Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5787 . 5788 . 5789 . 5790 . 5791 . 5792 . 5793 . 5794 . 5795 . 5796 . 5797 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:41
- Nahlásit

Gerda
zejtra z práce, jo?

jasně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

halo,dnes se tu semnou nikdo nebavi????

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

sem tu, zjistila jsem, že hodina mi je málo

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:47
- Nahlásit

Děcka, sa podivejte, jak se umí adidaska slušně voblíknout, aji ju chytila módní polycyje, příště pude v žumpa mikině, a dopadne mnohem hůř než zeťová s vlasy:
http://www.super.cz/clanek/43299-zetova-co-se-ji-t o-proboha-stalo-s-vlasy.html

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

Gerda
a chlast v ruce, no jasně

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

Gerda
Škoda že nemůžem mít u matesa protekci
Děláte protekci nám Dneska mi bylo řečen, že nejsem psovod, ale veverkovod
Jinak dneska jsem si chtěla vyzkoušet revír v lese. Vyslání na jednu stranu super, ale pak mi vyběhl pod nohama zajíc a Bajkonůr se omažitě přestal zajímat o nějakej revír a chtěl toho zajíce

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:49
- Nahlásit

makrel
dyť si řikala, že deš na dvouhodinovku zumby, ne?

nemethova5
nazdar pani, bavi bavi bavi baf )))))))) Jak se má pan Hajanoj? Už nosí ten lateksovej oblek?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:50
- Nahlásit

Gerda
no šak jo, že už je mi hodina málo, takže musím od teď chodit na dvě. bych byla dala i třetí. Tělo je svině, zvyká si.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:51
- Nahlásit

Baico
Bajkonůr se omažitě přestal zajímat o nějakej revír a chtěl toho zajíce
strašně bych ho zmlátila hajzla, takhle služební nikdy nebude! Honit zajíce, v jeho věku, kdo to kdy viděl????!!! To si může dovolit tak leda jednou dvakrát malej Fanoušek, než za to taky dostane. To teda dělat jako nemá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

makrel
a co se na té zumbě dělá? Je to tanec? Nebo ajrobik do tanečního rytmu? Děláš tam sklapovačky? To bych totiž nešla vůbec.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

Gerda
no tam se tančí, je to podobné jako ajrobik bez skákání a s kroucením a třepáním

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:54 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
strašně bych ho zmlátila hajzla
No on ho pak zmlátil Mates, znáš to, tři rány po zákusu

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:55
- Nahlásit

Gerda
Je to tanec? Nebo ajrobik do tanečního rytmu?
je to supééééééééééééééér
je to tanec s nějakejma prfkama ale v podstatě se tam můžeš kroutit jak chceš fakt je to supr

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:56
- Nahlásit

Alexa
že jo, ale mi už fakt nestačí hodina, to se ani nezadýchám a sotva trošku spotím.na začátku jsem byla mokrá jak šťur a teď už nee.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:00
- Nahlásit

Gerdahajanoj ho mel vlastne predevcirem,jak tak desne lilo,prisla jsemmna vratnici,jen jsem mu rekla vylez z toho a dobry,jsem moc rada,ze ho mam a ze nemusim furt cistit psa,hele nevis jestli se da jen poslechem zjistit nejaka srdecni nesrovnalost u psa.
makrelpani mi staci byt s aminem na cvicaku a desne ze me leje,mam tak mokry veci,jak vylezla ze sprchy!!!co chodis furt na tu zumbu???u nas je to kousek ode me,ale ja furt nemam casu nazbyt.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:01
- Nahlásit

nemethova5
já taky nemám nazbyt, ale na cvičení si ho snažím si najít. Chodím jednou na zumbu a 2-3 do fitka

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:05
- Nahlásit

nemethova5
hele času má málo asi každej, ale při tý zumbě si báječně protáhnu tělo a ještě se fakt dost pobavim a je u toho pjekná hudba. třá na ajrobiku sem byla jenom jednou a nigdy víc páč za prvé sem si tam připadala jak debil furt sem nevěděla essi doleva doprava jeden skok dva skoky no děsný to bylo a ještě to skákání mě neba.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:07
- Nahlásit

Alexa
mě navíc bolely kolena z ajrobiku. A já jsem úchyl na ty latinskoamerické rytmy, takže zumba je pro mě dokonalá

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:10
- Nahlásit

Baico
tři rány po zákusu
tak to jo, to je v pořátku ))

Alexa
makrel
chodíte nějak pravidelně, jo? U nás je teď zas moderní crossfit, něco jako sokol, dostávaj takovej záhul cvičencíííí, že mi to až příde nebezpečný pro kancelářský krysy, který dřepěj na zadku, přijdou do crossfitu a během cvičení udělaj asi 300 sklapovaček...no prostě masakr, sme to řikali holkám, co sou baculatý, že timhle si akorát oddělaj záda a kolena, aby začaly pomalejc s menší námahou. No a kluk si tam rovnou natáh sval tak, že na cvičení moch na dost dlouhou dobu zapomenout )) Možná by mě zumba taky bafčila, ale s cizejma jít nechci, hlavně abys tam nemusela na cizí lidi šahat a nijak s nima soucvičit. To nesnášim.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:11
- Nahlásit

Gerda
to je pěkná kravina ty sklapovačky. Nemusíš na nikoho šahat, ale štve mě, že bývá dost lidí a není místo,to je jediná nevýhoda, bo já nesnáším lidi v mojem prostoru osobním a mám tu bublinu děsně velkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:12
- Nahlásit

makrel
já byla v kurzu salsy u mandyho valdéze, vyhrála sem jí s kámoškou v tombole, když sme se ožrali kdysi v Havaně, kam sme každou sobotu chodili tančit s kubáncíma. S Mandym uměl tančit každej, je to naprosto výbornej tanečník, normálně tě tak smýká po place, že vypadáš jak profi tanečnice. Do tý doby, než mu přčijde profi tanečnice....

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Gerda
jo takle,já jenom seju a sklízím,víc neumím i když mám přes 400 000 kč

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
hlavně abys tam nemusela na cizí lidi šahat a nijak s nima soucvičit. To nesnášim.
nééé tam na nikoho nešaháš. Prostě cvičitelka cvičotancuje a ty jí kopíruješ nebo taky néééé a kroutíš se jenom do rytmu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:17
- Nahlásit

dědek je debil, že mu není rovno, ráno sem zapomněla zamknout psy a co udělal jistě že je pustil a že mu utekli , a to jsem mu volala at´ je nepouští za žádných okolností!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

kejtlin
a???? máš je????? nemůžeš zapomenout zamknout když víš že ti je pouští!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

Alexa
mám, vrátily e samy.
ráno jsem zaspala do práce, tak jsem nezamkla, ale kurwa kde to sme, když sem mu volala at´ je n epouští tak do pí*i to snad udělal naschvál

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

kejtlinnerozciluj se,ja mam taky dneska dost a to jeste amin pred chvilkou ode me dostal,uz me vazne sere!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

kejtlin
proč by to dělal na schvál, prostě už je starej a zapomnětlivej. Hlavně si je nezamkla ty, musíš si hlavně ty na to dávat pozor. My měli takhle zapomnětlivou babičku, ta si pouštěla jen tak hořák, někdy ho měla puštěnej celej den, někdy si pustila jenom plyn...trnuli sme hrůzou, co provede, jí to ani moc nedocházelo a schválně to nedělala. Naštěstí, ale to fakt naštěstí, byla zvyklá na velmi studenej odchov a celej rok byly otevřený dveře od balkonu, takže sme nikdy nevybouchli ani nevyhořeli. Ale s tim hořákem, to byly děsný věci, sme pak vypínali chuděře plyn, při odchodu do práce, bo to se jinak nedalo, musela si vařit jen v konvici a jídlo ohřejvat v mirkovlnce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

jéééžiš vy tu cvičíte??????? no tak to já du pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

Alexa
Paní, ještě nevím v kolik přijedem, ale už to řeším. Nějak kolem osmé ráno asi. A potřebovala bych půjčit nějaké místní pézetka, můžete to zařídit? Pézetka nebudu potřebovat celou dobu, jenom chvíli cca mezi jedenáctou a jednou. Upřesním. Tak dvě-tři by mi stačili. Ne úplně malé, ideálně tak školou povinné.

<< 1 ... 5787 . 5788 . 5789 . 5790 . 5791 . 5792 . 5793 . 5794 . 5795 . 5796 . 5797 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání