| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:38 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
brezen2008
a chodíš k sousedům pomáhat na farmy? A už sis koupila nějaký zvíře? Kup si ho v krámku, kde si kupuješ to sázení. Pořiď eště víc sousedů a můžeš se rozrůst na větší plochu.
Biluška
Jaký chceš haranty, na co a co jim za to dáš?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
určitě si musíš fééénečku pořídit, je krásná, je skoro zadarmo, a Áres jí taky chce jako kámošku
Jinak zumba mě láká odhodlávám se zajít na ní, ale nechci jít sama a tady nikdo kdo by šel se mnou není
Jinak Alexo pro mě prosím taky lampijónek !
Co je ještě nového?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
Biluška
Pézetka nebudu potřebovat celou dobu, jenom chvíli cca mezi jedenáctou a jednou. Upřesním. Tak dvě-tři by mi stačili. Ne úplně malé, ideálně tak školou povinné.
zejtra se poptám, myslím že takový 3 - 4 seženu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:41
- Nahlásit
Gerda
Atusch
no tak se domlufet a choťte spolu ni
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Gerda
brezen2008
V létě když nebudete mít co dělat na poli přijeďte k nám aspoň posekat trávu.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Pani, fčera to bránění nebylo ni pro nás, Zlatovláska měl sice manžetu, ale taky bič a strašil s nim Dagmar Buřtíkovou, toho svýho lundehunda. Ale bála se jenom Máňa. A Bambi byl v graťasech a zimní bundě a měl hovárda starýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:42
- Nahlásit
Alexa
zejtra se poptám, myslím že takový 3 - 4 seženu
tyvoe my eště budem vopchodovat s dětma ..tady se dá sehnat fakt fšecko ))))
Atusch
určitě si musíš fééénečku pořídit, je krásná, je skoro zadarmo, a Áres jí taky chce jako kámošku
zmis,přelude!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:43
- Nahlásit
Alexa
Atusch
Jako to určitě můžem, jenže já se z práce nedostanu dříf než v 7, Atuš bydlí na úplně jinym konci města, sem zvědavá, kolikrát nám to vyjde tam spolu jít )))
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
autíčka , milé řidičky , lepší auta už jsou v automatu standardně , manuál vám udělají za příplatek, některá auta už vám v manuálu neudělají vůbec, dost dobrých aut má řazení pod volantem , a je to fajn, protože na středu se může válet psí hlava a nepřekáží při řazení
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jaký chceš haranty, na co a co jim za to dáš?
Na kanyszkoušky, jako figuranty . Přece se nenechám pokousat já, ne? Dám jim za to tatranku, nebo lízátko. Těm pokousaným dám náplast s medvídkem
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:44
- Nahlásit
cvičení je nepřirozené a nezdravé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
laguna
vy zmizte jako přelut taky, buďte tak laskavá s těmahle nabítkama!!!! Sekat...sachradu...kuš!
Biluška
Dám jim za to tatranku, nebo lízátko. Těm pokousaným dám náplast s medvídkem
Tak zapomeň, já mám k dispo samý hamounský haranty, ty ti zadáčo nezafigurujou. Hele anebo dáme do děckýho voblečení Zlatovlásku a Bambiho, beztak sou docela měnčí páni, uděláme z nich kanys děcka!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
mac1
cvičení je nepřirozené a nezdravé
ráda Vás vidím,pani kolegyně! ..jsou to šííílencíííí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
Gerda
tak můžem najít něco na půli cesty pokud bude třeba něco od 7-8? Šla bys to zkusit? já se jen bojím že to neudýchám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:47
- Nahlásit
mac1
vy ste tak strašně moudrá, líbí se mi váš pohlet na život...fungujete teda tak, že dyš se řekne lagunoj a atuš - zmis přelude -, vy se objevíte? Vy ste reversní přelut?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
Atusch
Musí to bejt někde, kde se dá zaparkovat, jinak tam nejdu )) Zkusila bych to určo, ale neudejchám to krs to kouření, ale to neva, aspoň bude prdel. Co je pro tebe na půl cesty? Biju se za vinohrad či nějakou prahu 4, odmítám absolutně Smíchof. Jak to vidíš ty?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:50 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
no renato, todle přeci musíš mít:
Gerda
tak z biče by Atík nadšen nebyl, ale zas by se Máňa nebála sama!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Gerda
Atusch
ste prdlý gdyž sem to udejchala já tak proč byste to neudejchaly vy????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Gerda
ale on má zákaz k nim chodit, já se na to můžu vysrat ty woe zamykám si věci aby mi v nich nehrabal!!!!to je zapomnětlivost?? hovno zvědavost a strkání rypáklu tam kde nemá!!!! a do kriminálu na rok za obecný ohrožení nepůjde on ale já!!!!!nemoh zapomenout, že si jich nemá vůbec všímat a když neni starej na prohrabávání věcí, tak neni starej ani na to aby když mu řeknu at´ je nepouští za žádných okolností tak je nepustí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
Gerda
sim tě, já taky hulím a udejchám to. a chodím sama
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
Gerda
Prahu 4 neznám napadl mě Smíchov ale najdeme kompromis, kdybys bydlela blíž mohlo se jít na barrandov tam můžeš parkovat všude mrknu se ale kde teda zumba je ok?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Alexa
protože obě kouříme a já se teď nějak moc teda nehýbu nejsem zvyklá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:54
- Nahlásit
Atusch
se teď nějak moc teda nehýbu nejsem zvyklá
taxi hlavně vezmi hodně pití
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:54
- Nahlásit
kejtlin
prosimtě bůhví jaká budeš v jeho letech. Moji rodiče hlavně táta se kolikrát chovaj jak malý děcka. Ber ho jako děcko a vem co by takový děcko dělalo když bude doma samo. A hlavně když víš jakej je tak se ti opravdu nikdy nemůže stát že zapomeneš zamknout.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
Atusch
no renato, todle přeci musíš mít
No lepší fotku jsi vybrat nemohla To je pohled
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:57 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
hele třeba Vinohradská 73 , od 19? To by si stíhala?
nebo mrkni tady URL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Alexa
sorry, ale místopředseda zahrádkářů to má v hlavě v pořádku, četla jsem si několikrát projevy co si napsal co tam bude říkat a upozorňuju, že bych to líp nenapsala ani já a měla jsem ze slohu vždycky za jedna.
jeho let se doufám nedožiju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:59
- Nahlásit
Baico
No lepší fotku jsi vybrat nemohla To je pohled
nic nevidim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:59
- Nahlásit
Atusch
hele třeba Vinohradská 73 , od 19? To by si stíhala?
perfektně! A pak bych tě autem někam odvezla, abys to měla blíš, co? Anebo to budem střídat - jednou Vino a jednou Barrand, co ty na to? Ať sme víc spravedlivě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:00
- Nahlásit
kejtlin
ale to o ničem přece nevypovídá. Můj táta ještě učí pézetka a když s nim budeš mluvit řekneš jak je inteligentní, ale prostě ho to někdy popadne a pak jenom zírám
|