| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:46
- Nahlásit
kejtlin Na pravý. Vlevo mě začíná pobolívat taky. Tam je slinivka nebo slezina a trošku vlevo, skoro ve středu žaludek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:47
- Nahlásit
Fifi
Mám to od Keslovky. Ta to má z útulku. Jsem zvědavá, co Ti zítra řeknou. Bylo by fajn, kdyby mohl být chvíli doma. Už dlouho mu někoho hledali, dávala jsem ho i sem, a stále to bylo jen o tom dožití.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:54
- Nahlásit
Zdar lidi, tak co novýho? Jsem zas tu a nechce se mi to dočítal.
Veliký gratulace Mucholabce ke štěňákům!!!
Koukala jsem na fotečky, jsou nádherný Kolik jich teda je a jaký je poměr?
My jsme fotili, teď to nahrávám na stránky, pak jich pár hodím i sem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:01
- Nahlásit
Jo a ještě jsem si ukopla patu o dětskou postýlku, jakoby ty děti nemohli spát v kenelce, ta je aspoň plastová. A nejdou mi smajly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Už dlouho mu někoho hledali
To ja vim!!! Ale ted uz kurnajz, na doziti, mu muzu dat podminky. Proste si tam zitra brnk a muzes kdyztak pak shanet prevoz. Jimllin - HK. Ale porad to je fifina nicslibujici, chci si promluvit s tim utulkem, co ta jeho dieta obnasi a tak.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:04
- Nahlásit
Už jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:04
- Nahlásit
Eldoguero
já byla venku, blbla jsem s velkejma psama, podjela mi noha a padla jsem na podestě, asi tam byl led, mám rozříznutou celou dlaň.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:12
- Nahlásit
kejtlinno pekne teda ti reknu,jak se rika,hracky placky.jinak ty visne v cokolade to je fernet se to jmenuje visne v cokolade a je to moc dobry.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:16
- Nahlásit
kejtlin
Tak to můžeme založit klub invalidů, pěkně mi to nateklo a bolí to jak sviňa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:22
- Nahlásit
Eldoguero
mě to pálí jak svině
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:24
- Nahlásit
kejtlin
Eldogueroa me desne loupe v kolene a mocccc me boli co mam delat,jsem taky invalida!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:34
- Nahlásit
nemethova5
zkus condrosulf se poděl s Hajanem, já našla doma ještě 8 prášků, tak je poctivě beru, jinak mě budí kolena v noci a ibalgin to jistí, už nemám ani ten, a ty dryáky na záda si brát nechci sem pak půl dne jak praštěná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:36
- Nahlásit
kejtlinhm,tak to jsem dopracovala,budeme s hajou zrat oba dva condrosulf,mam jen ctyrstovku,na osmistovku bych se musela zeptat lekarnika,ja myslim,ze je to tim mrazem a zimou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 22:57
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
Vítejte v klubu invalidů Mě k tomu ještě bolí z neznámých příčin koĺeno a furt se mi odpojuje internet, to se taky počítá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:01
- Nahlásit
nemethova5
osmistovku bych se musela zeptat lekarnika
Paní já vám nevím,ale když zobnete dve 400 néni to dohromady 800 stejné jak půlka800je 400?Páč já měla600 a docela mě to zhouplo tehdá a to su migrénama zocelená sežrat kde co od bolesti Mucholabka
Grataluju k domácímu kruhůůůů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:06
- Nahlásit
danajasa
Condosulf ale není proti bolesti, já ho beru na artrózu co mám v kolenou a moc mi pomáhá, mám 2 krabičky a pak zas půl roku ho brát nesmím, nevím, proč mi ho vysazujou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:08
- Nahlásit
kejtlin
Tak to netuchám to by věděl brácha má na to6let školy dnes má noc na plicním.Musím odevzdat počítač muš chce svůj film už
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:09
- Nahlásit
jdu si lehnout s knížkou, ale moc toho asi nepřečtu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:12
- Nahlásit
Mucholabka
Takže 9 je konečný stav? Tak ještě jednou veliké gratulace a stejně jako u nás - suprové páníčky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:27
- Nahlásit
decka jdu chrapat tak cus!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 23:46
- Nahlásit
Du taky spát, dobrou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 06:08
- Nahlásit
Konečný stav je 11, 6 psů a 5 fen. Už jsme rozhodli že necháme doma 2 feny a jednoho psa (u těch psů trochu bitka jestli žlutého nebo čoko). Doplním takové barvičky jaké ještě nemám a jsou to silné kusy, ty větší, dravé-možná to ještě podle chování změníme. Poslední kousek přišel ve dvě ráno a jeden celou noc tak řval, že jsem měla tisíc chutí ho utopit (nakonec šel do postýlky do županu )
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 06:48
- Nahlásit
tak tady je svinská zima,dnes na markíze dávaj jenom české filmy a vyvrcholí to - pelíškama
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 07:56 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Fifi
To budeš hodná, není to výhružka, dle dobrovolnic je na tom opravdu špatně. Ale známe péči útulků, kdo ví, třeba by mu domácí prostředí pomohlo ještě nějaký ten pátek užít. My brali ovčandu na dožití a užívala ještě krásného půl roku v pohodě.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 08:47
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
čaute včera jsem se tu uš nedostala, gratuluji muchošovu k malým piraňám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:51
- Nahlásit
Mucholabka
Jupííí, vyhrála sem sázku, škoda, že se se mnou nikdo nevsadil, ty poslední tři sem ti přála Eště je nafoooť, jo?
Dobré jitro vietname!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:55 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré deň!!
Včerejší plavání jsem kupodivu přžila. Jako velryba jsem na tom ve vodě celkem dobře, na rozdíl od suchozemských bojových zvířáteka, takže jsem dokázala s matějem držet krok
Mucholabka
Pani moc gratuluju a přeju mimískům do života jen to nejlepší
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:56
- Nahlásit
tady lítají veliké sněhové vločky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:57