| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:28
- Nahlásit
nemethova5
já vim přece že je máš doma a počítám s tim, že budou spát doma.
on má každýho psa zlýho, na lidi i na psy, na lidi způsobem, že když ho potkáš tak je schopnej tě doslova zabít, když se psem, tak si v hajzlu, poněvadž ho předseda nezvládne a zabije vás oba, ted´ jak má toho gerta, myslím, že od řízka z mělníka, nádhernej vlkošed, až do červena, ale má podkus asi 1 cm, což je škoda, sem ho chtěla na gošu, on by to byl dobrej pes, kdyby měl jinýho pána, ale s takovým podkusem ho stejně neuchovníAlexa
díky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
kejtlintak to je fakt skoda,no,ze je takovy magor,tak za to muze panicek,ze?takovych dobrych psu znam,ale jsou taky zkazeni,bud jsou neovladatelni,nebo agresivni,ty hele,to je hodne 1cm!to se normos nazere????tak vis jak ovcoun,u boxera,nebo tak bych to brala.jako fakt miluju takovy debilni idioty,co jim to jeste dela dobre,kdyz pes jim utoci a maji z toho hroznou radost!jo tak to fajn,ze jsi v pohode a nevadi ti pes doma vevnitr,nekteri to hluboce neuznavaji,pry maji byt cokly venku,od toho tam jsou,jsem se setkala kolikrat s takovyma nazorama,ze by jsi se asi smichy pocurala.hlavne jsem zvedava na tvoji kavkazandu,kira se jmenuje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:48
- Nahlásit
nemethova5
jj kyra, ale ona si vybírá lidi s kterýma se kamarádí a doma na pozemku se kamarádí jen se mnou a s dědou.
předsedu kotlím neuvěřitelně, někdy před prázdninama jsem ho potkala u labe u cvičáku, dořval mě, jak to, že mám psy navolno, já na to, že jsou naprosto ovladatelní a potřebuju je vyvenčit, tak je nebudu vláčet na vodítku, skousnul to. pak šel "cvičit" na plac, já schválně taky s čubou navolno, ten mě skoro vyhodil z placu co si to dovoluju, já na to , že již podruhé mu říkám, že moji psi jsou navolno naprosto ovladatelní a kde je napsáno, že pes musí cvičit na vodítku, rychle jsem docvičila, sedla si na studnu a pozorovala jeho, když docvičil, tak jsem se ho zeptala jestli předváděl jak to vypadat má, nebo jak to vypadat nemá, že jsem to z toho výkonu nepoznala , lidi u stolu řvali smíchy, ten mi neodpověděl, šel dom ů a pak se nechala slyšet, že mě vyhodí za nevhodné chování , mě a zuzku vyhazuje furt, ale namůže není to tak jednoduchý, ale to on neví, protože si plete stanovy svazu a stanovy klubu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:53
- Nahlásit
kejtlinto je vuuuul jak lampa a takovy tam dela predsedu???z jakeho titulu jako???zkusenosti zadny,psa neovladatelneho,hulvat jak brno,neni jeste nakonec sovinista????jako,ze nesnasi zensky?bych s nim asi vybehla,no ja taky ty dva mam furt navolno,hlavne na cvicaku,kdyz cvicim,tak jsem rada,kdyz se mi tam nekdo coura a cvici,nebo si jen hraje,vsak to je nejlepsi na ovladatelnost cizi vzruchy,hm,tak je jeste blbec s velkym B!jen mu dej radne.tak to je jasny,ze bych kyre nelezla jak se rika do zadku,jen bych na ni cumela,jak vypada,ona je tam doma,ja jen na navsteve,ja se psum nevnucuju,kdyz pes chce,tak prijde za mnou sam,myslim tim cizi psi,proto me maj radsi,nelezu jim do riti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:02
- Nahlásit
Zdravim
Biluška
Díky za maila. V sousední vesnici jsou dva kostely, tak se asi dám na modlení.
Můžu poprosit taky o návod na kokardy? Dík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:08
- Nahlásit
nemethova5
ano prosím takový tam dělá předsedu a to neznáš našeho figuranta, to je ještě lepší kapitola jen nevím jestli k smíchu nebo k pláči, gošu na něj nepustím ani kdyby byla zkušená, vykousaná čuba i té je schopen zkurvit zákusy!!!stalo se to ve třech případech.a ještě navíc si myslí,jak je dobrej to je to nejhorší, zkoušky na fíka druhého stupně neudělal, ale neví proč si ho točili na kameru jak je dobrej a neudělal, nechápe, že tam točili všechny kluky, údajně vypadnul na tom, že se při zadním doprovodu nedotočil k psovodovi a že nedodržel vzdálenost, na moji otázku, že jak na tom mohl vypadnout, když si vzdálenost dodržuje psovod, mi nebylo odpovězeno, kdyby řekl, sem neudělal, a nebyl tak zatraceně sebevědomý ač k tomu nemá důvod, tak bysme řekli, jó v poho, se stane, uděláš příště, nikdo by se v tom nepitval, aler takhle si zgustne každej. jo a bojí se psů a velmi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:15
- Nahlásit
Du spát a vy byste taky měli, kromě těch co maj noční pochopitelně a paní nemethové gratuluji k rozhodnutí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:16
- Nahlásit
kejtlinjak muze delat figuranta proboha,kdyz se boji psu????takovymu bych hned srazila hrebinek,hele to jsou vsichni chlapy takovy namachrovani debilci?jako vetsina,co dela se psama jsou takovy desne namachrovani debilove dost sebevedomi,no mam dost!je fakt k placi,k smichu mi to vubec nepripada,je to skoda davidkojc rikala,ze mate prekrasny cvicak,to je skoda,pry tam nemate ani moc clenuch,tak nastesti mame dobre figuranty,ten libor,pak jaromir,co dava aminovy kousat,ted mame stop novym clenum,je nas tam dost,akorat jsem marcele rekla,ze na ty novy kysely xsichty se neminim divat a hlavne na ty namachrovany lidi,co v zivote nic nedokazali a ohrnuji na de mnou nos,kdyz me vubec neznaji,je fakt,ze par lidi me tam jako dost se.e!ale marcela a spol.mi rikali at si jich nevsimam,no nekteri jsou fakt na ranu,ale u vas je to o dost horsi,no.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:18
- Nahlásit
makrelne,to se nedalo,pak uz jsem byla hnusna na kazdeho,vcetne tady na fore,uz mi tekly nervy,tak se omlouvam dodatecne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:19
- Nahlásit
makrel
Čus, vidēlas film Hangover? To musíš vidēt, to je o nás!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:20
- Nahlásit
zuzanarosakovajako o alkoholicich svatecnich????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:21
- Nahlásit
nemethova5
máme krásnej, špičkovej cvičák, ale předseda ho dostal tam kde je, nový lidi přicházej a odcházej ve velkým, protože máme výcvikáře kvality, že po roce nemají lidi co začínají ani přivolání , pokud se nám jich nezželí a nepomůžeme my, ale toje špatně, protože od toho máme výcvikáře-ano naše hlavní výcvikářka má ZOPku s výmaračkou a nezvládá svou vlastní maliňačku, no škoda mluvit, jdu spát.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:23
- Nahlásit
nemethova5
Je to o tom, jak se frajeri ožerou a pak maj totální okno a nevhápou, proč je u nich v pokoji tigr, mimino a proč maj v kufru auta číñana a naopak postrádaj svyho kámoše!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
kejtlintak to je k hovnu teda,privolani velkej zaklad,pokud to clovek nema,nemuze dal,proboha,tam jsou takovy antitalenti,nebo je to tou vycvickarkou?no to je fakt skoda mluvit,same lepsi,no nic nebudu te tim drazdit,ja jdu taky chrapat,se mej pekne dobrou.....
a dobrou vsem....
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
nemethova5neviděla a už tu nejsem. Jinak zase si nepamatuju cestu v sobotu domů ale v pokoji jsem tygra neměla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
zuzanarosakovano ty volllle,tak to musi byt mazec film,si to pujcim,no jo ja zapomnela,ze vy po tejch alkuhulovych dychankach mate primo vykladni skrine.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
A mělo to být pro zuzkuadidasku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
Citát
nemethova5neviděla a už tu nejsem. Jinak zase si nepamatuju cestu v sobotu domů ale v pokoji jsem tygra neměla
no muzou byt i horsi veci,nez mit tygra doma!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
Brou všem, jdu chrápat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 01:05
- Nahlásit
cus vsem, uz zase spite?
Nesnasim lidi, kteri chodej driv, dnes jsem byla odchytavat na Prazskem Povstani, pani mela dojet ve ctyri, dojela za pet trictvrte a zvoni a prej ja vas nechci honit, ale uz jsme tady, to je k posrani, protoze jsem uz stejne nervni, ze uz cekaj. A to jsem s ni jeste dopoledne mluvila a ona jestli nemuze dojet driv, povidam ne a stejne prijde driv. Mam rada lidi co chodi tak o 5 minut pozdejc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:20
- Nahlásit
Bré ráno!
Budííííííííííííčééééééééééééééééééééééékkkk!!!!!!!
Tady se ešče chrápe, jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:28
- Nahlásit
Bré ránko fšem
Asi nám vyměnili psa. Od včerejška je úúúplně úúúúžasná, na procházce chodila nádherně na vodítku i navolno, hlídala si povolenou vzdálenost, reagovala na povely, ani na venčení už ju nemusím nosit v náručí, vydrží celou cestu ze šestého patra až před barák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:28
- Nahlásit
čau všichni,sem v práci a je to hnus.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:46
- Nahlásit
Fstávat a makat. Tady vylezlo sluníčko, vůbec se mi tomu nechce věřit. Uš sem ani nevěděla jak vypadá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:56
- Nahlásit
Tady taky a je k tomu krásně studený vítr...jako v září. To se mi líbí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:58
- Nahlásit
makrel
Biluška
je tu kráááásně, v kanclu zůstala otevřená okna přes noc, parádní vzdoušek
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 07:58
- Nahlásit
Dnes je tam fakt krásně. Jsem ščastná.
Mno nic, opustím vás. Jedu k rodičům a večer mám na cvičáku kurz, tak se domů dostanu až kolem 9 večír.
V rámci šetření pohonných hmot musím jet na kole, fuj. Kolo moc nemusím, radši chodím pěšky...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 08:09
- Nahlásit
pawLINka
V rámci šetření pohonných hmot musím jet na kole, fuj.
na kole nejezdím vůbec, ani ho nevlastním.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 08:11 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
makrel
Tak to já kolo mám, občas si vyjedeme buď sami nebo se psama a to je v pohodě. Ale jako takhle si říct - ušetřím, proto jedu na kole, to nesnáším.
Nejvíc nenávidím jezdit na kole do města, což dnes musím absolvovat, pač musím do knihovny a tam nejede městská. Ble, do kopca.
K těmto účelům jsem si koupila babetu, ale ta je momentálně mimo provoz.
Edit: tak já pádím, čau.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 08:31
- Nahlásit
halo, halo nevideli ste tu niekedy pana Argoska?
|