Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:59
- Nahlásit

leyendauz odmalicka,miluje balonek a on chudak mel dva mesice a ja uz ho prudila na povel pust,chtela jsem se vyvarovat toho problemu jak s hajanem,ktery nemel poustecky do skoro deseti let.jak pustil dostal ten balonek zpatky,opakovani matka moudrosti.

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:05
- Nahlásit

nemethova5
no, to ja taky, von mne pusti vsechno, ale jak drzi fika, tak nepusti, ani mu nenechavame rukav, pac ten pak pusti hned a jde po chlapovi.
jsem ted vymyslela trik, kterej vypada, ze funguje, ale je to blby a na zkousce by to neproslo
a jak jste to delala s Hajanem, dys nepoustel?

Triniti
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:10
- Nahlásit

Gerda

no eště, že sem nejela, tejkonc bych blechy honila

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:14
- Nahlásit

No nic děcka, já jdu spát, bílí knírači už dávno spěj, tak to mě určitě ten malý knírač bude brzy budit.
Tak brou noc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:16
- Nahlásit

leyendazarvala jsem tak,az jsem vzdycky prisla o hlasivky,ta svina vedel,ze ma poustet,nastesti to vzdycky pustil po treti,bo kdyby nepustil napotreti povel,tak mame po zkouskach,bo je to vse o ovladatelnosti,jenze ja uz hajana nechala na pokoji,proste nebudu lamat drajvoveho psa a taky to zalezi na fikovy,asi tak nejak,jenze to bych ti psala tady sahodlouhe sagy,co jsem vse zkousela,krom elektriky a ostnace.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:19
- Nahlásit

leyendaty mas dobrmana,ze?uz jsi zkousela tra se podivat na zdenka silhaveho?ten dela dobrmany,dokonce v psu pritel cloveka tam mel nejake clanky a ukazky nacviku.

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:25
- Nahlásit

nemethova5
jj dobrmana
Silhavy je Ludek, ale asi myslime toho sameho...
hele, muzu ti napsat mejl?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:53
- Nahlásit

chci si ušít čtyřvodítko a mám prosbu, našla jsem na netu http://eshop.romak.cz/category/popruhy/popruhy-pol ypropylenove/77 , bude mi stačit na fofčáka šířka popruhu 25 mm a jakej k tomu mám koupit kroužek? 40, není to moc?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 00:04
- Nahlásit

jo a poddotaz, co myslíte, prošít, nebo snýtovat, nebo nejlépe obojo?
Chci 4 x 50 cm, na obou stranách vypouštěcí karabinky s očkem, aby se z toho dala udělat ručka, to
a 2m přepínací vodítko s velkým svařovaným všitým kroužkem na připnutí těch padesátek. Už jsem něco takovýho měla

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:52
- Nahlásit

no vstávejte, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:12
- Nahlásit

leyendapani,ja se omlouvam,sla uz jsem chrapat,dotaz klidne piste na me meila,neni problem,jo silhavy,ja se furt pletu.
kachna_pani prosit,jsem se divala,ale vzala bych ten sanovy popruh,bo je daleko pevnejsi a sila jsem s nim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:13
- Nahlásit

gabifija uz jsem od pul seste vzhuru,amin ma desnou sracku!!!!tece z nej jen voda!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:31
- Nahlásit

Nespím, už pracuji.
Dnes jsem si s svým tramvajovým ctitelem povídala. Hraje kulečník.

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:48
- Nahlásit

Monty
já se ptám, kde jste paní na fotce????
Těškého závodu jsem se tentokrát nemohla bohužel zúčastnit kvulivá našemu posvícení , tagže na fotce nejsem. Ale jinak jsem k vidění na www.lola.estranky.cz

leyenda
to se da naucit
jo, jednou mi kamarádka půjčila skripta a tím to skončilo. Bohužel jsem ve Francyji s angličtinou ani nemčinou neuspěla.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:55
- Nahlásit

Dobré ráno ve spolek

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:27
- Nahlásit

Ahoj lidijové!
Za chvíli odcházím na školení. Doufám, že se to protáhne tak, abych už se nemusela vracet do kanclu a pojedu dřív dom.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:46
- Nahlásit

Lola1
aha, aha, už koukám paní na vaše stránečky, ať jsem v přehledu

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:52
- Nahlásit

nemethova5
amin ma desnou sracku
mi se včera poblil a posral pan golije, má dijetu a hází na mne smutný voko, že má po rejži děsnej hlat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:56
- Nahlásit

čus, fotky ze závodu zde: http://picasaweb.google.cz/Makysek.Rybaru/OPoharMl ekaTeskyZavot#

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

Maky a Trix
a vy jste která?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:00
- Nahlásit

Monty

Já jsem ta dredatá s plesnivým vořechem.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

Maky a Trix
tato?
http://cecila.rajce.idnes.cz/2010-08-30_zavody_Mle kojedy_29.8.2010/#zavody_Mlekojedy_29.8.2010_049.J PG

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

Monty
áno

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

Maky a Trix
fakt vypadáš hodně mladě, kolik ti je?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:19
- Nahlásit

Monty
22

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:25
- Nahlásit

Maky a Trix
ty vogo, to je stejně jak já a to ani já nevypadám tak, mě hádají 15 - 16

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:34
- Nahlásit

čus kreténi,su nasraté!!
jednak je zima a hnusně a dvanak Nána nechodí,prostě pravá zadní ráno nic..večer byla úpa normál ofšem..
Maky a Trix
heský fotky a tryksýk jakej je zabyják)))) doufám,žes to dala vedle.-)))))
hele co tomu čokloj může bejt ty vjetkyně??? jediný co mě napadá ,že si ta kráva zapasovala hnátu v noci do topení dyš se drbala nebo nevim..kyčel to nebé,nejeví při kroucení nic a normálně se v leže podrbala za krkem,což by asi neudělala.jeví bolest těsně nad místem kde začínaj drápy,možná to tam má trošek naběhlý..nevim prostě..eště holky řikaly,že jí mohle jebnout vosa,že čokla domů nesly,ale nevim..doufám,že si ta kráva nezlomila nějakou kůstku dyš se v noci vyvalovala nebo drbala.je toho schopná..mám jí na to něco dát? k vetoj dneska nejdu,počkám

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:37
- Nahlásit

Dobré ráno breberky, Mařka ještě furt spí, já taky vstávám až teď, máme totiž eště dnes prázdniny. Už děláte užitečnostě?

Krásnej francouskej závot bude O fangogovo ucho! Lejendička to krásně vymyslela. Budeme mít krásné šátky a k tomu kynologycké vesty. Maky si připraví stroj, bude šít každému pejsku krásný šátek, aby vypadal jako ležérní francous. Závodníci se začnou přeměřovat, ať to pak nehoníme na poslední chvíli.

Maky - mocinky heský fotky! Ale dala si jen výběr, máš jich pjěcet.

Aleksa - napadla mě ftipná disciplína do soutěže, bude s fotbalovou tematikou, psi tedy musejí mít trenýrky, pes bude v bráně a psovod se bude snažit vstřelit gól. Stejnak máte všichni míčkový psy )) Maryje a jiní žravci budou chytat kousek morkové kosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
a dráp má v poho? Víš, ajk lítali čokle u vody na těch kamínkách, jestli si nmohla něco natrhnout nebo blbě zkroutit při běhu...může mít i zlomenej prst...když sem měla zlomenej prst na noze od koňa, taky to bylo oteklý, byla tam modřina, blbě se mi chodilo...nemoch jí Bmbi šlápnout na nohu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
psi tedy musejí mít trenýrky
můžou si je pučit vot bambiho dyštak))))
drápy má fšecky,žádná kref,nic..jen svrchu jí to asi bolí,ale fakt nejde skoro vůbec ani nevstává a nevzala sem jí ani do práce,úpa jí ten zadek klesá jak tu nohu nepoužívá.kost jí zlomit moch,ale to by těško fčera předváděla to co předváděla,v 10 večer byla normální

<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání