| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:25
- Nahlásit
danajasa
http://www.chovatelske-potreby-cb.cz/hracky/mic-pl nici-nobby.html
já mám tenhle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:27
- Nahlásit
nemethova5
pani já ale byla dneska celej den f prdeli vod 9 a dorazila před chvílí,teprf ted sem to četla,maxymálně můžu na 15min brnknout..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:27
- Nahlásit
Alexa
o pytlík hraje dasty,ale pytlíku jsem si obědnala 3 i pro holky,který nechám doma asijc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:28
- Nahlásit
Alexa
aspoň něgde dostane pohár
hele tak bysme mu měli vymyslet něco echtgoltekstra na co do smrti nezapomene ))) nějaký návrhy,přátelé?? )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:30
- Nahlásit
Gerda
Pani a vás sme rádi poznali, ste s Maruš výýýborný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:31
- Nahlásit
davidkova renatanemuzete jsem v praci!!!!proto jsem ti psala at si zapnes icq,na chvilku,ja vim,ze jsi byla vecne nekde v pryc!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:34
- Nahlásit
nemethova5
tak pod ale na chvíli,musim jít něco dělat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:37
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:43
- Nahlásit
jbat
hezký fotky,jdu venčit s endíkem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
hele tak bysme mu měli vymyslet něco echtgoltekstra na co do smrti nezapomene))) nějaký návrhy,přátelé?? )))
šíš dyž tak to smažte esli to už nejni moc echtgoldpodědečkovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
danajasa
šíš dyž tak to smažte esli to už nejni moc echtgoldpodědečkovi
nic se mazat nebude!!! příde mi to stýýýlový ))) ale nepřečtu ten tekst bo to nende zvječit
jbat
doufám,že si lidi fšimli jak je had dobrej na vobrany!!!! držel se jak kráva,nešel setřást,šmejt a eště kroužil zatkem v luftě jaxnim Mates točil )) úpa brejkdénc ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 18:55
- Nahlásit
davidkova renatakdo to je had?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5
o to je had?????
pes co nemá nohy jako Prdinoška )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:10
- Nahlásit
sem z nákupu spět u nás byla průtrž mračen, sem fakt ráda, že mám volno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
kejtlinjsem v praci,ale je tu fajn,neprsi,nemuselo by ani foukat,celkem studeny ten vitr.
davidkova renatadik za vysvetleni,jsem myslela,ze jste to rozsirili na vycvik plazu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:18
- Nahlásit
nemethova5
vycvik plazu!
jébat je plazolok ))))
kejtlin
taky chcalo jak kráva dyš sme jely vod zuzky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:20
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
doufám, že nebude chcát zejtra, chci jít na cvičák, pudu teda i v dešti, ale sem už 14 dní nachcípaná, tak bych to nerada přiživila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:21
- Nahlásit
davidkova renatajébat je plazolok)))
uz ma novou prezdivku!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
kejtlinno v to doufam taky,ja tam potrebuju taky jit,no me pekne masi krk,moc me boli,taky jsem naka chcipla!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
tak se tu zatim mejte,du si prepnout notas na tv!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
Tak Vy jste jely místo do Prahy do Brna? Já zase z Vinoře místo do Brna do Ústí nad Labem (a to už podruhý).
Hm. Při nejhorším nás z hranic vrátěj zpátky do republiky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak Vy jste jely místo do Prahy do Brna
ale jen chvíli
Při nejhorším nás z hranic vrátěj zpátky do republiky.
twe nespolíhej na to..voni uš hranice dneska nejsou co byly ,klidně se může stát,že změníš národnost a ani vo tom nebéš vjedět )) jak vyprávěl tudle bambi..trošku se napil, ,šel se projít a najednou nerozuměl ,to mu bylo podezřelý a vydal se spjet do vlasti ))
jedeš taky do toho jílovýho ty jelyto?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
davidkova renata
ale jen chvíli
já taky jen chvíli. Ale zato dvakrát.
twe nespolíhej na to..voni uš hranice dneska nejsou co byly
Jsem si všimla. Jsme jednou jeli se strejdou z Passau na Strážný a ocitli jsme se v Rakousku. O mě si stejně každej myslel, že naše rodina je samej Němec. Naposledy když jsme s tím strejdou zabloudili do toho Rakouska a ukázala jsem pas se svým jménem. A Němec se mě zeptal, jestli jsem Němka. S československým pasem!?!?! Byl to velmi hloupý celník.
S Jílovým ještě nevím. Nepočítala jsem s tím, že mi den předtím přivezou rozebraný nábytek, ty jytrnice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:46
- Nahlásit
Vlčáčková
jestli jsem Němka. S československým pasem!?!?! Byl to velmi hloupý celník.
asik eléf eště )))
Nepočítala jsem s tím, že mi den předtím přivezou rozebraný nábytek, ty jytrnice.
njn..tak vem nábytek s sebou a v jílovým ho hromadně složíme ,může to bejt další dyscyplýna ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
Děcka, to je zlo, já se tak přežrala, že to ani neni možný, se mi chce spát. Maryje mě furt pronásleduje, jí řikam - MÁŠ POCIT, ŽE OSMIHODINOVÁ PROCHÁSKA SE CVIČENIM JE MÁLO?????????? A vona sedí a čumí a zase mě pronásleduje. Už sem jí zavřela do koupelny, mám jí furt za zatkem.
jébate, my vás taky rádi poznali, Prdinoška je fakt skvělej, jak je nařachanej, nudlobull ))) Do kruhofky se štěncema bude jako dělanej.
Je tu něgde Atush? Jen aby věděla, že malá matesová by se mohla kámošit s Bůchem, bo budou podobně starý a můžou se navzájem klidně pokousat...
Hlavně neblbněte děcka, ať něco zas nerozbijete.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:01
- Nahlásit
Šíš právě mi volala kámoška,že máme29sraz třídy po x letech,tak zas budu za vyvrhela,páč nemám na muše papír,nigdo nepůjčí dítě bych ho vdávala za svoje,auto mám vrak,barák byl in tak v minulím století šíšmarjá zas mě uklovou,leč nesmírně dobře se mi s tím žije,třá posbírám náký vejce než to skončí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:08
- Nahlásit
danajasa
z důvodů tebou uvedených na srazy nejezdím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:09
- Nahlásit
danajasa
nesnášim srazy, jak ty lidi dlouho nevidim, přestanou mě úplně zajímat, vůbec nevim, co si s nima mám povídat, nezajímá mě, jak se maj a co dělaj...prostě už se nevídáme, tim to hasne...
impact
mambataaaaaaaaaaaaaaa ))))) sabyják!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
impact
Tybrdo gdybych to naučila pakoně na povel ukaž zuby,třá by se mu na véstavě nechtěli uš dívat krkem do žaludku,to je táák pějekný to žvížátkoo
|