| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 09:54
- Nahlásit
isdpch
Prej s náma půjdeš v sobotu ípit ?
No původně jsem to plánovala, než mi včera nějaký debilní dítě hodilo petardu před už tak vystrašenou Marii. Odmítá chodit ven, je úplně vyřízená, začínáme zase od znova. Myslim, že spíš než na cvičák půjdu v sobotu do té zoo, potřebuju jí nejdřív nějak uklidnit, než vyrazíme na cvičení, kde se práská bičem, to už by asi fakt nerozchodila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:05
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co se ještě nezapojili do pracovního procesu i těm,kteří už makají jak vzteklí
isdpch
Sem jenom nakoukla do konkurenčního fora a zjistila jsem, že jsi na Silvestra měl tu nekonečnou čest poznat největší velkokynoložku všech dob minulých, současných i budoucích. Že já kráva nepřijela o den později
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:29
- Nahlásit
isdpch
bóže proč nedáváš bacha
Já sem dávala bacha, ale když to po tobě někdo hodí z okna paneláku, navíc to nebouchne hned, ale až za chvilku, to prostě nečekáš, no Ale blaží mě aspoň to, že jinak sme byly přes vánoce víceméně pořád venku, s davídkoj vlastně obden - jo a už umim jet k davídkové tunelama a dokonce i od ní tunelama .-)))) Knedlik to pochopil dost rychle, když sem mu řekla, že jestli se tu cestu přes tunely nenaučí i zpět, vypustim mu všecku vodu z chladiče .-)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:44
- Nahlásit
isdpch
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=297490&r=7&m=3557&page=1
Myslím tuhle dámu. Před lety jsem ji vyhodila ze cvičáku kvůli mlácení psa. Pak si utloukla pudlici (tvrdí, že se otrávila, ale podle veta byla příčina úmrtí někde úplně jinde). Momentálně se v klubu agility jedná o tom, že bude mít zákaz startování jelikož hrubě porušuje řády. Tak se nejspíš dala na coursing
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:44
- Nahlásit
čau lidi
Gerda
to je mi mařky líto snad to zvládnete rychle napravit
My jsme zpět z vysočiny a bylo tam krásně dokonce i ten holomráz se mi moc líbil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 10:50
- Nahlásit
isdpch
má i trochu kašel asi s ním budu dneska spát v garáži
No u nás to vypadá taky na ňákou nemoc, nejspíš perforace střev, obávám se, že prasknul vejfuk, nejsem si ale jistá, i když nevim, jestli je normální, aby se čoudilo i z podauta.....Jesi má prasklej vejfuk, tak ho zmlátim a bude si to platit sám, bude muset na brigádu!
benda2
dokonce i ten holomráz se mi moc líbil
Holomráz je kráááááááááááááááásnej
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 11:00
- Nahlásit
isdpch
no to já byl v lihu taky ) ráno jsem se zoceloval slívkou z moravy
už sem to sem dával ale ještě jednou takhle jsme si užívali
http://album.volny.cz/biglbenda/browse.php?album_i d=97713&browse_page=0#img
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 11:20
- Nahlásit
benda2
čéče taťko, ty seš ale vopravdickej bruslař! A navíc se mi zdá docela nespravedlivý, že umíš fotit, pak to vypadá, že máš krásnýho psa )))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 11:21
- Nahlásit
isdpch
jako kdyby si fon knédl hrál na traktor
No, zdálo se mi, že má hrubší hlas, ale přičítala sem to dospívání a takovejm těm pubertálním věcem....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 11:22
- Nahlásit
isdpch
Neboj, ta vám fakt neunikne. Ona moc neřve, před lidma si hraje na milující maminku svých šeltineček a někde za křovíčkem je pak zkope do kulata. Nevíš jestli běhala i s těma šeltiema? Jedna z nich je vysokobřezí, takže jestli s ní běžela tak jí krásně zatopím i v klubu chovatelů. A určitě i u coursingu je to zakázané. Nejsou někde k dispozici nějaké startovky, nebo tak něco?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 11:37
- Nahlásit
isdpch
šeltie neběžela žádná
No tak to má třeba alespoň tolik rozumu, aby s ní neběhala, když má v lednu rodit . Na agi s ní klidně běhá, kráva nebeská, a taky bude mít kvůli tomu zakázané ty starty. Kreje to každé hárání furt pryč, hlavně ať jsou prachy za štěńata a mezitím s nima klidně běhá. Březí, kojící...to je jí všechno jedno. Můžeš mi poslat číslo na Báru, prosím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:00
- Nahlásit
Tak děcka, víte, co mě dnes nejvíc potěšilo? Že jsme dostali do práce vzorky oběda nové restaurace, co nám chce vařit obědy. Na recepci se ocitly krabice se svíčkovou a s bramboráčkama. ukořistila jsem velmi úspěšně porci svíčkové a 2 bramboráky, ktereé jsem ovšem rozdala dobrým lidem. Svíčkajdou se láduju a jde mi k duhu .-))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Gerda
jsme dostali do práce vzorky oběda nové restaurace
Potřála bych takovou vzorkárnu taky a častějc,páč gdo má těm hladofcům furt vyvařovat!
A gdypak sem dáš fotečky z procházek???
Biluška
Už jsem od tebe někde četla o téhle paní,ale taky sem dost sledovala příběh Jima.Fakt ho má tahle Jituš???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:21
- Nahlásit
jablunka
No dala bych sem fotky, ale lepčejší je to asi přes album a já album nemám, tak ti to můžu poslat mailem, jako že by sis to sem dala sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:22
- Nahlásit
čus voslavencííí
Gerda
to je na ho*no s tou petardou ,ale pokud nemůžeš zmlátit ty haranty co to hodili,zmlat klidně jiný který potkáš,tim se to krapet vyrovná .ÍÍpit můžeš jen na poslušnosti,můžem se zeptat esi budou střílet nebo jen práskat bičem na vobraně,to nejni problém
Biluška
to každé hárání furt pryč, hlavně ať jsou prachy za štěńata a mezitím s nima klidně běhá. Březí, kojící...to je jí všechno jedno.
To je náš člověk,pani ,už ste jí voslovila aby nám jí nepřetáhla konkurence
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:27
- Nahlásit
Gerda
lepčejší je to asi přes album a já album nemám, tak ti to můžu poslat mailem, jako že by sis to sem dala sama
Pošli klíďo a napiš,jestli chceš založit vlastní album,nebo eslivá to máme dát do našeho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:35
- Nahlásit
jablunka
Už jsem od tebe někde četla o téhle paní,ale taky sem dost sledovala příběh Jima.Fakt ho má tahle Jituš???
Žila byla tahlencta hydra a žil byl jeden slušný zakřiknutý mládenec. Ta hydra se zabouchla do toho slušného zakřiknutého mládence a snažila se ho sbalit. Krom jiného ho přesvědčila, že Jim pro něj je ten správný pejsek a že ona mu přece se vším pomůže. Jelikož mládenec je ve věcech lásky velmi nezkušený dal se do mnoha věcí zmanipulovat. Krom jiného adoptoval Jima a koupil si štěně borderky. Totéž štěně, které Hydra na i-fauně předvádí na fotečkách. Když si na témže serveru prohlídneš inzerci tak zjistíš, že ho už skoro dva měsíce čiperně inzeruje. Onen mládenec totiž začal pomalinku prozírat cože je to ta jeho Eliška za zázrak. Jako první fakt si uvědomil, že pracuje 24 hodin denně a že nemůže mít dvě borderky. Zavelel tedy k prodeji štěněte. Když jsem s ním naposledy mluvila tak tvrdil, že Jima si nechá. Podle jeho informací ( a já nemám důvod mu nevěřit) žije Jim s ním, Hydra tam jen semo tamo nakukuje a pořád doufá, že by se přece jenom mohl pořádně zamilovat . Ovšem i přitom nakukování toho stíhá zkazit víc, než je zdrávo poněvadž mládenec je kynologií nepoznamenaný, v podstatě viděl psa jenom z rychlíku a tudíž věří Hydře všechny jejich velkokynologické moudra. Kupříkladu to, že když ho pes kousl je to jeho vina, protože na něj neměl sahat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:39
- Nahlásit
Biluška
když ho pes kousl je to jeho vina, protože na něj neměl sahat
No pani,ale to se mi zdá rozumný ,páč dyby se držel f povzdálí,nemoh ho kousnout! Hele já bych Jituš alias Élišku angažírovala aji jako hlavní výcvikářku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 12:40
- Nahlásit
Biluška
Tak to je docela nářez,docela by mě zajímalo jestli s ním teda Jim zůstane.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
No pani,ale to se mi zdá rozumný ,páč dyby se držel f povzdálí,nemoh ho kousnout! Hele já bych Jituš alias Élišku angažírovala aji jako hlavní výcvikářku
Tak jo, já jí hned pošlu sovu . Od ní by se leckdo mohl učit, to je fakt. A víte jaké má boží agiliťáky? Když je před tunelem ve správném úhlu nakopne tak letí až za další překážku. To jsou potom časy panečku
jablunka
Tak to je docela nářez,docela by mě zajímalo jestli s ním teda Jim zůstane.
Já doufám že jo. Divím se, že ji ještě nevyhodili z bytu. Kdysi tam natahala čtyři psy, štěńata (tuším, že byli čtyři ve vrhu), křečka, morče a siamskou kočku. Do garsonky. Kočka jí chodila srát za ledničku a Hydra se to ani neobtěžovala uklízet. Prý to nemá smysl . V tom baráku jsem měla jednu klientku a ta, ač pejskařka tak tvrdila, že když prochází kolem Hydříných dveří tak se jí zvedá kufr. Prý je to tak nepředstavitelný smrad, že si stěžují i cigáni
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:13
- Nahlásit
Biluška
už zas otravuju ty ses přihlašovala teda i na tu bonitaci, nebo ještě ne-e? taky uvažuju, že se konečně dám do nějakýho klubu, ale jsem mimo, proč tu nemůže být jeden?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:14
- Nahlásit
Biluška
Kočka jí chodila srát za ledničku a Hydra se to ani neobtěžovala uklízet. Prý to nemá smysl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:17
- Nahlásit
Shelticka
Ještě jsem se nepřihlásila, ale musím to co nejdřív udělat. Taky nevím jak, asi zavolám paní Svobodové a přihlásím se telefounem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:21
- Nahlásit
jablunka
Ty se směješ, ale ona je fakt exot. Kupříkladu kdysi se seznámila s jakýmsi borcem na inzerát. Někde z Beskyd. Jela na výstavu do Brna, jenom se šeltiema. Doma nechala starou čubu a ten ostatní zvěřinec. S jednou známou se domluvila, že k ní zaskočí, aby jí vyvenčila tu starou fenku. Večer poslala známé sms, že jede za tím týpkem do Beskyd, že neví kdy se vrátí a ať se jí zatím stará o zvířata
Známá jí poslala sprostou odpověď, že má jako svých zvířat a starostí dost a že se takhle nedomluvili. Tak se Hydra vrátila už po dvou týdnech A to až po pohrůžce, že se jí na ty zvířata fakt vykašle a odveze je do útulku.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
no já mám ted problém i s tím přihlásit se do klubu agility tam mají na přihlášce variabilní symbol datum narození ve tvaru RRRRMMDD a pak ve způsobu placení to mají naopak DDMMRRRR a tak já už ani nevim čí jsem Jsem jim psala maila, tak čekám co mi odpoví...
Jo tam tu bonitaci teda bude dělat paní Svobodová jooo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:00
- Nahlásit
Biluška
Ty se směješ, ale ona je fakt exot
Nesměju,ti smajlíci sou blicí!!!
Tak se Hydra vrátila už po dvou týdnech A to až po pohrůžce, že se jí na ty zvířata fakt vykašle a odveze je do útulku.
Milou Hydru bych nakopala do řiti!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:52
- Nahlásit
Tak konečně fotečky od Gerdy z 25.12.2007 Šárka
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Prochazky_s_pejskam a/
Ale dneska rajče strašně blbne!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:04
- Nahlásit
Gerda
Tak sem ty fotečky konečně prohlídla a přišla sem na to,že ty který sme rovnali,se nám malinko hodily do karikatur!!!
Ale Davídková může konečně nadávat,že je tlustá a já budu fšude tvrdit,že mám doma Krytináře!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:05
- Nahlásit
jablunka
Ale Davídková může konečně nadávat,že je tlustá
Ale to je to jediný, co může, bo když se nepřestane tak cpát, za chvíli se nevejde ani na tu cestu v Šárce )))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:08
- Nahlásit
Gerda
Ale to je to jediný, co může, bo když se nepřestane tak cpát, za chvíli se nevejde ani na tu cestu v Šárce )))))))
Naštěstí se na těch fotkách rozšířila i ta cesta!
|