| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:12
- Nahlásit
Gerda
sem bůch všech rezervantů! ))
zajímavá funkce )))
jinak se to prolítla a pokuta činí 50kč,takže de v zásadě vo hovno ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
no tobě jo, ale já bych byla v řiti bez auta, měli bysme po vejletech a já bych musela metrem, ale to jen s třema neurolama, jinak bych umřela.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:17
- Nahlásit
zdar blpky, teda človjek tu dva dny není a tu se dějou věci, svadby, pohřby, vůdů, rozbitá a spravená fora...
Gerda
pani neserte mňa a okamžitě se mrknite, esi vám ty love dorazily ode mě! bo za dva měsíce uš v potroublé m-bance nevyreklamuju nic!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:19
- Nahlásit
Gerda
no tobě jo
no ale já to myslela na sebe! to je jasný že dyš někdo jezdí,vo hovno nejde..booože to je materyjál!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Baysha
ale já na účet jít koukat nemůžu, když nemám internetový bankovnictví, musela bych běžet do pobočky, kterážto je v neděli většinou zavřená. Mám jen výpisy na telefonu, co mi choděj skoro každej den.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Voni se musej měnit řidičáky? Gerdoooooo vo co jde?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
Řidičské průkazy vydané od 1. ledna 1994 do 31. prosince 2000 jsou jejich držitelé povinni vyměnit nejpozději do 31. prosince 2010! Uplynutím stanovené doby pro jejich výměnu, řidičské průkazy pozbývají platnosti.
To je totok? Vy jste tak staří všichni?
Já mám OP vydanej 2004, tže se mě to netýká, jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:26
- Nahlásit
Gerda
ty nemáš internetový bankovnictví a žiješ?? teda já si to vůbec nedovedu představit, jak bych přežívala, se vším běžet na pobočku... fakt je, že m-banka v podstatě nic jinýho než internet a infolinku nemá, pobočky maj jenom na podepsání smlouvy a dyš tam přijdeš s něčím jiným, tak ti daj do ruky telefon a vytočej ti infolinku toš sem si na tendle systém jaksi zvykla a nedošlo mi, že někdo to má jinak...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:33
- Nahlásit
Baysha
taky ho nemám. i když se kamarád moc snažil mi to vysvětlit, tak jsem na podobné věci talent...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:40
- Nahlásit
Já bych nemohla žít bez internet bankingu ani týden.
impact
jo to sme tagle staří, já mám z roku 1997.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:45
- Nahlásit
Gerda
A na tel ti choděj i informace o malých částkách?
Nemáš to nastavený třeba od tisícovky?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
dotáz, jak se prosím dostanu na fejsu na moji zed´ a co se stane, když do někoho št´ouchnu? díky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
kejtlin
Na svou zeď se dostaneš jednoduše tak, že vlevo nahoře klikneš na svoje jméno.
Když do někoho šťouchneš, tak mu přijde upozornění "ten a ten tě šťouchnul" a může tě šťouchnout zpět. Jednu dobu jsme takhle s kamarádama hodně blbli, byla i nějaká aplikace, která umožňovala někoho "kopnout do zadnice", "zatahat za ucho" a tak, ale pak nás to přestalo bavit, tak nevím, jestli tohle ještě funguje...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Baysha
ty nemáš internetový bankovnictví a žiješ??
co to je internetový bankovnictví??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
DOBRÉ RÁNO INTERNETOVKY
v noci bylo krááásně jasno měsíc svítil jak blbej a teď hovnohovno zlatá lybko je tu hnusně pošmourno.
Biluška
to je mrcha hele a essi von starosta taky neměl upytlačenou srnu
davidkova renata
k čemu si děláš řidičák máš v plánu začít řídit??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:09
- Nahlásit
Alexa
hovnohovno zlatá lybko
uš zas????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:17
- Nahlásit
Alexa
máš v plánu začít řídit??????
to by myslim nebylo úpa rozumný
nicméně ho mám už asi 25 let,sem nevěděla jak to je,esi jako dyš ho nevyměníš do konce roku,tak esi pak nedejbože!! třá nebudeš platit nějaký děsný prachy pokutu ,padesátka je snesitelná..mi přišlo,že by byla škoda to nechat úpa propadnout bo NIGDY by se mi ho uš nepovedlo udělat,to je jistý jako že já se menuju já
makrel
uš zas????
neuvažuješ o změně nyku??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
jo uvažuju
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
čus bus!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
by byla škoda to nechat úpa propadnout bo NIGDY by se mi ho uš nepovedlo udělat,
atak to máš praudu přecedo. Tady bydlí jedna paní kerá měla řidičák někdy od 60tých let a nigdy neřídila. Asi před rokem jí umřel manžel a po nějaké době, kdy furt muselo někoho o něco prosit se nas... zaplatila si kondiční jízdy a teď prohání malou tojotu jak o závod
makrel
anojo porád seš zlatá nejseš tak co se ozýváš
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
hele, já taky neumim vůbec řídit, řídim jen a pouze automat, jak by mi někdo dal auto s těma třema pedalama, jsem totálně v hajzlu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
fakt, jo? a jak si dělala autoškolu jako?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:43
- Nahlásit
Alexa
prohání malou tojotu jak o závod
nic není nemožné,oooléééééé tojóóóta
zuzanarosakova
řídim jen a pouze automat
jo tak todle bych moooooooožná aji zvládla,horší by to bylo s přednostma a předpisama a tak.. ..no třá něgdy se k tomu dopracuju,ofšem ten chudák co by mi dával kondiční jízdy si může rovnou tuná na foře vobjednat pochřep
nicméně proto to necíí nechat propadnout,že jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Borderku sem zabila úplně, Armana napůl (páč s ní byl venku a nehlásil, že zdrhá ). Starostu zabiju až ho potkám
Dala jsem se do malování té chodby . Bože, to je dřina, je děsně velká A členitá Fňuk. Všude jsou nějaké výklenky, výstupky, příčky... k ničemu a blbě se to maluje Uš mám třetinu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:50
- Nahlásit
Biluška
Všude jsou nějaké výklenky, výstupky, příčky... k ničemu a blbě se to maluje
co stříkací pistole??? tim to máte hrc prc,pani
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
makrel
fakt, jo? a jak si dělala autoškolu jako
na dvakrát a na manuálu samozřejmě, ale pak jsem vůbec neřídila, nedokázala jsem se soustředit na tu spojku a páku a zároveň na pravidla a provoz, prostě to nešlo. Začla jsem řídit až ten automat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
Gerda
hele bude ňáký logo na tu mikulášskou????????????????????????????
Biluška
od kolika plánuješ ty zkoušky???? V kolik asi tak dorazíte????????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
já si zase nedovedu představit automat, mám furt manuál
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:53
- Nahlásit
Dobre rano,
vcera jsem byla na Harrym. dobry, ale nejak jsem cekala vic trosku.
Elektrina uz je ok, bylo jen neco prehozeno ve vypinaci. nic se nemuselo sekat. Elektricky muzik naklusal, prehodil dratky ve vypinaci a slo to. Jeste namontoval lustr, chtel za praci 50kc, dala jsem mu samym stestim stovku. takze uz svitim
Pro zmenu, abych se nenudila, jsme vcera instalovali pracku a chyby tam naky spunt tak tam musim volat.
laguna
este nevim jestli si tu televizu vezmu. Zjistila jsem, ze bych ji musela mit adi na kuchynske lince, bo se mi do toho bytu nic poradne nevejde aspon mam ten pocit. Mozna az si to vsechno sedne tak to nejak poukladam, ale ted je tam strasne veci a malo mista. Musela bych k ni kupovat settop box a nova telka s digi se da koupit za trilitriky a da se pripevnit na zed. ale ses strasne moc hodna, zes mi to nabidla.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 11:53
- Nahlásit
hele, gdo tu máte Kokinu a Chilinu? To je Koko?? a gdo y vás je Jitka Batoušková??
|