| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:15
- Nahlásit
děcka, kolega se vrátil ze Sýřije, přivezl slatký kokinka, jsou strašně moc dobrý a uš jsem jich devjet sežrala. přives i pohledy, dala bych vám je sem nějak ale neumím.
a je to heská zem, pijou hodně kafe a hodně sladí. a sou tam pěkní chlapci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:16
- Nahlásit
Baico
už sou proti tobě fšichni tři!
leyenda
ne to ne, pak jí sděláš a budeš potřebovat novou, a prt, je f praze.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
Gerda
hele tady jsem to nasla
http://www.deepseacosmetics.com/store/home.php?cat =271
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
už sou proti tobě fšichni tři!
JJ a to jim stačil tejden
Jen s tím stresováním to nevyšlo. Jedinej, kdo byl ve stresu, že štěněc zůstane sám doma jsem byla já.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
jbat
je to heská zem, pijou hodně kafe a hodně sladí. a sou tam pěkní chlapci.
tak chci taky do sýryje, zejména krs to sladění.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
leyenda
díky! najdu něco podobnýho tady.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:31
- Nahlásit
Gerda
kdyby ne, tak rekni
ja nechci do syryje, urcite je tam velky horko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:05
- Nahlásit
Gerda
Na co je oslík?
Na legraci, je to úžasné zvíže
Máte letní boty?
Mám. Několik. Dyť bysem se jinak upekla
A samoopalovací grémy na nohy?
Nemám. Si opaluju nohy na sluníčku
A máte dneska dobrou náladu?
Mám, páč je krásně
jbat
a tvoje PZ na nich můžou jezdit, essi nejsou obézní.
Pézetka nejsou obézní, jsou spíše hubené. Asi nejsou moje, nebo u nich genetika nefunguje . Ale na oslovi jezdit nechtějí. Furt mi vnucují koupi koně a já je furt posílám někam, páč koně nechci
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:29
- Nahlásit
Biluška
Furt mi vnucují koupi koně a já je furt posílám někam, páč koně nechci
Tak nekupuj koně ani osla a kup jim mulu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:44
- Nahlásit
jbat
Nic, koupím osla. Nebo miniapalůzu. To se ještě nemůžu rozhodnout . možná koupím časem obojí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:21
- Nahlásit
Toz tak děcka, huš su z teho nákupa. Mám grém na nohy, mámě barvu na vlsy (paletku )))) Taky mám 6 triček, pro jistotu - dycky f černý a f bílý to samý - nátělník pot trička, tričko s krátkým a tričko s dlouhým. Pak sedmý je modrý takový normální, vobyčejný, a pak zelený plátěnky. Furt ale nemám ty letní boty. Jinak sem utratila peníze, co sem měla na půlku chladiče. Ale halt co se dá dělat, huš se stalo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:28
- Nahlásit
Gerda
a cos mi koupila?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:31
- Nahlásit
makrel
koupila sem ti jedno velké NIC
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:39
- Nahlásit
Gerda
tak aspoň že je velké
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
ty jsi ale utrácela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
Gerda
Paní upřímně vás lituju. TAkový velký nákup musel stát děsný nervy A bude mnohem hůř aš si budete muset jít koupit kalhoty
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
Gerda
a nebude ti vedro v cernych trickach? ja tedataky rada nosim cernou, ale v tomhle vedru..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:03
- Nahlásit
Děfčata neblbněte, kalhoty mám samozřejmě taky A zas mám vystaráno na dlouho. Fšecko v jednom krámě, rovnou sem brala po cestě ke kabinkám ramínka s věcima, u kabinky mi museli dát dvě cedulky. Jupííí, nákup pořešen. F černým je vedro ouplně stejný jak v bílým, dyš máš pot tim biologickou izolaci v nánosu několika decimetrů. A te´t uš chci jít domki, barvit si nohy na hnědo, zejtra si vemu totiš sukňůůůůůůůůů. Co děláte pipiny? Asi bdue bouřka, je dusno jako blázen, naše finanční ředitelka pučila svoje velké auto kolegům z vedlejšího kanclu, aby si sjeli koupit do bauhausu skříňky. A pak seděla na zahradě a byla smutná. Ale asi ne kůli skříňkám. Řekli sme jí, že ten, co řídil, má mínus dvacet pět bodůch.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:19
- Nahlásit
Gerda
Ale asi ne kůli skříňkám. Řekli sme jí, že ten, co řídil, má mínus dvacet pět bodůch.
chudinka siditelka ja asi az budu mit auticko, tak ho nikomu pucovatradsi nebudu
F černým je vedro ouplně stejný jak v bílým, dyš máš pot tim biologickou izolaci v nánosu několika decimetrů
jo taak proto mi je furt horko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
Gerda
ja jsem si ted koupila 3 tricka na netu, mandlova a smargdova zelen a zemni barva, dys mi budou, budu rada, dys ne, poposunu deckam. Nez bych sla do kramu, raci nechci zadny vobleceni. Ale asi budu muset jit koupit ponosky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
leyenda
Ale asi budu muset jit koupit ponosky
proc? tyse pres net nedaj koupit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:35
- Nahlásit
leyenda
Vítejte v antinakupovacím klubu paní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
lucYnka XIIItyse pres net nedaj koupit?
daj, ale budu je mit tra as za tyden, dneska rano si vzaly holky posledni cisty ponozky, na me zbyly jen cerne podkonadkolenky
jestli si kladete otazku, proc par ponozek nevyperu v ruce, tak vezte, ze vubec nelezu do pradelny, holky pootevrou dvere a vhodi tam spinavy pradlo na zem, ja to delam taky tak. Nechci to videt, znam se, zacala bych tim, ze preperu par ponozek a skoncila bych u cejch
Dokud nebudu mit pracku, nechci videt tu hromadu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:43
- Nahlásit
leyenda
Než ti tu pračku přivezou tak v té hromadě bude mít hnízdo nějaké ošklivé zvířátko Třá myši,nebo ještě něco horšího
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
BiluškaVítejte v antinakupovacím klubu paní
dekuji, uz mam nocni mury z nakupovani v Tesku, nevim, co gde je, nevim, jakou vodu si koupit, holky se me porad ptaji "mamiii, co to je?" vypadame jak debilove
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:47
- Nahlásit
Biluškatak v té hromadě bude mít hnízdo nějaké ošklivé zvířátko
mysi ted ne, ty u nas v dome bydli jen v zime, jaky zviratko mas na mysli?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:51
- Nahlásit
leyenda
jaky zviratko mas na mysli?
jakýkolif ošklivý. Počínaje myšima, přes potkany až po hady...je tam krásně teploučko, měkoučkou....když nad tím tak přemýšlím tak to asi nebudou myši, ani hadi, bude tam králík Azurit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
Biluška
leyenda
jachci takydo antinakupvaciho klubu, k smrti nenavidim kupovani obleceni. jinac nakupuju celkem rada jen nesnasim to tahani domu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:11
- Nahlásit
lucYnka XIII
mne vadi nakupovat cokoliv
Biluška
kralika Azurita beru, jestli je to pribuznej Medvidka od Supliny, tak bude pradlo heboucke, nezmackane a bude mesic vonet, na co ja vlastne potrebuju pracku, ze jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:42
- Nahlásit
fšici
já cu taky nakupovat hadry! bo se vejdu akurát do jedněch gatí a třech triček kerý točím furt dokola a uš je to blbý. a sere mě že mám plnou skříň hadrů co je akurát stěhuju z kvartýru do kvartýru a do žádných se nevejdu a uš mě to nebaví
asi začnu kouřit... nebo koks prej pomáhá, holky, budem brat koks a budem fšecky jak sindy krófort
|