještě s kamarádama.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:16
- Nahlásit
kachna_
přicházela by k úvahu toxokaroza, ale opravdu pochybuju, že by tvoje děcko jedlo výkaly sousedovic psa. I když to musíš posoudit sama. Vlastním psům bych nechala udělat koprolku, jen pro jistotu. Osobně jsem proti cpaní odčervovadel, u dospělých psů by měla být pravidelná koprolka (2x do roka indoor psi, bez častého styku s ostatními, 4x do roka outdoor a psi, kteří se hodně setkávají s dalšími - lovečtí, pracovní, etc.). Je to mnohem lepší pro psa i pro budoucí generace psů, protože si paraziti nevytvoří tak rychle rezistenci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:26
- Nahlásit
Maky a Trix
Díky
přicházela by k úvahu toxokaroza, ale opravdu pochybuju, že by tvoje děcko jedlo výkaly sousedovic psa.
ne, tak to je super. Daří se mi snad ošéfovat i vlastní psy.
Osobně jsem proti cpaní odčervovadel
hmm, s tím koprologickým rozborem máš asi pravdu, ale mně to většinou vyjde tak, že odčervuju před nějakou společnou dětsko-psí dovolenou jednou ročně.
Naplánovat vyšetření před tu dovolenou mě vůbec nenapadlo a ani mi to veterinář neporadil.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:30
- Nahlásit
kachna_
oni to veti moc nedělaj. Odkud jsi? Ono je to odčervení taky varianta, ale když vyšetříš trus, dáváš pak přípravek přímo na toho parazita. Což je výhodnější, ale možná to vyjde dráž, nevim.
Btw, když jedeš do zahraničí, třá do Řecka, tak se musí dávat praziquantel, kvůli echinokokoze.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:39
- Nahlásit
Vlčáčková
OK, tak to pošli. Ale chtěla bych něco ověřeného, páč jinak to dopadne přesně jak říká Makrel . Takových už jsem našla mraky . Přepisování beru taky, dělám dvěstěšestnáct úderů za minutu a ještě se u toho šťárám v nose
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:46
- Nahlásit
dělám dvěstěšestnáct úderů za minutu a ještě se u toho šťárám v nose
občas mám pocit že je to běžná rychlost každýho žumpího člena, když koukám na rychlost zvyšování objemu žumpy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:50
- Nahlásit
tak, konec MASHe, jdu zapřahnout čupky a jdem nafotit velkou vodu, která nám brání ve vycházkování velkym okruhem :/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 10:56
- Nahlásit
Vy ste trupky. Fšechny. Čék čte vážnou publikaci o lidech, co jsou závislí a vy z toho zase uděláte bejkárnu.
A teď záviďte - máme před obědem f práci dort a kafe.
V sobotu jsem makala v hospě na plese a vyhrála jsem v tombole krásný dort.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:00
- Nahlásit
Maky a Trix
Odkud jsi?
Mělnicko
Ono je to odčervení taky varianta, ale když vyšetříš trus, dáváš pak přípravek přímo na toho parazita
chápu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, propisky tam byly taky. Hele teď nemám čas, večer pošlu odkaz na obálky a na tom samým serveru byly ty propisky.
A někde jsem viděla i přepisování do PC. Což by pro mě bylo to nejlepší, páč píšu všema 10 a za 2 strany dávali 160 Kč. Já mám dvě strany max za půl hoďky, a to bych si přitom psala ještě s kamarádama.
taky bych poprosila. Díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:15
- Nahlásit
Vlčáčková
bysem si prosila taky votkas na tušky atd..kuju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:15
- Nahlásit
Vlčáčková
já taky já taky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:17
- Nahlásit
davidkova renatakachna_
hele ale abychom to Vlčáčkový všechno nevyžrali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:18
- Nahlásit
Biluška
makrel
kachna_
twe rozbijem tuškovací a obálkovací foru )))))))))))))))
tak vlčáčková uvidí,dyby jí to vohrozilo egzystenci,nic nám nepošle )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
a já klidně budu i něco vystřihovat nebo tak, ale musí to být jednoduché
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 11:20
- Nahlásit
Já chci taky brigádu. Ten přepis by se mi mocinky líbil. Ale už je vás na to asi moc, že?
|