| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:11
- Nahlásit
Gerda
A vona sedí a čumí a zase mě pronásleduje.
chce žrádlo ta nenažraná sfině ,nikam jí nezavírej a normálně jí řekni Vyfič ,zavírání je na houby,musíš to docílit povelem,případně nelibostí
danajasa
páč nemám na muše papír,nigdo nepůjčí dítě bych ho vdávala za svoje,auto mám vrak,barák byl in tak v minulím století
s mušem je moderní žít na hromátce,to ví každej,nigdo se uš nevdává dneska,vo děcku řekni,že tu ted nejni bo má stypendyjum na harvardu a nemoch tim pádem přiject(vystřihni si z Bravíčka nějakýho heskýho týnejdžra dyby chtěli aspon foto) autem řekni že nejezdíš bo žiješ EKOLOGYCKY..řekni to významně aby se styděli,že voni ničej životní prostředí,zatimco ty seš prutce moderní a uvjedomělá a barák z minulýho století je stylová vilka za několik desítek mega,ty trupko a máš to pořešný )))
impact
přííííšerný fotky
du se svalit,nepyšte
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:13
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
No to je paráda,že nejsem sama gdo na to má stejný názor,díky za podporu,přemejšlela se že koupím20mražených slepic sednu si do prostřed a pokecám pak je eště sním což bude daleko daleko užitečnější
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud půjdu použiju,paní vy ste genijální příští volby kandidujte hlásnu vám hlas:lol u čučet na supernevímjakdál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
Gerda
Nejšabyjákovatější.
danajasa
Ona to viceméně dělá na povel. Chápu, že jto bude znít trochu divně, ale to je její výraz radosti, že mě vidí.
davidkova renata
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:22
- Nahlásit
danajasa
mám navíc smečku psů a když jsem jich měla 8 tak uš na mě koukali divně-myšleno vážně a ted´ jich mám 13 takže bych jim mohla být i nebezpečná, to jsem jim poslal meilem, když jsem se dověděla, na srazu minulém což bylo před několika lety, jak o mě pěkně bývalí spolužáci hovořili takže už mě několik let radši nezvou, nechápou, že já nemám zájmy uklízení, dětičky, rodinou pohodu, a vrchol společenské události jsou vánoce u rodičů, kam já nejezdím vůbec nikdy, tím jsem ještě divnější
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:23
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
Mám taky sraz. 28.10. V Ústí. Jsem s tím srazem na tom stejně jako s Jílovým, překážej ty skříně. Ale jinak si tedy vždycky mám o čem povídat. Při nejhorším se opiju a bude.
davidkova renata
Mohly byste přijet na brigošku. Myslela jsem, že jsme domluveni, že to složej, ale prý ne, čemuž nevěřím. Ještě ho zkusím přemluvit na kompletaci. Když ne, tak to bude korida!!!
impact
Ta Mambička je fakt zubík. Nemáš strach, že Ti ten pitbul ty nudle překousne, když se tak honí za hračkama s odměnečkama?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:25
- Nahlásit
kejtlin
Nic si z toho nedělej, já taky nejezdím k mojí drahé matince. A to jsem byla na Vánoce v tomtéž městě jako ona. Ale s kamarády. Ona mě totiž už ani nepustí do bytu. No, tak ať si tam dělá, co chce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:25
- Nahlásit
davidkova renata
je furt f koupelně, ale teď sem za ní došla, zařvala na ní VYFIČ, zabouchla a odešla. A má to.
danajasa
símťa, co bys tam dělala, šak s nima nemáš nic společnýho, můžeš leda jít na chvílu, pokud ťa to nějak nutí, ale pak se nech vyvolat telefénem, že děcko má na harvardu nečekaně rodičofský schůsky a ty uš musíš jít, abys chytla ekologický letadlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
Jak "du se svalit"????!!!!
Já ještě makám v práci, tak nepruď.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:30
- Nahlásit
Vlčáčková
já si z toho nic nedělám
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:31
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemám. To je jedinej normální člověk v tomhle baráku.
Bys ho musela znát. On než by se do něčeho pustil, tak radši mávne packou a jde pryč.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:38
- Nahlásit
impact
Pitbul, co se nerve? Není divnej?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:43
- Nahlásit
hoj ahoj jak zijete? Ja se budu za 14 dnu stehovat, uz se moc tesim, budu samostatna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
a kam? A budeš chtít pomoct? A pojedeš 30/10 na Pytlík? Přijede i Maky z prdelákova...Dorazily ti prachy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:46 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jinak opět můj nový sen, leželo hodně psů na betoně-byli mrtvý, a u hlavy měl každej stolní kalendář, a byli složený jako jedním směrem-hlavu měli nahoře a nohy dole, leželi na boku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
Gerda
asi nejede, já povezu nějaký věci do obchůdku, tak mi říkala, že je mám nechat u tebe
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
Blahopřeju.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:51
- Nahlásit
Vlčáčková
No, von je picbum jen ze 3/4, ale zlatá povaha.. Takovej pes je jen jeden za život.. Jako když už chce, tak si dupne. Ale drtivou většinu věcí řeší mávnutím packou. A nebo se na mě podívá tím svým pohledem "dělej s tím něco" a nechá to vyřešit mě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
prosím paní, pošli mi číslo účtu at´ ti pošlu penmíze za furmíka, díky já to v těch starých mailech nemůžu najít, asi jsem to vymazala
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:01 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Ješíš to je krásný je toho moc tak mě nekamenujte prosím-Starostlivé matky http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/4/4073/4073847_3 175717ea9917e59f5e81c22ea105cd3/images/image005.jp g[/imgs] [imgs][/imgs]
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
Maky a Trix
jasná věc, klidně nech. Budeš čubrnět, co už mařena skoro umí na klikr - bubnovat na lavorek! Vona teda spíš škrabe, takže to postupně měníme na hrabání, ale někdy je v tom to bubnování ještě vidět A držela dnes aportka tak dlouho, že sem mohla ještě v pytlíku hledat odměnku a teprve pak kliknout! Jupíííí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
du ven, zkusim se pak eště připojit. Nazdar pipiny.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Ahojky děfčata
Jakpak se máte??? Já už od pátku dělám tam, kde mi to slibovali, že mě vemou jen pořád neměli volné pracovní místo
moc tam na netu nemůžu být a doma už moc na net nechodím.
Co je tady nového? Nějaké drby??? Povídejte přehánějte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
Zdar
Gerda
A co Mates? Věděli ste hnet, že je to ten můj nebo se musel představit?
My jsme dneska vyrobily 8 kotců na cvičáku a uklidili klubovnu a skladovací avii.
Jinak Mates bude i zítra. Budete svědky toho, jak mě bude zase mlátit.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
Gerda
ja bych i na pytlik jela jenze vy se budete prochazet a ja na to moc nejsem, ani Skubuska, nas by boleli nozenky, my jsme stare a line.
Penize zatim neprisli.
pomoct nevim ja budu brat akorat kocky, cokla a nic moc. \teda to si myslim ted urco toho bide hodne.
Budu se stehovat postupne tak kdyztak sem prijdu narikat jaka jsem chudinka, ze to nezvladam a vy se nabidnete, ze mi pomuzete jo?
kejtlin
poslu a hreben dam tak gerdusce jo?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
jeee co to je za krásný štěňátko a jak to, že tam bylo dnes,
když ho nemohl sežrat Áresek?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
poslu a hreben dam tak gerdusce jo?
s gerdičkou se vidíme asi jako s tebou , ale asi jí ho dej, díky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
Gerda
jo a stehuju se kousek, na opatof
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:18
- Nahlásit
Atusch
jeee co to je za krásný štěňátko
Bylo tam s našám fižirantem a sama nevím, kde k němu přišel. Ještě minulou neděli nic neříkal. Si ho zítra podám, jen co přijede!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 21:21
- Nahlásit
danajasa
gdo mě vyfotil na tý poslední fotce???
lucYnka XIII
kdyztak sem prijdu narikat jaka jsem chudinka, ze to nezvladam a vy se nabidnete, ze mi pomuzete jo?
Monty
Nějaké drby??? Povídejte přehánějte
nevim..akorát seš prej v nějaký sektě řikala lybyčka )))
Atusch
to je boží čupka co??? je nááádherná a má drajf jak svina ))) ten kluk je Mates..figurant vod bajko ze cvičáku,byl tam bo Terka je jeho kolegyně,čupka je jeho,měl tam eště Šéfíka, veeelmi čilé zviřátko,moc se mi líbil )))
Baico
Věděli ste hnet, že je to ten můj nebo se musel představit
nevěděli,voni uš tam byli dyš sme přijely a jak řeč plynula,von povidá..znáte Verunu s bajkem? a já řikám..ty seš Mates???????????????????? a von že jo! moc fajn kluk
|