Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:39
- Nahlásit

Biluška

Jo mám,ale asi by jsi nebyla schopna odpovědět.Stejně jako dovlečeš smečku nevychovaných psů do hospody a máš pocit jedinečnosti...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:44
- Nahlásit

Erin
Víš co? Mám nápad. Co kdyby sis šla povídat s někým jiným? Třeba s Rudánkem můžete pokecat o tom kam zašantročil Akélu. Mě a mého smradlavého foxteriéra nech laskavě na pokoji, ano? Ať se ti to líbí,nebo ne, já s tebou nadále diskutovat nebudu. O ničem.

Stejně jako dovlečeš smečku nevychovaných psů do hospody
Jo jo, vychovanou smečku má jenom Rudí viď? A ty máš koukám jasný přehled o tom jak jsou, nebo nejsou ti moji vychovaní. No jo, ty tachyony dokážou zázraky, člověk si ho vrazí na krk a rázem vidí přes půl republiky. Zkus jich pár nabídnout policajtům, budou se jim dobře hledat pohřešované osoby

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

Biluška

Drahoušku ztrácíš nervíčky,ŽE BY POKULHÁVAJÍCÍ SEBEREFLEXE?!!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:50
- Nahlásit

dobrou noc všem
zítra jdu naposled do pet centra,jenom od 10 do 14,takže to jde a pak zas najedu na svoje noční směny vybalování
HEZKEJ NOVEJ ROK 2008 VŠEM I VAŠIM PESANŮM

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:51
- Nahlásit

Biluška

Add Akéla, pokud mě pamět neklame,slíbila jsi ji poslední "rajskou injekci"tak nevím na co si hraješ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 22:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
páč by ste jinak byli bez kytofce
Tak brou,kytofče
Erin
tak Biluška v danou dobu seděla doma,a po netu vytvářela jisté fantasmagorie soužití se svou smečkou v pohostinském zařízení,že?!
Panííí,neblázněte,dyk víte,že je to tu krapet avantgardní téma například asi o dvě stránky zpět plánujem zcela vážně,že Neessi nakoupí maríny a budem jezdit s cirgusem,přičemž jablůůůnka bude dělat kytofce v bikinách. Pojedete teda s náma?Esi jo,napište s jakým komickým číslem můžem s váma počítat.
Jo a eště k tomu smradlavýmu foxoj...věřim tomu,že smrdí víc jak tlustýho uhnitá noha,vezli sme pár psů autem z útulkú a musim říct,že to je jen pro silný nátury,celopu cestu sme jeli s voknama dokořán a ten smrad sem já osobně cejtila eště druhej den.Auto sme prodali bo bylo kontaminovaný.Ti psi za to nemůžou,leč ten smrad poráží mouchy v letu,vo tom žádná..

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 08:04
- Nahlásit

Dobré "bílé"ránko fšem,jdu uklízet sníh,se to nějak v noci utrhlo ze řetězu a mám hromadu sněhu před barákem.Silvestrovský oslavy nesnáším,tak nasadím sluchátka i holkám,pustím jim vážnou hudbu a prdíme na Silvestra

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 09:16
- Nahlásit

Dobré ráno všem slavivcům i neslavivcům . Mizím pá, budu tady až odpoledne tak ne, že se zatím moc ztřískáte

davidkova renata
Hele paní, Otakar smrdí, to jako jo. Ale zase tak strašné, aby z toho puchu lidi omdlévali to teda nejni Když ho nikdo nehladí a tudíž se ten smrad nevíří tak není skoro ani cítit . Do jara to holt budem muset vydržet, pak z něho udělám krásného foxe s PP, ale než se oteplí tak to holt bude Otakar a nedá se svítit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 09:43
- Nahlásit

Krásné pracovní ráno fšem miloučkým, blboučkým a roztomiloučkým, také fšem voňavým, smradlavým a fšem cirkusákům, všem bohatým, chudým a všem vožralým lakomým hypochondrům a všem hnusně zdravým a taky fšem pesanům!!!
Jenom erin ne, páč to je jituš a to je dědičný a nakažlivý
Jsem v robotě, jenom do jedný, ale stejně je to nespravedlivý!!!
Zase asi půjdu marodit, to je větší žůžo

Speciálně prodavidkova renata
díky nemoci jsem našla docela pěkný článek o původu mojeho psiska, když ses ptala na prochajdě, nevěděla jsem skóóro nic(to ty bacilové )
tak si počti!!!

http://kratandy.kossek.cz/index.php?option=com_con tent&task=view&id=52&Itemid=51

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
Ti psi za to nemůžou,leč ten smrad poráží mouchy v letu,vo tom žádná..
čus, to si dovedu představit, vezli jsme takhle psy jen 70 km z psího hotelu a taky jsme větrali celou cestu.

Jimmi

Hezky se vymaroď, Jimmi určitě nebude proti, že jsi doma.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 09:53
- Nahlásit

Lola1
Jimmi určitě nebude proti, že jsi doma no a Andy taky ne
Hezkýho Silvééstra

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 10:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus fšicíííííííííííííí,až na hnidopichy..................
Přežila sem slivovici,přežila sem žolíky,ale málem sem nepřežila já nebo soused házení dělobuchů jeho harantama na naší zahradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vo půl jedenáctý v noci se rozhodli,že si udělají zkoušku před dnešním Silvestrem!Tolik by mi nevadilo,že mi vzbudili Štěpána ,ten zase usnul,ale mohla sem mít o dalšího psa míň!!!Buffyna se leknutím rozklepala(v životě s tím neměla problémy,ale tenhle rok se celkově hodně změnila ),ale i já si leknutím málem cvrnkla do textilu!!!Třas se zvyšoval,začalo zrychlené dýchání a fakt sem si myslela.že bude po ní!!!No nastoupil k ní chlap a já vylítla ven!!!Těch ran a sprostejch slov tahle vesnice ještě nezažila!!!Haranti se začali dekovat a nastoupil tatínek!No a já byla po pěti slivovicích nesmrtelná!Myslím,že to v ten okamžik pochopil i on,páč ačkoliv pár konfliktů už proběhlo,v takovéhle ráži mě neviděl!!Mě se snad vzteky ježilo i vobočí a sirény byly proti mě sleboučkej alarm!!!Rychle se vomluvil a zdekoval do tepla domova!!! Myslím,že u sousedů maj letos po oslavách Silvestra!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:49
- Nahlásit

Jimmi
Krásné pracovní ráno fšem miloučkým, blboučkým a roztomiloučkým, také fšem voňavým, smradlavým a fšem cirkusákům, všem bohatým, chudým a všem vožralým lakomým hypochondrům a všem hnusně zdravým a taky fšem pesanům
Taxem se tam taky našla! A hnedka 2krát
Odkázek gůt,díky,pani,pečlivě ho prostuduju
jablunka
Mě se snad vzteky ježilo i vobočí a sirény byly proti mě sleboučkej alarm!!!Rychle se vomluvil a zdekoval do tepla domova!!! Myslím,že u sousedů maj letos po oslavách Silvestra!

Ten se bude večír bát bouchnout i šampičko

Jinak fšicííí Hapy ňů jír

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:55
- Nahlásit

jablunka
Myslím,že u sousedů maj letos po oslavách Silvestra!

tak tohle jsem zavedla už dávno,hlavně když debil soused mířil rachejtlema na můj seník-vylítla jsem na něj rychlejc,jak rachejtle,řvala jak tygr a hlavně ho upozornila na to,že ještě jednu rachejtli vypálí,tak volám celý hasičský sbor a on si náklady zaplatí.Posledních 10let je hodnej.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:56 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

http://youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw for all

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:03
- Nahlásit

Neessi
Posledních 10let je hodnej.

Hele,já mám soseda takovýho dementa,že ani za deset let nebudu mít klid(pouze gdyby se ze mě stal masovej vrah ),ale snažím se eliminovat nebezpečí vod nich a nehádat se!!!Ale tohle mě naprosto dostalo!!!Poslední scénka před touhle taky dopadla pro mě,páč mi kreténi hodili na zahradu půl prasečí hlavy,jako že to psí sežerou!!!Tak jsem hlavu obratem poslala expres do jejich čananýho bazénu!Myslím,že časem pochopí!

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:07
- Nahlásit

Shelticka
A co si tam mám pustit???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:13
- Nahlásit

jablunka
na zahradu půl prasečí hlavy,
Jo von soused měl nějakej vošklivej úraz jo????

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
Jo von soused měl nějakej vošklivej úraz jo????

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:20
- Nahlásit

davidkova renata

pečlivě ho prostuduju
To musíte pani, páč zjistíte, že mám 200 let namíchanou liniofku dle metody Davídková-Biluše.
Udělejte to znova a dostane metál, zaručeně!!!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:35
- Nahlásit

jablunka
mě to ještě předchvilkou n aběhlo na video

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:36
- Nahlásit

už jsem to spravila a jede mi to

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:36 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Shelticka
Tagže máme smolíka?!?!?!
Tak oprava a du to zkusit!

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Shelticka
Tak tohle je klasikááááááááááá!!!
Tagže jak praví klasik a Davídková..........fšicííí Hapy ňů jír
Ale já si nevodpustím ještě jedno přáníčko!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:47
- Nahlásit

pádím dom a vožrat se!!!!!!!!!!!!!!!! čus po Njů roce

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:50
- Nahlásit

Jimmi
pádím dom a vožrat se!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak si to užij a nepřežeň!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:54
- Nahlásit

jablunka

sme chudý, alkohol si budu přicmrdávat do vody

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 13:11
- Nahlásit

Jimmi
sme chudý, alkohol si budu přicmrdávat do vody
Whisky se sodou taky můžu,ale radši mám bourbon,příkladně Four roses!

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 13:56
- Nahlásit

Drazí a mému srdci milí cirgusácí,
vám teda přeju šecko nejlepčí do toho ňůjáru!
Sem f práci, né teda uš dlouho, pudu dom, udělám chlebíčky ze sedmi vek a votplazim se zdechnout do houští, kam zafčasu zakážu domorotcům fstup.

benda2
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 16:11
- Nahlásit

Hodně štěští do nového roku 2008
PF2008 aneb pozdrav z Vysočiny

už my byly 3 roky takže musím zdrhnout a přitom se mám u pana velkokynologa tak dobře

i když už jsem jediněj koho ještě obehraje pan sportovec

ale přivolání má i na ledu pan velkokynolog

takže ještě jednou čáu v novém roce Benda a Benda2

jen procházím tady je pár fotek Bendy ještě než zdrhne ))))
http://album.volny.cz/biglbenda/browse.php?album_i d=97713&browse_page=0#img

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání