| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:07
- Nahlásit
jablunka
Zase sem něco zaspala???
aaale,vetové hrajou na dudy bo co...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:07
- Nahlásit
jablunka
Kam jinam?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
vetové hrajou na dudy bo co..
Mucholabka
Kam jinam?
Dámy mám f sobje dva Panadoly a dva grogy,taxi semnou prosím nehrajte!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:15
- Nahlásit
Mucholabkaja se z tebe posmolim,ja tim dam neco chlupateho,hrbateho,hajan exterierak neni,tak nerikej hrbateho,bo mu reknu,ze mu rikas qvasimodo a nebude se s tebou bavit,jj,revizori radi,hele ja ciii taky triangl,at mi nekdo zahraje a zapeje,no to se fakt kazdy den nevidi,jak se ten typos jmenoval,nevis???ja taky vetsinou znam dobre psi,ale s pany to je uz horsi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:19
- Nahlásit
nemethova5
Von říkal, že je voják psovod a ten veterinář je jeho nadřízený ten maliňák že byl jeho služební a pak ho za sto korun odkoupil. A že si ten batoh bude muset opravit, že umí rozebrat kulomet, ale šít batohy ho nenaučili. No srandaaa. Jméno nevím.
Oproti mojim miláčkům hrbatý je. Já už vovčouna nemám, tak Hajoš je teď nejhrbatější.
kOUSNE MĚ ZA TO?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:22
- Nahlásit
jablunka
taxi semnou prosím nehrajte
gdo si hraje,nezlobí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:28
- Nahlásit
fšicííí
čus,du na Škopkovou!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
du na Škopkovou!!!
Já na Méla Gipsna,páč je erotičtější,ale vono je to stejně fuk,páč u toho usnu!
Brou noč fšem.......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:32
- Nahlásit
Mucholabkaale fuj nejni,ten ma do exterieraka tak daleko,jak ja do miss world,jo kousne,reknu mu at ti da pusinku na pet stehu!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 20:43
- Nahlásit
jablunkaJá na Méla Gipsna,páč je erotičtější,ale vono je to stejně fuk,páč u toho usnu
Jáj, to né, u toho bych brečela.
nemethova5
Jj, já vím, na co ty si háklifka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:02
- Nahlásit
Mucholabkano prave,moc ty hrbace nemusim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:05
- Nahlásit
davidkova renatapani,mate tam ty fotecky,jo jinak jsem se fakt pokochala,jak jsem dostala od vas ty fota,ha,ha...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:11
- Nahlásit
ahojda všem lidem dobré vůle
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:19
- Nahlásit
želvanazdar!jak se mas?ja ztezce zmrzle,dva dny mi stacilo na argosu a ne a ne se zahrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 22:28
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=599705#600113
Takhle se poskytuje vet. péče při porodu. Doporučuju jako velmi vzácný studijní materiál
Mimochodem, je to naše stará známá Hydra-Eliška.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 22:38
- Nahlásit
Biluška
Která z nichje hydra-zadavatelka-kterou bych šla naprcat a nechala ji rodit pět hodin (nebo spíš padesát), kdybych ji znala a kdybych měl čím prcat-nebo je to někdo, kdo radí? Jaká IPina?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 22:39
- Nahlásit
Biluška
No docela síla...a ty biluško máš za sebou kolik porodů???Že jsi tak rovná a zlušená..
P.S.Jak se má foxí hlídač na lanovém úvazu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 22:44 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Mucholabka
na moderce bývá pod nickem "selticky" , na můjpes jako "caila". Je to jediný člověk za celou moji kariéru, kterého jsem vyhodila ze cvičáku. Prakticky utloukla pudlici, protože udělala odmítnutí na překážce. O pár měsíců později tu pudlici utloukla úplně
Jo a je to zadavatelka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 22:57
- Nahlásit
Biluška
Bohužel, kdybych napsala sprosté slovo, moderátoři mi ho smažou bo cenzůůůůra funguje.
Nicméně PI.A to je!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 06:38
- Nahlásit
Dobré jitro dámy!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:22
- Nahlásit
ahoj lidicky krasne dopoledne preji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:31
- Nahlásit
Dobré ráno všem, kteří stejně jako já mají doma neskutečný binec a budou celý den uklízet. Dobré ráno i těm, za které už uklidil někdo jiný a budou se teď válet s pivem v ruce na gauči
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:43
- Nahlásit
Biluška
Zapomněla jsi na variantu mého typu: mám tu binec, peču škvarkové placky a mezitím sedím u kompu a k úklidu se nemám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:51
- Nahlásit
Lola1
a mezitím sedím u kompu a k úklidu se nemám.
neříkej to nahlas . Kde myslíš, že jsem já? Od rána jsem si akorát ohřála pizzu z mražáku, zařvala jsem na děcka ať se oblečou a vezmou si něco k snídani a vyhodila jsem psy na zahradu. Jelikož k nám dorazil ten orkán tak psi se shodli na tom, že čůrat nemusí a vrátili se domů . Od té doby sedím tady. Ale večer budu Mášenkovi tvrdit, že jsem celý den uklízela, vůbec jsem se nezastavila
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 11:13
- Nahlásit
Biluška
ahoj jak dopad pejsek u veta uz vis neco blizsiho co mu je??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 11:48
- Nahlásit
ketty
Má vchlípené víčka. To jedno víčko je vchlípené moc, dře o rohovku (hodně) a to tam dělá ten binec. Už ty oči měla jednou operované, ale zvrzali to. V úterý jde na další operaci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:47
- Nahlásit
Biluška
Takhle se poskytuje vet. péče při porodu. Doporučuju jako velmi vzácný studijní ma
taxem to sčíhla!Tu holku musíme mít!!!!!! uděláme tandem s vodborníkem přes vyjetej volej a uvidíte jak štěnda porostou jak z vody
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:50
- Nahlásit
Biluška
a co že ona to má za chovku? že píše, že jsou štěňata s PP
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:56
- Nahlásit
Shelticka
z říše fantazie. Chybí mi blicí smajlík.
davidkova renata
To je ta samá jak jsem ti kdysi psala. Ta s tou umlácenou pudlicí. V moderním množitelství hraje nezastupitelnou úlohu, vo tom žádná . Jednou se podle ní budou psát učebnice.
Poslední dobou je na i-fauně furt a někdy nestíhám žasnout co všechno ještě nevím. Mimo jiné množí na feně s bázlivou povahou a pak majitelům štěňat radí jak je mají té bázlivosti zbavit. Ale řeknu vám paní, jsou to rady na úrovni. Bude se nám hodit i do výcviku
Už jste četla forum o španělských vořechách? Je tam zajímavý poznatek z genetiky špiců, měli bysme to využít. Základ máme, máme Mienu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:58
- Nahlásit
Biluška
To je ta samá jak jsem ti kdysi psala
jasně,to mi došlo,je to holka šikovná,ta se neztratí
Už jste četla forum o španělských vořechách? Je tam zajímavý poznatek z genetiky špiců
jj,už na to makám ,člověk se učí celej život,díky bohu za diskuzní fora!!!!!!!!!!!!
Dem s hypochondrem ípit,zatim...
|