| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:16
- Nahlásit
impact
Náhodou, ten první, jak netrefí tu vysklenou tabuli, to je ultramagor.
no tak to každopádně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:17
- Nahlásit
nemethova5
Paní to se vám budou líbit pakonovi kamarádi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:20
- Nahlásit
danajasajeeee libi a jak dva celocerni ovcouni,jsou to,ze jo???vidim jenom prdele,bo hlavy maji vkyblu teda a ten na ne cuci,to je srandovni fotka ty jo!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:22
- Nahlásit
impactty voleeeeee,ti jsou blby,hlavne ten,co se netrefil do te spravne tabule,no ja se smeju fak tjak pakos!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:24
- Nahlásit
nemethova5
Přikládám is hlavama bylo ji půl roku a pakonoj je naučil všecky špatnostííí na to je machr sfině sfinutá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:26
- Nahlásit
danajasahehe a jsou dva,no pekni,pekni,hele,ja myslela,ze hajan nauci neco amina a ono hov.o,hov.o zlata rybko,spise se naucil blbosti staroch od amina,asik zacina senilnet,nebo nevim,ale dobra fotka,jsi mela ovcouny,jsou tvoji?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:28
- Nahlásit
nemethova5To byli ze staré práce nováčci,von je pakůn družnej téměř s čímkolif.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:28
- Nahlásit
kejtlin
Jsou to velššpringršpanělky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:31
- Nahlásit
Vlčáčková
myslela jsem si to, ale lovečáky neznám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:35
- Nahlásit
danajasaaha,tak je ucil samym fajnym vecem,no pekni novacci,stejni jak amin,akorat,ze amin ma delsi chlup.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:36
- Nahlásit
Vlčáčková
héč, já mám taky....skoro
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:39
- Nahlásit
Jeeee, ještě jedno, ať se taky zasmějete. Ten poslední je vůl jak anděl, fakt.
http://www.stream.cz/mazlove/480666-staflik-a-spag etka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:40
- Nahlásit
kachna_
Ten je dobrej s tím papouchem. To holky už by papoucha držely v hubě. Skoro bych ale řekla, že ten Tvůj kříženec není s WSS, ale s nějakým ohařem.
Na Slovensku teď mají psa WSS 4 roky, prý hodný a v kondici. Nechceš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Na Slovensku teď mají psa WSS 4 roky, prý hodný a v kondici. Nechceš?
ne . Máme nadstav, ideál jsou pro nás tři psi, máme čtyry.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:53
- Nahlásit
kachna_
Mám tři, jsem na ně sama. A jedna hodně nemocná, druhá se jakž takž drží, ale je to jen otázka času, kdy se artroza začne projevovat víc. Nyní je "latentní" asi 6 let, ale v poslední době pes poplakává, když se třeba drbe a špatně vstává. A to dávám Alavis.
Takže dalšího WSS už taky radši ne. Jsou velcí.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:11
- Nahlásit
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEE SEM VAM NECO FFFFŠEEEM VYFOTIIIIIILA
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/liskyyy_mysky. .jak_si_stelou_a_chodi_spaat/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:12
- Nahlásit
kachna_
jee tohohle ptaka sem taky meela ..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Takže dalšího WSS už taky radši ne. Jsou velcí.
Ale krásní Hele a koukalas na kojkrhondje (to nenapíšu správně, tak radši foneticky) nebo bretaňskýho ohaře?
Já už bych loveckýho nechtěla. Nemám pro něj práci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
ketty
Koukám, že máme stejnýho nočního koníčka.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:16
- Nahlásit
Vlčáčková todle bral můj pít měl artrozu vod dvou let a skotačil do desíti teda byl dvakrát na oškrábání výrůstků,ale je to dost dobrý drahý zas to dýl vydrží,eště byl jeden ten se prodával v 1kg kýblu za pětikylo taky dobrý už si nepamatuju jak se to menovalo,ale brácha je lékař říkal právě že značka bejvá drahá a obsach nicmoc mrkni dycky kolik tam toho mms chondra je v gramech a si doma,někdy místo žral.chrupavky drtí mrtví kapry a to už nic moc léčivo teda.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:18
- Nahlásit
impactVy máte doma valnou hromadu,by vás pani časem nepřehlasovalííí.JÉ sou kláásný.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:18 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
impact
joooooooooo to teeda no ono nema chybu je fotit kdyz chrapou nebo teda oni vzdy cekaj v noci ajko kdy se pujde ven jeste a pak usnou po ruznu tady, nebo na hromade neb ja ne a ne se po pulnoci odlepit od kompu tak to vzdaj a nebo usina v etapach a budej se jako jestli se nejde nahodou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:21
- Nahlásit
impact
jo a dle tve rady sem si chtela udelat albuuuu at to amm jednodusi no a onooo me to neende jakooo se tam zaregistrovat sem naka divnaa asiii
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:30
- Nahlásit
ketty
Kde jako? Tady na czpes to nejde?
danajasa
A to jsou ještě tři na dvoře.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:37
- Nahlásit
impact
no to enbude asi chyba cz pes ale meho talentu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:46
- Nahlásit
danajasa
Zatím používám Alavis pro koně, ale už jsem taky slyšela, že by ten Caniviton mohl být lepší - od dogařky.
ketty
Jsou krásní, takoví ušlechtilí. My taky nepracujeme, válíme se v pelechu, už jsme starý a artrotický. Bretoňáka měli o 3 ulice dál, furt jim zdrhal.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:50
- Nahlásit
danajasahele a zrovna tohle mi doporucila moje kamoska inka,ze to je lepsi stokrat nez hyalgel co davam psum,dela veterinarniho technika,ma to levnejsi,onehda jsme se o tom bavili,jak mi dojde hyalgel,ze bych mela hajanovy davat ten caniviton,vzhledem k tomu,ze ma skoro jedenact a stale chodi do prace.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:50
- Nahlásit
Hezký fotky.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:52
- Nahlásit
sou krásní, takoví ušlechtilí. My taky nepracujeme, válíme se v pelechu, už jsme starý a artrotický
Vlčáčková
noo jsou to nunanci noo ale narozdil od tvich teda zofka joo ta haja ikdyz zacina taky smejdit ovsem liska to je nezmar sem rada kdyz se unavi a usne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 23:54
- Nahlásit
ketty
Už nás chrápou všichni. Nemocná Bekynka nejvíc. Už bych s tím chrápáním měla něco dělat. Protože Astřička by měla 3x denně chodit půl hoďky. Budeme muset začít - až budu mít okna a nábytek.
Už zase leje.
|