| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:05
- Nahlásit
Alexa
Tam je ještě nějaký jiný okruh než R1?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Tam je ještě nějaký jiný okruh než R1?
nechoď na mě se zkratkama nevim co je r1, ale 20.9. se otevíral novej pražskej okruh odněkad od Říčan na Ruzyň
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:07
- Nahlásit
Alexa
nevim co je r1
nemyslela vona Fpr1 ?
du na cesty dom..šiš hlavně nepište!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně nepište!!!!!!!!
jééé zprávy už skončily tak bude komedie tady????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:23
- Nahlásit
Alexa
Šmankote!!! To zase najezdím desítky kilometrů navíc! Takže to byde mít sjezd ne na Mirošovice, ne na Jesenici, ale na Říčany?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Takže to byde mít sjezd ne na Mirošovice, ne na Jesenici, ale na Říčany?
hele někdo mi dneska řikal, že je sjezd v Průhonicích na Jesenici atdatd
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:25
- Nahlásit
Alexa
komedie nevim, mne treba prislo ftipny, ze ve meste obyvatele jedne ulice ji pres noc celou vyzebrovali. Urady jsou vykulene a nevi, jak se k tomu postavit. Ale z dobreho zdroje vim, ze to starostu taky pobavilo a tak z toho asi udelaji nejakou novou iniciativu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:26
- Nahlásit
Sfjetýlka sem vám blejskla a filajkové ony jinak mění a posunují se tak prosím filajkové období je fčíl
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:26
- Nahlásit
Vlčáčková
hele upa nejlepci je ject pres Pribram
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
danajasa
promin, ale mne to pripada dost hnusny, bych tam nechtela bydlet naproti
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:29
- Nahlásit
leyenda
hele upa nejlepci je ject pres Pribram
jo a nebo přes Velvary tam jezdí ráda Gerda
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
leyendaNaproti je park plnej bídnejch existencí těm je to ůpa fuk aj kdyby tam řochla halejova kométa,ale tady je fčíl "džízus krááj supéér stááár"Já furt vyhlídám toho Stříhavku ho miluju akorát to neví a asi se to nigdy nedoví,leda bych poslala pakoně s kyticí by ho přitáh dom aspon kůsek na památku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:38
- Nahlásit
danajasa
leda bych poslala pakoně s kyticí
hele to neni marná myšlenka podívej se na Bajka taky na bílý čokle láká celebrity
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:39
- Nahlásit
Alexa
Já měla někde celej sestřih takových zlodějů, ale kdybys mě zabila, nevzpomenu si, kde to bylo. Byl tam třeba magor, co šel vykrát počtu nebo tak něco a když spustili sirény a zaklaply se ty skla u ženských, tak chtěl utýct a nedokázal se dostat ven, páč ty dveře furt otvíral od sebe a ony se otvíraly k sobě. Chudák si to v tom stresu neuvědomil. Až vešla další klientka a otevřela, tak utek.
A byli tam aj tuti - http://www.youtube.com/watch?v=boc3x8TxDLU
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:41
- Nahlásit
impacttak ted se tady smeju jak blba na cely kolo,to snad nejni ani mozny,hajan se na me diva,ze mi asi zase je.e!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:43
- Nahlásit
impact
dooost dobrý sice je to nejspíš fake, ale pobavilo mě to moc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:44
- Nahlásit
impact
A byli tam aj tuti - http://www.youtube.com/watch?v=boc3x8TxDLU
to nemá chybu
nemethova5
ze mi asi zase je.e!
no a pak se dif Amokovi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:45 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Děcka to moje štěně je tak pitomý.
Z jedné strany... Zpoza noťasu.... Z druhé strany...
Aaaaa, útoook.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:48
- Nahlásit
leyenda
Neblázni. Já povalím po D1. Na Příbram je to nějak úplně bokem.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:49
- Nahlásit
impact
hele není tvoje štěně nějaký duchovní sourozenec mojeho štěněte? Přesně todle mně dělá, akorát ju u toho nemám nafocenou
Jo a esi si pamatujete, jaxem sem někdy v mladší době kamenný dávala fotku měsíc starý příšerky zakusující se mi do nosu, tak hádejte co - tento koníček pěstuje pořád
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
danajasa
gdo to je Strihavka?
Alexa
Bajka taky na bílý čokle láká celebrity
no, ja na myho psa prilakam tak leda naky hystericky osoby, co nemaj radi cerny velky psy na verejnym prostranstvi
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Alexano a pak se dif Amokovi
u hajana si to muzu dovolit,chovat se jak pako,pred amokem se hlidam,bo by byl jeste blbejsi a divocejsi,to je jasny!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:50
- Nahlásit
leyendaNo Kamil Střihavka co zpívá toho džízuse superstára to je zpěvák.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
leyendadnes se mi to stalo,to co popisujete,to uz ani nejde byt nasrany,ja dostala z zenske zachvat smichu,amin lita za balonkemma ja ho chvalim,jak to prinese,udelam s nim vzdycky nejaky cvik,dostane balonek a zasejc pochvala a jakasi pizda po me rve uz z velke dalky!!!§chytte si tu bestiu,copak muzete jen tak mit psa na volno?podotykam,ze amin byl na trave obehnane krakama,kde chodi jen psickari a ja na ni rvu,chytte si to decko laskave,nebo mojemu psu ublizi!!!!!zenska zkprnela,chytla parchanta za ruku a honem padila pryc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:54
- Nahlásit
leyenda
gdo to je Strihavka
todle http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyVj09PgzAAxe/9GL uaQCkUwWQxmrk/OLZlgrheTKF17aBC1gbGvokfyO/lpu7mxcO7 vLz38nszZUSeVXo2XcADqRo6GSOKHiTwXIAgeJOV4fuhA7AH6H QNi1Hdzl3msh63m/dIcGXwXC38%2BTE8rJ7SPv6de3QXMEpjJ0 pKTDMh2MmPklkfKdLnCIbxrlTkRUCS4ZJk64Rk436DtmF8NxyC %2B2Xss9coK3pvQ0SwrmIFl36KR8HY68zzZFkmoUp5d%2B11QB jT3Nh2SZWstNlLQduSWl2ureJoP55du9yKnRWtJpds13XW33ki 29rUjdSWMKo6fcbAhxC4/qWqOJPUsRpZaE73hbCKWtlS3/6H2H F84KAADL4ZrrT5/PihGADEWM75WZ7PXRp8Ae2MiFI&sId=vSZu f2jBwT0YaFqOHQSU
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:59
- Nahlásit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
no jo, ja jsem ti jen chtela pomoct, jsem tam nahodou z Pribrami moc krasne dojela
Strihavka se mi teda vubec nelibi, mozna ale hezky zpiva a mozna ma nejake, z fotek nejasne, kouzlo osobnosti
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:10
- Nahlásit
nemethova5
na ni rvu,chytte si to decko laskave,nebo mojemu psu ublizi!!
super odpoved
ja na tyhle lidi vubec nereaguju, jen kouknu takovym tim stylem "stojis vo pjet metru niz a v kravskym hnoji"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
leyendano,uz me fakt srou,jak se do me porad michaji,kdyz si jich s aminem vubec nevsimame,jako co mam na takovy debily rict,tomu uz se fakt jen musim smat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
Bába s děckem, kterou jsem právě minula s mýma fenama, co o ně neprojevily nejmenší zájem, demonstrativně pravila tomu pětiletému děcku: "Podívej se, ti pejsci by měli mít košíček, víš? Aby někoho nepokousali." Tak jsem jí řekla, že jestli jí hrozí od někoho z nás pokousání, tak leda ode mě, protože z téhle trojky jsem jednoznačně nejzuřivější. Baba zase cosi prndla nesouvislého, protože takovou odpověď nečekala - takže zopakovala cosi o tom, že by mohli. Jsem jí znovu ujistila, že ti by tedy nemohli a že si jí vůbec nevšímají, tak by ona mohla projevit alespoň tolik inteligence jako ti psi a nevšímat si jich taky. A že to děcko pěkně učí, aby z něj vyrostl nesnášenlivý jedinec, bojácný vůči psům a bude tím nadosmrti trpět hlavně on. Baba zírala jak puk. Tohle si ti lidi vůbec neuvědomují, že vytvářejí fobii děcku, které s tím bude pravděpodobně žít až do smrti a klepat se strachem, když se objeví pes na horizontu.
|