Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:00
- Nahlásit

dneska jsem chtěla zabít souseda, mají čubu berňačku kříženou s asi NO oni teda myslí, že je čistá, ale to je fuk, zlá je jako čert a nezvládnutá, opět jsme ji potkali venku a opět navolno, ta svině hned do psů, to není hra jde se vyloženě rvát, Vendulku kousla nad nosní houbu, má kost oteklou a nad čenichem d´upku krvavou, teda já stačila svini nakopnout, jinak by byla Vendy napůl, ale stejně naříkala, já tak dořvala souseda jako ještě nikdy, to už je poněkolikátý, příště pouštím velký psy a odcházím, oni se nervou, ale napráskat si taky nenechají. Ten mi na to nic neřekl a snažil se odlovit svini, měla jsem se co ovládat abych jeho nenakopala

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

kejtlin
asi nejsou normální, když jí nemůžou dát ani koš...někdy mě drzost lidí až zaráží. Pokud mám psa hajzlovníka, nejde mezi ostatní bez koše a vodítka přece....

Cigi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Utracen v Jimlíně má být Fox (foxteriér) ne Sklář.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

Gerda
oni ji přece nebudou omezovat jako já to dělám tím, že psy cvičím, původně chtěli kavkazana naštěstí přivezli tuhle čubu, je sice oproti berňákovi malá, ale stejně by mi Vendulku nebo i jinýho malýho psa zabila na jedno kousnutí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

kejtlinmajitele nakopat do prdele malo!!!!a kavkazaka,debilove,no jo chudaci nasi psi,mi jsme zli,bo je drezurujem a nemaji volnost!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

kejtlin
jen je mi divný, že nechápou, že jejich pes napadá ostatní, ty malý, který může úplně v klidu zabít jednim třepnutim hlavy...nebo mi řekni, proč je jim to jedno? Ku porovnání by stačilo pustit na ní kyru s košem. To by jim nejspíš taky hrklo, když by se poměr sil obrátil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

Gerda
néé oni psy nebudou omezovat, ona vždycky ve finále přijde na to přivolání, někdy i po 20ti minutách, ale přijde. Přitom jsou normální, inteligentní lidi jako vážně, příště pouštím Kyru a ovčáky a odcházím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:14
- Nahlásit

Gerda
mají ještě jorku ta jak nám šplhala přes plot a až potom co ji smečka moje málem zabila tak učinili opatření a říkala jsem jim to rok

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:18
- Nahlásit

kejtlin
tak to je masakr. Mě právě srašně vaděj velký psové, co koušou ty malý, páč ty malý hryžou vždy shora, koušou je do zad, můžou zubem snadno prokousnout plíce. Ovčoun pes mi takhle loni v zimě skočil z ničeho nic do mařky a to měla chuděra na hubě ještě koš. Kousal jí do zad, než sem ho sundala, měla pak pohmožděniny. Ani si nečuch, že je to čuba a už jí rval. DOoufám, že si čubu řádně nakopla, aby se tě apsoň pořádně bála.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:22
- Nahlásit

kejtlin
tě chápu by mi fsteky jeblo! pust příště ty velký..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:24
- Nahlásit

Cigi
Jsem blbá a neměla jsem pít to víno!!!! ? Jo, tak znova.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:28
- Nahlásit

OPRAVA:!!!!!!!!!!!
Ten pes na utracení je tento:
Fox(č.2457-Louny), nejspíše soft coated wheaten teriér, asi 10-14let starý pes, v kohoutku cca 45cm, špatná chůze+špatná játra(potřebná dieta), začíná být apatický
http://pejsekzjimlina.rajce.idnes.cz/Fox_z_utulku_ v_Jimline_u_Loun/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

malý na zimu oblíkám a m ám rychlý reflexy a taky kopu fakt hodně, je mi líto, ti psi za to nemůžou, ale nenechám si zabít nebo zranit psa, se kolikrát divím, že to ten pes vydejchá.
Já iž jí tolikrát nakopala a nic, akorát na mě řve za plotem jak kráva, mě nenávidí, ale mám štěstí, ona jak jd do psa tak nečumí okolo, tak ji vždycky naberu napoprvé, mám trochu oteklej kotník od ní.
Hlavně udělá něco některýmu hotelákovi a já budu mít problém, pochopitelně by se mi taky nelíbilo, aby mi někdo vracel pokousanýho psa

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:32
- Nahlásit

Gerda
pani já bych na prochajdu jela, ale teď nevim, jak je to s odvozem, klidně můžu i autobusem z Hostivařskýho depa, stejně bych brala jenom jednoho čokla

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Ten pes na utracení je tento:
PROC je pes na utraceni? kvuli zdravostnimu stavu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

Vlčáčková
ten šarpík je hubenej, koukni na něj na fotky z venčení. on je venku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:36
- Nahlásit

kejtlin
musej bejt nějaký poloslepý nebo blbý, když neviděj, že se čuba chová jako idiot. Blbý bude, až se pustí do někoho, kdo si svoje psy ochránit neumí či nemůže. To bude hukot.

Jimmi
v životě sem v hostivařskym depu nebyla. Přijeď za mnou do práce, pojedem z práce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:38
- Nahlásit

Gerda
do někoho, kdo si svoje psy ochránit neumí či nemůže. To bude hukot
no právě.

Cigi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:40
- Nahlásit

Fifi
Prý má onemocnění jater, už tam tak přišel, má jaterní dietu a asi už je to hodně špatné, prý je už apatický. Sháněli pro něj fleka vyloženě na dožití.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:45
- Nahlásit

kejtlin Myslím, že bude vevnitř.
Fifi Ano.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:51
- Nahlásit

Cigi
už tam tak přišel, má jaterní dietu a asi už je to hodně špatné, prý je už apatický. Sháněli pro něj fleka vyloženě na dožití.
Apaticky? Zname tyhle veterany, pak tu bude strasit este deset let. Jaterni dietu ma jakou? - naky grancle?
Ja nic neslibuju, ale trovna tenhle pes me drti jiz delsi dobu. Nevim, v jakym je stavu, jestli to je jen takova ta "netova" vyhrazka utracenim, nebo jestli je na tom opravdu spatne. Zitra si zavolam do Jimlina..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:52
- Nahlásit

Fifi Ne, tohle není výhrůžka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:53
- Nahlásit

dnesni venceni zimni!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:03
- Nahlásit

Gerda
Až dneska??????????????????????
No tak na poště asi byli na vánoce zaskočeni množstvím zásilek... hlavně že dorazilo Muž taky děkuje, z kalendáře je nadšen

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:06
- Nahlásit

nemethova5
se švagrovou koukám vycházíte dobře
all
přejedla jsem se kaše a párku, se do mě ten punč už nevejde

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:13
- Nahlásit

9 on pes chlap

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:14
- Nahlásit

kejtlinjo ona je super,akorat ted jsme s matkou vsecko oddreli sami,bo ji honili v praci a byla vecne v praci,proste s nema mavaji jak hrom!dela prodavacku.no ja si dam taky neco na zub,mam visne v cokolade,tak si dam do nosu a dam si tady za vsechny za vas!no jen me prekvapilo jako dost,ze svagrova koupila jako dost drahy pamlsky uz zabaleny v takovych krasnych platenych zlatych pytlikach ,jsem jako cucela!ona je svagrova hodna,ale moc podivocena a skoro nic nestiha,je proste roztrzita.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:30 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

nemethova5
dej si za mě dvakrát, višně v čokoládě nejím, máloco čokoládovýho pozřu.
Na kterým straně je žlučník, na levý? podezřele často mě tam začíná pobolívat

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
vono se to uš bajkovce a matějovi narodilo?
Pani vy ste ta největší roura na světě
Jinak jsem přežila, jako velryba jsem ve vodě o dost pohyblivější, než ty jeho bojový zvířátka, takže jsem s nim docela i držela krok. Asi to místo večeře budu praktikovat častějc a třeba pak půjde dolů i víc než 5 kg.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:45
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle není výhrůžka.
Tak uvidim, co mi sdeli primo v utulku rano. Misto v teple na doziti - ano jsem hnusna, DOZITI - by tu mel, nesezral by ho zadny cokl, ba ani fena, to umim zajistit, ikdyz slecna Sadlo byva hnusna.

<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání