Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 16:06
- Nahlásit

Ebony
dík

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:44
- Nahlásit

Ahoj fšichni.
Teda vám povím, to byl zase den. Puberťačka rozlámala rovnátka, prý je nebude nosit. Dostala traverzou. Puma v Holomócu vyskočila z auta a zastrašovala nějakou babku, co šla kolem. Dostala traverzou. Puma, né babka. Šéfová mě v práci nakrkala. Taky dostala traverzou, já asi dostanu výpověď . Lilátko jde v úterý na operaci. Nevím jestli pomůže když ji zmlátím traverzou . Každopádně by to bylo mnohem levnější . Taky jsem zrušila tu kastraci Armageddona. Vet se děsně řehtal tomu, co máme za zázrak a doporučil mi poohlídnout se v útulku ještě po nějaké fence . Tak nefim. Mám?

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:47
- Nahlásit

Biluška
Lilátko jde v úterý na operaci.

Tak co to má?Zase víčko?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:57
- Nahlásit

Neessi
Jo, to pitomý víčko dře o rohovku. Zakalené je to od nějaké bakteriální infekce . Zajímalo by mě, kolikrát jí to ještě budou operovat než bude mít konečně normální oči . Jestli vůbec kdy

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:59
- Nahlásit

Biluška
Lilátko jde v úterý na operaci.
A co jí teda je???
Puberťačka rozlámala rovnátka, prý je nebude nosit
Naše by je i nosila,necali jsme je udělat(tobě to martýrium s obstaráním popisovat nemusím),zaplatili jsme 14000,-kč,2000,-kč nám pak pojišťovna vrátila,ale holka je měla 2x 4 dny a protože od tří let trpí na migrény a i rovnátka jí je spouštěly,šly ven!!! Teď je mám f šupleti na vozdobu!

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 18:00
- Nahlásit

Biluška
to pitomý víčko
Byla si rychlejší!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 18:20
- Nahlásit

Náš operační vet řval smíchy když jsem se objednávala . Stihla jsem se akorát představit a on se řehtal "zase Lilátko" . Nechce mi věřit, že mám devět psů, protože zná akorát Lilu

Mimochodem, Hydra na i-fauně udílí rady ohledně výchovy bázlivé šeltie. Kupodivu tam nepíše nic o tom, že po tříměsíčním štěněti musíte mrštit mobilem přes celou místnost a s brunátným obličejem řvát "drž hubu čubko" . Jdu blejt velebnosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 18:45
- Nahlásit

Biluška
doporučil mi poohlídnout se v útulku ještě po nějaké fence . Tak nefim. Mám?
Určitě ,ve dvou se to na úvaze lépe táhne
argošek

bez komentáře
jablunka
Teď je mám f šupleti na vozdobu
si je dejte na šňůru a noste jako náhrdelník,u kytofce se to ztratí

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
pani, vy jste teda dneska ftipná

Gdo mi jako zaručí, že ta fena bude taky takhlenc hogofógo? . Co gdyž to bude obyčejná foxice a já tu líniji apsolutně zkazím??? To nejde jen tak hrpprc na krávu a je tele

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 18:57
- Nahlásit

Biluška
To nejde jen tak hrpprc na krávu a je tele
No pani,my budem dělat i telata??????Jéééžiš,to nefim teda,kam je dáme ,dyk sou velký i dyš se naroděj Navíc dělaj celkem dost kravinců a já mám fšude koberce...Leda by z toho byly extra dobrý prachy,ale moc radost z toho nemám. Taky traverzy budou muset bejt těžší,chjo..
Ad Lilátko..si z toho nic nedělejte,jeden vet povidal (JVP),že kdo si koupí takový plemeno,musí počítat s několika(přesně nevim počet) operacemi naprosto samozřejmě.Kůže,oči a nevim co eště.Nevypadal moc nadšeně když to řikal,asi mu nepřišlo normální ,že iks operací patří k normální standardní výbavě psa..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:01
- Nahlásit

davidkova renatahej nazdar pani,jdu udelat veceri a hned zavolam jo?vy jste dneska na me vsichni hrc,prc,jo a jinak zdravim vsechny totalne umrzly!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
Navíc dělaj celkem dost kravinců
Aspoň bude mít Biluška čím krmit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:03
- Nahlásit

nemethova5
ty si doma???Já akorát v 8 mám zas vobjednanou kámošku na druhej telefon vod Eurotélu,tak musíme rychle

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, budem dělat i telata páč po mase bude vzhledem k současným cenám zvýšená poptáfka .
Kravince nebudou žrát moje čoklídy, poněvadž to by byla škoda. Z kravinců budem vyrábět sójový maso, po tom je taky poptáfka

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
musíme rychle

sorry,ale že do toho vstupuju komentářem:Rychle se ani pes nevysxre

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:12
- Nahlásit

Biluška
Z kravinců budem vyrábět sójový maso, po tom je taky poptáfka

a fuuuuuuj......hele,držím dyjétu,takže nemám co blejt,ale teď se mi chce............a jdu vyhodit ty sójový steaky,co si naše mladá koupila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:13
- Nahlásit

Neessi
sorry,ale že do toho vstupuju komentářem:Rychle se ani pes nevysxre
sorry,že do toho fstupuju,ale měly ste někdy sračku???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:14
- Nahlásit

Biluška
kravinců budem vyrábět sójový maso

A čim budete krmit svoje čokly?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:17
- Nahlásit

Neessi
:Rychle se ani pes nevysxre
Prdlajs, dej správný povel, použij traverzu a to by bylo, aby to nebylo Krom toho krávy serou rychleji, mají rychlejší tendlencten metobiolismus

jdu vyhodit ty sójový steaky,co si naše mladá koupila.
Nic nevyhazuj, ceny stoupnou, za pár týdnů vyhrabeš stejky ze spíže a budeš ráda, že je máš

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
A čim budete krmit svoje čokly?
Asi je krmit přestanu. Ať se o sebe postarají sami, staré jsou na to dost. V Krnově je recyklační dvůr, u Dívčáku je černá skládka a v Liptáni maji kravín plný hnoje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:21
- Nahlásit

Biluška
Asi je krmit přestanu. Ať se o sebe postarají sami, staré jsou na to dost. V Krnově je recyklační dvůr, u Dívčáku je černá skládka a v Liptáni maji kravín plný hnoje.
To zní rozumně,my tu kravín ale nemáme,co mám dělat já??

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
To zní rozumně,my tu kravín ale nemáme,co mám dělat já??
Nějaký smeťák tam snad máte ne? Nebo Nýný naučte otvírat víka od kontejnerů. Má čtyři nohy, bude o dost rychlejší než bezdomovci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:34
- Nahlásit

nemethova5
To byla haluz včera ráno, co?

Už jste někdy viděli, aby se u veterináře hrálo na triangl?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:35
- Nahlásit

Biluška
bude o dost rychlejší než bezdomovci
no to doufám,co když budou kontejnery vysypaný

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Mucholabkano cauec,no to bylo,jak v robote,jo a co tosinka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:45
- Nahlásit

nemethova5
Tosica v poho, hraje si s Buckou, Drakem i Dianou. Honí balón a jak je zmrzlý, nemůže do něj kousat. Občas jí ho šlohá Bucka a hrajou na šlohanou.
Občas si hrají na letecký den.

Zatím nechce kousat do hadru. Jenom klacky. Nespěchám na ni, je taková outlocitná, ale za plotem běhá a štěká na lidi. Ona se ještě rozjede.

Byli jsme očkovat kočky a Fifinku, a měli jsme to i s hudební produkcí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Mucholabkajo?ja chci taky hudbu v ordinaci,navrhnu mvdr.horakovy inovaci,ze chceme priste prohlidku s hudbou,vsak jo mas ji brzo,tak nemuzes po ni chctit zadny sileny vysledky,hej ty jsi dobre mazala na tu 12,hajan jenom cucel.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 20:00 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

nemethova5
Kua, já si byla koupit jízdenku, bo revizor je sfiňa, a koukám, něco hrbatého chlupatého se vynořilo ze tmy a za tím postava, že by se jeden fakt bál tak jsem čuměla

Na tu veterinu přišel týpos s maliňákem, já myslela, že ho znám, tak jsem se ho na psa zeptala, zjistila jsem, že ho neznám, tak jsem se omluvila, že už lidi poznávám jenom podle psů, a ne podle obličeje, tak se zasmál a mezi řečí vytáhl z kapsy triangl, že dostal dárek. Jsem ho donutil, aby zahrál, něco melodického, tak zahrál Narodil se Kristuspán a taky zazpíval, heč. Jsem se ptala, jestli to nemá rozladěné, ten triangl, tak říkal, že pořeší doma. On si byl jenom k veterináři pro batoh

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 20:03
- Nahlásit

Mucholabka
Jedu do Ostravy v úterý, jestli nebude mít Raška triangl tak se naštvu a nechám Lilátko operovat u někoho jiného

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
On si byl jenom k veterináři pro batoh
Ňáká novinka???K vetovi pro batoh???Zase sem něco zaspala???

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání