| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to skádací do kolečka, taková placka v průměru 30 cm a vejška 5 cm. Tendle domek dám v poho do batohu a ještě se mi tam vejdou další věci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:27
- Nahlásit
čus žumpizny, gdo dělá výcuc? Sem byla u zubaře, hned od dveří sem řvala, že chci umrtvovací injekci přes celou hubu, nebo radši rovnou narkózu. Páč mě zná tak mě umrtvil naprosto dokonale . Eště furt nic necítím, zato mám pocit, že se vznáším a sem v rauši. Moc fajná injekce to byla a hradí ji zdravotní pojišťovna, heč
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
Gerda
A odkud to mas, tu vilku?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
já vím, ale kolegyňku mám ráda, je jako jedna z mála fajn ženských a byla z toho hodně špatná, už před asi dvěma měsíci byla s ní na operaci něčeho jiného a krásně se z toho dostala...
Gerda
Je to strašně smutný
je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
Biluška
zato mám pocit, že se vznáším a sem v rauši. Moc fajná injekce to byla a hradí ji zdravotní pojišťovna
hele a jaxe menuje??????????????? řekla bych Maruně ,taky cííí bejt v rauši zadara!!
vejcuc nevim..akorát Maryje opsadila satelytní městečko,rosáková se zbláznila a krom toho že se přestěhovala do unhoště ,peče!!!!! ..jinak furt bílý mr*ky..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
Zdravííím všecky,
dneska je den blbec, šla jsem spát ve 4 ráno, protože jsem se zasekla u PC, s tím, že nevstávám a budu spát svejch 10h. V 9 mě vzbudil pes tak jsem ho šla venčit. A v půl desátý odcházela mamina a zaúkolovala mě na týden dopředu mám ten pocit. V 10 mi volala velmi vzteklá, že zapadla před domem a koberečky, že jsou asi na h... a ať jí jdu vyhrabat. To mě probudilo velmi dokonale a stejně vztekle jsem jí šla pomoct. Popel z kotle plnej hřebíků což by asi pod kola nechtěla tak sem šla kutat totalka zmrzlej písek. Nadávala jsem velice moc. Jedinej kdo měl ohromnou radost byl Bůch, dokonce i ten zákeřnej Atilla byl nadšenej, o to vím mě s*ali. No do matinky jsem strčila tím ji vyhrábla. a když se vracím domů tak čokl utekl na ulici měl radost a odmítal přijít, ve vzeku jsem ho honila po ulici ječela na něj nepěkné věci a slibovala mu to nejhorší. To byla fakt posledni kapka. Vyměním Bůcha za normální štěně - Spěchá!!!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
rosáková se zbláznila a krom toho že se přestěhovala do unhoště
Monty
je to smutný, ale feňulce je teď už dobře.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to ze psihratky.cz - je tam strašně moc milá a hodná pani, hodně mi s těma domcima vyšla vstříc, když tam uděláš nákup, bude jen dobře
Monty
a bude chtít pani někdy dalšího péska?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:40
- Nahlásit
Atusch
Vyměním Bůcha za normální štěně - Spěchá!!!
Dej ho Bajkovi )) a vem si místo něj Farunu - je krásnej hodnej a chytrej A pan Bajkonůr už Bůcha srovná )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
Atusch
Vyměním Bůcha za normální štěně - Spěchá!!!
tak já nevim...co dagmara..uš je vodrostlejší bé uš klidnější né?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
Dagmara už je stejnej kretén jako Buřtík.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
jo jestli to Bajkonůr rovná jak náš Aťas tak to neklapne, a určitě by mi veverku nedala
davidkova renata
No Dagmara je lepčejší ale má blbou nožičku. A navíc je to hopsinka uhopsaná a sabijááák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:46
- Nahlásit
Gerda
Dagmara už je stejnej kretén jako Buřtík
no dyk )))) to jí naučí vážit si Bůcha ))))
nemyslim,že by byla kretén,je přesně to co z ní kdo udělá.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
Myslíš, že Bůch je lepší než Daiquiri?? Nejsu si tím jistá Eště ho můžu poslat někam na předvýchovu, kdo má nějakou internátní školu jako se to dělá s harantama???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
hele a jaxe menuje??????????????? řekla bych Maruně ,taky cííí bejt v rauši zadara!!
Nevim. Nějak na p. Příští týden tam du znova tak ti to zjistím.
osáková se zbláznila a krom toho že se přestěhovala do unhoště ,peče!!!!
No nekecej . Prodáme to Blesku, nebo Aha? . Zbohatnem, po tomhle skočí každej bulvár . Možná aj Právo by se dalo...
jinak furt bílý mr*ky.
Zděs taky, k nim navíc ještě vichřice. Humus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:50
- Nahlásit
Atusch
davidkova renata
A teď mi řekněte, co se dělá s takovymhle štěncem pošahanym, co furt nemá dost, energie na rozdávání, čim se to dá utahat, když to ani nemůžeš vzít za motorku a uběhat do mrtva. Však to je ještě aspoň na rok trápení, než z něj bude moudrý pes, co se umí ovládat...bych asi fakt štěnec nechtěla, by mě strašně otravovalo tim, jak by bylo neúnavný ))
Atusch
Jo pani, to se nebojte, pan Bajkonůr je zlatej a zlatovlasej, ale šmejda malýho by asi už trošku porovnal k obrazu svému )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:50
- Nahlásit
Atusch
kdo má nějakou internátní školu jako se to dělá s harantama???
ta Denisa jak jí tu holky chválily bude mocinky fajn
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:51
- Nahlásit
Biluška
Nějak na p.
pervitín? Proč ti dává lékař pervitín? Není to již z lékařského hlediska překonáno? Nedává se teťkanc morfijum?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:52
- Nahlásit
Gerda
.bych asi fakt štěnec nechtěla, by mě strašně otravovalo tim, jak by bylo neúnavný
to von jako po několika moc hodinách blbnutí venku nejlépe se psema dalšíma pak i spí, ale to se fakt nedá furt
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
Alexa
jasné pojede k Denise a když si ho po pár dnech vyzvednu bude strachy jako beránek
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
čautě žumpice! To je ale hnusobně! Gdo za to může? Mám rýmu a bolí mi ledvina! To mám asik z nedělního igelitění nevím proč jsem si nezvolila jiného koníčka než je gólije a kůň! Třeba šachy se hrajou v teple!
Gerda jak je velký ten domek? Kolik bys za něj eventuálně chtěla?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:54
- Nahlásit
Atusch
mohla bys ho nechat trochu ještě přemrznout venku...kdyby měl zmrzlý nohy, nechtělo by se mu po nich chodit...a vsa´d se, že plazenim bez noch by tak rychlej nebyl, stihla bys před nim utýct...ne, nevim, vůbec co s nim, moje noční můra je aktivní a energickej pes, nechci to, chci klidný zvíře, rozvážný, tak ani bohovi nevim, co s nim máš dělat a čim ho unavit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:55
- Nahlásit
Biluška
tak ti to zjistím
tak dělej!
Gerda
A teď mi řekněte, co se dělá s takovymhle štěncem pošahanym
muší se to vydržet anebo si příště koupit třá mopslýka,ty se tak nehejbou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:56
- Nahlásit
Gerda
Pervitín to nebyl. Bylo to něco jinýho na pé, ale je to taky fajný, skoro jako ten pervitín
Atusch
Traverzu už jsi zkoušela?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:57
- Nahlásit
Alexa
ta Denisa jak jí tu holky chválily bude mocinky fajn
Gerda
Proč ti dává lékař pervitín? Není to již z lékařského hlediska překonáno
voni u dochtora zrušili perník?????????????? tak to uš tam nejdu vůbec!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:58
- Nahlásit
hancaw
Gdo za to může?
davítková. Přitáhla sem zimu, je to fuchtle.
domek je velkej L:
velikost ExtraLarge: složený domeček: na výšku asi 5- 6 cm, průměr asi 35 cm
rpzložený domeček: 100 cm délka, výška a šířka 63 cm
velikost Large: složený domeček: na výšku asi 5- 6 cm, průměr asi 30 cm
rpzložený domeček: 90 cm délka, výška a šířka 55 cm
velikost Medium: složený domeček: na výšku asi 5- 6 cm, průměr asi 30 cm
rpzložený domeček: 80 cm délka, výška a šířka 50 cm
velikost Small: složený domeček: na výšku asi 5- 6 cm, průměr asi 24 cm
rpzložený domeček: 65 cm délka, výška a šířka 38 cm
a chtěl bych za něj tolik, kolik sem za něj dala, 841 Kč. Nutně ho se selvou prodávat nemusim, to si ho radši nechám. Buď za plnou, nebo nic Kdyžtak tam narvem k Mařce dalšího psa. Nebo tam k ní narvu věci, ona dobře hlídá, do domku by jí cizej pro tašku nešáh, by ho děsně hryzla.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:02
- Nahlásit
Gerda
Hus se si vobjednala ty skladaci misky, ale ten domek nemaj na sklade
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
Biluška
okamžitě naval název!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
Gerda
dobře hlídá, do domku by jí cizej pro tašku nešáh, by ho děsně hryzla.
doladíme kontroláček a na jaře můžete dát OPT1..hlídačku bé dělat v domku s odůvodněním,že jí stydne hlava a musí mít pokrýfku či tak něco ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:16
- Nahlásit
Gerda
číhni na emyla
|