| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
impact
jo to slyším často, ze začátku od každýho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:31
- Nahlásit
nemethova5
to je dobře, odpočiň si pořádně, tě obdivuju, já bych to tak dlouho nedala.
leyenda
nebo tam zejtra jedes
nemužu sem v práci
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
essi sou mladý tak najdou domov rychle
šak já jen žertovala,Ivánku
du se svalit,volové,nepište!!!!!!!
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
cííííí léto a vedro
a jo, ja mam leto taky rada, i vedro, ale naky normalni kolem 3Ost
ale mohla bysem si vzít čtěně,třá by se potatilo,co?
ber, rychle si ho zarezervuj nes bude pozde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:33
- Nahlásit
Maky a Trix
hjústne krapet problém, nemužu najít krejčofskej metr, mam dva, ale neni k nalezení ani jeden, nemam čim čokle změřit, ale uš sem hovořila se sousedkou a zejtra si ho pučim vot ní a čokly změřim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
kejtlinno skoro tri mesice,ale fakt uz na to hazim bobek,protoze za chvilku tam nikdo nebude chtit delat,za ty prachy,neber to!jo odpocinu,mas recht.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
nemethova5
to je jak v aholdu, takovej sklad, ale děsná dřina, já to dělala půl roku a musela jsem odejít krs záda a kolena, ale před několika lety za hodně slušný prachy, ale taky 3 směnnej provoz, ale odvezli a dovezli tě do práce zdarma, sodovky kolik jsi chtěla zdarma, obědy a večeře kolem 30kč zbytek doplácel zaměstnavatel
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:39 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Biluška
Mám něgde ten návod na kokardu? Zítra se nedostanu k netu asi...
Edit: Ty voe, huž to čtu. Dík, jdu na to mrknout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, mám nejasné tušení, že léto už letos skončilo Aspoň u nás to vypadá tak na konec září Včera jsem našla u holky ve skříni zimní bundu. Jsem ji nějak zapoměla vyprat a zaletnit, nebo co. Myslím, že včil už to nemá smysl, zase jsem ji dala do skříně a hotovo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:44
- Nahlásit
kejtlinjako tam bylo velky ho.no!ani zadny vyhody,ani zadny proplaceny jizdny,jen jeden pos.anej bonus,ktery dostanes az po trech mesicich,usmolenych pet stovek,jako kdyby tam byli slusne prachy,tak to tam vydrzim a skousnu zuby a drzim hubu a krok,ale stat na lince a nesmet se ani oprit kvuli zadum,ze te boli,tak to uz je trochu brutal.jako napit se muzes az po dvou a pul hodinach,klimatizace zadna!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
nemethova5
ty podmínky fakt strašný.
kdybys sehnala prachy tak bys mohla do mlíkojet na těšký závot, b ys mohla být u mě 4 dny aby se ti to vyplatilo.na holešovice bych pro tebe mohla aji zaject ale třá na hlavák fakt nééé to bych netrefila.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:58
- Nahlásit
Biluška
Luxus!!! Děkuju, jsi zlato. Zítra nebo pozítří to hned zkusím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:58
- Nahlásit
nemethova5
po čem je ten zlatovlásky NO jak ho vorval nevíš? davítková uš chrápe asik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:00
- Nahlásit
pawLINka
je to náročný?
já sem levá jak šavle na tuty věci, ale ty kokardy sou fakt krásný, chtěla bych to umět.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinno tak hele,muzeme se domluvit na pristi rok,beru te za slovo,chcu jet k alekse na ten zavod jilovsky a samo,ze s aminem,neboj,ja furt slibuju davidkojc,ze prijedu a furt nic,pred tim jsem nemohla,furt jsem hlidala a byla v praci a ted to nejde,bo zas nejsou prachy,no rada bych te poznala i tvoje psi.
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Prosím velikost 40 cm klučičí a jméno Gerry. Kolik stojí s poštovným?
Gerda
eda dyš pojedeš na těšký závot do mlékojed.
Do mlékojet nemůžu, minulý týden jsem si pořídila korunku+plombu skoro za 3 tácy a f půlce září jedu s kamarádkou do Jeseníků a na ranč k Bolkovi (Biluško, kdeže to bydlíš?) a uš na to šetřím. Ale obojek bych mohla dostat i bes závodu, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:02
- Nahlásit
kejtlincovece nevim,ale je to po pracacich jak vino,ona mi to rikala,ale vypadlo mi to z te kebule.no on by takovej nebyl,kdyby ho nekrmili naci starici lopatou,bo na nej nemeli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
nemethova5
klidně, možná, že příští rok už budu mít lepčí práci, byla jsem ted´ na dvou pohovorech, jeden na pumpu, už sem na pumpě dělala jen brigádně, ale hrozně mě to bavilo a druhej do trafiky, ale to asi neklapne, ta paní co jde do důchodu tam asi dosadí svou dceru, taky za 16000 čistýho za to, že si tam čteš, neber to.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
kejtlin
Já nefim. Na vobrázku to vypadá úplně jednoduše. Ve skutečnosti to bude akorát na nasrání, pač to nebude beztak držet, jak Bilu v návodu upozorňuje. A tož ti nefim.
Vyzkóšám a uvidím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
nemethova5
jo ahá on je původně zkaženej? to já nevěděla, zejtra se zeptám davídkový
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
kejtlinty voleeee,to si delas srandu,taky chci do takove trafiky,no ja se asi poeam,fakt!no pokud by ti to nevadilo,ze bych prijela s aminakem,bylo by to fajn.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlinno meli ho naci mekkousi,on pak tak silene narostl,hm to mi pripomina jednu od nas ze cvicaku,vsechno nechava psa do jednoho roku delat,pak s nim chce cvicit,no a on pak naroste tak,ze ji vojede kvuli aportu na zkouskach,desnej svinak pes,neboli ho zkazila,,hm,to uz ma takhle ctvrteho psa,sila,co????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
Je to jednoduchý, časem získáš praxi a naučíš se to. Je jasný, že prvních dvacet bude tak na vyhození, na další stofku se bude dát koukat jenom se zavřenýma očima a pak už to bude super
Lola1
V Jeseníkách. Konkrétně na Osoblažsku (mezi Jeseníkama a Polskem), doufám, že se stavíte paní. Essi ne tak budu uražená a nakrkaná
All
Jdu se svalit, je večerka . Gdo ji nechce dodržovat, vaše věc, ale běda jak ráno nebudete dřít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:11
- Nahlásit
nemethova5
počítám obouma psama, to je jasný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:13
- Nahlásit
nemethova5
jé to znám, to je náš předseda na cvičáku, on ze začátku postupuje dobře, vybere si dobrou chovku, vezme si velmi nadějné a šikovné štěně no a pak ho zkurví a tak to dělá už asi 30 let.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:14
- Nahlásit
kejtlinno pocki,ale s panem hajanem uz nepojedu,bude mit jedenact a chudaka ho nebudu nikam tahat,ten bude mit zaslouzeny odpocinek,akorat amin neumi chrapat venku sam,je zvyknuty chrapat v pelechu doma,hajan to samy.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:15
- Nahlásit
Jdu taky spát. Bró noc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
kejtlinjak?jako,ze je zlej,nebo neovladatelnej,ona je taky pekna koza,na to,jaky ma zkusenosti,bych si rekla,chytra zenska,ona ne,on musi mit pes detstvi,ze ji skace po hlave,to ji vubec nevadi,no hnus,vcera mi rikal figurant,mit amin nekoho slabsiho,nebo mekky panicky,tak to dopadne velice spatne!vojede pul rodiny.hele,kdybych tam jela,aspon bych se stavila za lidkou,za tou chovatelkou,co jsem mela mit od ni stene!chovka z dvorakova sadu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
kejtlin
po čem je ten zlatovlásky NO jak ho vorval nevíš? davítková uš chrápe asik.
asik todle
Pegy z Golha - IPO3, SchH3, ZPS1; úč. MM Suchno - Žilina
Cherry Equidius (RTG 0/0; ZVV1, IPO3, úč. MR NO; 2.tř. 5CX1/p, dobrý)
je to Kurt z Trucu od Součků
v prosinci mu budou 2 a má už OPT1
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 22:20
- Nahlásit
Alexapo tom psovy tu je u nas perfektni vlkosedak,taky drajvovej,akorat ho panicci taky zkazili,hele burtik uz ma i zkousky,tak to je sikovnej covece,by se hodil do nejake drsne veznice,se s nicim nemaze.
|