Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus fšicíííííííííííííííííí..........
Taxem vyplázla prvních 90,-kč za doktora!!!!!!!! Mates má podrážděnej slepák,tak sme si to v nemálu náležitě užili!Ale páč 90,- je víc než 60,- za hospitalizaci,tak tam máme pro velký úspěch zítra zajet znova! Doktor na UZ řekl,že to vidí na hosp.,ale chirurg ne,taxi můžeme asi vybrat!

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:35
- Nahlásit

jablunka

a proč jste netrvala na hospitalizaci? Mně tohle udělali u exmanžela - teda se snažili. Jenže to se ještě neplatilo. Tvrdili, že si ho můžu odvést domů, ledovat a sledovat, tak jsem se na ně rozkřikla, že tedy ne, že ať něco dělají, že nejsem blbec a vidím, že mu je zle a že nějaké rozhánění je blbost. A tak pod mým nátlakem si ho tam nechali - zaplať Pán Bůh, protože za půl hodiny mu rupl a letěli s ním na sál a už po cestě za běhu ho připravovali na operaci a uspávali - já nestačila ani z budovy odejít a nestačila jsem se divit, když kolem mne proběhli s exmanželem úplně zeleným do výtahu, že musí hned operovat - slepák je totiž prevít a může to být najednou. Já taky měla prasklej slepák - u ženskejch je to mnohem horší a ještě před pubertou a tak jsem leta jako dítě jezdila do František. Takže bych trochu na ty lékaře zatlačila.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:41
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Já taky měla prasklej slepák - u ženskejch je to mnohem horší a ještě před pubertou
Mě taky praskl v 5 ti letech!
proč jste netrvala na hospitalizaci?
No malej je bez teplot,nezvrací a ani neprůjmuje,tak ledujeme a drží dietu a hlídám ho.Zatím to vypadá líp,ale při sebemenším náznaku zhoršení jedeme.Naštěstí to do nemocnice máme kousek!

Takže bych trochu na ty lékaře zatlačila.
No pokud se to do zítra nezlepší,trvat na ní budem stejně,i malej už je na to připravenej!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:55
- Nahlásit

jablunka
Taxem vyplázla prvních

já zase první pokutu za kousnutí figuranta(teda já ho nekousla,to Bordžínka),páč jsem ji neudržela,když se figurant vracel pro puštěnej rukáv a Bordžínka ho chtěla jen pro sebe.Vždyť ho jen lehce štípla,ani na šití to nebylo.Jinak byla zima příšerná,jdu se ohřát do vany.

Jinak s Matesem- klasický "povánoční" potíže u školkových dětí.
Ale až ti jednou blinkne,tak koukej s ním frčet,protože u malých dětí a starých lidí má slepák atypický průběh.Hlavně ho drž na dietě a nedávej mu žádný mlíčný jídla.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:00
- Nahlásit

Neessi
a kolik Vás ta kravina stála?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:01 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Ahoj všici , hlásím, že jsme před chvilkou dorazily domů s Piškotovou novou ségrou Toničkou (původně Betty z útulku)!!!
Piškot jí přivítal nadšeně , mě téměř přehlížel... Tonička je nyní ... no řekněme v blahobytnější kondici než na fotce. Asi tak o pět kilo blahobytnější. Je menší než Piškot. Není černá, ale krásně čokoládově hnědá. A docela čipera, bude jěště víc až se podaří, aby trošku zhubla. Hluchá nebude, ale má příííííííšerně špinavý uši a možná i zánět. Poté co jí Piškot provedl celým bytem se oba svalili u mě pod stolem a chrápou. Až se trochu vzpamatuje a bude večer po procházce, vykoupu jí a vyčistím ušiska a oči. Útulek v Chomutově je, řekla bych luxusní , o pejsky se tam v rámci možností útulku dobře starají a mají je rádi . Dostala jsem i Toniččin očkovací průkaz, obojek (vzala jsem starý Piškotův, ale ten jí byl velký) a ještě jsme s Janou Pardálkou dostaly vejslužku pro pejsy v podobě různých dobrůtek . Tak to by tak pro teď bylo asi tak všechno...

Davídková Renata
Tonička sice zavání, ale auto kvůli tomu Pardálka prodávat nebude....

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:03
- Nahlásit

Neessi
já zase první pokutu za kousnutí figuranta(teda já ho nekousla,to Bordžínka),páč jsem ji neudržela,když se figurant vracel pro puštěnej rukáv a Bordžínka ho chtěla jen pro sebe.Vždyť ho jen lehce štípla,ani na šití to nebylo.
Tak ať si příště kousne aspoň pořádně,gdyž už za to platíš pokuty!A jak je to vlastně teďka,gdyž sem ještě chodila na cvikoš já,taxe dávala flaška tvrdýho!
Jinak s Matesem- klasický "povánoční" potíže u školkových dětí.
A to do tý školky ani nestačil jít,páč je nastydlej!

Ale až ti jednou blinkne,tak koukej s ním frčet,
Jasně,na nic čekat nebudu!
.Hlavně ho drž na dietě
Z toho už má deprézi mladej nýčko,páč máme hovězí polífku s játrovejma knedéma a on ji miluje!
Jenže já sem tvrdá!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:05
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
kolik Vás ta kravina stála?

Flašku slívovice

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:07
- Nahlásit

maixnerova
hlásím, že jsme před chvilkou dorazili domů s Piškotovou novou ségrou Toničkou (původně Betty z útulku)!!!
Tonička je kráááááááááááááááásný jméno!!!!
Tak ať se vám pospolu krásně žije!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:09
- Nahlásit

maixnerova

Ty jsi stejně dobrá duše,moc ti fandím a Toničce může hodně psů závidět.Tak ji vypucuj a koukej přidat fotky do blogu a taky její příběh(už se těším)Uvidíš,jak to Piškotovi přidá na energii

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:10
- Nahlásit

jablunka

děkujéééém a doufám, že to spolu brzy zapijéééem :

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:12
- Nahlásit

Neessi
Uvidíš,jak to Piškotovi přidá na energii

...nestraš

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:12
- Nahlásit

Neessi
tak to není tak hrozné. Jestlipak on jí raději nevypije před kruhovkou, až zase budou obrany kde budete Vy?

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:15
- Nahlásit

maixnerova

jo a pro sichr si kup u veta Mitex do uší.Útulkáči si často přitáhnou plísně v uších,tak ať to Piškot nechytí.

Teď mne napadla taková "složenina" jmen duo PišTon

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:20
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Jestlipak on jí raději nevypije před kruhovkou, až zase budou obrany kde budete Vy?

vychlastá ji dneska večer a zítra se má na co těšit.Kruhovky už máme za sebou,ale za to máme největší tlamu na cvičáku,takže už koušeme sólo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:26
- Nahlásit

Neessizdravim pani,cha,cha,s tou velkou tlamou,to mi neco pripomina,hajan ji ma taky rozjetou od ucha k uchu,budu muset dat asi hajanovy dietu,bo v sousednim objektu byl zlodej a hajan ho nechytl.protoze se blb sprajcl mezi paletama,tak jsem mu rikala,vidis ty v.le stara?ted jsi si to mohl vyzkouset na zivo,takze mas utrum,musis si pockat na dalsiho,tak je z toho chudak nerpicetnej
maixnerovazdravim pani,mate novy prirustek jo,tak to gratulujem!aspon bude mit piskot radost,hajan by zarlil i na fenu,taky jsem chtela jeste jednoho na vycvik,tak leda si muzu nechat tak zdat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:28
- Nahlásit

jablunkazdravim pani,to nam to pekne zacina,malej asi pude do spitalu na slepak,no nekteri doktori,to je fakt skoda mluvit,tak to vam nezavidim teda.jo a jinak vsechny umrzly zdravim!!!!!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:37
- Nahlásit

nemethova5
Dobrý den, pani. Moc pěkná fotka Hajánka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:49
- Nahlásit

Mucholabkaale pani,vy jste se divala,jak je hajanek v souzneni s morcetem,pockej az ho fotnu se zelvou co mame doma

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:51
- Nahlásit

nemethova5
Pani, vy máte želvu? Tož to je zoo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:56
- Nahlásit

no jasne,vyfotim pekne vsechny pohromade a poslu,ano mam doma malou zoo,jeste k tomu pripocti decka od svigry a je to jasne.ano je to zelva stepni,neboli testudo hostili

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:57
- Nahlásit

,jeste k tomu pripocti decka od svigry

Vy máte doma i prasátka??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 15:00
- Nahlásit

Mucholabkajo svigrini fakani,to mas recht!

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 15:06
- Nahlásit

Citát Biluška

ketty
Má vchlípené víčka. To jedno víčko je vchlípené moc, dře o rohovku (hodně) a to tam dělá ten binec. Už ty oči měla jednou operované, ale zvrzali to. V úterý jde na další operaci.

tak at ji to dobre dopadne a uz to ma ok

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 17:48
- Nahlásit

ty woe, kde je isdpch??? ze von nekde chlasta a Cert je mezitim v utulku na druhym konci republiky ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 17:54
- Nahlásit

Jirikovo
ty woe, kde je isdpch??? ze von nekde chlasta a Cert je mezitim v utulku
Drak se mnou poctivě ííípil na cvičáku,ale Čerta sem mu našla taky a už dávno...poslal mě do pr*ele,nevděčník ,místo aby si pro něj vokamžitě jel.Uvidíš,pošle tě tam taky,diplomat

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:01
- Nahlásit

Neessi
Teď mne napadla taková "složenina" jmen duo PišTon

jěště by se u tebe našlo nějaké volné angažmá ? Piškot umí piruetky a trojitý odpíchnutý ritbergry (nebo jak se to menuje), Tonička je kulička a tak by jí před sebou moh Piškot kutálet , suknička s flitrama by jí určitě sekla a já bych mohla dělat další paní vorvaňovou a mohly bychom si s Jablůnkou pinkat míček čumáčkama

Mitex
já s ní nejspíš sjedu zejtra na veterinu, má docela kašel. Nejdřív jsem si myslela, že je dejchavičná, jak je macatá, ale teď se mi to nějak nezdá. Zatím jsem do ní napumpovala injekcí trošku naředěnej Thymomel - chutnal jí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:03
- Nahlásit

davidkova renata
Uvidíš,pošle tě tam taky,diplomat
jenze pani, von neni diplomat, von je opilec. to je rozdil, i kdyz to nekdy vypada podobne ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:08
- Nahlásit

maixnerova
mohly bychom si s Jablůnkou pinkat míček čumáčkama

Ty voe,tak to mušim vidět!!!!
má docela kašel
aha,aha..tak dej hlášku,Kubeček je tam tuty dopoledne,máš to za rohem.
Jirikovo
von neni diplomat, von je opilec
Tak to ste na tom stejně,že jo ,pane??

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:11
- Nahlásit

maixnerova

duo PišTon beru,začni šít sukničku.S tím kytofcem je to taky bezva nápad,jenže jablunka nesmí mít večer otřískanej nos,bo má érotické vystoupení .

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání