Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

makrel
hoď konkrétní fotku, já budu koukat do útulku a najdu ti ji a budeš mít taky dva psy

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

Monty
to nejde, kdyby byl ten jeden doma zdravý, tak možná, ale takhle ne, jednak finančně a sama víš, že mu je z ničeho nic blbě. to by ještě s druhým nešlo. a navíc naši by mi dva psy už nepohlídali.

Koko
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:52
- Nahlásit

makrel
vobje sou černé rozlišovací znamení na závodních fotkách - háravá Kokynka má řetízkáč a kulhavá Čilinka černý obojek. aš je budu dávat do útulku, hnet vám dám vědít!
Ale dyby ste netrvala na černej, tady jedna aktuální darovací krasavice s PP
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7021625/stafordsir sky-bulterier.php

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:54
- Nahlásit

Koko
nevhodná do smečky. Ale platí bohužel to, co jsem psala Monty. Možná tak za 10 let.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:54
- Nahlásit

Koko
pani, vyvádim vás z omylu - ceny sehnala aleksička, ona je jen nemístně skromná, já jen přicmrndávala. Ale s tim gerdappajem ste to vymyslela pěkně. Maky to ušije a já vám to za trojnásobek prodám...ste úplnej ajdíjamen! Dostanete vestu zdarma.

makrel
símťa, má dvjě čupky a vobjě sou stejný, jenom čilinka má obojek a kokynka řetízek. Vem si tu háravou, ale ňák honem, ať stihneš nakrejt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

Gerda
ceny sehnala aleksička,
ale prt ty potítka přece byly vot tebe

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

Gerda
ať stihneš nakrejt.
svým kastrovaným psem třeba, že?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

makrel

bodejť aspoň budou klidný štěňata

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:59
- Nahlásit

Alexa
já jen chtěla, abyste mě zmínila víckrát. )))

makrel
hele tady nejsme na žádný oficijální akci, aby někomu vadil kastrovanej pes. Hlavně že neni kupírovanej, to by vadilo, bo to je týrání.

Koko
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:01
- Nahlásit

makrel
tak za 10 let, no. Kastrovanýho psa pošli, konečně to budou normální štěňata a ne pyraně!

Koko
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:03
- Nahlásit

Gerda
Dostanete vestu zdarma.
Ráda dostávám dary
A ceny prostě byly vot Aleksičky a Gerdičky

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:05
- Nahlásit

makrel
tak s tím zdravím sama víš jaký to máme, ikdyž u nás je to něco jiného, ale když víš, že by jsi druhého hafana finančně nedala, tak to chápu

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:16
- Nahlásit

Monty
neříkám, že teď nedala, ale ona 1000 za léky měsíčně je celkem dost, když nevíš, co se k tomu ještě přidá. jdu spát a brzo ráno makat dobrou všem.

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:19
- Nahlásit

davidkova renata
hele mám pro tě vot makýska ten čany vobojek?? jak a gde ti ho dáme??
šel by dát do obálky? Kolik mám poslat peněs a komu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:25
- Nahlásit

je tu něgde lucynkasčíslem? V knize pro maky byl papír z lického vyšetření, opakuji papír z vyšetření. Mám ho u sebe, opakuji, mám ho u sebe.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:26
- Nahlásit

Malý úkol na přemýšlení:

Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo.

Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace?

Dobře si to promysli!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:28
- Nahlásit

Alexa
počkáš, až kolotoč zastaví?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:29
- Nahlásit

Gerda

Méně chlastat a rychle slézt z dětského kolotoče!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:36
- Nahlásit

ach jo, už si fakt nenechám od nikoho radit, dávala jsem obojek scalibor na malou, otec mi říká přistihni ho vejpůl a já jak kráva ho poslechla, teď ho má malá těsný, takže budu ráda aby mi vydržel aspoň na 14 dní

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:39
- Nahlásit

Kraaasny fotky, se nedivim, ze Maky nenalejvaj Kejtlin novy ucas slusi a ma sexy spodary
Asi vam ta tilka ani nechybela, nevypada to, ze bylo vedro, gerdappajacky sortiment se bude rozsirovat i na zimni vobleky?
tady je hnusny mistral, boli me moc hlava a jsem vztekla, vodreagovala jsem se na asistentce dermatologa, ktera mi volala, aby zrusila pondelni randevu, vite negdo neco na zatvrzely pubertacky bradavice?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:40
- Nahlásit

Monty
ach jo, už si fakt nenechám od nikoho radit, dávala jsem obojek scalibor na malou, otec mi říká přistihni ho vejpůl a já jak kráva ho poslechla, teď ho má malá těsný, takže budu ráda aby mi vydržel aspoň na 14 dní

tak ho sešij ni????

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:46
- Nahlásit

Alexa
jsi mi zvedla náladu no nevím, je proti blechám a klíšťatům, ten by se asi nedal sešít a navíc při mé šikovnosti to už vůbec ne , no prostě obojek za asi 400 Kč budeme mít na 14 dní, supéééér

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:50
- Nahlásit

Monty
jsi mi zvedla náladu no nevím, je proti blechám a klíšťatům, ten by se asi nedal sešít a navíc při mé šikovnosti to už vůbec ne , no prostě obojek za asi 400 Kč budeme mít na 14 dní, supéééér

bože tam dáš jeden steh z tlustý nitě, jak myslíš že sem to dělala s kiltixama??? kouúila sem velký pro velký čokle a kus sem střihla pro pudle a sešila sem jim konce k sobě aby byly přetahovací

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:59
- Nahlásit

Alexa
a myslíš, že sešití konců a nadstavení, je to samé? Se sešitím konců bych si věděla rady, to bych asi použila tu sponu z toho starého, ale nadstavit, no nevím, nevím

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:02
- Nahlásit

Děcka, vskas od kejtlin - našla na jerrym jednu blechu, všichni vykoupat čokle, kdo ste je měli v kotcích! Opakuji výzvu!

Děcka, vskas od kejtlin - našla na jerrym jednu blechu, všichni vykoupat čokle, kdo ste je měli v kotcích! Opakuji výzvu!

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:02
- Nahlásit

Monty

a myslíš, že sešití konců a nadstavení, je to samé? Se sešitím konců bych si věděla rady, to bych asi použila tu sponu z toho starého, ale nadstavit, no nevím, nevím
a nemyslíš si že přestřižením si přerušila okruh a nastavením by tu už nevafachalo????

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

leyenda
Pani, neblbněte, eště chvilku to bude foukat a ufiknete si ucho! Budete chtít taky zimní oblek od gerdappaje?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:07
- Nahlásit

Alexa
hele, bubá jsem, ale tak bubá ne, kdybych to sešila, tak by to muselo držet na tom sešitém kousku a bojím se, že by to asi nevydrželo

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:07
- Nahlásit

leyenda
vite negdo neco na zatvrzely pubertacky bradavice?
já na to naštěstí netrpim, ale máti si dělá tinkturu z vlaštovičníku a prej jí to pomáhá, ale teda z puberty už vyrostla dávno

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:10
- Nahlásit

Gerda
Pani, neblbněte, eště chvilku to bude foukat a ufiknete si ucho
no, copak to, ale hlavne potrebuju namalovat neco, aby tu nezustaly holcicky nezavopatreny, jako i celkem chapu, ze se lidi z toho vichru muzou zblaznit, jsem na hrane
Budete chtít taky zimní oblek od gerdappaje?
samozrejme, chci mit celou kolekci
nahodou se kouknu tady, nechavali jsme delat pred 2 rokama takovy vesty s potiskem pro jezdeckej klub, us sem zapomnela, kolik to stalo, ale urcite malo, dystak bysme udelali francouskou fylijalku

<< 1 ... 5076 . 5077 . 5078 . 5079 . 5080 . 5081 . 5082 . 5083 . 5084 . 5085 . 5086 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání