| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:02 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
pawLINka
Až budeme mít vlastní žumpaoddělení, který zajistí Bajko, tak už ani nic nebudeme muset
Tak já jdu volat do Beřkovic, že potřebuju zajistit akutní hospitalizaci pro několik desítek Žumpa členů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:02
- Nahlásit
pawLINka
Ty se běžně s kolemjdoucími nedělíš o své problémy?
Dělím. Víš jaký je problém gdyž nemůžu najít tu blbou školku, ve které jsem měla být už před půl hodinou?
Lola1
dyť bys měla absťák
Neměla Budu mít plyšového psa Fifinku. Možná budu mít osmnáct plyšových psů Jako správný blázen je budu chodit venčit na zahradu, ale nebudu po nich sbírat bobky. Jako blázen si to budu moc dovolit, páč nebudu svéprávná a nigdo mě za to nebude moc popotahovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:03
- Nahlásit
uš se prtínáte ,jelyta???
hele albertíííí to je dnska zas krásnej den bez bílejch mrdek co? ))))
Crysa
čéče hot bábofkou na cíl sem navrhovala uš v zlýfsi,ale byla jsem okamžitě převálcována gerdou ,která naprosto jasně toto zavrhla bo by jí to prej urvalo srce.. ..má kladnej fstach k jídlu totiš..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
hele albertíííí to je dnska zas krásnej den bez bílejch mrdek co? hlavně bez hnědých mrdek
a mělo to být: vyrtuální jelyta
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:05
- Nahlásit
davidkova renata
má kladnej fstach k jídlu totiš
To jediný mě na mém fčerejším extempore mrzí. Nechtěla jsem ranit Gerdinu citlivou dušičku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:08
- Nahlásit
Idu se prtínat ven, tak ne že tady napýšete milion stránek zase.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:08
- Nahlásit
pawLINka
impact
Až budeme mít vlastní žumpaoddělení, který zajistí Bajko, tak už ani nic nebudeme muset.
No, to jen za předpokladu, že bude mít Biluška vlastní vypolstrovanou celu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:10
- Nahlásit
impact
No, to jen za předpokladu, že bude mít Biluška vlastní vypolstrovanou celu.
Nepotřebuju mít vlastní celu Sem společenská A taky nemusí být vypolstrovaná, vypolstruju si ju sama těma plyšovýma psama co budu mít
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:11
- Nahlásit
Biluška
takto máš co dělat celý den, než je naskládáš kolem stěn, pak vyvenčíš, zase naskládáš...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:15
- Nahlásit
makrel
takto máš co dělat celý den, než je naskládáš kolem stěn, pak vyvenčíš, zase naskládáš...
Pani, vy ste taková roura Jsem si to velmi živě představila
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:18
- Nahlásit
Nepotřebuju mít vlastní celu Sem společenská A taky nemusí být vypolstrovaná, vypolstruju si ju sama těma plyšovýma psama co budu mít
takto máš co dělat celý den, než je naskládáš kolem stěn, pak vyvenčíš, zase naskládáš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:19
- Nahlásit
makrel
Ty si trupka.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:20
- Nahlásit
Brej den!
makrel
takto máš co dělat celý den, než je naskládáš kolem stěn, pak vyvenčíš, zase naskládáš..
ste zapomněli na mytí tlapiček - víš jak budou teď z tý zahrady ucouraný? Tagže naskládat, vyvenčit, utřít tlapky, naskládat, to vše u osumnácti psů..... já myslim že se to zbláznění Bilušce ani nevyplatí, stejně bude makat vod rána do večera
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:20
- Nahlásit
makrel
V zásadě žádná změna proti tomu co dělám teď - venčím, meju packy, cvičím, meju packy, uklízím po nich bordel, zase venčím, zase meju packy....V podstatě už jsem v blázinci, jenom si to zatím neuvědomuju
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:24
- Nahlásit
Biluška
V podstatě už jsem blázen, jenom si to zatím neuvědomuju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:25
- Nahlásit
bonc
já myslim že se to zbláznění Bilušce ani nevyplatí,
ale zase by se zviditelnila aspoň a mohli by na ní dělat nějaké pokusy třeba
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:29
- Nahlásit
Brý den, už se prtínám a zásadně nesouhlasim s disciplínou hod jídlem na cíl. To by bylo velmi nemravné. Už se taky prtínáte? Chtěla bych už zase vejkent. Ale ten bude hnusnej, má chcáti a snežopršeti. Ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:29
- Nahlásit
Biluška
....V podstatě už jsem v blázinci, jenom si to zatím neuvědomuju
makrel
a mělo to být: vyrtuální jelyta
já to pojednání četla,ale úpa nesouhlasim páč právje na základě vyrtuální realyty sme pocítili potřebu se s každým poznat reálně a tak sme vjetšinou učunili..tak mi to neštymuje!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
taky si myslím, že Pawlinka kecá, aby odvedla pozornost od toho, s kým měla zase seks
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:32
- Nahlásit
makrel
ale zase by se zviditelnila aspoň
To se mi líbí
a mohli by na ní dělat nějaké pokusy třeba
To se mi teda vůbec nelíbí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:35
- Nahlásit
Biluška
venčím, meju packy, cvičím, meju packy, uklízím po nich bordel, zase venčím, zase meju packy....
Tssss. Tak to mám lepší systém: pustím vyvenčit - pustím dovnitř - chvíli počkám ... umeju podlahu (lokálně)
Mám tedy o mnoho méně práce než Ty. Děláš to blbě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:36
- Nahlásit
Vlčáčková
pustím vyvenčit - pustím dovnitř - chvíli počkám .
tak to tě chci vidět, jak to budeš dělat s těma plyšákama
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:38
- Nahlásit
makrel
S jakýmikoliv! Lhostejno množství, velikost ... jsem lenoch.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:43
- Nahlásit
lidi já v hokně strašlivě usínám, přitom jsem šla včera spát celkem brzo, a svědí mě místo, kde se mi dělá pásovec jen doufám, že je to ten skoro zahojenej a že se mi nedělá znova i když unavená jsem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:44
- Nahlásit
kejtlin
To s tím pásovcem nejde nic dělat? Vždyť to máš pořád.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty woe, já už je taky nemeju fšechny. Jenom Pumu, Lilátko a Kofiho, páč ti lozí na postel a na křesla. Malý šelmyje narvu do klece, nechám uschnout a vysaju. Bageta s Armanem bydlí v koupelně. Tam uklízím dycky večer, než se jdeme koupat. Používám následující způsob: 1) vyhodím psy, 2) vezmu škrabku a lopatu a vyhrabu bahno 3) třikrát setřu podlahu, někdy čtyřikrát, dokud se nezačne objevovat dlažba 4) umeju dveře, topení, skříňku a pračku 5) umeju vanu a umyvadlo 6) počtvrté setřu podlahu Nenávidím bahnité mrtky, chci teplo a sluníčko, při nejhorším bílé mrtky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:47
- Nahlásit
Vlčáčková
To s tím pásovcem nejde nic dělat? Vždyť to máš pořád.
jde, změnit práci oč se pokouším, neměla bych dělat noční to zejména a cukernej prach co dejcháme taky není zrovna fajn+psychicky by mi to pomohlo, ptž hoknu nenávidím to má taky vliv na pásovce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:48
- Nahlásit
makrel
aby odvedla pozornost od toho, s kým měla zase seks
spíš by se jí výčet nevešel na foru )))) víš jak početný můžou bejt někerý komyse??
Biluška
vezmu škrabku a lopatu a vyhrabu bahno 3) třikrát setřu podlahu, někdy čtyřikrát, dokud se nezačne objevovat dlažba
ty si kretén )))))))))))))))))))))))))))))))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Až se začne objevovat dlažba! Mě zase termofix.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2011 09:50
- Nahlásit
Ahoj tupouncí.
Už nemůžu mluvit vůbec, ale vůbec, vydávám jen podivné sípavé zvuky a navíc to bolí. Jsem velmi zvědavá, jak pozejtří zvládnu zkoušku a domluvit Trixoj ty vyšetření...
|