| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
Gerda
nemají ty nový lidi tady u mamky na foře, někahý známý v útulku v troji?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:28
- Nahlásit
kejtlin
No já když jsem bydlela v Troji tak jsem chodívala venčit přímo se Steinbauerem, ale telefon na něj nemám, ale mohla bych to zkusit přes kámošku co tam bydlí furt. Co máš přesně na mysli?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:30
- Nahlásit
kejtlin
někahý známý v útulku v troji?
prosim tě.,já přes kámošku Ilu z Libně mám holku co dělá v měcholupech u koček,ale nejni to moc k ničemu,cca před 6 tejdnama sem s její intenzivní dopomocí se snažila zamluvit kámošce štěně,přestože jí to slíbili jako kolegyni na její jméno,dali ho 2 babám co tam byly prostě už vod 7,vona aš vod půl 9...prostě nezamluvaj..kdo dřív přijde.Nakonec vodešla s pudlem
Gerda
nic nevidim pufinko (((
děckááá gde je ten kúrly fyzicky?? já bych zejtra bapku dotáhla dom at na něj číhne a může pro něj drandit uš zejtra dyš furt bulí ,vona má i autíííí ale nevim jakej je řidič a zas daleko se jí nechce,no..maximálně tak to kladno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:32
- Nahlásit
BrendaBenji
no mají tam krysku 12ti letou po zemřelém majiteli, je v léčení údajně se vším, ale nechtějí ji vydat, že bych ji doléčila s pomocí mýho veterináře, myslím, že kdyby byla vpodstatě pod neustálým dohledem u někoho doma, tak by se vyléčila rychleji, že by to pro ni bylo lepší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
nic nevidim pufinko
tady je pufinek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:35
- Nahlásit
Gerda
pufinek!
júú to je heskej pufýnek ))))) sem ho hnet poznala
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
kejtlin
no tohle všechno jako vim....dobrá zkusim se poptat, zda by byla možná vyjímka )))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
jéééé to je heská krákorka, to žije na těch vostrovech jak tam chcete emigrovat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
budeš těd´ prosím na netu? že bych ti mailem poslala fotky triona, že bys je sem prosím vložila?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:41
- Nahlásit
BrendaBenji
prosím zkus to, díky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
děckááá gde je ten kúrly fyzicky??
bombáááá : Curly u paní Dáši M.rovněž v Praze,
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlin
jojo....a víš že je tam ještě 10ti letá?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:48
- Nahlásit
BrendaBenji
jojo....a víš že je tam ještě 10ti letá?
hele a neni to vona????? kdyby né tak si je kejtlin veme vobě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
BrendaBenji
Alexa
to nevím, na stránkách včera nebyla
alexo ses zbláznila nééééé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
BrendaBenji
ten pufínek žije na těch vostrovech, taky žije v rezervaci na vostrově noss, kde bydlí děsně moc ptákůch různejch, krom jinýho taky bonxie, coš sou drafcové, bydlej na zemi a sou děsně terytoryjální, normálně jak jim vlezete na území, dou po vás.
noss pohled z brassey:
bonxie pipka zákeřnaja:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:52
- Nahlásit
Alexa
tak je to jiná, byly nalezený asi spolu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
Alexa
neni, jsou tam dvě, asi od stejnýho umřelce 12ti letá a 10ti letá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
BrendaBenji
bych taky řekla, že jsou od jednoho pána, ale vím, že prý byly venku ubytovaný, teda řekli mi to v útulku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:58
- Nahlásit
kejtlin
ty woe tak tam zavolej a vem si je vobě a uvidíš že ti je spíš nechaj, gdyž jsou zvyklý spolu néééé?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:03
- Nahlásit
Alexa
uvažuju o tom
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:13
- Nahlásit
Gerda
jééééžiš to je heský, jesli je tam trochu teplo a slunce a najdete toho seveřana aby Vás tam vodves, vemete mě sebou, prosíííím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
BrendaBenji
trochu teplo tam je.....trochu....vono je to eště kousek nad orknejama, k polárnímu kroušku už to má celkem nedaleko....ty barvy tam sou fakt takový, jaký sou na fotkách. Bylo to ouplně nejlepčí místo, co sem kdy viděla. Dokonce tam byl aji trošku polární den, bo sme furt viděli. A taky strašně milí lidijové, sme si po cestě na ty vostrovy nechávali u nich v zahradách baťohy, abysme to netahali, voni jako - jooo, jasně, tak aš pudete spátky, tak to uš ani nehlašte, normálně si sem vleste a vemte si ty bágle. A dyš sme byli v jednom BB v jakési prdeli za lerwickem, normálně nám lidi nechali vodevřenej dům, klíče u sousetky, ta pro nás měla jen info, že ty lidi vskazujou, že uvízli na trajektu krs bouři či co, takže si máme normálně vzít pokoj, něco v lednici, normálně se nažrat, kdyby se nestihli vrátit do rána, tak tam máme nechat prachy v kuchyni na stole a dybysme chtěli eště zůstat, tak klíče u sousetky. Prostě bombézní. Jen tam teda furt chcá, fóká...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6146259/Tapin-1-ro k-stary-mazlivy-krizenec.php
tuten je taky krásný...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:25
- Nahlásit
Dřete a nedrástejte furt. Jsem vás za celý oběd nestihla dočíst To je horror tohleto
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:26
- Nahlásit
Gerda
tak to je velice velmi pjekné....až na to chcá a fóká, ale na výlet moc moc nyny
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
Biluška
my nedrásáme!!! řešíme důležitý záležitostě pes pro babičku a dvje krysky pro kejtlin....no a sem tam nějakej výletek no )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
BrendaBenji
na výlet moc moc nyny
mocinky nyny, jen potřebujete fakt dobrý boty, bo tam sou fšude bažiny a ofčí ekskrementi a močka, a čapku, neboť na outesech fóká celkem fest. Já měla čapku aji kapucu, bo sem se bála těch útočnejch ptákůch. Nesmíte se bránit a máchat pazourama, bo byste jim mohla poranit křídla. Tak sem rači měla ochranu hlavy a chodila sem pokrčená.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
BrendaBenji
a dvje krysky pro kejtlin....
Voni uš sou dvje? To sou fofry, to sou fofry . Tomu říkám množeníčko, zítra budou čtyři, pozítří vosum... má něgdo představu za kolik se prodávají krysky? Prosím matematicky zdatnější opčany, aby mi spočítali gdy už budem s Kejtlin bohatý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:37
- Nahlásit
Hele to byste nevěřili, jak těžký je unavit malýho Frťana, když chcčije. Baico, Josefčík i já jsme už mrtvý a on by si urt hrál. Teď jsem ho šoupla do garáže, ať chvíli terorizuje košťata a štěká na kočky na skříni.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
děfčátka, teď jsem dostala moc hezký recept proti klíšťatům. tak kdo to nezná, prej je to dobrý
litr vody přivedeme do varu, odstavíme a nasypeme pytlík rozmarýnu, louhujeme až do vychladnutí, potom přefiltrujeme, přidáme 1lžíci bílého vinného octa a dáme třeba do nějakého ostřikovače, kterým psa před vycházkou přepucnem-přestříknem. Zbytek do lednice.
jdu do toho
|