Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6030 . 6031 . 6032 . 6033 . 6034 . 6035 . 6036 . 6037 . 6038 . 6039 . 6040 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

Eldoguero
já jsem se otočila, řekla, že nepokouše a zeptala se, jestli si chtěj děcka čokla pohladit. tak se s ním muckali asi dvacet minut, než byli rodiče nervozní a řekli: tak poď, pani si potřebuje nakoupit. tak jsem je ujistila., že mám čas. a nenášej mě. jsem si tím jistá!

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no to nekecam ....je to dlouho ale nasla sem samo sme to nejedla ..a chces ty fotky??? ja to vylovim na tom netu
Lola1
D
Fobie na talíři
Není to ale zdaleka jen hmyz či červi, co se ve světě běžně konzumuje. Třeba v Kambodži si můžete pochutnat na hadí pečínce, anebo na smažených sklípkanech. Mezi běžné pochoutky v některých zemích patří mravenci a termiti, jí se i mořští ježci, pije se pálenka s louhovanou kobrou a setkat se můžete i s opičím mozečkem. Horší ovšem je, pokud vám na talíři naserví-rují něco, čeho se bojíte. Sníst svou fobii není zrovna jednoduché. Pokud tedy z určitých věcí máte strach, raději se vyhněte zemím, kde se servírují, anebo vyhledejte ověřené restaurace. „Na dovolené v Africe mi naservírovali pečeného hada. Když jsem to uviděla, na chvíli jsem dokonce ztratila vědomí – mám panickou hrůzu z hadů. Manžel mě musel vynést ven a přinesl mi místní pálenku. Z čeho byla, jsme se raději neptali,“ vypráví paní Kamila.

kejtlin
vitej zpet
MRAVENČÍ LARVY NA PIVU
3 láhve dobrého piva, různé bylinky (bobkový list, oregano, tymián, majoránka,…), 500g mravenčích larev a kukel, sůl, pepř
Pivo nalejte do hluboké misky, přidejte k němu aromatické byliny a nechte dva dny odstát při pokojové teplotě. Pak přidejte larvy a kukly a nechte je marinovat další den. Podávejte osolené a opepřené podle chuti. Jako příloha podávejte tousty se smetanovým sýrem dobrou chut
PIZZA S VROUBENKAMI (obr. v galerii)
250g pšeničné mouky, 4 vejce, špetka prášku do pečiva, sůl, 2 polévkové lžíce másla, 150g vroubenek (mražených nebo živých), 250g sýru, 300g rajčat, sůl, pepř, koření (tymián, majoránka, bobkový list, oregano)
Na pizzu rozprostřete ingredience a rovnoměrně vroubenky a dejte péct do trouby.

Lola1
SARANČE NA KARÍ
1 šálku oleje, 1 malá cibule, 1 stroužek česneku, 250g sarančí, anýz, hřebíček, kari koření, hořčice, sůl, pepř, instantní bujón
Saranče vařte v 6 a 1 šálku osolené vody, až se zbarví do růžova (asi 10 minut). Pak je rozložte na papírový ubrousek a nechte oschnout. Na pánvi na oleji osmažte cibuli a česnek než zhnědnou. Pak přidejte saranče, anýz, hřebíček, karí, hořčici, sůl, pepř a instantní bujón. Vše zalejte troškou vody a nechte ji odpařit. Podávejte na toustech nebo s vařenou rýží.

ryzetooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

ketty
ty si vopravdu dobytek((((((( saranče na karííí..no to mi posol bulvu..rači du...snad nepude nigdo vokolo nebo ho máš na svjedomí.-))))))

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:27 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renata
jeste tam maj nakyJEZINKY NA GRILU ,ŠPAGETY S MOUČNÝMI ČERVY (obr. v galerii)
uz koncim klido zustan jo a na meilu mas zas odpoved

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:28
- Nahlásit

ketty

nééééé nechci fotky, už ti vjéřim!!!

Mějte se, pádim dom

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
papapaaaa mej seeee

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
snad nepude nigdo vokolo nebo ho máš na svjedomí.-))))))
určitě pude
ketty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:32
- Nahlásit

Alexa
určitě pude
jak by moch..neni čas)))
ketty
jo a na meilu mas zas odpoved
nemám!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:34
- Nahlásit

mi podobný věci jako že to někdo jí nevadí vůbec, zrovna přemýšlím, že si půjdu ohřát oběd.
jo včera jsem zapomněla, kdo si chce svařák ohřát v mikrovlnce-nedělejte to!!!!celou jsem ji musela mejt a málem explodovala.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:35
- Nahlásit

ketty
no to je ale fakt hnusný, du ven s tažnejma psékama
Maky a Trix
Lidi sou debilní, jednou si chlap 10 minut muchloval naší stafbulku, byl hotovej z toho, jak je skvělá, krásná, úžasná, milá a hodná, pak se zeptal na plemeno, a když jsem mu řekla co to je, tak vylít jak bodnutej včelou, úplně zbělej a beze slova zmizel
Fakt debil
V tý vesnici bohužel jsou už i ty děti definitivně ztracený. Vona ta příbuzenská plemenitba téměř blízká se prostě někde projevit musí, no

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:38
- Nahlásit

Eldoguero
takhle jsem to měla s potkanem. Všichni si jí chtěli hladit a přišla jim rozkošná, když mi spala v šále pod bradou, ale když se dozvěděli, že to není křeček, ale potkan, najednou jsem byla špína a ona hnusný zvíře.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:41 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renata
jak toooo tak kde jeeee mam odeslano 13:01sem poslaala znova Eldoguero
utikej

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:50
- Nahlásit

mně taky někdo napyšte mejla... ))
čekám, až se mi nahrajou data. to je tak dva dny...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

Biluška
máš sovu z dotazem, díky

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

Davítkojc

nechtěla bys mi napsat ten mejl jakjsi říkala?

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

to je ticho najednou

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:25
- Nahlásit

ketty
hele tak napiš nějaký dobrý historky ještě!!!
třeba na mejla klidně, se potřebuju zasmát, nebo usnuuuuuuuuuuu!

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:27 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

jbat
no verejne urco neeee si videla co to zpusobuje a nemam zajem nake valky rozburovat a ty hloupe poznatky lidi co me ani enznaji ani nevideli treba ikdyz sali si ja mooc dobre pamatuju ..ovsem ..no to je zbytecne psat ja se nepotreboju obhajovat vim kde je pravda .... a oni maj svou...a lidi co tam jezdili vi sve
a kdybych chtela ruuudu hanit vytahla bych uplne jine veci ........ovsem by to asi stejne uskodilo spis me ...

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:30
- Nahlásit

jbat
inak teda neeevim jakou

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:33
- Nahlásit

ketty
cíí nějakou o rudánkovi.
i o Sali. )))
pooooď, budem je pomlouvat po mejlu...
a jetě budem pomlouvat Davídkovou.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:34
- Nahlásit

jbat
jooooo pomluvime vsechnyyyy a pak vsicni pomluvej me jaka sem svine

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:36
- Nahlásit

cíí nějakou o rudánkovi.
jbat
no prave to nejakou je probleem nevim jakou z jaheho soudku a lepsi to vypravet ne psat

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:38
- Nahlásit

ketty
pak vsicni pomluvej me jaka sem sv

ty jo tomu se neubráníš.
tady si totiž každej může nabrousit ego, protože net snese všechno. a kydat na tebe špínu a podobně.
otázka je, kolik lidí je ochotných tomu bezmezně věřit a nebo to nějak řešit. ti normální většinou ne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:38
- Nahlásit

jbat
o Sali.
Hele já bych se asi už nepouštěla někam, kde je to fakt prasárna, protože min v době, kdy Sali na poradně působila, měla poradna úroveň a záštitu lidí znalých. Vzhledem k tomu, že Sali osobně znám, i mě pomohla, konkrétně se základy stopování, celkem nerada bych tady četla nějaký chujoviny. Vono možná některých věcí pomálu.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:40
- Nahlásit

jbat
no to joo ale ja mam ego nekde teda u neceho ja si ho nepotrebuju hojit tady to je ten problem ze ja mluvim uprimne vetsinou a enkdy jen pro pobaveni trochu pestreji popisu ovsem nekteri...... a osobne by se urco usmivali a ani nepiipli

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:42
- Nahlásit

Gerda
tak o sali ja nic rict nemuzu ja ji neznam sem ji videla parkrat u ruudy osobne ale nikdy se sni nebavila takze odeme to nehrozi nemam ve zvyku mluit o nem¨kom jen ze sem neco slysela a podobne ........

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:42
- Nahlásit

Gerda
konkrétně se základy stopování, celkem nerada bych tady četla nějaký chujoviny. Vono možná některých věcí pomálu.
máš pravdu přecedo

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:47
- Nahlásit

Gerda

Hele já bych se asi už nepouštěla někam, kde je to fakt prasárna

byla to nadsázka, Gerdo.
těch mnoho smajlíků je snad jasnej důkaz.

celkem nerada bych tady četla nějaký chujoviny

tadle fora je plná chujovin. proto sem chodím. kdybych chtěla kompetentní a spořádanou foru řídící se jasnými pravidly, zůstala bych u modrého...
což nic nemění na tom, že to byla nad-sáz-ka, protože jak píšu vejš, nudím se.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:50
- Nahlásit

ketty

tak mi radši poraď něco o psech, sim tě, abychom nepobuřovaly...
jinak jsi teda doufám pochopila, že jsem si dělala srandu,vzhledem k tomu, žes nic o Sali ani Rudovi nenapsala, asi jo.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:59
- Nahlásit

tak dámy ze severu - ty sračky přišly už i k nám.
Byla jsem nakoupit, ještě jsem si koupila lambrusco (hodí se) a tahla jsem igelitku v mírné vánici, na vodítku bzíkal pes, toho jsem radši nepouštěla na volno, proti sněhu nebylo vidět.

ketty
sice jsem doma neměla uš žádnej chleba, ale ani jsem ho kupovat nemusela, dnes určo nebudu jíst uš vůbec! Fuj!

<< 1 ... 6030 . 6031 . 6032 . 6033 . 6034 . 6035 . 6036 . 6037 . 6038 . 6039 . 6040 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání