Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4563 . 4564 . 4565 . 4566 . 4567 . 4568 . 4569 . 4570 . 4571 . 4572 . 4573 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:28
- Nahlásit

Maky a Trix
Jsem zvědavá, co mi uvaří.
to věřim, maminky sou na to nejlepčí, zejména ty, co umí vařit. Mohla by ti udělat koprofku...

davidkova renata
ty vole, ten lefíček je výýýýbornej!

makrel
tak se staf, začnu to už vohřejvat, jo?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:29
- Nahlásit

Maky a Trix
tak to se mi stát nemůže, do zveráku nechodím co tam kupuješ? pamlsky?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:29 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
to by mohla, tu miluju... v pátek mi udělala rajskou...

makrel
ani sama nevim, protože ten pes furt nic nemá... ale víš jak, já mám jedináčka, takže je stran mýho shopaholictví vcelku rozmazlován...

edit: makrel: a nebo navštěvuju řempo a vyrábím mu obojky a vodítka...

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:32 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Gerda
já měla moc dobrý důvod proč přestat, sice za ty deset kil nejsem nějak happy, ale stají to za to
No ještě, že nedělám, protože mamka by všechno dělala a má být tři týdny v klidu

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:33
- Nahlásit

Maky a Trix
taky mám jedináčka, ale tím, že nic nesmí z pamlsků, tak za to ušetřím, za to se vždycky prohnu na veterině

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:34
- Nahlásit

makrel
aha... já se na veterinu dřív jezdila dívat neustále, ale nejspíš barfem se to srovnalo, nebo i mnou a je stále víc ok. Copak je psékovi?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:36
- Nahlásit

Maky a Trix
já nakupování hadrůch miluju
si byla dycky divná..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

Gerda
za to nemůžu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:39
- Nahlásit

Maky a Trix
v pátek mi udělala rajskou...
ty jo, to byl asi den rajských omáček, znám eště další tři lidi + moja mamka, co dělali rajskou f pátek ))))

Monty
já měla moc dobrý důvod proč přestat, sice za ty deset kil nejsem nějak happy, ale stají to za to
obdivuju tě strašně moc. Já kouřim už tak dlouho, že si vůbec neumim představit, že bych nekouřila. Ale asi bych měla...

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:40
- Nahlásit

Maky a Trix
exokrinní nedostatečnost slinivky. Takže jen enzymy jsou celkem finančně náročné..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:41
- Nahlásit

makrel
to je blbý. Odkud jsi?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:43
- Nahlásit

Maky a Trix
Ostrava, proč?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:44
- Nahlásit

makrel
jen tak.

all
mějte se tu krááásně. venku je překrásně, asi mi chcípne pes, když se nezvláídnul udusit igelitem.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:44
- Nahlásit

Gerda
já tak ukecala tatíka, nechtěl o druhém psu vůbec slyšet, když jsem mu žekla, že bych kvůli toho přestala kouřit tak mi ho povolil sice jsem se musela vzdát více věcí, ale jsem fakt stráááááááááááásně moc ráda, že můžu mít druhého, jsem do něho ryla asi tak šest let. Kdyby to nebylo kvůli psa asi bych taky neměla vůli přestat...
Ale teprve je to dneska 7 týdnů co nekouřím, asi to ještě není vyhráno, ale už ani nemám chutě, když si někdo zapálí.
Co mě fakt štve, že jsem přibrala, mám doma plnou skříň věcí a do ničeho se nevlezu, jsem byla docela pěkně štíhlá, teď jsem oplácaná jak sviňa

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:48
- Nahlásit

ja mam dobrou naladu (i gdys je mi to podezrely, vzhledem k tomu, ze samozrejme tu pracku jeste neprivezli, bych mela mit spis spatnou), mam letni boty, uplne nove, neda se v nich chodit, ma je tedy dcerka, mam jeste mnoho letnich bot z dob, kdy jsem byla elegantni, ale maji vesmes nejmin 10cm podpatek, na farmu a jizdu autem jaksi nepouzitelne, kdybych sla nekam mezi nobl lidi, muzu se na nich zkusit pokymacet. nehty na nohou si nelakuju, mam zazracnou kosticku z izraelu, ktera nehty vyhladi, vyzivi a vyleskuje. nemam samoopalovaci krem na nohy, jsem spokojena s barvou, kterou mam.
Vytahla jsem rano posledni par podkolenek, ponozky uz jsou vsechny spinave, jedna podkolenka dosahuje do puli lytka, druha do puli stehna, neumim si to vysvetlit. Kdybych mela tak moc rozdilne dlouhe nohy, snad bych si toho pri chuzi musela fsimnout, nemyslite?
je to nejaky sazrak

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:49
- Nahlásit

Maky a Trix
asi mi chcípne pes, když se nezvláídnul udusit igelitem
nám zas umřela flaška šery v lednici, někdo rozbil přihrádku a ona vypadla z prvního patra. Tak ať ti trixoun taky nevypadne z přihrádky, když už se neudusil igelitem, ani nechcíp na vedro.

Monty
jo táááák, krs druhýho psa...kdybych měla druhýho, možná bych si k tomu cigáru začala i píchat heroin. Dyť je to trest mít dva čokle, čéka utrápěj!

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:52
- Nahlásit

leyenda
nejmin 10cm podpate
na tom bych se asi zabila vždycky jsem nesnášela chodit v tom práci
Kdybych mela tak moc rozdilne dlouhe nohy, snad bych si toho pri chuzi musela fsimnout, nemyslite?
je to nejaky sazrak

jo toho by sis všimla mám asi o 1,5 - 2 cm a všimla jsem si toho, no hlavně na těch podpadcích, to kulhám jak Žofré

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:54
- Nahlásit

Gerda
kdybych měla druhýho, možná bych si k tomu cigáru začala i píchat heroin.
to třeba začnu nebo skončím v Opavě uvidím, nechám se překvapit třeba jednou budu přemlouvat na třetího ale to už nevím, čeho bych se vzdala

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:56
- Nahlásit

leyenda
mam zazracnou kosticku z izraelu, ktera nehty vyhladi, vyzivi a vyleskuje
taky bych chtěla takovou kostičkuuuuu!

Kdybych mela tak moc rozdilne dlouhe nohy, snad bych si toho pri chuzi musela fsimnout, nemyslite?
pokud máte jednu kyčel o půl metru vejš, pak asi ani ne....

Monty
leyenda
na potpatku sem eště nigdy nestála. Mám zborcenou klenbu f kotnikách, okamžitě bych si udělal výron, an potpatku ni krok, leda se zdatnou potpěrou na obouch stranách. Ale noha v potpatku vypadá moc hesky, jen nesmíš moc chodit. Spíš vůbec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:57
- Nahlásit

Monty
ale to už nevím, čeho bych se vzdala
mohla by ses vzdát všeho majetku a bohactví, jklidně bych si to vzala a eště ti toho psa sama koupila. Pokud teda nemáš jenom dluhy.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:59
- Nahlásit

Gerda
mohla by ses vzdát všeho majetku a bohactví, jklidně bych si to vzala a eště ti toho psa sama koupila. Pokud teda nemáš jenom dluhy.
vona nemá žádný majetek Jen ty hadry, co jí jsou malé, ale ty by nám byly taky malé

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:02
- Nahlásit

Gerda
Ale noha v potpatku vypadá moc hesky, jen nesmíš moc chodit. Spíš vůbec.
no, asi tak nejak
taky bych chtěla takovou kostičkuuuuu!

tak ja ti ji privezu, mam dvje, klidne se s tebou rozdelim

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:03
- Nahlásit

makrel
vona nemá žádný majetek Jen ty hadry, co jí jsou malé, ale ty by nám byly taky malé
ty ses blbaaaaaaaaaaaaa

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:06
- Nahlásit

Gerda
Pokud teda nemáš jenom dluhy.
zatím žádné nemám, ale asi brzo začnu, pokud si nic nenajdu
Svůj malý majetek, už jsem jaksi rozprodala už toho moc nemám

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:06
- Nahlásit

Ahoj lidi!
Tak si představte, že já včera ženu domu z práce už v poledne, aby chuďátko Faroušek tam nebyl první den dlouho sám a co myslíte. Štěně spokojeně spinkalo na matraci v garáži v něžném objetí jezvčíka. A podle rozházenejch hraček se celkem dobře bavili všichni tři i bez mě. Protože se do her musel zapojit i Baico, protože ten jedinej si umí vyndat hračky i z košíku, co visí na plotě. Takže všechno je v pohodě.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:07
- Nahlásit

makrel
Jen ty hadry, co jí jsou malé, ale ty by nám byly taky malé
ty fole, to už taky pomalu prodávám

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:08
- Nahlásit

leyenda
neee to ne, ty je využiješ a potřebujš - můžu si jí někde objednat?

makrel
)))))) moooc blbá )))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:13
- Nahlásit

čau všici, prosím o výcuc, děkuji!
se chci ject koupat, tudíš chci vedro a je tam mračnato se na to mužu taky vysrat.
Biluška
co žaneta?

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:14
- Nahlásit

Gerda
můžu si jí někde objednat?
to nevim, skusim se kouknout, co je na krabicce a guglit
ale mne jedna staci, fakt, ja ti ji privezu

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:15
- Nahlásit

kejtlin
se chci ject koupat, tudíš chci vedro a je tam mračnato se na to mužu taky vysrat.
tak se stav do Ostravy, tady je jasno a děsný hic

<< 1 ... 4563 . 4564 . 4565 . 4566 . 4567 . 4568 . 4569 . 4570 . 4571 . 4572 . 4573 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání