Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6030 . 6031 . 6032 . 6033 . 6034 . 6035 . 6036 . 6037 . 6038 . 6039 . 6040 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:00
- Nahlásit

ketty
naprosto geniální fotka!!!!
to je pitbul?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:01
- Nahlásit

ketty
jeste tam maj nakyJEZINKY NA GRILU
Ježkovy vočí!!! Ty taky?

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:07
- Nahlásit

jbat
no jasneee a cobys chteela poradiit ??
tak historku osali mam jen ze napriklad prijela ukazala smecku pokecala posedela a zas jelaa
...........
a abysme nepoburovali jako muzu dat jinou to leda zeby se ozvalo byvale muzstvo jedno co trenovalo na stvanici a to sem opravdu byla ruda a sem i studem onemnela to je hoodne dlouho mi bylo nact sem jezdiila s hokejistama atak jako maskot fanousek atd.....noo a takle me trener s necim poslal za klukama do satny 25 kluku joo upozornuju ovsem zabudl rict at treba chvili pockam ze jeste mozna lezou do sprch jiz sem takovi zazitek niky nezazila, malem to co sem nesla sem zäpomela drzet tolik nahejch chlapu jako pohromade a jelikoz me videli zpet uz sme nemohla za dalsi sem neco nesla a jeste pro ne no parada ty meli ze me prdel a vybehli jeste dalsi se podivat co za exota tam vlezlo tak prvnimu nehlede na to co mel nemel na sobe sem narvala co sme mela do ruky at si to rozeberou a mazala fuuc snad te to pobavi ikdyz neznas a team zverejnovat nebuudu

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:09
- Nahlásit

Lola1
ale jen si dej nakou namku ...jooo jezinky taky
jbat
jojo to je lara moje pitka co umrela bouzel ...

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:09
- Nahlásit

ketty
snad te to pobavi ikdyz neznas a team zverejnovat nebuudu

moc. až jsem chvíli záviděla...

abysme nepoburovali jako muzu dat jinou to leda zeby se ozvalo byvale muzstvo jedno co trenovalo na stvanici
pokud nikdy nikomu neporadili se stopováním, tak by to neměl být problém.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:10
- Nahlásit

ketty
co umrela bouzel ...

((((((((((

moc hezká holka...

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:11
- Nahlásit

březen2008
odkud máš malé psy? potřebuju vědět útulek?

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:16 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

jbat
ojo jojojo byla uzasna mela raka dost oskliveho umrela mi doma v naruci....nicmene to je ta co mi ji chteli vzit s ketty po ktere je vlastne pojmenovana ma polepsovna atak ruzne meil atd

jbat
joo zavidela hele nevim bylo li cooo ja to moc v te dobe ocenit neumela ne zebych nikdy nevidela naheho chlapa ale todle bylo fakt moc
se stopovanim urco neee to byl samej kadernik a kuchar na ucnaku sice nekteri psa meli ale to bylo trening skola trening skola ...a chlast

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:22
- Nahlásit

jbat
pokud nikdy nikomu neporadili se stopováním, tak by to neměl být problém
hele ty si fakt blpka, včera ste tu házeli celkem hnusný blitky, a teď se budeš pohoršovat, že mi vadí, když do nich chcete tahat i další lidi? I kdyby to měla bejt nadsázka, to je fuk, sranda se dá dělat jinak, možná trochu slušnějc, kor když se chceš bavit na veřejnym foru o dost soukromejch věcech jinejch lidů, který si můžeš říct s ketty na pívě v hospodě nebo na vycházce per huba.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:32
- Nahlásit

Gerda
kor když se chceš bavit na veřejnym foru o dost soukromejch věcech

to co psala Ketty mi přišlo dost vtipný. a nejen mně.

včera ste tu házeli celkem hnusný blitky
jaký blitky například jsem házela? a to teda nechci přebírat psíčkův styl, ale by mě to zajímalo.
myslíš to, že se Ruda chová jako kretén? a rozebíraly jsme proč?a proč to obíjíš o mně zrovna teď? si to přečti pozpátku a vyčti to i ostatním, ne?

a teď se budeš pohoršovat, že mi vadí, když do nich chcete tahat i další lidi?
jaký další lidi? tos jako to pomlouvání po mejlu opravdu vzala vážně??? no tak to se divím, že tě víc nenasralo, že chci pomlouvat davídkovou... asi proto, že jsi pochopila, že to NEMYSLÍM vážně...?

kor když se chceš bavit na veřejnym foru o dost soukromejch věcech jinejch lidů, který si můžeš říct s ketty na pívě v hospodě nebo na vycházce per huba

ty vole a že tě tak nenasral Psíček když napsal to, co napsal...

essi tě seru ososbně, tak mi to napiš do mejlu a nedělej tady ze mně mrchu největší, co ubližuje tvejm kamarádům.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:37
- Nahlásit

jbat
essi tě seru ososbně, tak mi to napiš do mejlu a nedělej tady ze mně mrchu největší, co ubližuje tvejm kamarádům.
seš trošku vytáčivá, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:39
- Nahlásit

Gerda
seš trošku vytáčivá, ne?

ano. proto sem nelezu, když mám PMS. a jelikož je to tady jen internet, nevyčítám nikomu jeho blbé vtipy. i když je třeba nepochopím.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:40
- Nahlásit

Tý vady, ono už se to hádá i tady.
Gerda
nebuď na děcka zlá a napiš mi, co chceš koupit v charitativním bazárku/obchůdku. Nějaké tričko, něco pro Máňu, nějaký lapač prachu, hrníček... nebo snad ručně dělaný šperk?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:40
- Nahlásit

isdpch
každej má svý máslíčko, prostě mi nepřijde vhodný bavit se na foře tim, co někdo dělá oblečenej nebo neoblečenej v maríně, kdo se meje a nemeje....mám pocit, že kolem něj je věcí, o kterejch by se asi mluvit mělo/mohlo víc a třeba se čoklů i víc týkaj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:41
- Nahlásit

ted´ jsem dala psům tyčinky, jezevcům žvýkací a krysám měkký teda starejm, ty už ty buvolí neutáhnou nemaj zuby, těm dávám ty měkký, ted´ dostali ty z drcený buvolí kůže, Vendulka co má asi nejmíň zubů ji žvejký už asi to minut a Zuzanka čeká u ní a kouká jak by jí to sežrala-je to potvora houby kamarádka

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:46
- Nahlásit

Ahoj, dnesk v půl druhé jsem začala hledat svíčku, abych jí zapálila za Štěpánka, který měl být v půl třetží utracen..nenašla, tak jsem to oplakala a ve tři volal Roman, který tam vezl našeho vet.asistenta, že žádný utrácení nebude a že zkusí prášky-pokud nezaberou do 10-14dnů, tak to bude řešit dál, ale že on by to ještě zkusil...tak budeme s Jiřinou v pátek pít na radost a nééé ze smutku

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:47
- Nahlásit

radkah
že žádný utrácení nebude
že zkusí prášky-p

tak moc přeju, aby zabraly... fakt jo...
jak je starej?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:51
- Nahlásit

isdpch
ne, to si nemyslim, ani bych se tam už nezkoušela připojovat, ani bych se s těma lidma nechtěla vidět, ani číst. Už se mi nelíbí, to co dělá, ani jak to dělá, myslim že káže vodu, pije víno, že se psama zachází špatně a nedělá po dobrém tak, jak lidem káže. A z lidí dělá kretény a ovce, co jsou dobrý jenom na sponzoring, tahá prachy z lidí, který sami nemaj a jsou bohužel tak naivní až hloupí, že dávají a věří, že dávají na dobrou věc. Ale jak chodí doma oblečenej/neoblečenej je mi vcelku fuk.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:52
- Nahlásit

kejtlin
y jo hostinaaa

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:53
- Nahlásit

radkah
jeee parada tak at mu to chodi do tech 14dnu

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:54
- Nahlásit

jbat
no to nikdo neví, před třema rokama jsme ho brali z útulku, že ho doma trochu vykrmíme , povičíme, vymazlíme...no a Jiřina-která tvrdila že dalšího psa nikdy, se do něj cestou z Liberce zamilovala a jel rovnou k ní...bylo mu tak kole 5let, tak je mu teď asi 8-9let. Je to doga, tak už chlapík hooodně v letech.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:55
- Nahlásit

radkah
8-9let. Je to doga, tak už chlapík hooodně v letech

tak uvidíte, co ty prášky...
držím palce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

radkah
tak at´ hlavně ty prášky zaberou, ale já bych počítala s tou horší variantou a byla na to připravená

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

isdpch
samozřejmě že sem ))) Ale ty nejsi, sliboval si hospodu! A pak ste se zas ztratili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

radkah
tohle je nejkrásnější zpráva dne!!!!!!!!! V pátek piju na Štěpku s váma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

isdpch
píšeš, jak kdybys nebyla
naopak

Jestli dáte nekuřáckou tak klidně
jestli budeme moct jít aspoň ven na cígo, tak klidně. Ale za to tam musí bejt dobrý parkoviště... teda bych chtěla Vy někouříte a já odmítám hromadnou dopravu, již jsem dlouhodobě autista.

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda
Jiřina mi hned volala, že je šťastná. Akorát musí Štěpku pouštět ven bez Sáry, protože blbka se chová jak půlroční štěně a v její přítomnosti je Štěpka furt na ZEMI.DOMA se to uhlídá, ale venku těžko. No už se na něj těším..oni tu byli asi před měsícem na návštěvě a chtěl mi sežrat prase...fakt ho lovil a to prase přežilo už tolik psích návštěv...museli jsme je hlídat, ono i kdynby se Monty nasral, tak mu amputuje tlapu.A kde v pátek piješ?

radkah
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:10
- Nahlásit

isdpch
jéééé přestali jste kouřit? Tak gratuluju. Já jsem to hodně omezila, v baráku kouříme jen v kuchyni, tak mám tak 9-10na den, což je z těch 40denně, co jsem vytáhla v Praze , super. Tak ať vám to vydrží. pozdravuj čokly...jo našla jsem tu skákací fotku z jedné vychajdy. Už se uklidnil, nebo je furt torpédo

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

radkah
Jiřina mi hned volala, že je šťastná.
jo, to se nedivim, to je mocinky fajné! Budu pít...ještě nevim kde, ale dost chlastu mám doma

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:19
- Nahlásit

jbat
tu mas obe holcicky

<< 1 ... 6030 . 6031 . 6032 . 6033 . 6034 . 6035 . 6036 . 6037 . 6038 . 6039 . 6040 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání