| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:03
- Nahlásit
Gerda
pani, vim já, co máte doma f šuflíku f tubje???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:16
- Nahlásit
Baysha
Gerda
pani, vim já, co máte doma f šuflíku f tubje?
tydlety intimnostě sem netahejte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:23
- Nahlásit
Alexa
pani, vim já, co máte doma f šuflíku f tubje?
tydlety intimnostě sem netahejte
Prosim tě, má tam beztak howno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
Biluška
Prosim tě, má tam beztak howno
a má ho tam, namouduši má tam hovno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:29
- Nahlásit
Alexa
No a co tak tam mám howno a co.....fšechno mi seberou.....ale počkej, já vám umřu a nebudete mít žádný důchod
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:29
- Nahlásit
tady máte děfčata něco na krásný spaní
http://www.youtube.com/watch?v=ebiXTEzn_lI
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:34
- Nahlásit
Alexa
tak to je drsný
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:35
- Nahlásit
Alexa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:38
- Nahlásit
Uš mě ty papíry neba, jdu se svalit a dodělám to ráno. Tak dobrou s kobrou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:38
- Nahlásit
Alexa
na mymcoklovi by jeden slzu dojeti uronil, co?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:50
- Nahlásit
leyenda
na mymcoklovi by jeden slzu dojeti uronil, co?
kdyby jednu, celej věrtel slz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 23:18
- Nahlásit
Děfčata, to je děs, bejt dáma je tak těškýýýýýý! Teťkonc sem si dolakovala nechty, takže nejenže mám strašný vlasy, eště k tomu i pokažený nechty. Umíte si normálně nalakovat nechty barevnym lakem? Trvalo mi to hodinu a půl a vypadá to příšerně....Budu muset jít do práce f čepce a v rukavicích. Dočetla sem můjpsa, taky maj sasrak na foře...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 23:21
- Nahlásit
Gerda
ježiši, takový věci už dávno nedělám! Ale teď si hodlám obarvit palici a nemůžu najít nikoho dost odvážnýho se do toho pustit... a hlavně nejsem rozhodnutá o barvě, pořád, no... jen to chce změnu...
jakej sasrak?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 23:25
- Nahlásit
Alexa
jak se to stalo
předporodní eklampsie, dítě už bylo mrtvý v ní, takže ho nešlo zachránit, kamoška celkem v pohodě, nenechala si ho ani ukázat-naštěstí, má čubu a holčinu a super manžela, tak to zvládne, jsem myslela, že bude víc v hajzlu byla jsem u ní-pustili ji už dneska, chtěla abych přijela, tak je jí ještě špatně, ale psychicky je celkem srovnaná.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 00:11 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
kejtlin
psychicky je celkem srovnaná.
no ono se to muze zdat, protoze kdxzse neco takoveho stane tak se snazi drzet, ale pochybuju ze by uvnitr byla uplne v pohode
uz jsem se ptala jestli nekdo nechcete falco? ja se chtelazeptat a nevim jestli jsem to udelala a nemuzu to dohledat zpet
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 00:31
- Nahlásit
Gerda
pálí mě celá hlava
hele vlasy tě zůstaly, tak nebul !!!!!! Mě vypadalo 3/4 vlasů nad čelem a horní hlavě a dlouho to nechtělo dorůst. Koupila sem si totiš nějakou šetrnou barvu s bylinka, aby se mi ty vlasy nepokazily . Po nanesení to pálilo víc, jak čilííí, hnetka sem to vopláchla. A vlasy ucpaly votpat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 02:54
- Nahlásit
malinka
Gerda
ty brdo, jeste, ze si nebarvim vlasy
v 15 jsem si svoje blond vlasy nabarvila na cerno a pak to oidrustalo desne dlouho a tehdy me barveni preslo i kdyz jsem uvazovala, ze neco si na to placnu, ale me se moje barva libi tak nevim co
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 05:10
- Nahlásit
Gerda
co blbneš? paletko používám furt a nehty si taky lakuju. Holt asi nejseš dáma no
ALL
Budíčeeeeeeeeeeek
zase bude vedro, teda už je fuj.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:00
- Nahlásit
makrel
zase bude vedro, teda už je fuj.
dyt je leto
vsem hezke rano a slunickovy den
GerdaUmíte si normálně nalakovat nechty barevnym lakem? Trvalo mi to hodinu a půl a vypadá to příšerně....
Taky neumim a uplne nejhur neumim french manicure, ovsem je to jedna z nedovednosti, ktere mi moc nevadi, tra ze si neumim opravit pracku
mi vadi poctatne vic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:44
- Nahlásit
Fstávat a makat, je tam čany sluníčko
Gerda
Umíte si normálně nalakovat nechty barevnym lakem?
Jo. To zvládám i v autě při řízení. Ale chce to cvik, prvních pět let mi to taky nešlo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:46
- Nahlásit
ahoj baby.
Chci okamžitě finanční a daňové prázdniny. Dva roky nechci platit daně, pojistné, účty za vodu, elektryku a podobný věci, co mi furt otravují život. Chci si kupovat jenom krmení pro pejsky, sportovní botičky, knížky, lístky do kina, vínko atd. Howk!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:51
- Nahlásit
gabifi
Sem včera Mášenkovi řekla, že NUTNĚ potřebuju oslíka . On se vztekal, že máme těch zvířat moc a říkal "máš málo práce?". Sem ho uzemnila tím, že právě mám moc práce, furt dřu a dřu, takže potřebuju taky nějakou radost ze života a tudíž si musím koupit oslíka . Řikal, essi bysem si radši nemohla koupit nějakou halenku prý Sem ho praštila hráběma, je v mražáku, půlku už mám zkrmenou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 06:56 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Biluška
no, bych rekla, ze ma Masenek dost pravdu, na co vubec tak nutne potrebujes oslika? Kdyztak, tady maj naky s skrizem na zadech, muzu eventuelne jednoho pritahnout, ze bych ho vedla na provazu z vokynka
edit Masenek mel pravdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:00
- Nahlásit
leyenda
Nutně ho potřebuju, abysem měla nějakou radost ze života Taky potřebuju želvu. Suchozemskou. Mám ji slíbenou už asi tak třista let
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:06
- Nahlásit
Biluška
tudíž si musím koupit oslíka
kup si i oslíka i halenku, ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:06
- Nahlásit
Biluška
Nutně ho potřebuju, abysem měla nějakou radost ze života
ale uvedomujes si, ze na zebricku cvicitelnosti stoji osel jeste par pricek pod kozou? A dela priserny hluk. A co ten minikonik? Zelva budiz, ale nezapomen ji mit na stopce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:13
- Nahlásit
gabifi
kup si i oslíka i halenku, ne?
Halenku neci, ale koupím si tenisky
leyenda
ale uvedomujes si, ze na zebricku cvicitelnosti stoji osel jeste par pricek pod kozou?
Já budu mít inteligentního oslíka . A gdyž ne tak aspoň budu mít na co nadávat
A dela priserny hluk.
Já taky, to se tu ztratí
A co ten minikonik?
Toho chci taky. Chci moc moc moc zvížat. A ci a ci a ci a eště víc jak puve
Zelva budiz, ale nezapomen ji mit na stopce
Pochopitelně, koupím jí malinkatou želvičkovou haltinku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:25
- Nahlásit
BiluškaChci moc moc moc zvížat.
tak jo, ale pojmi to teda skutecne profesijonalne a vyhlas se za ZOO, budes vybirat vstupny, dostavat dotace , prachy vod lidi v ramci akce "adoptuj si slona" a tak podobne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 07:30
- Nahlásit
leyenda
tak jo, ale pojmi to teda skutecne profesijonalne a vyhlas se za ZOO, budes vybirat vstupny, dostavat dotace , prachy vod lidi v ramci akce "adoptuj si slona" a tak podobne
Nemám ráda lidi a nechci, aby se mi tu courali po zahradě. Znám je - dělali by to burdel, krmili by zvířata a pézetka by mi šlapali po narcisech Moje zvížata sou moje, pro moji radost. Gdo chce vidět slona ať si koupí svýho
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 08:12
- Nahlásit
Dobré deň.
Včera jsem se semka vůbec nedostala, tak doufám, že se nic zásadního nestalo.
Měla jsem včera předávání diplomů, oběd s famílijí, a pak jsme až do večera schovávali seno. Puchýře mám velikostí hrášku. A dnes budeme pokračovat. Máme nasušený další kus jednoho pozemku a včera jsme nechali traktorem poséct mega prostor, který budeme jen otáčet snad několik hodin.
Ale jsem opálená.
Mno nic, zase půjdu, musém do KM (na bruslích, nemám auto ) k rodičům a na pracák.
Tak hezký deň.
|