Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:14
- Nahlásit

dobré ráno žumpo
hele uvjedomujete si že už jenom 593 stran a bude žumpa zavřená???????
Mucholabka
gratulu k mimískům ať vám to roste
Baico
gratuluju k plavání ať vám to vydrží

musim do práce tady mě furt někdo s něčím votravuje a tam bude klíd

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

Alexa
To nějak špatně počítáš, ne? Máme limit 9000 stran ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

Alexa
So kesáš, to 9000 přece můžem drásat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

Baico
už jsem si myslel,že jsi vlezla do řeky
makrel
tady obačas taky něco spadne

jdu na film - jak vytrhnout velrybě stoličku,ale radši mám - jak dostst tatínka do polepšovny

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:26
- Nahlásit

brezen2008
už jsem si myslel,že jsi vlezla do řeky
No tak nejsem cvok

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:33
- Nahlásit

Baico
Biluška
To nějak špatně počítáš, ne? Máme limit 9000 stran ne?

So kesáš, to 9000 přece můžem drásat

šiš mi tam vypadla trojka noooo a tady hned panika

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:36
- Nahlásit

Alexa
Uf, nedělej paniku a najdi si svůj ručník

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:39
- Nahlásit

Alexa
šiš mi tam vypadla trojka noooo a tady hned panika
Se nedif, na den, kdy se nám Žumpa zavře se musíme připravit a ty nás děsíš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

čau kreténi,jaxe máte?
Biluška
nedělej paniku a najdi si svůj ručník

Baico
nazdar delfíne..nějaký pykantnosti stran fčerejška????
fyfyjová
gratzuluju k terýkoj na dožití,ste moc hodná,pani a uš vámm nebudu nadávat..asi,možná,snad..třeba..
muchoš
taky gratuluju

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
nazdar delfíne
Pani, jasně jsem psala, že jsem velryba, konkreétně keporkak, ten je o polovinu menší, než plejtvák obrovský
nějaký pykantnosti stran fčerejška????
No tak jedině to, že tam byl jeho nějakej kamarád z kung-fu a ten vykal Jsem stará.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

Ahoj všichni, krásně svítí sluníčko, nasnídala jsem se, blbě vyspala a půjdeme se smečkou ven, ale až tak za hodinu, nasnídala jsem se krapet víc
Už má Fyfyjová foxe, nebo už něco zjistila?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:57
- Nahlásit

cus decka,jsem opet pekne nasrana,co ty kur.y lidi si dovolujou to neni mozny!
byla jsem s hajou venku,na to,ze dedek spatne chodi a je nahluchlej,tak jsem ho mela na voditku a mel nahubek,sla naka pojebana fetacka zadredovana smazka s boxerem,ktery se vytrhl tomu zfetovanymu blbeckovy z ruky,samo,ze bez nahubku a sel po hajanovy,tak jsem cokla nakopla a ten chuj zfetovanej zacal jecet a ja mu v klidu rikam,jec,jeste ode me dostanes nakopat do toho zfetovaneho xsichtu a jak to,ze cokl nema aspon nahubek kdyz kurva napada?????nehlede na to,ze jdu volat cajty,blbecek rychle zfetovanej odtancil,nenavidim ty kurvy fetacky a jeste,kdyz maji cokla a nechaji ho tak bez dozoru litat!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

brý dopoledne děfčata
Mucholabka
blahopřeju paní, to máte hotovou fotbalovou jedenáctku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

nemethova5
mě vadí všechny lidi, co mají psy co se vysírají do ostatních, vodí je navolno a bez náhubku, u nás na vsi to bohužel vidím často, naštěstí ted´ ven nechoděj to až se oteplí. Jen jedna paní má NO vysírače a zvládnutej taky není, ale má ho na vodítku a má i košík, potkáváme ji, je fakt, že vždycky hledá něco, kolem čeho by rychle uvázala vodítko, než přejdeme ptž psa nemůže udržet

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:16
- Nahlásit

kejtlinjenze ta kurva zfetovana jeste mel pindy jako co je,ja mu rekla,ze hovno a ze vyhlaska u nas je takova,ze pes ma mit nahubek a byt na voditku!!!!dostal cokl kopanec,se uz vubec,ale vubec neseru s ostatnima,tezce me taky vsichni serou,co jsou free a nechaji svojeho cokla jen tak,bez nahubku,bez voditka nezvladnutyho,budu kopat i lidi do tech jejich blbych xsichtu,ja se pak vubec nedivim,ze lidi jsou proti psum,vubec se nedivim,ze rvou a nadavaji,protoze to je fakt o ubu tohle!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

nemethova5
to máš pravdu, lidi co nesbírají hovna a nemají svýho psa pod svým vlivem kazí pověst ostatním, to mě taky sere.
all
byla jsem i vietnamců koupit jedny kolínka psům k masu , to že mě stály ty obyčejný 12 kč a menší balení, když je v tescu kupuju za 6kč větší budiž, koupila jsem si ještě 2 čínský polívky, až přijdem z prochajdy, psům dělám vývar z kostí, at´ se po procházce napijou něčeho teplýho. Byla tam taková starší paní, má menšího křížence fenku, hezkou ale temperamentní na paní až moc a ta mi říkala, že nás vídívá jak jdeme přes park v jednom šiku-jako mě a psy a že se jí hrozně líbí jak jsou poslušný, tak to mě zahřálo, že naprosto cizí paní mi pochválila psíky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

kejtlinno jo to me tesi taky,ze me cizi lidi chvali,ze je mam zvladnuty a jsou oba dva poslusni,jo mas pravdu,sere me to a naky fetacky smazky zasrany,by nemeli mit vubec cokla,natoz jine zvire!!!!delaji jenom slusnym ostudu a ne jenom fetacky smazky!nenavidim fetaky a hlavne od te doby,co me napadli a hajan je pohryzal jak me branil,jinak bych mela kudlu v brichu a uz tu nebyla!nenavidim je bo jsou ty kurvy nemocny a pry za to nemuzou!!!tak jak nenavidim vozralce a dalsi debily!naky drahy kolinka ne???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:44
- Nahlásit

nemethova5
vitnamci mají všechno drahý teda všechno ne, ale takový věci jako těstoviny, rejži a podobný co potřebuješ, moc tak nechodím nakupovat, jen, když něco dojde, pro jedny kolínky se mi nevyplatí ject do neratek 3 km.
Nj léčbu fet´áků platíme my

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

kejtlin
to vždycky potěší, když tě někdo pochvalí, nad Montym a Sophi se nedávno strašně jedna paní rozplývala, že tak nádherné pejsky neviděla, moc mě to potěšilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:01
- Nahlásit

Jojo, je to pravda, že taky, dkyž se nám náhodou stane, že nás někdo pochválí, je to moc příjemný, naposled to byl ten policajt se soplem, co si pak začal povídat o boksérech, a mámě se přihodilo včera, že jakési děcko přišlo k mařkovi a říkalo - ty si heskééééééj - a to se nestává, většinou se děti psů bojej, rodičové je zdvihaj za ruku až do vzduchu, nebo jim řikaj - pejsek nemá košík, mohl by tě kousnout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Gerda
naposled to byl ten policajt se soplem,
hm,žádná hitparáda teda..hele kde je ten program na fotky jaxme tudle blbli??

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:09
- Nahlásit

Pozor pozor, do prahy zavítala huanakr s panem Bregoslavem, chce jít zítra na vycházku, buď ve dvě nebo ve čtyři. Podle zájmu opčanů zvolíme lokalitu, pana Bregoslava už sme dlouho neviděli. Kdo se chce projít s bezocasým australákem?

davidkova renata
nevím, pohledej zpět v žumpě, před 50 stranami asi...možná dál...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš loonapix???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
nebyl to loonamix nebo tak podobně?
vývar hotov,kosti nechám zatím louhovat, malopsi oblečený, tak vyrážíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

Monty
myslíš loonapix???
joo díííky!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:27
- Nahlásit

kejtlin
tak papa, pěknou procházku přejem

davidkova renata
nemáte zač paní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:32
- Nahlásit

davidkova renatano hlavne ze jste mi osobo nadavala,ze jestli tu jeste neco takoveho dam,ze se neznas,no nic jedu za dedou,neminim se rozcilovat nad fetackyma smazkama!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

Pratele, kamaradi, zumpaci, KDO MI PRIVEZETE FOXIKA??? Mluvila jsem s panem, pejsa ma cukrovku, je na jaterni diete od Hillsu a skutecne na tom neni moc dobre, ten leden ma temer jisty.
Tak rozhazuju site, KDO by byl ochoten Foxe prevezt z Jimlina (Louny) do HK ci nekam okolo? Ja si nelajsnu skoro 200km ve svym strepu, auto jezdi jen silou vule, mohlo by mi po ceste upadnout kolecko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:53
- Nahlásit

Fifi
Drahá v tomhle počásku a snížku ti to neslíbím ani já. Nicméně půjdu zjistit sítě, odpo se scházíme na procházce, takže vykoumáme nějaké řešení.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:54
- Nahlásit

Gerda
Dekuji draha.

<< 1 ... 6174 . 6175 . 6176 . 6177 . 6178 . 6179 . 6180 . 6181 . 6182 . 6183 . 6184 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání