Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5085 . 5086 . 5087 . 5088 . 5089 . 5090 . 5091 . 5092 . 5093 . 5094 . 5095 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:21
- Nahlásit

Kdo má FaceBook, tak Biluška je tam.
Teda ne ona, ale Bilušky "Centrum pro výcvik psů ALFA".

malinka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:34
- Nahlásit

Gerda
z vyvjěštění Nessi se Árča narodil taky 28.9. Budou mu uš 2. Tak se budeš muset podělit o dáárečky.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:40
- Nahlásit

malinka
Gerdička ti jistě některé dárky ráda přenechá, třá od nás
že? Gerdi

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:47
- Nahlásit

Gerda
Připrafte si dárky, ať pak nejste zaskočený.

máš seznam?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 00:08
- Nahlásit

du se zabit, predelavala jsem neco na webovkach a cele kotata jsou v prdeli, musim to komplet predelat a to je asi 30 kotat, je to nejmin na 2 hodiny a ja chtela uz jit spat protoze v 7 vstavam do prace, kur.a

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 01:30
- Nahlásit

lucYnka XIIIpani,tak to vam nezavidim,ja ted byla venku a ted jsem prisla a furt chcije a chcije....

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 06:54
- Nahlásit

fstávat a makat, uš je po prázdninách

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 07:26
- Nahlásit

Hura, uz nefouka
preju vam stejne pekne rano jako mam ja

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:19
- Nahlásit

leyenda
Tady fouká moc a taky prší pořád moc. Fšechny bobule sou nacuclé vodou a pukají přímo na stromech To nestíhám sklízet Asi bude ze všeho marmeláda, jinak se to zpracovat nedá. Celej rok budem jíst jenom marmeládu

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:21 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

FUJ PRVNÍHO ZÁŘÍ

tak si děfčata přectafte že sem fčera viděla UFO. Nejdřív sem si myslela že je to ten Mars páč to zářilo asi tak 100x víc než měsíc. Tak sem vylezla na zahradu a čuměla sem a vono se to najednou začlo hejbat. Ty woe takovej úprk ze zahrady ste ještě neviděli nicméně za chvíli vybavena foťákem sem se šla kouknout ještě jednou a víte co???? bylo tam tak sem to zkusila vyblejsknout a když se asi po čtvrtym focení hrozně roztěkali čokle tak sem utíkala dom a už sem ani špičku nosu nevystrčila. Odpo se musim kouknout essi sem něco vyfotila, páč na displeji sem nic neviděla jenom tmu

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:53
- Nahlásit

Alexa
sem fčera viděla UFO

prosim vas, pani, a ste si jista, ze to bylo UFO?
To vam teda zavidim, ja jsem este zadny nevidela

Bilusce naopak nezavidim dest, trochu ji zavidim modre bobule, ale jen trosicku, stejnak by se mi nechtelo delat marmeladu

Dala jsem psovi facku, ted z toho mam vycitky svedomi, doufam, ze to nebude mit nejake hluboke nasledky, od rana me porad okusoval, rekla jsem mu nekolikrat, aby toho nechal. Nenechal, tak dostal pohlavek, vcil se mnou nemluvi a je urazen v pelechu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:56
- Nahlásit

leyenda
simtě, jen pokrytci tvrdí, že v životě neuhodili psa. Je to jak s parchantama. Dobře mířenej pohlavek je lepší než hodinový vysvětlování.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:57
- Nahlásit

leyenda
Dala jsem psovi facku
Si blbá? Proč si otloukáš ruku, to nemáte ve Francyji traverzy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 09:13
- Nahlásit

Guten ták, už su zase v háku

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 09:31
- Nahlásit

Maky a Trix
Dobře mířenej pohlavek je lepší než hodinový vysvětlování.
ze jo? Hlavne to musi bejt rychly, zadny dlouhy rozmejsleni, aby nevedel odkud prilitla a nemel tudletu reakci na naprah
Biluška
nemáte ve Francyji traverzy?
jj, ale nebyla zrovna po ruce

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Máte někdo ponětí o nějaký maličký kennelce, která se dá složit a nezabere žádný místo?

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:03
- Nahlásit

Maky a Trix
Máte někdo ponětí o nějaký maličký kennelce, která se dá složit a nezabere žádný místo?
A co zkusit ty hadrový skládací cestovní.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:09 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Baico
koukala jsem na ně. Buď jsou ty samoskládací, ale to je materiál fakt absolutně k ničemu, takže bych na ní musela ušít nějakej potah, aby měl pes pocit, že nemůže odejít, a ty skládací asi vůbec nejsou malý, nebo co.

edit: jinak jsem samozřejmě myslela, jestli někdo neviděl/nemá zkušenost s nějakou maličkou skládací látkovou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

leyenda
prosim vas, pani, a ste si jista, ze to bylo UFO?
jasně co jinýho??? Bylo to děsně vysoko, hodně to zářilo a hejbalo se to
Maky a Trix
koukala jsem na ně. Buď jsou ty samoskládací, ale to je materiál fakt absolutně k ničemu, takže bych na ní musela ušít nějakej potah, aby měl pes pocit, že nemůže odejít, a ty skládací asi vůbec nejsou malý, nebo co.
hele Verča s brijárdem měla na táboře látkovou sic velkou, ale docela vypadala pevně, já bych tam teda čokla nestřčila páč bych se bála že mi projde, ale Akky háky tam v poho byla. ak snat ty malý dělaj ze stejnýho matroša né???? až přijde Akky tak se jí optej ať zjistí od verči výrobce

Edit:
Buď jsou ty samoskládací, ale to je materiál fakt absolutně k ničemu, takže bych na ní musela ušít nějakej potah, aby měl pes pocit, že nemůže odejít, a ty skládací asi vůbec nejsou malý, nebo co.
jakej je rozdíl mezi samoskládací a skládací????
jediný co mě napadá, že samoskládací se složí kdykoliv sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:16
- Nahlásit

Maky a Trix
zkusim pohleda podobnou té, co měla Koko na Čilinku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:17 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
já jsem na ně koukala, ale chtěj za ně tisícovku ve velikosti na pana Trikse.

edit: a jak je vlastně potřeba velká? koupím mu nějakou na kočku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:18
- Nahlásit

tě bůch kreténi,hnusný první září,hnusná zima,hnusný mokro,hnusný pondělí..teda skoro bo se de do školy a tak
Alexa
twe tos tam měla vostat!!!! třá by tě s sebou vodvezli na jejich planetu na pokusy anebo by se na tobě seksuálně ukájeli.tagže bys měla neděli dopol. imrvére))
leyenda
Dala jsem psovi facku, ted z toho mam vycitky svedomi
celý špatně!!!jak ta facka má výchovně působit,dyš toho zmetka vzápětí lytujete coš von tuty ví?! hnet mu vrašte eště další a uš nelitovat!!!!!
Maky a Trix
béš s tryksem jezdit po závodecha cvičákách jo? )))))

jinak nána stejný,šla sem teda k vetoj,ví taky kulový,myslí to co já..že má něco s tim záprstim,koleno ani kyčel to nejni určitě,dle mýho je jediná možnost že ta kráva si jak spala tu hnátu zašprajcla do žeber ústředního topení a nějak sebou škubla a hnátu si poškodila.RTG mě zatim ušetřil,prej zlomený to skoro jistě není,možná nalomený nebo nějaký šlachy bo co zhmožděný.Pích jí asi metacam,dostala 4 movalisy a klit a dyby nic ,máme v pindělí jít na rtg.
jako nigdo nemá tak debilního psa kerej si f paneláku v ložnici na koberci v noci dyš spí nalomí asi prst ..neměla bnych dostat nějakou cenu????????????????,

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
no jasně, béme trávit každej víkend takhle. Ale ne, spíš aby měl kde odpočívat, doma má velkou kennelku, kterou jsem kupovala, když bylo auto. Auto není, takže se s tou krávou vobrovskou nepotáhnu.
Tak aby měl kde spinkat, až budeme zase někde. Jinak nespí a chodí a kdo to má sakra poslouchat

malinka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:22
- Nahlásit

Krásný sluneční den,
zatím jen 21 stupňůů, ale slunko.

Maky a Trix
máš psaníčko.

Jinak fotečky nádherný.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:26
- Nahlásit

malinka
vím, jen tenhle týden nestíhám na počtu, protože se učím na zkoušku. Pošlu to příští týden, neva? Cenu ti pošlu potom, až budu vědět kolik stálo poštovný, když je u toho aj ta kníha

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
myslí to co já..že má něco s tim záprstim
Hele Bajkonůr měl něco pdobnýho jako štěně. Taky si něka pohmoždil prst na noze. Příšerně kulhal a noha mu visela, jak mrtvá. Dokttorka se v první chvíli lekla, že má něco s kolenem, ale byl to jen prst. Na rtg jsme nebyli, spravile se to samo klidem. Tak snad to bude s Nandou podobný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:33
- Nahlásit

Maky a Trix
http://www.uzlatehoretrivra.cz/detail/prenoska-t-c amp-twister-trixie/1729/304/

malinka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
jasně, že nava. Klídek, aš bude čas. Jen sem chtěla vědět eslivá to došlo.

davidkova renata
něgde mi něgdo radil, dát čerstvou rosdrcenou meduňku jako vopkládek. Prej to pomáhá. Aplikuju na malinku_muše, při bolestech neznámího původu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

malinka
čerstvou rosdrcenou meduňku jako vopkládek
gde jí vemu??? tadyk bé padat asik do večera sních jaká je kosa
Baico
Příšerně kulhal a noha mu visela, jak mrtvá
NO..to vypadá hodně podobně,evidentně jí činí problém tu hnátu mít dolu bo se jí tam asik hrne ta kref coš nejni příjemný..

co ta cena,bude nějaká????????????????,

malinka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:47
- Nahlásit

davidkova renata
v Lídlu no jinym takovym. Gdyš to maj u i nás????? Je to v květníku za 39,90.

<< 1 ... 5085 . 5086 . 5087 . 5088 . 5089 . 5090 . 5091 . 5092 . 5093 . 5094 . 5095 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání