Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5949 . 5950 . 5951 . 5952 . 5953 . 5954 . 5955 . 5956 . 5957 . 5958 . 5959 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:41
- Nahlásit

Gerda
a bude chtít pani někdy dalšího péska?
to nevím, raději jsem se na to neptala

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

leyenda
decko reklo ty dohlizitelce, ze asi ona (dohlizitelka) nechape, ze pro nekoho, kdo ma nohy dlouhy 105cm ale potrebuje na sirku velikost 12 let, je tezky koupit dost dlouhou sukni.
dobře to řeklo děcko

us tam nemate takovou zimu, ze ne?
no sice se oteplilo, ale bílej sajrajt zase padá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:47
- Nahlásit

Alexa
ale bílej sajrajt zase padá
a vidělas předpověd??????????????????????????? ani na ten net rači nekoukej
objebávám sa,ljudja bděte))))

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:54
- Nahlásit

Davídková pche! Počkej až tě kontaktuje Můj právník neboť to určitě byla nějaká kletba a v Kladivu na čarodějnice za to upalovali!
Gerda kuju pani za zastání
Leynda máte velmi šikovné děcka pani! Na rodiče se vybodněte! ať si škubnou!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
to je ti prt platný bo tě dostihnu na emylu
Och já ubohá

zuzanarosakova
nz. Tak pozdě? . Jébat a MakyTriksová ho měli už někdy minulý týden . Máte u vás líné pošťáky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:00
- Nahlásit

Biluška

Máte u vás líné pošťáky

Ani ne, to spis ja vybiram schranku jednou za rok

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

Gerda
jak se na mě ta cvičitelka tlemí, asi nic tak legračního už dlouho neviděla

tak to zrovna čučela asik na mé koordinovaně trhané pohyby

chodit budu, když to bude o víkendu...mě to zase nějak moc nevadí

Jinak zdravim ŽUMPU
to se nám to zasejc sype co?

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:11
- Nahlásit

kejtlin
a tak to je mi lito, ze ti nechutna, tak si rikej "je zdravej, je zdravej, je zdravej" treba ti to pomuze, ja se takhle naucila pit zeleny jil

Biluška
Rodiče se vždycky a za všech okolností chovají jako debilové.
Byt sama rodic, nemuzu s tebou nesouhlasit. Asi se taky nekdy chovam jako debil, ale dokazu, myslim, ocenit, kdyz nekdo neco udela pro moje dite bez naroku na odmenu, jen tak z dobry vule.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

jo, a jeste o neco se s vama podelim...
Aninka ma spoluzacku, rodice oba dva zubari, cek by teda myslel ne uplny paka. Koupili si jednou na trhu majinkaty lostomily stenatko, vyrostl jim z nej bernak po nekolika mesicich trapeni, pes byl bud uvazany v kuchyni na spagatu nebo na dvorku 2x2 metry, vencen 2 x 10 minut denne, musel pryc. Koupili si dalsi stenatko - shetlandskou kolii, tento chudak pes byl permanentne na tom dvorku, pac vsechno kousal. Dneska se me pani ptala, jak jsem spokojena se svym psem, ze se ji zda takovy klidny a rozumny, jestli hodne pousti chlupy, ze voni psa potrebujou, ale aby moc nelinal a byl klidnej. Jsem se ptala, jak je to s tim stenetem. Pani lehce zcervenala a rekla, ze uz ho nemaj. Aninka mi pak rekla, ze prej byl nemocnej a museli ho nechat utratit, ji rekla ta kamaradka. Ale ze taky hrozne vyl a stekal a sousedi si stezovali. Tak nevim... mam z toho blbej pocit.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:30
- Nahlásit

Biluška
ahoj pani, jelikož účetní dala k podpisu výplaty teprve dneska , jelikož byla na horách, doufám, že ve středu přijdou prachy. pošli mi, pls, číslo účtu do mailu, kdyby to náhodou bylo dřív, ať ti to hned pošlu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:38
- Nahlásit

leyenda
Byt sama rodic, nemuzu s tebou nesouhlasit. Asi se taky nekdy chovam jako debil, ale dokazu, myslim, ocenit, kdyz nekdo neco udela pro moje dite bez naroku na odmenu, jen tak z dobry vule.
To bude možná tím, že nejsi ambiciózní rodič nevychovaného spratka. Sem tam někde taky potkám ty normální rodiče. Bohužel mám pocit, že ti druzí dost převažují Projevují se dost podobně jako majitelé picbulů - jejich miláček má zásadně neregulérní podmínky ke startu, jinému děcku je zásadně naddržováno ač podalo mnohem horší výkon než to jejich, popřípadě je nadáváno na podmínky jako takové. Pořadatel může úplně za všechno, mimo jiné i za počasí (vlastně za to zejména). Hlavně může pořadatel za fakt, že jejich Pepíček neuspěl. Páč kdyby nebyl pořadatel (popř. rozhodčí) úplný debil tak by přece jasně musel vidět, že Pepíček byl naprosto nejlepší

Úplně nejhorší jsou rodiče těchto děcek na gulaku Děcko samotný se po pár dnech v normálním kolektivu celkem srovná a dalo by se s ním vyjít. Ovšem to by nesměli rodiče pětkrát denně volat mě, desetkrát děcku a obden přijet

jbat
V pohodě, to nehoří.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:42
- Nahlásit

Tak si děcka přectafte, jakou sem měla kliku. Teď mi volal dochtor od nojbůku a oznámil mi, že tam byl vadnej harddisk, kterej museli vyměnit, a tomu nojbůku 3 dny po mojí reklamaci končila záruka!!!!! To je co?????

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:47
- Nahlásit

Alexa
no parada....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:52
- Nahlásit

leyenda
Tak nevim... mam z toho blbej pocit.

doufám, žes jí poradila, ať si žádnýho psa NIKDY nepořizuje, že psi jsou strašně nebezpečný zvířata a můžou jí kdykoliv zabít - třeba

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
víš, že si v blesku jako anjelíček? )))))

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
dneska ti pošlu mailem fotky, na kterých jste, jo?
Biluška
díky, omlouvám se, je mi to trapný. a jsem nasraná, protože na ty prachy čekám jak na smilování.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:03
- Nahlásit

Gerda
víš, že si v blesku jako anjelíček?

vim, máma už mi hlásila už mám vobjednanej domek skládací

hele byla jsem ted klikat na zahradě na 15 min s každym čoklem a ten co byl zrovna doma, řval, že to bylo slyšet na celou ulici možná nechám ségru doma s jednim čoklem

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:04
- Nahlásit

jbat
dneska ti pošlu mailem fotky, na kterých jste, jo?

supeeeer, dikes

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
doufám, žes jí poradila, ať si žádnýho psa NIKDY nepořizuje, že psi jsou strašně nebezpečný zvířata a můžou jí kdykoliv zabít - třeba
jj, neco v tom smyslu, zejmena pak dobrmani, jsem ji poradila nejake elektrycke zabezpeceni baraku - mnohem spolehlivejsi a bezpecnejsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
možná nechám ségru doma s jednim čoklem
pokud takhle šíleně ječí, pak ho si doma nech...to by tam řval fakt děsně a hlavně celou dobu....

leyenda
jééé nazdar pani! Už sem to četla - máte šikovné a moudré cérky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:42
- Nahlásit

Gerda
jo, bude doma, pujde jen Koky a příště zas vemu rambíka no

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele a kdy jezdíte? a odkud? třá bych jela s váma, bez psa a jednoho velkopsa ti venku hlídala, než se vystřídaj... mám psa zas u našich a pondělky má samec anglinu, tak se nudím.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:09
- Nahlásit

Zdar žumpo-HMYZOPES JE ZÁCHRANÁŘKA ZACHRÁNILA MI ŽIVOT!!!!Normásně štípu dřívý hmyzopes řádí s pakoněm po dvoře,zničehožnic zača hmyzopes děsně řvát nahoru a coufat eště říkám bržhubuješíčděsně a du kní a jak sem popošla tak mi za zadkem zhučel sníh ze sřechy lavina tak dvě tatrovky,pakůn vletěl do auta a nechtěl vlízt hmyzopes pod auto a já tuhá jak prkno to byl hukot.VIVAT HMYZOPSU.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

danajasa
ty vole!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:20
- Nahlásit

danajasa
vivat hmyzopsu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:20
- Nahlásit

danajasa
Třikrát sláva hmyzopsovi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:23
- Nahlásit

Alexa
a tomu nojbůku 3 dny po mojí reklamaci končila záruka!!!!! To je co?????

super
all
doted´ jsem řádila s velkjma psiskama na zahradě ve sněhu

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:34 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

kejtlin
doted´ jsem řádila s velkjma psiskama na zahradě ve sněhu
No tak to já bych taky ráda řádila, jenže ještě trčím v práci

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:34
- Nahlásit

Jo a to sem se dnes pomstila všem běžkařům za celou žumpu.Mokrej sních běžky nejedou vokolo moc moc zmořenejch uštvanejch běžkařů a já si pod kopcem zapíchla hůlky zapálila cígo hůlky vzala do jedné ruky cígo do druhé huknu na zapřaženého pakoně pomaluvpřed a naprosto bez námahy sem se vokolo nich nechala přetáhnout pakoním spřežením do kopečka,někeří měli blbé kydy děsně se mi chtělo kynout jak císař pán z kočáru

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:36
- Nahlásit

decka, já nic nestíhám, kolegyně má dovolenou a je to tady totální masakr, takže nepište

<< 1 ... 5949 . 5950 . 5951 . 5952 . 5953 . 5954 . 5955 . 5956 . 5957 . 5958 . 5959 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání