Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:17
- Nahlásit

kejtlin
odesláno
Lucie Kratochvílová
jo aha

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No dala, páč jmenovat se Bonzák, Blbá blizna a Barel by se nelíbilo asi ani psovi, si tak myslím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:24
- Nahlásit

brezen2008
v přátelích tě mám už z dřívějška

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:25
- Nahlásit

Eldoguero

Pani, neblbněte, mě by se zrovna líbíl nestandart, pře stejně nechci chovat...

Mějte se, za chvilku pádim dom

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:29
- Nahlásit

kejtlin
jo,ale mě blokli,takže to tam máte ted znovu,aspon jsem to dala k odeslání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Zrovna tenhle je fakt moc povedenej, jestli mu to vydrží, tak z něj bude nádhernej pes.Druhej je zatím takovej mrňousek, ale za dva, tři týdny bude vypadat taky úplně jinak¨.
Dávám je s velkou slevou, ale někteří lidi maj pocit, že bych je měla asi rozdávat zadarmo. Furt jim nedochází, že budou mít pořád psa s PP, nevhodnýho do chovu, ale s PP

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:56
- Nahlásit

brezen2008
neposílej mi prosím žádný aplikace, já stejnak nevím co s tím, díky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:57 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Eldoguero
vždyt je jedno jestli bude v hodný do chovu nebo né,aspon mě ,kdybych chtěla psa s PP,tak stejně na výstavy jezdit nebudu,tak by mi to bylo nějak šumák
kejtlin
dík a ok,beru na vědomí,můžeš kdyžtak na to kliknout a jak máš to ignorovat,tak je jetě pod tím,uplná ignorace a to se mi pak nebudeš ukazovat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:06
- Nahlásit

Čus bus, co nového? Mně po procházce totálně zdechli psi

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
mi taky, ale petardy ho proberou vždycky. jinak ještě že už jdu zítra do práce, ty vánoce jsou nějaké náročné

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:11
- Nahlásit

makrel

vánoce jsou nějaké náročné

No to mi povidej, je mi blbe po včerejší kalbě a dnes zas jdeme na večeři se známejma, se zas vožeru a zejtra už zhebnu!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak nějak podobně to mám taky
a co teprv silvestr!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:14
- Nahlásit

brezen2008
Není to jedno, většinou chtějí lidi mít aspoň pocit, že pes je nejlepší. Ty dva nestandardy nabízím na výcvik a jako společníky(v podstatě za cenu bezpapíráka), ostatní mají šanci, že by se do chovu dostat třeba i mohli, pokud bude všechno ok Když chce někdo psa na chov, tak si prostě nestandardní štěně nevezme.
Doufám, že se najdou dobří páníčkové, jednoho pejska si zamlouval pán z Liberce, tak bychom mohli být i ve větším kontaktu, což by bylo super a má i zkušenosti se psy, tak snad to klapne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:23
- Nahlásit

Eldoguero
já jako kdybych chtěla psa s pp,tak na výstavy bych nejzedila,ale stejně pak budu mít voříšky a když už jednou psa s Pp,tak už jenom ovčouna něměckýho a už vím z jaké chovky,ale nejlépe zas celočerného

jo a dneska dasty dostal přez držku,bo už mě naštval a světě,vono to pomohlo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

Jduasi spat, ta prochazka me nejak zmohla, jsem zdechla jak ty psi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
mě taky zmohla sme zas zabloudili ale jsem v tom nevinně jsme šli v kolejích traktoru, pak se koleje stáčely zpátky ale já nevěděla kde jsme, vyšli jsme úplně někde jinde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:38
- Nahlásit

brezen2008
Tak jasný, ne každej má zájem chovat nebo objíždět výstavy, to chápu, hlavně, že se psi budou mít dobře a ještě taky bych ráda, kdyby se s nima makalo

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:43
- Nahlásit

zdar fšici!

čouhám, že je tu spousta novejch morčat, gratuluji fšem morčatomatkám!

u nás nic nového, krom toho, že chodím do hokny, toš asi tak...
jo a na blů sme spojenými silami zlomili jednoho chlapíka se sedmiměsíčním štěndem na BARF - trvalo nám to asi štyry hodiny jenom ale jako chudák štěndo bylo do fčil výhradně na vařenejch kuřecích žaludkách s rejží, páč granule odmítalo, fčil celé olezlo demodexem a teprve se chlapík začal zajímat toš snad to bude lepší...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:58
- Nahlásit

cus decka,tak jsem zpet od dedy,prezrana a prepita!!!!
Eldogueroja cekam kdy zas pokecame a vono nic????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 17:59
- Nahlásit

Baysha
No hlavně, ale aby řešily toho demodexe, páč samotná strava ho v tomto případě nevyléčí

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Eldoguero

Toho demodexe samozřejmě řešej, mají nějaké atb na sekundární infekci a pipetu přímo na toho zmetka a ještě cosi myslím...

Ad štěňata: hele a já jsem zrovna cíleně chtěla nestandardní štěně - přiznávám, že i kvůli ceně, ale taky proto, že bych si připadala provinile, že se špičkovým "materiálem" nebudu jezdit na výstavy a nebudu chovat. A dokonce mi to náhodou vyšlo tak, že je bajša přesně typ labradora, jaký jsem si představovala - štíhlá, s drobnější kostrou. Standardní labradoři s tělem jak bečka a hlavou jak kýbl se mi tolik nelíbí, jenže jediná možnost, jak mít exteriérově labíka takového, jaký se mi líbí, by bylo dovézt si za těžké prachy z Německa trialáka. A to by mi zase bylo líto, že s ním tak intenzivně nemakám a promarňuju tak ty vlohy... Prostě si myslím, že mám psa přesně podle svých představ, vzhledově i povahově

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:01
- Nahlásit

nemethova5
Včera mi začal blbnout net a dnes jsem myslela, že opět prohodím noťas voknem
Pokud se mi to opět neodpojí, co dnes večer, tak po osmý budu on, teď krmíme a venčíme a tak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:07
- Nahlásit

Baysha
Tak to přesně je, pokud někdo nechce psa na chov, ale přesto s PP, tak jsou takovýhle štěňata ideální, cenově pochopitelně mnohem dostupnější. Ale hodně lidí třeba chce, i když už dopředu ví, že na výstavy jezdit nebude psa se super exteriérem a povahou atd. atd. Ono to třá někdy nakonec dopadne tak, že zkusí třá jednu výstavu, nebo zkoušku a ono je to chytne, tak je pro ně lepší mít psa, kterej ten potenciál má
No a my máme obě varianty
Je pravda, že z pohledu chovatele mi je taky líto, když se hezký zvíře neukáže na výstavě a šikovný se celej život válí doma na gauči, ale prioritně důležitý pro mě je, aby se měl pes dobře a lidi byli spokojený ať je pes standard nebo nestandard

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:07
- Nahlásit

Eldoguerojj,pani a diky za pochvalu hajana na fejsu,no nekdy mam taky takove tiky,ze notas poleti z balkonu!!!o.k.budu tam po osme!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:10
- Nahlásit

Baysha
Blbý je, že demodexe se v podstatě nikdy pořádně nezbavěj, určitě ten pes bude už pořád trochu handicapovanej tak hlavně, aby to zvládli, žít se s tím dá mraky let, znám ovčandu co s tím žije už 8 let a je naprosto v pohodě, akorát musí bejt doma, nesmí nastydnout a je na speciální stravě, jinak v poho.
Du krmti, venčit už začal přítel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

mám uvařeno pro psy, chladne to za oknem

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:13
- Nahlásit

mějte se tu, du pá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:25
- Nahlásit

tak kvéča bude sekaná s bramborem
a jsem asi fakt cvok,ale já tu knížku šindlerův seznam - normál chodím po bytě a čtu si a dělám u toho luxuju,meju podlahu,dělám sekanou,koukám na film,škoda že je tma,bych i sní venčila )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus paka,co je to tu ta rostomilý bílý myši??
uš sem domki a rozmražená,kosa je jak kráva a to má bejt zejtra ešě vjěčí!!!!!!

jinak děckáááá..laguna je asik médyjum má úpa genyjální mymosmyslový přivolání u lefů..uš má prej kasičku,tak může rozject živnost a jako nejoblíbenější psovot byla dnes čoklama vyhlášená bajko bo měla plnej pytlik játrovejch pamlsků..měla hromadný íííípo

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:37
- Nahlásit

Čau lumpíci, už sme taky domki, nebudete věřit, ale já cestou zpět zabloudila, když sem někde na chodově ztratila Pavliii, kterou sem pronásledovala od říčan. Jezdí ale moc rychle, mě se pak knedlik bimbal v těch vyjetejch kolejích, on je vážně moc lehkej. Super vychajda, ale průser je, že blonďatý psové byli v převaze. To se moc nestává. Všichni maj ípo na jaterníky, někteří i na šípky. Někteří je ovšem plivou. Malá lef a blonďák s nohavičkama a blonďák bajkonůr. Nanda měla eniml plenit, klidově pásla jeleni. Maryje nepásla, ale nutila bajko a lagunu a mamku a adidasku a pavliii, aby jí dali něco k jídlu. Laguna nechtěla, abychom použili velká lef jako stolek na kávu. Pak nám psi snědli i sušenky od atuš. Pak jedli taky kus plastu, co našli. Taky sme čůrali do sněhu. Hodně sme parkovali a adidaska tančila autem na ledu. Předváděla se před cisternou, která nám zavazela v cestě. Pavliii přijela svým ukradeným vozem. Bajko s mamkou přijeli zamlženým vozem. Maryje byla zase nejkrásnější.

<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání