Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5418 . 5419 . 5420 . 5421 . 5422 . 5423 . 5424 . 5425 . 5426 . 5427 . 5428 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:24
- Nahlásit

Baico
kluka znám a pes je asi od Novotnýho z Jinopo ne? Nebo od policajtu?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:25 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
moc fajn kluk
Jo to jo. To on má největšá zásluhu na našich obranách. Zítra bude taky, asik uvidíte jak mě bude zase na obraně mlátit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

heledte vy jste tu pres ty cokli, ja porad myslim na tu holcicku co se ztratila. Jakto, ze ji psi nevycunichali? kdyby tam byla najdou ji ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

davidkova renata
jo to se ptala moje šéfka mojí kolegyně, jestli v nějaké nejsem

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
jestli ji někdo naložil do auta a odvezl tak tam psovi skončí pachová stopa a dle méhe je v háji... a ono teď ty deště apod. taky nejsou ideální hlavně podle mého pokud je nenasadili okamžitě tak teď v pošlapaném terénu to bude náročné, i když snad né nemožné.. tot muj nazor...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

Atusch
pes je asi od Novotnýho
NO on je Matěj taky od Novotnýho, je to jeho synovec

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:29 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Baico
vím proto mi to přijde jako pravděpodobné. Vy koušete na Mělníku?
Davídková renata
myslím, že by se ta čubinka Áreskovi děěěsně moc líbila

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:30
- Nahlásit

Atusch
Vy koušete na Mělníku?
Ne, ve Zlosyni.Matěj tam k nám jezdí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:32
- Nahlásit

Atusch
ale víš co mi je divný, proč vždycky psy nasazujou a ž mezi posledníma?

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:33
- Nahlásit

Baico

áha tak to jo, ale psíka má krásnýho, tmavýho - úžasnýho

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:35
- Nahlásit

kejtlin
asi si myslí, že umí hledat lépe. Také nevím proč psa nenasadí jako prvního do terénu, který není pošlapaný 50 policistama... fakt nevím... Když ono to je na druhou stranu asi težký, děcko se v 1 odpoledne ztratí, rodiče to v 9 večer nahlásí, to tam jede asi místní hlídka, hledají a ráno se teprve řeší se speciálkou, než seženou psovoda a tak... asi tak bych to viděla, ale nevím jaký mají postup..?

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:36
- Nahlásit

davidkova renata
gdo mě vyfotil na tý poslední fotce???
zdarec, kolik ti bylo? Rok a půl?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:37
- Nahlásit

Atusch
ale psíka má krásnýho, tmavýho - úžasnýho
Jo to jo. Mě se líběj oba služebák i Aník. A to jsou tmaví. A to jsem spíš na blonďáky

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

BaicoBaico
kde je nějaká fotka toho služebáka?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:43
- Nahlásit

Atusch
kde je nějaká fotka toho služebáka?
Nevím, ale je skorem stejnej jako Aník. Na první pohled je nerozeznáš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:44
- Nahlásit

Atusch
taky nevim, jaký mají postupy, alezdá se mi to nelogický, já bych asi nejspíš nasadila jako první záchranáře, mají na to speciálně cvičené psy, na ty jednodušší terény psovody a pak by se řešilo co dál.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

jinak u nás dost slušně chčije

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

Ahoj fsici,
jsem konecne nasla nekoho, koho muzu furminatorovat - Betusku, to je nas velkej prerostlej minikralik, a asi se ji to i libi, drzi krasne, lip nez pri normalnim kartacovani Akorat jsou chlupy fsude. Pes dneska nasel na zahrade mrtvou hrdlicku, tak sme meli krasnej pohrep. A skoro este jeden, ale ten bych si tak neuzila, skocila na me ze sena mys... Ja se tak lekla, ze to se mnou malem svihlo. Hlavne teda, ze jsem nechapala, co se deje. Normalne mi skocila na hlavu! A mela stesti, protoze vedle me stal muj cerny kocourek, co je porad kotatko, telem i dusi - takova kocici bonsaj, ten se lekl me, takze myska mela cas zabehnout pod palety, co je na nich seno. A jeste jsme meli dnes klubove zavody ve parkuru a v crossu a moje Anicka vsechno vyhrala. Teda vsechno ... nemeli jsme zadne ceny, ale byla vzdycky prvni. K tomu teda dluzno dodat, ze ma nejvyssi vykonostni tridu ze vsech, ale stejne jsem moc rada, protoze po poslednim urazu (zlomene operovane zapesti) mel dlouhou pauzu a skakat uz vlastne vubec nechtela. Ale ted z ni vsechny strachy vyprchaly a uz je zase jako driv.
A rozhodla jsem se, ze budeme poradat zavody s legracnimi jmeny a cenami pro vsechny, jako to delate vy v zumpe.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:49
- Nahlásit

leyenda
mě skočit maus na hlavu tak je asi po mě
anička je dobrá, gratuluju, a jaký to byly parkurový závody?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:53 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

leyenda
kejtlin
Mému bývalému manželovi skočil na záda potkan, když u baráku s kolegou spolumajitelem vykopávali shnilou kanalizaci.
Jdu z práce domů. A už se asi nepřipojím. Tak zatím zdar.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

kejtlin
no snad vědí co dělají a to dítě najdou, i když už je to dost dlouho...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

Atusch
no právě, že už je to dlouho

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

Už jsme vyhopsané, maryje poslední prochásku vůbec neocenila a chtěla domki, takže už spí.

Lejendičkový Aničce gratulíruju, neboť je velmi zdatným jezdcem! Já parkury nemám ráda ani na koukání, mám dycky děsnej strach, že spadnou. Naposledy kamarátky muš jel, koník se lek, je to takový blázen starý, skoknul, ale přes lambrínu, kde mu zůstaly přední nohy, muš letěl vzal lambrínu a dolní kamení zády a už pro něj letěl vrtulník. Koník OK, muš nakonec taky, už zas ten blázen jezdí.

Atusch - je to malá Tínka, patří matesotaťkovi, byla s náma jen na okouknutí placu a pomazlení lidima. Nedala se pomazlit, nboť děsně hryzala )) Potřebuje Bůcha na mording - protože Pejskovééé se koušouuuu a žááádnej neni zléééj, předvádějí svou šou, jen tak dováááděj ))

Bajko - von nám to Mates řikal, že doufá, že ti nevěříme, že tě bije )))

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

Gerda
von nám to Mates řikal, že doufá, že ti nevěříme, že tě bije
To víš, on se vám přizná a vy nepřijedete
Počkej, zejtra uvidíš. Si musim ještě před spaním přečíst zkušebák a před spanám si opakovat: Pamalu ruce nahoru

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

Gerda
krásná čubinka, doufám, že se s Áreskem potkaj aby se mohli pěkně povraždit Nutně by jsme potřebovali takové stejně veliké štěně někde u nás poblíž aby si mohl krásně hrát, jenže by mi asi v konečné fázi odešel s pejskem a né se mnou. Je to mrcha nevěrná...

kejtlin
no uvidíme, už tu byly i také případy kdy se zadařilo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlin
jaký to byly parkurový závody
to byl takovy sranda match se sousednim klubem, aby se decka motivovala na zkousky. My ted v klubu mame jen 2 holky, co muzou fakt jezdit na nejake oficialni zavody, bud ponam nebo open, ale tam jsou zase problemy s penezma. Je to tezky. Ja to vidim u svych holek, jsou ctizadostivy, kdyz budou jezdit po zavodech, budou chtit vyhravat, jit porad dal a dal, mit lepsi kone, kde na to mam vzit. A ani jedna v tom nevidi vic nez sport, nechteji si z toho udelat profesi. A dneska uz jsou dost rozumny na to, aby uvazily samy, jestli to za to stoji.
mě skočit maus na hlavu tak je asi po mě
ja taky skoro byla, ne kvuli tomu, ze to byl maus, ale proste ti neco zivyho, teplyho skoci na hlavu a klouze po krku dolu a skrabe te drapkama

s tema psama , jak je tak pozde nasazuji me to taky zajima, proc to delaji
a nasli tu holcicku uz?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:20
- Nahlásit

leyenda
a nasli tu holcicku uz?
nenasli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

leyenda
já byla v jejich věku ctižádostivější, neexistovalo pro mě nic než koně, psi a práce okolo nich, možná řízením osudu se mi v 19 stal těžkej úraz a vše skončilo, což jsem si nechtěla hrozně dlouho připustit-že už nemám na vrchol, jezdila jsem western a rodeo.
maus ti klouzala po těle?, tak to by bylo určitě po mě i když mi myši nevaděj, ale nevěděla bych co to je, to by bylo nejhorší.
holčičku nenašli jen její batoh, ten už včera a dnes ve zprávách tatínek nabídl 3.5 milionu únoscům-jsou li nějací

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:22
- Nahlásit

leyenda
holčičku nenašli, pokud vím pátrání stále pokračuje , ztratila se v místě kde se shlukují feťáci apod. Lidé si to rozvěšují po facebooku, snaží se hledat jak civilové tak policisté, ale pátrá se po ní už od středy, včera se zapojili psovodi ze SR.
Dnes vyšlo v tisku, že otec nabízí případným únoscům 3,5 mega.
Přišli na to, že je to podobný případu kdy unesli dívku a uvázali ji v lese.
Slovenští psi jsou prý lepší a mají větší úspěchy tak snad budou mít štěstí...

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:24
- Nahlásit

Gerda
Lejendičkový Aničce gratulíruju, neboť je velmi zdatným jezdcem! Já parkury nemám ráda ani na koukání, mám dycky děsnej strach, že spadnou
dekujeme za gratulaci, ja se taky trochu bojim, ted uz tak ne, ale kdyz byly holky mensi a skakaly na velkych konich, tak jsem koukala prihmourenejma ocima, jako ony nastesti docela umi padat, minule Aninka taky letela na barieru, vypadalo to hrozive, ale mela jen par modrin. Moje mama mi za to porad vynadava, ze necham holky jezdit. Ja jsem to mela jako decko zakazany a jezdila jsem tajne, nechtela bych, aby moje deti delaly takovyhle veci tajne.

<< 1 ... 5418 . 5419 . 5420 . 5421 . 5422 . 5423 . 5424 . 5425 . 5426 . 5427 . 5428 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání