| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:04
- Nahlásit
Akky0Aime
víš, když to budu používat dvakrát do měsíce a vydrží to dva roky, bude mi to stačit.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:05
- Nahlásit
Gerda
my mušíme čekat, až ve sklárně pustí parní vytápění, sme na ně napojený. vzhledem ke krizi očekávám že topit začnou tak v prosinci, aby ušetřili.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Gerda
to je fakt pokud je pes hodný a použiješ to jen výjmečně tak jo tak se to vyplatí
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
Gerda
jednou sme měli vypučenej stan co se takhle skládal. ale na to abys měla VŠ jak to složit, vubec sem to nepochopila
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:09
- Nahlásit
Akky0Aime
no, trix ječí, občas hrábne packou, ale rozhodně se ven nedobejvá, právě. Jde mi o takový akce jako byly mlíkožery, k rodičům, kde nemá pelech a tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
Nedrásat, makat
Maky a Trix
TY látkový přeprafky sou na dvě věci, dřív, nebo později čokl odejde. I sebelíp vychovanej čokl nakonec nějakou situaci neustojí a odejde . Svýho času to byl děsný bům a pořídilo si je snad tisíc agiliťáků . Kam sem se podívala byl tenhle látkový domeček. Časem fšichni povyhazovali roztrhané domečky a pokorně se vrátili k těžkým, kovovým klecím
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
Maky a Trix
to chápu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a neměla bys nakonec lepšejší tu plastovou přepravku jak sem měla v Mlíkožerech na sisinu???? Stála 3stofky, je lehká, dokonce má popruh háčky na popruh přes rameno. Jedině že jí nesložíš do tašky to je nevýhoda, ale zas do ní můžeš tu tašku narvat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:21
- Nahlásit
Biluška
pes mi v největším stresu otevírá zip jednou jedinkrát se pokusil projít síťovinou a nedopadlo to proněj nejlíp. Od tý doby, pokud chce ven, otevírá zip.
Alexa
jezdím všude s batohem, nebo obrovskou krosnou a fakt jsem ráda, že to mám na zádech samože by byla plastová lepší, ale tahat se s tím vlakem mi fakt nepřijde dlouhodobě reálný
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:22
- Nahlásit
Alexa
ale zas do ní můžeš tu tašku narvat
|
Koko
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ty dva zožrali grizzliho a zbyl z něj jen dráp?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Časem fšichni povyhazovali roztrhané domečky a pokorně se vrátili k těžkým, kovovým klecím
jenže vy to fakt používáte častěji než my. Látkovej domek mám dva roky, na balgoně z něj má máňa boudu. Nikam ho s sebou neberu, nevejde se mi ani do auta, trošku sem přetáhla velikost. Vydrží mi, dokud vydrží látka. V látkovém domku tolik nejezdí podložka a pes když vrtí ocasem, tolik necinká o klec. Určitě je kovová klec lepší z hlediska výdrže materiálu, je ale těžká jek bejk, třá můj pes je v domku odkládanej jen na malou chvíli a bývám blízko, není to klec na odložení psa na půl dne. Pro mě osobně sou tyhle domkiiii něco jako soukromé prostory psa někde, kde je mnoho lidí a jiných zvířat, nikdo na psa nešlape, když kolem něj chodí, nikdo ti ho nebudí, má jen svůj klídek. Měla jsem ji v kempu v polsku, psa jsem tam zavírala jen tehdy, když sem se šla do umývárek mejt a pes tam nemohl se mnou, tak aby nemusel bejt uvázanej u stromu. Nic pokornýho v návratu ke kovovým klecím nevidim, sou samozřejmě mnohem trvanlivější, to je bez debat.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:25
- Nahlásit
Já mam ten látkovej domek skoro 4 roky a jezdim s nim všude. Až doslouží koupim zase. Klec mam taky, je strašně těžká.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
jééé našla sem samorozklo stan
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:28
- Nahlásit
Koko
a měla si ho rozloženej za tři minuty, Čilinka v tom krásně sěděla jako slušnej člověk a nic nezničila. Je jasný, že ničivej čokl v tom bejt nemůže.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:28
- Nahlásit
Gerda
No jo, když sedíš na výstavě na židli a psa máš vedle sebe v domku tak je to f pohodě. Ale když jdeš třá s druhým psem běhat a prvního zavřeš tak je to o ničem. Každý, sebelíp vychovaný pes chce jít běhat taky. Agiliťáci většinou mají poslušnost špičkovou a přesto se čas od času stalo,že to některý pes prostě nevydýchal a vyrazil na parkur za pánečkem . Většinou skrz síťovinu .
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:29
- Nahlásit
Gerda
jj, já mám taky kennelku už kdovíjak dlouho a když psa utahám a vím, že si nepůjde lehnout, ale bude přetaženej chodit a opruzovat, zavřu ho do ní a je klid. čokl spí, nesnaží se dostat ven, prostě je to jeho domeček.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:30
- Nahlásit
Biluška
čokla zmlátím, síťovinu zašiju, nevidím v tom problém :P
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:32
- Nahlásit
Biluška
Víš, můj pes by z toho nevylezl ani na parkuru ani na kursinku, leda tak možná na exkurzi v masokombinátu by to celý rozvalila, ale jinak nikde Na výstavách sem jí nechávala otevřenou střechu, jen vystrkovala hlavu a neodešla ani stropem. Kovové klece jsou nafurt, bytelné, těžké, snad teda i spolehlivé....pro obyč použití myslim, že ta látkovka stačí, jsem zvědavá, jak by mohlo vypadat tohle skádací z clean runu. Napadlo mě, že pokud je to jakoby plastový, pes se v tom zadusí - co je to za matroš? Dejchá to? Aby ten čokl po deseti minutách nebyl vařenej...zlatá síťovina
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:36
- Nahlásit
Alexa
hezký, takovej přístřešek bych taky chtěla, ale sem blondýna, neumim to složit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:42
- Nahlásit
Koko
to hodíš na zem a složí se to samo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:47
- Nahlásit
Koko
to hodíš na zem a složí se to samo.
A pak to vyhodíš do luftu a on se zase poskládá zpátky.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:47
- Nahlásit
Gerda
rozložit jo, ale srolovat to zpátky se mi nigdá nepovedlo
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:49
- Nahlásit
impact
A pak to vyhodíš do luftu a on se zase poskládá zpátky
že by už inovace pro blondýny no pokrok nezastavíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:50
- Nahlásit
impact
A pak to vyhodíš do luftu a on se zase poskládá zpátky.
pak řekneš nějakýmu heskýmu pánoj, aby ti to pomoch ty rouro )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 13:36
- Nahlásit
Gerda
takže kamarádka tam nic neobjednává a přes tu schránku se to posílat nevyplatí. Psihratky.cz maj možnost odběru v Praze na konci září, tak si to tam můžeš i vyzvednout...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
Maky a Trix
a ty si to brát budeš? Nebo jak to teda uděláme?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 13:47
- Nahlásit
Gerda
já si ho určitě objednám od nich. Akorát ještě nevim, jestli si ho nechám poslat, nebo si ho vyzvednu v Praze, až tam třeba zase někdy pojedu... musíte naplánovat nějakou akci na říjen
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
Gerda
Kovové klece jsou nafurt, bytelné, těžké, snad teda i spolehlivé....
Jednu klec Puma rozebrala. Ve fsteku, že si dovoluju běhat s jiným psem
Dvě klece rozebrala Orina. Jednu hned první den co jsme ji přivezli z útulku - jsem ji pro jistotu zavřela gdyž sem jela pryč páč jsem netušila co bude dělat. Nedělala nic. Akorát rozebrala klec . A gdyž už byla na volno tak si lehla a spinkala. Asi ji to rozebírání vyčerpalo
Druhou rozebrala včil začátkem prázdnin gdyž se jí Pumice přes klec vysmívala a ona si to s ní potřebovala jít vyřídit
Takže byť jsou těžké jak kráva a bytelné tak nerozbitné a nafurt rozhodně nejsou
|