Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5949 . 5950 . 5951 . 5952 . 5953 . 5954 . 5955 . 5956 . 5957 . 5958 . 5959 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 22:29
- Nahlásit

U nás chumelí falt hustě, nevím jak se zítra dostanu do hnusný hokny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 22:33
- Nahlásit

zajímavý video
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=6788

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 23:08
- Nahlásit

Už su domki, pipky, zapadla sem na parkingu na lužině. Adidaska byla statečná a chtěla mě zachránit, ale nakonec zapadla sama, u nich před domem. Já se vykopávala půl hodiny, nakonec sem si ulovila dva pány a ti mě vytlačili. Koberečky pod kola nefungovaly, vyrobila jsem pod sebou hrabáním led a rotující kola odpálila koberečky do dálky. To celé několikrát. Pak sem nenávratně zapadla u nás na parkingu. Zítra už nevyjedu. Tak asi nepudu do práce. Maryje už nechce jezdit autem. Ouplně sem jí to celé zkazila, už opravdu nechce, ani přiblížit se k autu ))) Nelíbilo se jí, jak sme jely.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 23:22
- Nahlásit

Gerda
Létající koberečky, jo? Tak to jsi první, koho znám, a kdo je má!!! Tak teď ještě džina v láhvi.
Jinak musíš z parkoviště pomaloučku, nemá cenu přidávat plyn. A pokud to půjde se studeným motorem, zkus se rozjet na dvojku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 23:24
- Nahlásit

Gerda
to znám zapadnutí, zejtra do posraný hokny taky asi nevyjedu, nevim, ale já nemám jinou možnost.
Jdu chrápat, psi děsně prděj,je to fakt hroznej puch

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 00:27
- Nahlásit

Vlčáčková

pokud to půjde se studeným motorem, zkus se rozjet na dvojku.

Tak u me to nepude, mam automat. Jinak auto stalo na storc prez silnici az doted, kdy s nim vybruslil manzel a dal ho do garaze. Ja jsem zajizdela s jeho autem a odrela jsem ho o branu. V garazi jsem rychle zhasla a nevsim si toho

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 06:00
- Nahlásit

Brý ráno, jaké koberečky máte? Já chci taky!!!!!!!!A běžte makat lemuřice!

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 07:05
- Nahlásit

Zduř!!
A zas kurva padá!!!
Včera jsem strávila opět 2 hodiny na nádraží v Kralupech, protože na trati na Velvary byla bouračka. Doufám, že dneska dorazim dom včas, abych upekla játrové pamlsky. Povedlo se mi koupit hovězí játra ja 29 kč/kg.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 07:08
- Nahlásit

Fstávat a makat lemury lemuřácký. Mě se dneska nechce Mám spánkový deficit a nemám kdy ho dospat
Uvažuju, že si dneska na kanysce vyberu nějakou volnou postýlku, svalím se do ní a budu předstírat, že jsem důchodec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 07:19
- Nahlásit

Čau všichni u nás od včera chumelí, sem ráno 3krát zapadla, jednou mě tlačili 3 lidi, naštěstí vytlačili.
Sem v hokně v zim, bez vody bez ničeho, je to tu na posrání

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:09
- Nahlásit

kejtlin
tady taky mazec jakoo ...jinak dobre rano vsem dnes mam i ja deda asi pochopil rano nejeci a vstaval dnes az v pul sedmiii huraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:10
- Nahlásit

Nazdar hnus hnus hnus
opět se mi potvrdilo jak sou chlapi úžasný. V kopci před školkou zapadlo auto, za ním sme stály baby. já stála poslední na cestě, kolem mě se dalo projet jen na chodníku. přijel degen s velkym autem nějakym džípem a co myslíte začal se rvát kolem mě po chodníku. Zastavil ho strom nemohl projet mezi stromem a mnou. Tak říďa šla za ním že tam stojej auta a že potřebujem couvnout aby laskavě chvíli počkal, že to auto musej vytlačit tak sem vylezla že jim pomůžu tlačit a povídám mupoj'dte nám prosím pomoct tlačit a ten debil rači ujel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:14
- Nahlásit

Alexa
opět se mi potvrdilo jak sou chlapi úžasný
bohužel realita dnešního světa.
pust´ si to video jak jsem sem dávala odkaz, fakt pěkný.
náklad´áky stojej v kopci, ted´ jsem tam poslal frajera s bobketem, naštěstí jsou to naši rozumný řidiči, že neřvou, nebo vědí, že by si nepomohli.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:35
- Nahlásit

Uplne se vam stydim poprat dobre rano, chudery zasnezene, uklouzane. Myslela jsem, ze s u vas taky oteplilo a snih roztal a ono houby. To, ze tu potkavam pokazdy, kdyz vyjedu ze vrat, stada ovci, co se po-ma-lic-ku sunou je proti vasim utrapam uplny prd. Ale musime kvuli tomu kazdy rano o pul hodiny driv vyrazit, jinak by chodily holky kazdy den pozde do skoly.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:41
- Nahlásit

Čus všici, přiznejte se, kdo si objednal další bílý sra*ky s jakymsi mokrym hnojem k tomu??? To je fakt nechutný. Sem cestou s autem tančila 2x lambádu, tomu tranzitu v kopci proti mě se to ňáko nelíbilo, vůbec nevim proč Jsem ho chtěla čelně líbnout no... Jako u nás v pohodě, tam jsou ty tuny sněhu suchý, páč furt mrzne, ale o pár km níž už je to mokrej sliz kterej ještě páni silničáři neřáčili zaznamenat, neni uklizenej ani hlavní tah na Plzeň. Ale zase je to humorné, jak se ty městský frajírci sunou 30, protože v životě nejeli po sněhu

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:58
- Nahlásit

A ještě jedno hlášení - jsem konečně po mnohých útrapách stáhla Badínovi ohňostroj, překonala všechny zabezpečení a podobný kreténoviny a víte co??!!! Si typněte......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:11
- Nahlásit

VYPNĚTE NĚGDO TY BÍLÝ MR*KY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bonc
Ahoj zlato

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:16
- Nahlásit

isdpch
jdem sáňkovat, nechceš
di do prdele,náčelníku aji se sánkama

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:16
- Nahlásit

davidkova renataahoj,toje krasny,vcera mi kolega dal zase program na upravu fotek,moc krasny,davala jsem tu adresu a hlavne jednoduchy.co noveho,v jedenact mi maji prijet kvuli te praci pres internet!tato fotka mi krasne proslunila den,aspon neco.

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:20
- Nahlásit

bonc
davidkova renata
nooo ja taky ted doklouzala a zaclo prset nebo co tady a meli sme jedny pulhodiny na silnici nastesti prazdne silnici mazec jizda ......ted se psy cpou masem liska dedek po nem skocil ani nemrk

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:21
- Nahlásit

davidkova renata
tady, pani
http://www.alpinismeetmineraux.fr/nature/lavande01 /lavande03.jpg

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
neco pro tebe!

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:28
- Nahlásit

davidkova renata

konečně slušnej čék kterej má rozumný přání a nestydí si o něj říct

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:31
- Nahlásit

nemethova5
jak to delatew ja chcii taky takovi haazky obrazkyyyyy ja zavidim ja enumim nemuzu delat pfkaaaaaa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:58
- Nahlásit

kettyhttp://www.loonapix.com
muzete kreativne si upravovat,je to velice jednoduchy!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:00
- Nahlásit

čau. ten sních už mě nebaví, ale aspoň už není minus stoosum stupňůch.
su zase vyčerpaná jak žumpa. nemáte něgdo koks?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:02
- Nahlásit

ketty

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

Psíček
tak bohuzel jsem si tvou radu oslepit manzela precetla moc pozde a ted mi volal velice nasraaan co prej to ma s autem

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:07
- Nahlásit

jbat
nee, my máme jenom brikety, sme moderní domácnost

pézetko se upřímě radovalo že dostalo k miku brambory a uhlí, že aspoň máme co jíst a čim topit. To dítě má ňáký divný hodnoty... Od ouřadu dostalo vokýnka, který mu hned sežral čokl. Není nad čoklovo výchovně-praktické příklady na téma "jídlo se nenechává na sedačce". Má to mnohem větší účinnost než milijon mejch přednášek na dané téma

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
co prej to ma s autem
doufá žes dělala ouplně nevinou a velmi ses divila, a že mu toasi někdo odřel na parkingu nebo na ulici néééééé

<< 1 ... 5949 . 5950 . 5951 . 5952 . 5953 . 5954 . 5955 . 5956 . 5957 . 5958 . 5959 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání