Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6408 . 6409 . 6410 . 6411 . 6412 . 6413 . 6414 . 6415 . 6416 . 6417 . 6418 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Gerda
aha tak až se budeš k někomu přifařovat tak bych prosila těch 10kilo sýra
Hele ženy, syrové hovězí žebro - je to dobrej nápad pro čokla, co na kosti zvyklej neni?

neni to dobrej nápad

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Gerda
musela bych si na ten závoz brát dovolenou,

jako mě vozej zásadně v 6:30 ráno a to jsem většinou opravdu vždycky doma, v 6:30 málokdy pracuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:05
- Nahlásit

kejtlin
Hele ženy, syrové hovězí žebro - je to dobrej nápad pro čokla, co na kosti zvyklej neni?

neni to dobrej nápad

a co znamená "bejt zvyklej na kosti"? moji dostávaj kuředí stehna a křídla, vepřový nožky a občas (cca 2 krát za rok) velkou hovězí kost - dělaj s tim strašnej bordel! - jsou teda zvyklý na kosti a můžu jim dát to žebro??

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:05 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda

No, máš hovězí žebro zadní a přední, já kupuju přední, protože to je taková velká masová placka s hodně flaxama a uprostřed je velká bílá tvrdá chrupavka, mojim to strašně chutná, zrovna v sobotu ho měli Zadní žebro je maso na placatý kosti, tu ti moji 100 % nerozkoušou, takže pro nás je lepší to chrupavkový, ale já to beru v Pennysu v Úvalech a okouknu si to, jak to vypadá...

Edit: Ty kosti sou v tom namletý? Tak to neni dobrej nápad, sou hrozně tvrdý z toho žebra.. Já to kupuju v celku, dycky 3 kusy..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:06
- Nahlásit

ahopj, my jdeme s Trixem venčit jen na chvilku a na flexině, když nemůžu mluvit, jako na potvoru se chce s každým družit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
a co znamená "bejt zvyklej na kosti"
to znamená třeba kosti minimálně jedenkrát v týdnu, jen mým 2ma psům kosti ne, že by vadili ale můžou dostat maximálně jednu a malou, ostatní v pohodě, ale třeba psu, co má kost párkrát za rok bych velkou kost nedávala.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:10
- Nahlásit

kejtlin

Taky tak, Ben může pouze kosti v krůtích krkách hodně obalený masem a kuřecí kosti, jiný v žádným případě nesmí! Holky můžou všechny kosti, co do sebe naperou a jsou v pohodě, Aneta snad stráví hřebíky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:11
- Nahlásit

kejtlin
no maj jednou až dvakrát tejdně ty kuřecí stehna nebo křídla, tak to stačí?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:11
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem na tom s tou mluvou teďka podobně, chrchlam a sípam, natolik že na to zejtra objetuju den dovči a budu se doma válet. Na pořvávání na čokle mam naštěstí píšťalku, takže jít venčit můžu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:12
- Nahlásit

zuzanarosakova

Řekla bych, že jim to bohatě stačí, kup jim i nějaký ty chrupavky tvrdý, ty jsou dobrý Můžeš zkusit i malý krůtí krky, u nás maj lukcusní

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nějaký ty chrupavky tvrdý, ty jsou dobrý

jaký? jako myslim pod jakym jménem se to prodává a kde? já maso sama nejim, tak se v tom vůbec nevyznám a i se toho děsně štítim, tak je to pro mě dycky porod to nandat psom do misek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
jestli se ti bez námahy a potíží vyserou tak je to v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:18
- Nahlásit

Můj pes právě kosti vůůůbec nedostává, jenom morkový na vyhlodání morku, notabene je to typ, co když to nejde rozkousnout, tak to spolkne. U ní bych se toho propíchnutí střev docela obávala, proto se právě ptám, jestli by se ty žebírka daly ohlodávat a ožužlávat, nebo jestli se to naštěpí a propíchne to maryji ))

zuzanarosakova
spotřebu masa mám velmi malou, mařka dostává kilo masa na 5x, tzn kilo masa na pracovní týden. Teď už nemám maso vůbec žádný, jen pár ryb s očima, ale štítim se jich, tak pes dostává grancle. A grancle ještě máme, tak můžu počkat, až budeš objednávat ty, k tobě trefim, a můžu si vlastně dojet klidně i večer, že jo? Když teda nebudeš mít kolbenku. Uskladním max 25 kilo masa.

kejtlin
se mnou to na objednání neklapne určo, fakt teď neůžu čekat doma na závozce, notabene se mi nelíbí představa vyloženého náklaďáku u mě před panelákem, abych to vláčela schodama a výtahama domu na balgon a pak zas čekala, až si pro to přijedete a zas to vláčela dolu )))

Lucie Kratochvílová
právě ty žebírka tam maj jako normál jednotlivá žebra.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:18
- Nahlásit

kejtlin
jestli se ti bez námahy a potíží vyserou tak je to v pohodě

jo, serou v poho hele s tim sranim jsem si vzpomněla, Rambík asi od 1 roku sere jako dement vždycky někam na neobvyklý místa, třeba narve prdel nad keř nebo sere do pařezů atd. myslela jsem, že je prostě jen dement, ale ted jsem se někde dočetla, že to dělaj dominantní psi, že se snažej to hovno umístit co nejvejš, aby ten jejich pach šel co nejdál, je to možný?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:20
- Nahlásit

zuzanarosakova

Ty sou právě v těch hovězích žebrech předních, nebo různý kloubový kosti, ale já to kupuju vyloženě v krámě pro lidi, v Penny v Úvalech v oddělení řeznictví, takže doost jako drahý, no My teďko nemáme grancle už zas 3 tejdny, dycky je Vládik zapomene objednat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:21
- Nahlásit

Gerda
tak příště až budu objednávat tak ti řeknu, tech 25 kg, když si vemeš, tak to ti tak vyjde plus minus, do toho mýho dalšího objednávání a kdyžtak si pak objednáš o něco míň, když ti zbyde z předchozí objednávky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
já to četla taky a znám 2 psy co serou jak popisuješ a možná jsou trochu dominantní, ale že by se to zas nějak extrémně projevovalo to ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak teda počkám do ounorka na tebe, jo? A za chvíli kvačim z práce, abych byla včas připravená - dnes už si tu misku vezmu určitě ))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já to kupuju vyloženě v krámě pro lidi, v Penny v Úvalech v oddělení řeznictví, takže doost jako drahý, no

no já beru Vetamix, takže todle bych si koupila jen jako bonus navíc. Akorát mám problém s flákotama vcelku, tahaj mi to po baráku a Koky ten si s tim moc neví rady a trvá mu asi tak dvě hodiny, než to zpracuje. takže jim to koupim asi až na jaře, když s tim budou moct jít na zahradu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:27
- Nahlásit

Gerda
právě ty žebírka tam maj jako normál jednotlivá žebra

To je právě takový blbý, že musim hlídat, když teda koupim zadní, u nás je prodávaj ve formátu krychle 15 x 15 cm - je to jakoby určené pro lidi na polífku, až dojedi všechno maso, co je na kosti, tak jim nesmim nechat tu kost moc dlouho, aby právě jí moc nenaštípali a aby ty úlomky nesnědli... Takže mám radši ty přední žebra, ty snědi celý komplet - ty u nás mají ve formátu oválné placky cca 20 x 20 cm, vysoký cca 4 cm - každej snědi jednu placku, uprostřed nebo na straně tý placky je ta chrupajda.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:28
- Nahlásit

Gerda

myslim, že tu misku stejně zas nezvládneš

kejtlin

já původně myslela, že mi jako chce Rambík pomoct, abych nemusela sbírat hovna, když se dycky vysere do keře, ale on si blbec myslel, že mu to zůstane na tom křu a nepropadne to asi jinak teda, dominantní trochu je, Koky je jasně pod nim a je s tim v pohodě, ale venku se už několikrát stalo, že ho nákej pes srovnal a on stahl uši a nehnal se do boje..

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:30
- Nahlásit

sere jako dement vždycky někam na neobvyklý místa, třeba narve prdel nad keř nebo sere do pařezů atd
moji to taky dělali, třá na hroudu v poli, na pařez, ale nijak svojí dominanci vůči mě neprojevovali a ani vůči ostatním moc ne. Pokud jsme nebyli ale ve volný přírodě, tak strkali prdel do roští, aby to jako nebylo vidět.
A stará čuba si zásadně chodí přeznačkovávat psy a zvedá u chcaní nohu jak pes, že čupne a zvdne nohu a balancujíc na 3 se vychčije i na vyvýšený místa Hlavně aby nachcala co nejvejš a přes chcány služebáků.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:32
- Nahlásit

Trix taky sere na nejvyvýšenější místa a ještě u toho zvedá nohu
je prostě pako. Dominantní ani vomylem

kejtlin
Člen
- Nahlásit

kdo bude z prahy objednávat vetamix? prosííííím

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova

ahaa, tak to já jim dávám všechno v celku, dycky dostanou každej půl kuřete nebo jeden krůtí krk (ty maj u nás dlouhý cca 30 cm s hodně masem) nebo to hovězí A jsou zvyklí jíst doma na dlažbě a nikam to nenosit, Davítková tu kdysi dávala návod, jak učila Nýný jíst nad miskou, tak sem to dělala taky tak, akorát že moji nejedi z misek, ale z dlažby, to pak jen vytřu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:37
- Nahlásit

Jo a myslim si, že když jim to dávám v celku to maso, tak se jim čistěj líp zuby, Anetě je 11 a nemá zubní plak natož kámen! Benovi je 9 a taky tak..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Davítková tu kdysi dávala návod, jak učila Nýný jíst nad miskou, tak sem to dělala taky tak

no jako mně řekla akorát, že čubě řekne :gde to žereš ty prase?! já dávám tak max čtvrtku kuřete a když jsem dala vepřový kůže jednou, byly to asi 30cm pláty nakrájený, tak si to Koky soukal do sebe celý, jeden kus mu visel z huby a druhej měl snad už v žaludku a nevěděl jestli se má snažit to spolknout nebo vyblít, tak jsem mu to musela pomalu tahat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
jeden kus mu visel z huby a druhej měl snad už v žaludku a nevěděl jestli se má snažit to spolknout nebo vyblít, tak jsem mu to musela pomalu tahat

to je strašná představa!

Normálně, dyš si to čokl chce někam nosit, tak sem mu to normálně! bez emocí sebrala a hodila na místo, kde to má jíst a tak pořád dokola až s tim nikdo nikam nechodí Brita většinu věcí kopíruje od Anety a Bena, takže se to taky naučila docela rychle

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to je strašná představa

furt lepší než když jsem Rambíkovi tahala metrovej obvaz z prdele! Spapal ho srolovanej a v bříšku se mu jaksi rozroloval

tak to s těma flákotama jedením nad miskou začnu cvičit na jaře, kdy budou moct jíst na terase

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:46
- Nahlásit

furt lepší než když jsem Rambíkovi tahala metrovej obvaz z prdele! Spapal ho srolovanej a v bříšku se mu jaksi rozroloval

brutální!

<< 1 ... 6408 . 6409 . 6410 . 6411 . 6412 . 6413 . 6414 . 6415 . 6416 . 6417 . 6418 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání