Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 14:28
- Nahlásit

Nazdar blpky, už sme taky doma, přinesli sme si jendo zranění, maryje si urvala dráp o železné schody, má auvísko. My máme samozřejmě druhé místo, konečně máme pohár, sem satisfakována ))))))) Bylo to velmi milé a pjěkné, kejtlin se večer objesila golyje na dveřích od kotce, musela jí vysvobodit, předtim se jí posraly lilije, takže sme nespaly, ale omdlely. Pan triks se do golyje zamiloval, ona do něj, přestože snad jako jediná nehárala a ani se nechystala. Již peru, mám vše od krve, od zraněného psíka. Nemohla sem zaparkovat, pán s kamijónem musel počkt, vystoupil a řekl mi - v klidu si zaparkujte, já si zatim dám cigáro. Sem mu řekla, že doufám, že jich má hodně, bo mě to bdue trvat dost dlouho.
Malostofárdky byly výborný, zvítaly nás tak, že máme všichni modřiny, šrámy, chyběj nám zuby, máme vyvrácená kolena...jsou to dobří psi. Aleksova sisinka zabila brijárda. Zusce s Honzou někdo dnes ráno zbořil v Mratíně úplně nové auto, potkali sme je po cestě domů, ještě stáli s policajtama u silnice. Přesto jsme je pak potkali ještě v praze, kde byli mnohem dříf neš my. A to sme nebloudili. Maky uš je ve vlaku, Bambi chce jet nutně zase za Gustavem. Ňákej hajzl mi sežral třicet deka šunky a devět sušenek!!!!!!!!!!!!!!! Nenechal mi ani obal ani plátek!!!!! Kdo to byl????!!!!! Měli sme to mít k snídani. Na příští závot, což bude letní 4denní pobyt, budu dělat teplákofky, ať dem v tý kynologyji taky trochu dál. Pan triks už kousal na hadr, bude to obranář. Maky s nim chce dělat u pohraniční stráže, je dost strašlivej, když rve kůžičku. Bude z něj strážce šengenského prostoru. Asi pudu spát.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 14:46
- Nahlásit

Gerda
krásně okomentováno

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:12
- Nahlásit

Eště sem zapomněl říct, že celkovým vítězem, myslim vítězem třetí těšké kategoryje, byl mlékojedský pes Rony (Maryje si ho vybrala za oblíbeného a hrála si s nim na nástupu, přestože on si chtěl hrát spíš s háravou Kokynkou), nejvěčí obdif sklízeli Bajkofci, zejména Franci, největší nadšení stofárd Kokynka (hlavně na obraně, byla jako tasmánskej čertík), největší potlesk pak Aleksa se Sisinkou, když předváděli buřtování. Přízeň rozhodčích si získala Maryje, když z radosti na aportu začala psovodoj (gerdičce) ojíždět nohu. Velkým želískem f ohni pak byla Akky s Akyháky a kamarátka Verča s bryjárdem (Bambi řka, že jeho příští pes bude bryjárd, když to vidí, styděl se psovotku obejmout). Nanynka kupodivu předvedla velmi heský zákrok na kontroláčku, davítková opět nedala výzvu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani Lucka s Blitkou neodešly s nulou, na to, že ještě vůbec necvičí, se umístili krásně! Velký dík patří mlékojedským - pronajímaltelům placu, kameramanům, fotografům - od nás, vy vostudy, fotila jenom maky! Na to, že pan triks eště nikdy nebyl v odkládačce, lezl za každou čubou a a chtěl s ní bejt zavřenej o samotě.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:17 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
nejvěčí obdif sklízeli Bajkofci
No to jo, jsme měli velmi úspěšný víkend

Maky moc děkujeme za čany obojky Všem mooc šlutí
A když jsem doma řekla, že mám psi, co aportujou buřty, tak mi bylo řečeno, že jsout pěkní debilové. Máti říkala, že ona by mi buřta rozhodně neaportovala

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:22
- Nahlásit

Hele děcka a teď mi řekněte vážně, na ten vytrženej dráp - co dávám? Je pryč ouplně celej. Mám to oráchat v hypermangánu? Nebo v betadině? Nebo v genciáně? Nebo jen ve vodě? Nebo v ničom? Už to vůbec nekrvácí, mařka ani nekulhá, jakoby se jí neděje nic....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:45
- Nahlásit

Gerdacus,uz te mam na fejsu,jinak ja vytrhlej drap rachala v hypermanganu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:46
- Nahlásit

Baicono pani hodne gratulirujem taky,vam se vikend hoooodne vyvedl.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:55
- Nahlásit

lidi, sem se fčil hodně vyděsila sme šli s přítulou na oběd, takže sme byli pryč asi hoďku, a když sme došli, tak na zemi ležela rozkousaná část z holící čepelky - bez těch žiletek naštěstí i samotnou čepelku sme za chvíli našli, akorát nechápu, co s tím dělala, páč ty břity byly taky solidně poohýbaný, ale vypadá to, že bajša nigde pořezaná není, naštěstí... jak se k tomu dostala, nechápu poučení pro příště - podobné věci pod zámek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:04
- Nahlásit

Bayshano co,asik se chtela voholit,ne vazne,jsem rada,ze se ji nic nestalo.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:06
- Nahlásit

nemethova5
já taky, v první chvíl to fakt vypadalo, že tu část s břitama zbaštila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:11
- Nahlásit

Bayshano tak to bych mela nahnano,hele a uz mate koupene lzicky?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:17
- Nahlásit

čau děcka. už jsme doma. ve vlaku jsem sežrala medaili, neboť mi jel vlak ihned a já si nestihla koupit nic k jídlu ani k pití. Pan Trix ihned omdlel a odmítal vstát i v Brně. Teď zapadnul pod postel a je mrtvej. Fotky budou zítra, neboť mi chcípla baterka a musí se nabít, nefunguje mi díra na karty. samozřejmě Gerda nedostatečně vychválila pana Trixe, který vydržel v povelu sedni i když jel na kolečku a zvládnul odložení vleže za pochodu, což nikdy neudělal. rozhodčí na mě byli velmi hodní, Gerdička taktéž a pan Trix je opravdu nadšen Maryjí, golyjí i přátelskou povahou všech pejsků těšíme se na další setkání a chceme další závody a kategorii kde vyhrajeme zase my, když teďkonc vyhrála Gerda.

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:22
- Nahlásit

nemethova5
no já měla nahnáno jak sviňa, pak mi tak spadl kámen ze srdce jako eště nigdy
lžičky nemáme, v Bille je nemají vůbec a v Penny mají jenom 24dílnou sadu a jsou hrozně hnusný, ty nechcu budeme muset zajet do nějakýho normálního obchodu, ale jaksi se nemůžeme dokopat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:04
- Nahlásit

Bayshanejsou lzicky od soudruhu z NDR?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:14
- Nahlásit

Maky a Trix
no tak to je fajné, že už jste dojeli, ale já v podstatě teprve až teď mám taky vše hotovo a auto odvezené na parking ) Pro příští závod, a to fakt zkus na to léto, trošku rozpohybovat svý švadlenkovský buňky a pokus se zvládnout střih na tu vestu. Když umíš obojky, musíš umět i vestu, to je bez debat )) A taky sem myslela, že bysme mohli vyrvat drápky fšem psům a udělat si z nich náhrdelníky a náramky a přívěsky...šak drápky dorůstají, ne? Placku už sem našla, je zapíchlá v autě. Máňa je taky unavená, nechala sem jí u mámy, ta jí lituje za to zranění, takže už mařka ani nechtěla jít se mnou odvézt auto. Sme rádi, že se vám líbilo, doufám, že i Kokynky přijedou příště.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:17
- Nahlásit

Gerda
já nemám hotovo nic. Vystavila jsem pohár, zalezla do pelechu a mužovi nařídila ulovit pizzu.

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:17
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak jsem se zase napojila a koukám, co je nového. Jsme v pohodě, z kohoutku ve stěně nám teče, do kyblu, teplá voda, tak jsem konečně dohnali tempo 21.století....jedna místnost skoro hotová a od pondělka jsem vesničan na plný úvazek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:20
- Nahlásit

Maky a Trix
mužovi nařídila ulovit pizzu.
jen ať se postará, máte za sebou dlouhou cestu

radkah
žiješ, burane, nebo si duch? Kdy tě uvidíme? Přijď o víkendu...nebo kdy jako přijedeš???????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:27
- Nahlásit

Dobrý den všem, těšký závot O pohár mléka jsme si užily, lidi i psi byli super přátelská atmoška, moc krásný cvičák!!!!!!! Těšíme se na další ročníky Večer jsme dojeli dobře, Brita se napapala, nabumbala a padla za vlast, ještě teď dospává Mějte se tu krásně a my pokračujem v dovolenkování )))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:38
- Nahlásit

Dnes jsem byla poprvé v nové práci...

Ještě není jisté jestli si mě tam nechají, ptž má hodně zájemců. Moc šancí si nedávám...

Samozřejmě je to práce zcela a úplně mimo můj obor a za mizerný plat... Ale pokud to vyjde, tak aspoň něco, než najdu něco v oboru.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:02
- Nahlásit

zdarek, mam dotaz jak funguje cvicak v jilovem? kamoska ma psa ridgeback x ohar, je to takovej boban bojacnej a potreboval by trochi cvicit? Jsou tam takove kurzy pro zacatecniky...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
jj delam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:23
- Nahlásit

gdo dělá vejcuc???????????

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:35
- Nahlásit

Kdy přijedu? No asi nepřijedu, prostě musíte dorazit vy. Aspoň vokouknete pašíka. Já jsem tu zase po 3nedělích na vykoupání a o víkendu pokračujeme na baráku....do té doby na chatě. Se mi stejská, bychom mohli někam zajít, sejít se....a tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:36
- Nahlásit

no tak děkuju za rozhovor

jinak pro účastníky teškého závotu i jiné sem si dovolila vyštourat votkas na fotky od hodné slečny fotografky
akyhyky přijde asi pozdějc aš jí pustěj s plastyky

http://cecila.rajce.idnes.cz/2010-08-30_zavody_Mle kojedy_29.8.2010/#

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

NAZDAŘ PAKA

Koko
je to snat superžena, ta Alexa?
šiš se budu červenat
ale teda nemůžu si přivlastňovat fšecky zásluhy páč ceny zajistila Gerdička

přečtafte si že už mi Zuzka poslala fotky z těškýho závotu: http://cecila.rajce.idnes.cz/2010-08-30_zavody_Mle kojedy_29.8.2010/

jo a gdyby to někoho zajímalo tak se vůbec nedivím, že opravář chtěl po Maky rodiče páč vypadá na 13

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:00
- Nahlásit

Alexa
jako nevadí ti ,ty pako,že sem sem ty fotky dala vo půl hodiny dříf??

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jako nevadí ti ,ty pako,že sem sem ty fotky dala vo půl hodiny dříf??

mně né tobě jo????? :

sem si odbjehla a tys mě předbjehla

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:06
- Nahlásit

čus paka, přestaňte drásat a poďte sklízet šfestky Se mi dneska budou zdát modrý sny. A ne modrý jako modrý, ale jako švestkový, aby bylo jasno
Gdo má HBO, tak asi o půl desáté, nebo tak nějak, tam jede Nezvaná. To je ten bomba horůrek co jsem o něm tuhle mluvila. Fakt doporučuju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:20
- Nahlásit

davidkova renatano ted jsem dostala zachvat smichu,skoda no,tak priste!jsem zkoukla foto a mam dost

<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání