| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 08:36
- Nahlásit
Dobré ránko všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:09
- Nahlásit
Dobré dopoledne,
ty jo, my se vrátili z procházky, před sedmou bylo venku ještě docela dobře, ale v osm už bylo děsné horko. Asi to léto nepřežijem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:13
- Nahlásit
Dobré ránko, sever je lehce pod mrakem a čokl se snaží udusit igelitem...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:22
- Nahlásit
Nazdar blázni, vlasy zůstaly, sem ráda, že takových nedam je tu trošku víc, dnes mi kolegyně řekla, že si mám dojít na kožní, bo až teď s tim lakem vidí, že mám úplně vlnitý nechty a lůžka jedno velký bebíčko, což může bejt ňáká kožní koroba, nebo třá játra f řiti.
Dnes je velmi vedro, my uš sme měli schůsku na neskafé, sme si řikali různý věci.
Na co je oslík? Máte letní boty? A samoopalovací grémy na nohy? A máte dneska dobrou náladu?
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:23
- Nahlásit
Nazdar, dneska ráno jsme potkaly kámošku maliňačku a holky si krásně pohrály, hned mám lepší den Tak to jsem vám musela říct a zas jdu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:25
- Nahlásit
Gerda
Mám letní boty, mám dobrou náladu. Velmi dobrou.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:26
- Nahlásit
Gerda
nazdar pani, co ta Máňa?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
Gerda
Máte letní boty? A samoopalovací grémy na nohy? A máte dneska dobrou náladu?
nemám letní boty, nemám letní sukni, nemám letního nic.Nemám samoopalovací ani opalovací krém. A náladu jsem měla dobrou cca od 5-8, než začlo být vedro
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Gerda
letní boty, mám, ale jelikož mi skoro žádné boty nesedí, takže tenisky to jistí (univerzální obuv na všechny roční období )
samoopalovací grém mám, ale bych řekla, že je nic moc, sice nedělá fleky, to jsem ráda, ale zase na druhou stranu zase to nejde moc vidět, že se s ním mažu
a dobrou náladu moc nemám, protože mamči není moc dobře, má křeče a zítra jdeme na kontrolu a na výsledky, takže to na mě zase doléhá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Biluška
Já si myslím, že oslíka nutně potřebuješ. Nutně. Oslíky jsou super, řvou úpa strašně nahlas a někdy to zní jako když řve PZ, někdy se šprajcnou a nejdou prostě... ale jsou miloučký a tvoje PZ na nich můžou jezdit, essi nejsou obézní. Moc toho nesežerou a tak (oslíky, PZ nevím...). Já mít barák, tak mám dva koně, jednoho poníka haflinga, dva oslíky a asi třicet psůch.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Gerda
a ještě se zapomněla, že mám alergii a červený voko !!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:41
- Nahlásit
Gerda
co feňule? doufám, že je dobrá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:45
- Nahlásit
letní boty nemám. Hlasuju za botasky. Bude v nich trošičku vedro, ale třá žádný leto nebude.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:46
- Nahlásit
gabifi
ale třá žádný leto nebude.
jupííííííííííííííí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:48
- Nahlásit
gabifi
ale třá žádný leto nebude
to bych taky chtěla, ale nevypadá to tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:54
- Nahlásit
ave já ,ti co potřebují oslícíí a ten zbytek..
du pa se slunit,tagže nebudu,nepište!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:54
- Nahlásit
Biluška
Mám ji slíbenou už asi tak třista let
no tak to je ta želva tak nějak v nejlepších letech, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
davidkova renata
du pa se slunit,tagže nebudu,nepište!!
a nad Prahou mračna se zatáhla a hromobití začalo rozbíjet stavení hříšného lidu pražského...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:00
- Nahlásit
Maky a Trix
Mám letní boty, mám dobrou náladu. Velmi dobrou.
no vidiš, a je to tady. My máme pervitin v probican pastě, ty v botách. No to je zase den!
Fšichni s letníma botama - se máte! A lakujete si k tomu aji nechty na nohouch? Mi přijde jako kdybych vyšla bez spoďárů, kdybych měla bosý nohy a přírodníma nechtama...notabene nesnášim bosý nohy!
Mařka asi dobrý, zase dost žere trávu, ani si nevzala piškot od zuzany šerinový a vojtěcha keníčka. Dělala, že je asi zraněná a nesmí si vvzít piškotek. Na mě ho pak loudila už slušně a mámu hnala k lednici mohutným niagárovým hlasem.
Jíte v horku letní jídlo, nebo normální jídlo? Sme se s mamkou schodli, že ať je vedro nebo zima, žerem furt hodně moc, aji guláš se šesti.
montymamka
Neboj, mamka jde nak ontrolu, tam hned uviděj, co s ní...myslela bych, že třá jak se furt hejbe a taky normálně jí, že může mít třá nafouknutí a z toho bolení.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:12
- Nahlásit
Gerda
Mařka asi dobrý
to jsem ráda
Jíte v horku letní jídlo, nebo normální jídlo? Sme se s mamkou schodli, že ať je vedro nebo zima, žerem furt hodně moc, aji guláš se šesti.
od té doby co nekouřím, žeru furt, horko nehorko a mám 10 kilo navíc
nevím, z čeho mamči není dobře, vzala si nějaký prášek, křeče prý povolily, ale tlak na žaludku zůstal
Já mamku nenechám nic dělat (říká, že ať už jdu do práce, nebo ze mě zešediví )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:12
- Nahlásit
jbat
a nad Prahou mračna se zatáhla a hromobití začalo rozbíjet stavení hříšného lidu pražského...
ale hovno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:15
- Nahlásit
Gerda
A lakujete si k tomu aji nechty na nohouch?
Já jo, ale jenom když se mi chce. A když se mi nechce, tak normálně aspoň tím průhledným.
Jíte v horku letní jídlo, nebo normální jídlo?
já si dycky v hospodě říkám, je vedro, dám si nějakej salátek. no a pak zjitsím, že maj holandskej řízek s brkaší a je to v prdeli... žeru furt, hodně, všechno krom drškový.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Monty
od té doby co nekouřím, žeru furt, horko nehorko a mám 10 kilo navíc
to je jasnej důvod, proč nesmim přestat kouřit, to už bych nemohla ani sama do výtahu. Jo, ale teď tu mám to elektrocigáro, zkusim to s nim, jestli to fungá či ne.
Mamku už nech bejt a mazej do práce, musí bejt i z tebe na nervy ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:18
- Nahlásit
Gerda
si nehty nelakuju, to neumím a navíc mám nehty vošklivý, tak je nebudu na nohách zdůrazňovat lakem!
A žeru saláty. Léto je období, kdy prostě musím mít salátky ovocný, zeleninový, s mozzarellkou, a pes taky!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:19
- Nahlásit
Gerdajá jím různě, ale hlavně jím rajčata a pak lečo. A plněnou papriku. Mňáááááááááám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:22
- Nahlásit
Maky a Trix
prosimtě ty seš jenom zeleninová, ty se vůbec nepočítáš ))) Já mám právě taky docela vošklivý nechty, tak sem myslela, že je nabarvim a nebdue to tak vidět. Zatim to řešim tak, že chodim v botách s neotevřenou špičkou...prostě v keckách, no.
makrel
A plněnou papriku
nechci ti nějak dělat chutě nebo něco, ale hádej, co mám k obědu? Maminka vařila asi 10 litrů vomáčky s plněnejma paprikama...lalalalalalaaaaaa Chcéééééééš?
Tak už je to tady, za chvilku jedu do krámu koukat na letní boty a tričko. Nenávidim nakupování hadrůch.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:24
- Nahlásit
Gerda
náhodou! Taková prošpikovaná svíčková, rajská... ale to je jen na zimu. Nedá se nic dělat. Dneska jedu k mamince, učesat jí pejska, spíš rozčesat. Jsem zvědavá, co mi uvaří.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:25
- Nahlásit
du,tady máte na rozloučenou inspiraci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:25 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Gerda
já mám v ledničce papriky i maso, ale když už to teda máte uvařený, tak nepohrdnu
a taky nenávidím nakupování harů, tak když tam jdete, tak mi taky nakupte, jo? kuju
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:27
- Nahlásit
makrel
já nakupování hadrůch miluju, akorát se k tomu nedostanu, protože jdu vždycky nejdřív do zveráku a tam nechám všechny peníze...
|