Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:39
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, i to blbé kolečko jsem trénovala půl roku . POdmínkou je krátká široká sukně a nepromokavé boty . Hákový kříž..... no, budem muset fakt trénovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:40
- Nahlásit

Pentas
aby v době extremního počasí mohli krátkosrstí psi být v klubovně na vodítku
A co vofčounííí?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:41
- Nahlásit

Pentas
5, p. T. navrhl: aby v době extremního počasí mohli krátkosrstí psi být v klubovně na vodítku. Paní V. požádala aby její pes směl být v teple, protože se jedná o psa, který není zvyklý ležet na sněhu.
Bylo to odsouhlaseno.

Héský . Zatím jsou to jenom první vlaštovky, ale jsou . Ovšem já se svojí smečkou tam nejedu . Po té včerejší hospodě jsem se zařekla, že s celou smečkou nejdu nikdy nikam . Budu losovat a pojede maximálně 50%

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
Paní, i to blbé kolečko jsem trénovala půl roku
Pani,musíte jen kroužit bokama jako bajadéra ,to pude samo!V krajním případku ti zkuste s tim kruhem,jaxnim točej dokola

Pentas
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no,když sou krátkosrstí tak taky.Jo ten náš blb T. má extrémní počasí pokaždý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:42
- Nahlásit

Biluška
Budu losovat a pojede maximálně 50%
Esi padne los na Armagedona smardlafce,zas to rychle zrušej...

Pentas
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:47 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

Biluškaneboj to nejni hospoda jinak ten co neleží na sněhu je Bernskej salašnickej

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:56
- Nahlásit

Pentas
jinak ten co neleží na sněhu je Bernskej salašnickej
Tak tomu říkám aktšlus!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
Esi padne los na Armagedona smardlafce,zas to rychle zrušej...
Pch, ho na jaře oholím, vykoupu a budete fšichni žasnout . Eště si požádám o dupligát papírů a nechám ho někde vyhrát nějakej títůl. Možná si ještě rozmyslím i tudlenctu gastráci . Když bude mít ty títůly a mohl by se hodit do línijí.
Jinak vám oznamuju, že hárá Miják, takže se musí fofrem sehnat ženich. Kdo to tady ráno psal, že má špice co couvá do schodů?

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:01
- Nahlásit

Biluška
nechceš na krytí Dastyho???

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:08
- Nahlásit

želva
nechceš na krytí Dastyho???
Jako na Mijenku? Dyť by si ji tam narazil jako ražniči . Je to špic-prťavec. Ten úplně nejmenší špic a ještě k tomu šábnutý s jezevčíkem

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:13
- Nahlásit

Biluška
achjo,zas si Dasty neužije

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:23
- Nahlásit

Dámy a pane,právje sem vylifrovala dvje neohlášený náfštěvy f počtu štyry děti a štyry dospjelý!!!Mám f sobje 5 panáků slivovice a rodinka mi oznámila,že se deme fšichni dívat za trest na Mrazíka a hrát u toho žolíky!
Tak mi držte palce,ať mi z toho nehrábne,páč by ste jinak byli bez kytofce!Pa zítra!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:24
- Nahlásit

jablunka

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:24
- Nahlásit

Biluška

Všem slavnostně přísahám, že je to naposledy co jsem někam jela s takovým množstvím psů. Ode dneška budu losovat menší počet. Jeli jsme v sestavě Hessi, Puma, Winky, Bon-Bon, Lilátko, Šagy a Armageddon. S Armageddonem byli krapet problémy, neboť je poněkud zarostlý a páchne. No, na rovinu, smrdí jak bolavá noha. Jenže venku mrzne tak ho nemůžu okoupat. Holt bude smrdět do jara. V Rudné jsme to ještě celkem zvládali. Akorát Šagy napadla Čerta (protože je kráva), potom Čert chtěl dělat s Pumou nemravné pohyby a Isdpch zmlátil Čerta. Armageddon zmlátil Čerta, protože mu chtěl přebrat pumu. Já jsem zmlátila Armageddona. Puma sváděla Čerta. Zmlátila jsem Pumu. Šagy sváděla Čerta. Puma zmlátila Šagynu. Čert zmlátil Armageddona (aby mu to vrátil), já i Isdpch jsme zmlátili oba ty degeny..... takhle to pokračovalo asi tak dvě hodinky, pak jsme se naskládali do Amálky a jeli jsme na večeři. V restauraci byli krapet překvapení z počtu psů, ale ustáli to. Psi se chovali slušně. Čert zmlátil Armageddona, Isdpch zmlátil Ćerta. Pak už byl klid. Pouze Armageddon smrděl na celou hospodu, bo páchne fakt strašně. Vedle sedící německá rodinka neustále mlaskala a volala na Šagynku, která se jim evidentně líbila. Jí se líbili taky, takže mi třikrát málem urvala zápěstí když za nimi vyrazila. Pak jsem se naštvala a nechala ji, ať se k nim teda jde pomazlit. Na kraji sedící děti se na ni vrhli a matka rodu jim to okamžitě zatrhla. Že prý ten pes smrdí. Urazila jsem se. Chtěla jsem jí vysvětlit, že smrdí Otakar a nikoliv Śagour a že když jim moji psi smrdí tak ať na ně laskavě nemlaskají. Ale nebyla jsem si jistá, jestli by na to stačila moje chatrná znalost němčiny a Tomáš mi to zakázal, že prý nemám dělat ostudu.
Po večeři se Isdpch rozhodl pro přesun do kuřácké části. To ovšem byla fatální chyba. V kuřárně totiž seděl pán, který vlastnil perskou kočku. Dokonce ji měl s sebou . Kočka trůnila na stole a shlížela na moje pejsánky. Šagynka o ní věděla daleko dříve než my a z nekuřácké části mě dotáhla prakticky smykem. Jelikož žádný jiný stůl než ten vedle kočky nebyl volný a Isdpch trval na posezení v kuřácké části zkrátila jsem vodítka na minimum, všem zamávala před nosem traverzou a začala to rovnat pod stůl. Jenže při tom rovnání mi nějak vypadlo Otíkovo vodítko a Otakar si to namířil do kuchyně. Držím v ruce zbývajících šest vodítek a ječím na Tomáše : " utekl Otakar" . Tomáš stojí jak sameček (co bych po něm taky chtěla, že jo?) a říká " tak dělej, chytni ho...." .
- "a jak asi ty degene, když držím tyhle" . Mezitím si Lilátko všimlo kočky a snaží se uškrtit na kšírách, nebo si je alespoň sundat. Šagy se neškrtí, ale stojí jak socha, všechny svaly napjaté a čeká na sebemenší příležitost ke skoku. Tomášovi konečně došlo, že bude muset pohnout zadkem a jde mi pomoc. Chytne těch šest co neuteklo a já vyrážím pro Otíka do kuchyně. Zakopnu o vodítko jorkšíra, kterého drží panička v náruči u vedlejšího stolu. Vůbec netuším kde se tam vzali a proč mají na zemi natažené vodítko když psa drží v náruči. Zakopnu o vedlejší stůl a rozleju paní pivo...... no, fakt to bylo naposled co jsem někam šla s tolika psy

No tak to děkuji za slib,ale i tak jsem celá říčná z toho jakou reklamu jsi udělala pejskařům,kteří chodí se psy do stravovacích zařízení.
Někdy méně znamená více...

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:27
- Nahlásit

jablunka
právje sem vylifrovala dvje neohlášený náfštěvy
Pani, náfštěvy sou DYCKY NAPRT, vohlášený, nebo ne! Ste se mohla zeptat a nepouštět se do takovejch nejistejch podniků!

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:31
- Nahlásit

Erin
.....jsem celá říčná z toho jakou reklamu jsi udělala pejskařům,kteří chodí se psy do stravovacích zařízení.
Hele, když vezmeš dva hospodské, z nichž jeden psy do hospy pouští a druhý ne a vyslechneš je, vsaď se, o co chceš, že oba mají pro své rozhodnutí naprosto logické a nevyvratitelné argumenty. Biluše nebiluše.

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:36
- Nahlásit

rosnička

Pokud nemají zkušenost se situací jakou nastínila Biluška ,tak snad budou ke psím návštěvníkům benevoletní.Pokud budou mít zkušenost s bezohlednými držiteli psů asi zakáží vstup psům anblock

Pentas
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:38
- Nahlásit

Erin
No tak to děkuji za slib,ale i tak jsem celá říčná z toho jakou reklamu jsi udělala pejskařům,kteří chodí se psy do stravovacích zařízení.
Někdy méně znamená více...

safra, u paní Davídkové to beru ,jako voddechovku a nevím proč sou tady neustále nějací šťouralové,kteří věří doslova a do posledního písmenka tomu co sem ta Biluška či gdokoliv jinej napíše

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:40
- Nahlásit

Erin
Ne tak úplně. Na dovču jezdíme už léta se psem, takže disponuju spoustou zkušeností při hledání noclehu. Ti majitelé penzionů, kteří psy ve svých zařízeních nechtějí, názor nezmění. Ti druzí zase počítají s drobnými nesnázemi, což se jim bohatě rentuje na objemu klientely.

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:42
- Nahlásit

Pentas
......kteří věří doslova a do posledního písmenka tomu co sem ta Biluška či gdokoliv jinej napíše
Viď!? Hnidopiši jedni!!!

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:44
- Nahlásit

Pentas

Aha ,tak Biluška v danou dobu seděla doma,a po netu vytvářela jisté fantasmagorie soužití se svou smečkou v pohostinském zařízení,že?!
Si frajere štourala nechej na vlastním dvorku

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:49
- Nahlásit

Biluška
v telce je pes Otík

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:15
- Nahlásit

Shelticka
v telce je pes Otík
Kde? Já mám v telce Mrazíka

Pentas
Nerozčiluj se, já se taky nerozčiluju. Už dávno jsem to vzdala a krom toho to po půl litru vermutu ani nejde . Nechceš vzít bílou smečku a jít udělat nějakou novoroční vycházku? Hárafku Mijenu bych nechala doma, ale zbytek by šel

Mimochodem, pro některé hnidopichy. Všichni moji psi se celou dobu v té hospodě chovali vzorně. Určitě líp, než jojo jorci, nebo psi co musí být venčeni na oploceném pozemku. Jediný drobný zádrhel vznikl když jsem rozlila to pivo a upozorňuju, že jsem ho rozlila já, nikoliv žádný ze psů. Zajisté jsem byla jediná ve střední Evropě, které se to za uplynulou dekádu podařilo. Krom nás byl v hospodě ještě onen jork a nějaký dalmatin. Taky se chovali vzorně. Oni si nevšímali nás, moji psi jich. Šagy se pokusila žebrat a rychle zjistila že dostane max. ránu traverzou.
Dokud nepřišel onen pán s kočkou a nepoložil si ji na stůl. Nemám vůbec nic proti kočkám, ale mám toho hodně proti kočkám, které leží ve veřejném podniku na stole. I onu kočku moji psi ustáli, neštěkali, nevyli a nijak jinak nevyváděli. Přiznávám, kdybych je nedržela, asi by kočka nedopadla dobře. Ovšem já jsem je držela a oni dobře vědí kdo je má v ruce.
Ono to holt naštve když má někdo psů tolik a ještě k tomu vychovaných co?
Tímto celou kauzu psů v hospodě končím a víc se k ní vyjadřovat nebudu i kdybys toho sem nacpala sebevíc.

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:17
- Nahlásit

Biluška
na čt1

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:20
- Nahlásit

Biluška
Si děláš prdel,že ?!!

A TOHLE JE TEDY JAKÉ TVOJE PROHLÁŠENÍ???!!!
Všem slavnostně přísahám, že je to naposledy co jsem někam jela s takovým množstvím psů. Ode dneška budu losovat menší počet. Jeli jsme v sestavě Hessi, Puma, Winky, Bon-Bon, Lilátko, Šagy a Armageddon. S Armageddonem byli krapet problémy, neboť je poněkud zarostlý a páchne. No, na rovinu, smrdí jak bolavá noha. Jenže venku mrzne tak ho nemůžu okoupat. Holt bude smrdět do jara. V Rudné jsme to ještě celkem zvládali. Akorát Šagy napadla Čerta (protože je kráva), potom Čert chtěl dělat s Pumou nemravné pohyby a Isdpch zmlátil Čerta. Armageddon zmlátil Čerta, protože mu chtěl přebrat pumu. Já jsem zmlátila Armageddona. Puma sváděla Čerta. Zmlátila jsem Pumu. Šagy sváděla Čerta. Puma zmlátila Šagynu. Čert zmlátil Armageddona (aby mu to vrátil), já i Isdpch jsme zmlátili oba ty degeny..... takhle to pokračovalo asi tak dvě hodinky, pak jsme se naskládali do Amálky a jeli jsme na večeři. V restauraci byli krapet překvapení z počtu psů, ale ustáli to. Psi se chovali slušně. Čert zmlátil Armageddona, Isdpch zmlátil Ćerta. Pak už byl klid. Pouze Armageddon smrděl na celou hospodu, bo páchne fakt strašně. Vedle sedící německá rodinka neustále mlaskala a volala na Šagynku, která se jim evidentně líbila. Jí se líbili taky, takže mi třikrát málem urvala zápěstí když za nimi vyrazila. Pak jsem se naštvala a nechala ji, ať se k nim teda jde pomazlit. Na kraji sedící děti se na ni vrhli a matka rodu jim to okamžitě zatrhla. Že prý ten pes smrdí. Urazila jsem se. Chtěla jsem jí vysvětlit, že smrdí Otakar a nikoliv Śagour a že když jim moji psi smrdí tak ať na ně laskavě nemlaskají. Ale nebyla jsem si jistá, jestli by na to stačila moje chatrná znalost němčiny a Tomáš mi to zakázal, že prý nemám dělat ostudu.
Po večeři se Isdpch rozhodl pro přesun do kuřácké části. To ovšem byla fatální chyba. V kuřárně totiž seděl pán, který vlastnil perskou kočku. Dokonce ji měl s sebou . Kočka trůnila na stole a shlížela na moje pejsánky. Šagynka o ní věděla daleko dříve než my a z nekuřácké části mě dotáhla prakticky smykem. Jelikož žádný jiný stůl než ten vedle kočky nebyl volný a Isdpch trval na posezení v kuřácké části zkrátila jsem vodítka na minimum, všem zamávala před nosem traverzou a začala to rovnat pod stůl. Jenže při tom rovnání mi nějak vypadlo Otíkovo vodítko a Otakar si to namířil do kuchyně. Držím v ruce zbývajících šest vodítek a ječím na Tomáše : " utekl Otakar" . Tomáš stojí jak sameček (co bych po něm taky chtěla, že jo?) a říká " tak dělej, chytni ho...." .
- "a jak asi ty degene, když držím tyhle" . Mezitím si Lilátko všimlo kočky a snaží se uškrtit na kšírách, nebo si je alespoň sundat. Šagy se neškrtí, ale stojí jak socha, všechny svaly napjaté a čeká na sebemenší příležitost ke skoku. Tomášovi konečně došlo, že bude muset pohnout zadkem a jde mi pomoc. Chytne těch šest co neuteklo a já vyrážím pro Otíka do kuchyně. Zakopnu o vodítko jorkšíra, kterého drží panička v náruči u vedlejšího stolu. Vůbec netuším kde se tam vzali a proč mají na zemi natažené vodítko když psa drží v náruči. Zakopnu o vedlejší stůl a rozleju paní pivo...... no, fakt to bylo naposled co jsem někam šla s tolika psy

Pentas
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:23
- Nahlásit

Biluškapřiznávám bez mučení,že celou smečku zatím nezvládám,neboť se ještě tolik nesžili,aby nedošlo ke zbytečnému konfliktu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

Pentas
Tak vem jenom vylosované . Potřebuju cizí psy, abych Šagyně vysvětlila, že je nesmí sežrat. Tady žádní cizí nejsou Jenom sousedův vlčák na řetěze a toho už zvládáme Bysme se mohli sejít někde na půl cesty. Nebo bys mohl přijet sem, poněvadž tady máme s myslivcema pakt o neútočení a tudíž je to bezpečné. Jinde by to třeba bezpečné být nemuselo a to bych nerada . Setřice má přece jenom ten zničující zvyk běhat za obzor a hledat tam srnčí

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:33
- Nahlásit

Biluška

Již máš hlídacího psa na úvaze???Mám na mysli toho smradlavého(dle tvých slov)foxe....Nebo není upotřebytelný a hledáš dalšího nešťastníka...:_((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:35
- Nahlásit

Erin
Mám. Zajisté jsi to četla. Jinak by jsi nevěděla, že je smradlavý. Máš ještě nějaký zbytečný dotaz?

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání