Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4923 . 4924 . 4925 . 4926 . 4927 . 4928 . 4929 . 4930 . 4931 . 4932 . 4933 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Koko
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:33
- Nahlásit

Maky a Trix
Poslala jsem ti na emila ty délky pohlaví

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:38
- Nahlásit

Maky a Trix

To je tak složitý ale!

Koko
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:40
- Nahlásit

Gerda
Přihlášky do kategórijí se posílaj taky někomu na emila? Hlásim Čudlinku do kategórije 1 a Kokynku do 2. Ať se znemožníme 2x

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:46
- Nahlásit

Koko
rači asi alekse, anebo se přihlásíme do kategorií na místě

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:48
- Nahlásit

Koko
došlo.
Lucie Kratochvílová
ty to zvládneš, snaž se.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:54
- Nahlásit

Maky a Trix

No joooo )) dneska jsem ještě v práci, tak ti to pošlu večír, jo?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:56 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jasně.

Koko
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:04
- Nahlásit

Gerda
tak na místě, dyby eště přeci jen vznikla kategórije pro dementy, nebo tak něco
Maky a Trix

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:49
- Nahlásit

kejtlin
paní zněla velmi sympaticky, ani se nezjevila z toho, že mám 13 psů
Ale zjevila.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:53
- Nahlásit

zdaréééc fšici, uš su zase tu!

mám hrozně ospalýho psa, dopoledne byla očkovaná a už to na ňu padlo, chrápe pod stolem, zařezává jak starej dřevorubec esi to bude jak po minulým očkování, tak prospí aji zejtřek, chuděra

ale máme tu totální krávu veterinářku, sem vyslala přítulu s pokynem "přeočkovat a bez vztekliny" a vona na něj s despektem: "A vzteklinu nechcete jako PROČ???" Škoda že jsem tam nebyla, bych jí udělala přednášku o pravděpodobnosti pokousání vzteklým netopýrem na pražském sídlišti když si představím, že by k té šestikombinaci příšerka dostala vcelku zbytečně eště vzteklinu, tak nevím, co by to s ní udělalo... ze zákona je to povinný, ale vidím to tak za měsíc nejdřív, spíš za dva

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:01
- Nahlásit

Baysha
ze zákona je to povinný
od kolika mesicu to mate ze zakona povinny?

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:04
- Nahlásit

leyenda
tuším do půl roku věku musí bejt štěně naočkovaný... většinou to veterináři jednoduše přidávají k přeočkování ve třech měsících, ale podle mě je to pro štěndo zbytečná zátěž, zvlášť vzhledem k tomu, jak malá je v našich krajích pravděpodobnost nákazy

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:05
- Nahlásit

již jsem tu
zkoušela jsem dneska spešl disciplíny a převoz psa v kolečku bude velmi zajímací nejlepčí je náskok psa do kolečka: skočí vyskočí tak znovu skočí vyskočí tak znovu skočí a chytnu jí zůstane v kolečku zvednu rukojeti vyskočí a tagle pořád dokola
chůze u nohy při plazení půsovoda: zjištění plazení je velmi náročná tagže navrhuji mírnou změnu gdo bude chtít může plazit, gdo bude chtít může plazit napůl tj. ramena na zemi prtku ve vzduchu.
Bylo by třeba vědět přibližný počet závodníků absme gdyžtak ubraly disciplíny aby to nebyla hoňka

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:13
- Nahlásit

Nechcete někdo malou kenelu???? Je v aukci za 110,-, ale rtychle za 10 minut končí http://www.aukro.cz/item1176065654_klec_na_preprav u.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:24
- Nahlásit

Alexa
Essi to ještě stíháš tak ji vem, chci ji

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:26
- Nahlásit

Biluška
Essi to ještě stíháš tak ji vem, chci ji

pozdě už skončila byla nakonec za 185,- jestli chceš je tam ještě jedna, ale je menší končí za 2 dny http://www.aukro.cz/item1177443550_prepravni_klec_ na_psa_kocku.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:26
- Nahlásit

Dámy, máte na MaggieM telefon? Viz ta, co se jí ztratila fena rod. ridgebacka. Psala jsem jí SMS na ten telefon, co napsala, ale prý není SMS aktivní či co.
Nevíte někdo, jestli už tu ričbečku našla?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Jaký na ní máš číslo? Končí 413? Jestli je to nějaký akutní, můžu ho zkusit sehnat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:40
- Nahlásit

Alexa
nn, tahle už je moc malá i na šeltky. Ale dík. Kdyby se zase někdy na nějakou narazila a byla za levno tak ji ber . Beru klece i kenelky (ale velké aspoň na šeltky, směrem nahoru je velikost neomezená), pořád jich mám málo

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo a tady v tom tématu na iFauně dala jiný - http://www.ifauna.cz/psi/forum/r/detail/666062/ztr acena-fenka-rr-brno-a-okoli . Zadavatelka Luisa je MaggieM.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:43
- Nahlásit

Ale kdyby to bylo fakt nutný, cinkla bych její neteři, jestli má aktuální.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

impact
Mám jen to číslo, co je na diskuzi ke ztracené fence. Napsala jsem tam vzkaz a poslala i SMS. Tohle: 777001024
Pokud máš ještě jiný kontakt, dej jí vědět. Nebo napiš na tu Faunu, já mám, myslím, někde heslo, ale nemůžu ho najít.
Díky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

pawlinka
máš na mailu ty kokardy. Je to na tři díly, páč mi to naráz nešlo odeslat

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:58
- Nahlásit

Biluška
máš na mailu ty kokardy. Je to na tři díly, páč mi to naráz nešlo odeslat

jak jako na meilu, dyťs slibovala že nám to sem dáš, gdyžs to nestihla na mýtýnku

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Mrkni do emailu, co máš tu pod členem. Poslala jsem ti číslo, co mám já. Kdyby ani to nebylo funkční, dej vědět, napíšu té neteři.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

co je novýho,vy paka? )))
sem potkala pardálku s dalším chrtem..je velmi ošklivý,trošku tlustý,rozhazuje nohama na fšecky strany a má křivý vobje uši))))).Za to je velmi čilý,oražený,přátelský a vypadá fšudezdejší..dnes přiletěl aš z USA a byl úpa čerstvej,dyš se se s pardálkou loučila,uš byl něgde f prdeli s vostatníma..je to dobrý pes))),jen nevim essi ho pardálka našla)))))
Wurstenkurt je také dobrý pes,zlatovláska je rozbitá úpa moc,píše srdceryvný popisy denních náfštěf u lékaře,dnes tam byl dvakrát bo po ranní pitvě ruky mu tato otekla do rozměrůch sloního muže,tak tam mušel zas,jakýsi Cvach ho stále vyslýchal že koho jako kreje a že mu to stejně nevěří,že mu to udělal vlastní pes a zlatovláska uš byla tak umořená bolestí,že mu řekla,že si tak aktivně honil ptáka aš mu ta ruka taghle votekla.To prolomilo počáteční rospaky a vzápětí byla nalezena pinzeta zapomenutá v ruce .Cvach skrotnul a zlatovláska mohla jít konečně dom..ale je moc rozbitá a wurstenkurt pojede do kábulu bo je zlobivý psík a zaltovlásku vorval při poslušnosti

du na talentíííí nepište!!!

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:10 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Vlčáčková
Nejde mi to odeslat, kruciš...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
wurstenkurt pojede do kábulu
Nic, já ho ci Nezapomeň na ty odečítače co přijdou

Ke mně navíc eště ve středu příjde kontrola z veterinární správy. Muší zkontrolovat essi jako netýrám psy Na Bártů a podobné si asi nefrkají tak přijdou ke mně. No mě je to jedno, srovnala sem ve skladu traverzy podle velikosti a dám jim vybrat

Alexa
Ti to taky namajluju. Sem to dávat nechci, ať si kopírovačky, štábní a sqělé hospodyně kokardy koupí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

impact
A neposíláš to sobě? Když si tu tak hezky dopisuješ sama se sebou?
Proč to nejde?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:12
- Nahlásit

Biluška
Ti to taky namajluju. Sem to dávat nechci, ať si kopírovačky, štábní a sqělé hospodyně kokardy koupí
dík

<< 1 ... 4923 . 4924 . 4925 . 4926 . 4927 . 4928 . 4929 . 4930 . 4931 . 4932 . 4933 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání