| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:36
- Nahlásit
danajasa
Hmyzopes je dobrej!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
tak mi děcka držte palce du se klouzat z kopečka po přiblblejch klouzavej namzrlejch dlažebních kostkách dom
danajasa
MYZOPES JE ZÁCHRANÁŘKA ZACHRÁNILA MI ŽIVOT!
ty brďo
někeří měli blbé kydy děsně se mi chtělo kynout jak císař pán z kočáru
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
danajasa
np super pes to si zaslouzi poradnou odmenu
chaaaaaaaaaaaaaa dobryyy jojo mela si bezkare poradne pozdravit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:38
- Nahlásit
jbat
je to na Stodlkach, ale to právě by asi nešlo, abys byla s tim drhym psem venku, bo by děsně řval. dneska je doma segra, tak necham Rambika doma, ale někdy bysme to mohli zkusit, když budeš zas někdy bez čokla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:38
- Nahlásit
Baico
já budu od zítra trčet v práci celý den takže....
all
až rozmrznu, dám čoklům jíst a pak udělám těsto na ořechy, ale péct je budu asi až pozejtří
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale to právě by asi nešlo, abys byla s tim drhym psem venku, bo by děsně řval.
myslíš, že by se nenechak zabavit, jo? no tak to je blbý...
ale někdy bysme to mohli zkusit
jasně, však dejte vědět zasejc.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:43
- Nahlásit
jbat
myslíš, že by se nenechak zabavit, jo? no tak to je blbý...
jako Koky je v pohodě, ale Rambík je uřvanej, dyk ho znáš! ale nekdy to zkusit muzem, kdyby moc řval, tak se na to vybodnem a pujdem na pivo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdyby moc řval, tak se na to vybodnem a pujdem na pivo
no tak to zní dobře.
ale Rambík je uřvanej, dyk ho znáš!
Rambík je ukecanej. A uhudrovanej.
Mně hrozně bavil, jak vrčel, debil.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:49
- Nahlásit
Zejtra budu píct ty játrový psoperníky přemejšlím,že to zkusím v troubě u kamen na uhlí normálně sem v ní pékávala aj chleba reguluje se to lopatama uhlí snad to nezpálím Hmyzopes bude mět spejšl nášup.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:52
- Nahlásit
jbat
Mně hrozně bavil, jak vrčel, debil
furt něco hlásí a na klikr semináři nevěděl jestli má dřív vrčet, kňučet nebo výt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:52
- Nahlásit
danajasa
já ty jetarníky spíš jako suším při nižší teplotě.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:03
- Nahlásit
kejtlin
Tak mín přiložím.Jo my máme dneska nácvik na silvestr muž nadělal chlebíčky a jednohubky a koupil náký šampus za60kč,no v pindělí u krbovek to bude mazec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
Korinka je strašně ftipná - pořád sem za mařenou chodí a pořád je strašně nešťastná, že s ní máňa nekámoší )) Plazí se plazem všestranným, teď přišla, lehla si proti mařeně a pomalinku se k ní plazila a natahovala a pak si přilepila svůj čumák k jejímu. Potajmu sem je pozorovala, bylo vidět, jak je máňa nešťastná, že se na ní korina lepí, odsouvala se postupně pryč a korina furt postupně k ní )) Pak jí to přestalo bavit a zase na chvíli odešla. Korina jí děsně napodobuje, na zahradě vedle ní chodí, dává čumák do sněhu stejně jako mařka a dívá se, jestli to dělá správně...proč si jí ti čoklové vybíraj na kamarádění, když ona se s nima kámošit nechce a většinou je od sebe i vyhání?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:21
- Nahlásit
Gerda
můj potkan si za svoje oblíbence vždycky vybral lidi, který z něj měli panickej strach. Pokaždý. Trix když potká někoho, kdo se bojí psů, chová se jak kretén.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:26
- Nahlásit
Maky a Trix
Je to divný, proč to dělaj? Proč si nevyberou někoho, kdo o ně stojí, viď? Protože mařena na korinu vrčí furt, jak jí korina začne vítat, klidně by jí i kousla, ale korina má o to větší snahu a teď se jí prostě chodí celej den kořit...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:28
- Nahlásit
Gerda
To dělaj i malý pz napodobujou aby se zavděčili a vzali je pak do party,teda do3let na písku je to roztomilý pak už je to horší.Já du chlastat a žrát ty hubky a chlebíky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:36
- Nahlásit
danajasa
Já du chlastat a žrát ty hubky a chlebíky
ale to je vlastně taky moc pěknej nápat....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:55
- Nahlásit
Gerda
jsem pěkně v hajzlu, vubec nevim jestli vyjedu z garáže!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty nemáš odházenou příjezdovou cestu? Tak to máš zřejmě asi smolíka děfče, protože pokud to nevemeš lopatou a potom lopatičkou s pískem či kamínkama, pojedeš leda tak do řiti.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:59
- Nahlásit
Gerda
projel tady pluh, ale je tady asi 15ti centimetrová ujetá vrstva sněhu. Nejde to odházet uplně, ta cesta je total rozkopaná, je to hrbolatá hlína, nestihli to zadělat a začlo sněžit je to v prdeli, já tam chci na to klikání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
nevyjedeš z garáže jako z garáže, nebo z té vaší ulice? Protože na sněhu se jede docela fajně, když už je ujetej...ta kaše je mnohem horší. Zkus si to teď, jestli to půjde, jestli ne, nemá to cenu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:16
- Nahlásit
leyenda
výborný ohledně těch dětí moc jsem se pobavila
Jen tu teplotu 15 stupňů beru trochu jako provokaci
U nás dnes kolem poledne lehce nad nulou a trošku potálo, teď to tam hezky umrzá a do toho padá, takže ráno budou silnice jedna báseň
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:21
- Nahlásit
Eldoguero
u nás totéž, už te´d jsem měla podezření, že to co se na té cestě leskne není jen tak obyčejné mokro, ale že to namrzá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
Eldoguero
makrel
jo, padá něco jako polosněhodéšť...pojedeme na saních jako páni ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:28
- Nahlásit
já pojedu v 6.15 zítra tak leda do .....nebo si budu muset přidělat na auto brusle. zlatý sníh a mráz. fakt
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:39
- Nahlásit
makrel
Gerda
Bych řekla, že to asi vypadá všude stejně na h...
Jsem zítra zvědavá na ty silnice.
Zítra mažeme s autem na technickou, tak doufám, že těch 15km do vedlejší vesnice dojedeme
Teď mě napadlo, že vlastně ani nevím jestli je po letních povodních už opravená silnice k tomu STK, páč ještě v říjnu nebyla a jestli ne, tak to nebude 15, ale víc než 30 úplně moc okolo ach jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:43
- Nahlásit
to je fakt u nás mazec, psi štěkali, šla jsem se kouknout ven,tam cizí bába, že se nemůže dozvonit na strejce s tetou-bydlí ob parcelu, že slyšela, že jsme příbuzný na to já: A co jako? ona. At jim zavolám, že nemaj zvonek. Já na to, že jim volat nebudu, že strejda je v práci v Praze, teta telefon nemá-je poloslepá nač by jí byl nevidí na něj a Tereza jejich dcera je po úrazu, že jí nemůžu pomoct. A bába : Jestli bycgh nemohla přelízt jako plot, že bych to určitě zvládla a zaklepat na dveře vchodový. Já nejdřív čuměla jak idiot a pak jsem jí řekla, že nikam nepolezu. Dědek se do toho sral pochopitelně a řekl, že musí hódně bouchat na vrata venku, že jak neseděj tak bouchaj i sami, několikrát jsem mu říkala, že ty vrata jsou na dálkový ovládání a jestli je někdo vyrazí z těch kolejniček na doporučení dědka, tak at´ si připraví hodně peněz, aby je mohl strejdovi zaplatit, poněvadž každej kdo k nám vleze, že chce k nim tak já je posílám slušně do prdele, jenže dědek se do toho nasere a proš by tedy příště nepřišli znova, když je dědek-strejce s tetou nažene a tříská jim do těch vrat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:53
- Nahlásit
Rosáková má fotky v mejlu, jsou hrozný a posílala jsem je na stokrát...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
jbat
Rosáková má fotky v mejlu
uka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:29 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Alexa
http://jbat5.rajce.idnes.cz/Canisterapeuticke_zkou sky,_28.11.2010/
jsou strašné, ale jako fakt... měla jsem vzít velkej foťák...
|