| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:43 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
jdi k vetoj. Kamarádky pes si zlomil pátej prst a přišli na to až náhodou a ona to není zas taková prdel, kvůlivá srůstání, nervíkům,co tam vedou a tak. Jinak bych jí to asi chladila, pořádně prohlídla, jestli tam něco nemá zarvanýho a kdyby nic, tak k tomu vetoj. Je mě líto, může jí bejt cokoliv a jediný, co neumím je diagnostika po netu. Prachy nech v kasičce.
btw, jak tu nohu natahuje? Můžeš jí natáhnout?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:55
- Nahlásit
Gerda
šátky klidně ušiju, ale fotky tam všechny nedám. Hodně jich je rozmazaných, kdyby někdo chtěl v původní velikosti fotky svýho psa, napíše mi mail a já mu pošlu pár desítek fotek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:59
- Nahlásit
Maky a Trix
šátky klidně ušiju
vybereš i látku, co bude nejvíc připomínat francyji? Buď připomínající francyji, nebo klidně francóziš trikolóra
Jinak děcka, zítra dělám tu objednávku na tílka a gaťky s Pohárem mléka, musíme si finálně říct, kdo je teda chce.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:01
- Nahlásit
Gerda
a chceš jako šátky na uvazování, nebo se suchým zipem, nebo s knoflíčkem?
Chci pani tílko, moc prosím. Ale příště bych byla radši, kdyby se kupovaly tílka se širokejma ramínkama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:15
- Nahlásit
Maky a Trix
šátky vymyslíš ty, bo ty seš švadla. Tílka dámský byly za těch 90 kč daný, páncký byly se širokejma, ale fakt jakože páncký. Já hledala i jinou trikárnu, jenže všude chtěj minimální počet 30 ks, nebo zvednou ceny tak, aby jim to finančně těch 30 ks dalo. Tak s mou neschopností si nemůžem zas tak moc vybírat.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:18
- Nahlásit
Gerda
ok
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:34
- Nahlásit
zdaréééc fšici, jak se vám líbí počasí? bajša říkala, že jí konečně není horko, je to dobrý pes
Gerda
pani dala vám lucynka pro mě termynátor?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:19
- Nahlásit
čus žumpizny, jak se máte?
Koukám, že jste si Těšký závot moc hezky užili ))
My máme taky doma o zábavu postaráno
je to asishih-tzu je právě dnes 10týdnů a jmenuje se Eliška alias Žába. Nevíc nejlepčí kamarád je zatím kocour a zajíc
Leží velkejm psům v pelíšku , budiž jí omluvou, že v tom jejím bylo obsazeno .
Už zabila i jednoho pejska a někteří pejsci málem vdechli jí .
Je to velký zabiják občas je i roztomilá .
Tak jsem vám to tu trošku zamořila a už zase jdu )) dočítat vás nebudu, páč bych si na to musela vzít 14dní dovolené )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:21
- Nahlásit
Maky a Trix
k vetoj pudu aš zejtra dyštak.. tady nechci a na zejtra bych uštvala někoho s autem.mi neřikej že si něco zlomí ve spánku??????????????????????
natáhnout to může,reaguje bolestivě na to místo nahoře nad prstama i to má trošek jako naběhlý,odmítá tu packu položit na zem,tak uvidím,třá jí fakt mohlo něco jebnout? bylo by to možný taková reakce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:30
- Nahlásit
čuste babizny, dřete?
davidkova renata
Si myslím, že může mít únavovou zlomeninu. Ta vznikne klíďo i ve spánku. Je to z nedostatku tuším vápníku a ještě snad něčeho. Nedávno jsem četla nějakou studii, že se to více stává hodně uspěchaným, udřeným lidem co jsou ve stresu. A samo ženským v přechodu.
Bodnout ji taky něco mohlo, třá nějaký sršeň, nebo tak něco. Po obyčejný vose by asi takovou reakci neměla...
A co osina? Zahnisaná?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
nemyslím si, že to má zlomený, ale já to nevidím. Pokud jí vadí dotek, zkusila bych jí to oholit, nebo tak něco, jestli si tam nevrazila třísku nebo nějakou takovou záležitost, pokud psa něco štípne, většinou to fakt nebolí zas tak dlouho, aby nemohla chodit.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
Jestli vona Nanda nemluvila s Maruškou a když se o ní tak hesky starají krs ten drápek a nechce taky
Ne vážně, štíplá klíďo bejt může, ale spíš bych to typla na včelu a zůstalo jí tam pigáro, to jednou měla moje čubina a dost jí to bolelo.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Montya co teprve hádaj mě že
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
a nemůže to mít namožený z toho těškýho závodu? A k vetovi zítra skoč, uvidíš, co řekne. Že Nánu zdravíme a Gerry ji líbá na nožičku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
Hele nemáte někdo zkušenosti s rehabilitačním centrem u Duchka ve Stodůlkách? Asi tam pojedeme, tak by mě zajímala orientačně cena jeho služeb.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 14:46
- Nahlásit
Akky0Aime
to já nevím paní, vás jsem na fotce neviděla nebo jste tam taky???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 14:49
- Nahlásit
davidkova renata
chudák malá, tak zítra dejte určitě vědět, jak jste dopadli, snad to nebude nic vážného
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 14:52
- Nahlásit
Monty
to je ta s tou černou ofčandou, jak jí pes ukusuje obličej v kolečku přece ))
Hele tak my dem asi spát.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
Gerda
aha, díky moc, stejně si to za chvíli nebudu pamatovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
Monty
Tak to budeš muset jet na závot, abys vděděla r příště, kerej pes ti sežral rohlik, co si měla eště přet chvílí v ruce. A to se maky bála, aby její malopes někoho náhodou neobtěžoval )) a přitom když se sedělo a jedlo, všichni vypuštění kreténi, místo aby běhali a ukusovali si hlavy na velikém prázdném place, motali se pod stolem, mlátili nás do noch, vystrkovali různě čumáky a chtěli aspoň drobek toho, co jíme, byť to normálně třá vůbec ani nejedi! Maryje si pak pod ten stůl lehla se Sindinkou golyjí, koukaly nahoru a na sebe a řikaly si - proč jsou ti psi tak debilní a furt se hemžej a koušou a běhaj a tak?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:09
- Nahlásit
Gerda
nahrávám video na youtube, taky vám to tak dlouho trvá než se to nahraje?
Nebo mám dovopravdy už comp na vyhození z okna???
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:15
- Nahlásit
cus
Gerda
ten papir mi prosim schovej sem uplne blba, ze jsem ho tam zalozila
all
mam opraveny auticko, asi zitra pro nej pojedem
a exla nam pracka uplne ma smrt, zrovna je tu opravar a ze je to blbe chjo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:24
- Nahlásit
Monty
vůbec vídejo na joutůbe nahrát neumim, tak nevim..
lucYnka XIII
jasné, mám ho u sebe.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:28
- Nahlásit
Gerda
pan Triks je velmi vděčný za víkend a dokonce se ke mě tulí hajzlík jeden
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:33
- Nahlásit
no mě už ti asi půl hodiny píše, že za dvě minuty to bude hotovo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:38
- Nahlásit
Maky a Trix
tydle radostný projevy bych mu netolerovala, jesi to má bej obranář, musí bejt ve stresu. Zbí ho. Aspoň trošku. Ať si nemyslí.
Monty
no mě už ti asi půl hodiny píše, že za dvě minuty to bude hotovo
to znám z práce, to řikáme furt.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:41 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
Monty
jj s černou ofčandou a v zelený vestě
http://cecila.rajce.idnes.cz/2010-08-30_zavody_Mle kojedy_29.8.2010/#zavody_Mlekojedy_29.8.2010_093.J PG
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:44
- Nahlásit
GABIFi:
no a co?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
makrel
hele ale gabifi už teď děsně dlouho nic nepsala.....nemáme tu nic k jídlu, tim to asik bude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:55
- Nahlásit
Akky0Aime
jo tak Maxy mi příjde pohle fotek, že vypadá mladší, a tobě je kolik?
|