| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 08:55
- Nahlásit
FB je složitá věc
kdyř někomu chci poslat zprávu, z mých přátel, kurwa jak ho tam najdu a kam mu to napíšu?? díky
jo a furt mi nejede farma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 08:57
- Nahlásit
kejtlin
no to já takle žeru normálně,ale já to zas vypotím s letákama,novinama a hlavně u pece a když venčím psiska
vím že jsem tlustá,ale vůbec mě to netrápí,ba naopak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 08:57
- Nahlásit
kejtlin
jak je nádpis FP nahože v levo, tak tam je žádosti přátel, ZPRÁVY a události, klikneš na ty zprávy, nahože vepíčeš osobu, které to chceš poslat tu právu a pak tam máš předmět, tam nemusíš psát nic a další kolonka je na text a pak dáš odeslat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:01
- Nahlásit
Monty
díky a jak zjistím, že dotyčnýmu to fakt došlo? a jde když se chci kouknout k mým přátelům?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:02
- Nahlásit
sasráááááááááááák! Já nahlásila i davítkovou! Ejchuchu! Lidi to rezervovali jak šílení a teď pouštijou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:02
- Nahlásit
Gerda
a co to furt rezervuješ???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:04
- Nahlásit
kejtlin
jak máš zprávy v levo a klikneš na ně, a pokud tam má dotyčná u toho modré kolečko kolečko, tak si zprávu nepřečetl...
jinak že to došlo zjístíš, že ti to napíše po odeslání - zpráva byla doručena nebo něco takového
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:10
- Nahlásit
makrel
výměnu řidičákůch přece, jak sme se na to celý rok vyprdli a teď se o nestíhá )))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
Gerda
aha, no u nás je to v pohodě, byla jsem tam, přišla na řadu asi za 8 minut a příští týden si pro něj jdu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:17
- Nahlásit
makrel
vzhledem k tomu, že mám rezervačku přesně za měsíc, půjdu si tam stoupnout do fronty už teď ve středu, uvidíme jak to pofrčká, prej je to velká rychlost, i když je tam lidí hafec, kluk, co tam byl v sedm a měl číslo 187, byl za dvě hodinky komplet vyřízenej. Takže tam půjdu, kdyby to neběželo, mám furt rezervačku na prosinec. Kdybych nebyla kráva, mohla sem to mít od léta hotový.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:18
- Nahlásit
Gerda
nápodobně, já už se chystala v srpnu, ale nějak mi to nevyšlo. dvě hodiny bych tam teda tvrdnout nechtěla. přijeli jsme za deset 8, v osm otvírali a 8.10 jsem byla venku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:19
- Nahlásit
Další sasrak! Uvolnil se mi termín na zítra v deset ráno a hned sem ho chytla, takže děti, jdu v ten nejlepší možnej termín, co jde )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:20
- Nahlásit
kejtlin
Naposled zdrhla cca před půl rokem a byla doma za půl hodiny . To byla u sousedů - Lojza je pytlák, měl upytlačenou srnu a pověsil si ji za barák na stěnu kůlny (zvenku). Megy byla u nich a žrala jim tu srnu . Jinak ze zahrady nezdrhá . Mášenek už to objíždí autem a já s děckama kmitáme po lesích...jenže mi to přijde celkem zbytečné, ona má špičkovou poslušnost, kdyby byla kdekoliv v lese tak moje hvízdání zaslechne a přijde
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:23
- Nahlásit
Biluška
Vzhledem k té trubce minule, nešlohl a nezabil jí někdo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:28
- Nahlásit
Biluška
muže bejt třeba někde jinde, nevím jak máte velkej les, nebo ji třeba odchytli měšt´áci a odvezli do útulku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:35
- Nahlásit
Uš je doma Byla u starosty Přišla k němu nad ránem a dala mu najevo, že hodlá bydlet u něho On pochopitelně ví, že je to můj pes, ale co by se mi to obtěžoval přijít říct, že jo Počkal až kolem projížděl Máša v autě Zmlátím ji i starostu
Vlčáčková
To mě právě taky napadlo . Ale asi normálně zdrhla.
kejtlin
Si bubá? Měšťáci? Tady? Si zapoměla, že bydlím na Dálném východě? Mi nemáme ani normální policii, natož měšťáky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:37
- Nahlásit
Biluška
hurá a uš si ji roztrhla jak slanečka? jen ať jako vím ....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:37
- Nahlásit
Biluška
To je mrcha! Třeba se ho snažila přesvědčit, že by se měl víc starat o zatoulané psíky. Dyť jsi psala, že máte starostku, to si ještě nepřebrala funkci? Nezapomeň dát čoklici adresu té starostky, aby věděla, kam má příště zdrhnout.
Jo a do držky mu dej! Mohl Ti zavolat, to by mu nic neudělalo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:38
- Nahlásit
Biluška
my taky nemáme měšt´áky, ale spadáme pod město Neratovice
je super, že je doma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:43
- Nahlásit
Biluška
tak jsem ráda, žeje zpátky a jí nemlať a starostovi dej dvojnásobnou nakládačku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:50
- Nahlásit
děcka, potvrdila jsem si na FB nějakou kohoutovou, která z vás to je?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:54
- Nahlásit
Biluška
pani, která svině vám zase utekla?!
normálně je všechny prodejte do asijskýho bistra...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 09:59
- Nahlásit
Gerda
v nouzi nejvyšší můžu řidičák zařídit, nemyslela jsem, že máš řidičák tak dlouho, nevím proč, ale byla jsem přesvědčená, že jezdíš tak 3 -4 roky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:00
- Nahlásit
mac1
ale byla jsem přesvědčená, že jezdíš tak 3 -4 roky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
Gerda
tobě ty prachy fakt nedošly???????????!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:09
- Nahlásit
čus kreténi,uš máte řidičáky??
jbat
nějakou kohoutovou
to je kejtlin
gerda
sem to potvrdila
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
aha dík.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
mac1
no to máš pravdu, jezdím teprve tři roky, ale řidičák mám od roku 96 )) A už sem zablokovaná na zítra ránooooooo )) Jupíííííííííí! Na tu nejlepčejší hodinu, to si stihnu dojet aji do práce a pak jako pán dojdu do jungmanky Měla z řitky kliku! Ale moc děkuju vážená paní za nabídnutí. Jste velice laskavá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
jbat
já, tys jaká? mě si potvrdil někdo neznámej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
jbat
tobě ty prachy fakt nedošly???????????!!!!!!!!!!!
nevim, naskakujou velice postupně, myslim, že mi skočily tak 4000 dokromady. Nevim, musim si dojít do banky a podivat se, nebo na konci měsíce podle výpisu. Taky je možný, že jak tam byl ten státní svátek, prostě to malinko trvalo dýl. Třá to všechno skokne v pindělí. Mělo by mi od vás celkem dojít asi 12 500 Kč.
davidkova renata
hele pipko, já chytla termín na zejtra ráno, sem bůch všech rezervantů! ))
|