| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:04
- Nahlásit
Biluška
ted jsem nasla na netu pracku Bosch, 10kg, ofsem k dodani mezi 21. a 26.6., tagze i kdybych hooodne zbohatla na tech utulakach, nemam pobliz tu tvoji maminku, leda, ze by to vozili ti kluci, cos rikala, ze budou vozit tresne a oleandry
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:04
- Nahlásit
Pumpa
kejtlin má kotě a chce starou krysu z útulku, budou na ní s Biluší množit. Jsou tu nějací dva novi vetřelci od modrejch, Dorotka a Maki, ale prej jsou neškodní, zná je davítková a gerda. Termynátor je super, ale venku leje, tak jsem ho nemohlapořádně vyzkoušet. Pes od Monty má kvasinky a Leyende zdechla pračka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:05
- Nahlásit
Takže kauza kryska č.2: přepojovali mě od čerta k d´áblu,já: dobrý večer, představila jsem se, volám ohledně té starší krysařičky číslo****, on:jo no a co chcete vědět, já: máte na stránkách napsáno, že je v léčení, můžete mi prosím poskytnout bližší informace, on: a jaký, já: bližší ohledně jejího stavu, on: no je v léčení, já: ano, to vím a s čím, on: se vším, já: jak se vším to nechápu, on: s kůží, zubama, dásněma, kloubama, já: hm to je zvláštní, mám doma starého krysaříka a je v pohodě, on: a kde ho máte, já: doma, on:tahle vypadala, že to měli někde venku, já: hm, to není pes na ven, mohla bych dostat tel na veterináře co ji má v péči, on: na co, já: že bych s ním ráda mluvila o jejím stavu a chtěla se případně domluvit, že bych ji doléčila doma, on: to nejde, to je proti jeho profesionální etice, já: promiňte to nechápu, on: kdyby se s tim-nikdy neřekl s ní nebo s fenkou jen s tim, něco stalo, tak bysme neradi měli problémy, sledujte stránky až zmizí nápis v léčení tak zavolejte, já: děkuju, budu sledovat nashledanou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
kejtlin
To je láska ke zvířatům...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
hm, nechapu, ja myslela, ze v utulkach jsou radi, kdyz si psa nekdo vezme, zejmena nemocnyho a vyleci ho doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:11
- Nahlásit
kejtlin
tak holt sleduj stránky,neboj o takhle starého psa zájem nebude. Akorát je na pytel, že "léčit se" může hodně dlouho a bude tak trčet v útulku
leyenda
leda, ze by to vozili ti kluci, cos rikala, ze budou vozit tresne a oleandry
Můžu jim říct . Se špinavým prádlem směrem tam nebude problém, ale jestli zpátky dovezou čisté to bych se fakt divila
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:12
- Nahlásit
ja jdu jeste do staje a vyvencit
tak se mejte, pambu s vama a zly pryc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:17
- Nahlásit
volal jsem kamarádce, je poradkyně chovu krysaříků, nebo něco má společného s klubem a říkala, že až ji vezmu do bytu, tak se kůže a možná klouby srovnaj, zubní kámen nechám odstranit-oni na to minipsíci trpí a bude v pohodě, jenže jak ji odtamtud dostat?
malej trion se velmi rychle socializuje, běhá po klávesnici, schovává se mi za závěs, honí a škrábe mi prsty a ruce, šplhá po kalhotech a objevil kousání do prstů-ještě v 19hod byl divoký a vyplašený.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
Biluška
o to mi právě jde, že kdyby byl u někoho doma, tak by se léčila si myslím podstatně rychleji a byla by pod dohledem skoro neustálým, zatímco v útulku může i umřít
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
uz zase jdete spat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
o to mi právě jde, že kdyby byl u někoho doma, tak by se léčila si myslím podstatně rychleji a byla by pod dohledem skoro neustálým, zatímco v útulku může i umřít
To je holt ta etika, víš. Tomu my, obyčejní množitelé prostě nemůžeme rozumět
Jdu se svalit, dobrou s kobrou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
mám to kotě, popsáno výše, jo a má modrý oči trošku do zelena
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
kejtlin
tak to mu bude asi nejak k tem dvou mesicum musi byt roztomile
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:28
- Nahlásit
kejtlin
hele tak tam zkus zavolat zejtra přes den třá tam bude někdo s vyšším kvíkvé
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
je rozkošnej, naprosto k sežrání i když za chvíli asi sežere on mě , už baštil konzervu pro malý kočky , cpal se jak o život.ani nevím jestli čůral nebo kadil, myslíš, že i od malýho kotěte to bude cítit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:33
- Nahlásit
Alexa
nic moc chytrýho to nebylo, spíš mě napadlo zavolat přímo veterináři, ale zas aby jim můj zájem nebyl podezřelej.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:34
- Nahlásit
kejtlin
spíš mě napadlo zavolat přímo veterináři, ale zas aby jim můj zájem nebyl podezřelej.
když to nezkusíš nic se nedozvíš, teda možná se nic nedozvíš i když to zkusíš no
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:35
- Nahlásit
kejtlin
jako citit curanky i bobky jsou, to myslis, ze male kote je vyrabi s vuni
dej mu nekam pobliz zachudek s jemnounkym piskem ( biokats mikro, ruzovy zverlit) a onoi bude chodit tam i to moje mesicni chodi na zachudek nemelo este ani jednu mimo nehodu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
kde mám asi vzít v práci záchod s kočkolitem, doma jsem měla všechny kotata než si zvykly, zvykali si většinou velmi dlouho asi tak půl roku nemyslím, že to vyrábí s vůní, ale třeba od štěněte to není tak cítit jako od dospělého psa.
mi zavolali po cetě do práce, že pro mě mají to kotě, jsem jen koupila taštičku pro kotata a uháněla do práce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 23:08
- Nahlásit
kočičí miminko konečně usnulo, se mi zdá hodně malej na 2 měs, to mu bude asi míň, vím, že když jsme od někoho dostali kotě tak bylo vždycky o dost větší, ale možná se mi to jen zdá, kot´átko jsem neměla 13let. a hrozně si na mě za tu krátkou dobu zvyknul, spí u mě, pak jsem ho přendala na polštář, aby měl pohodlí, dělá mňau, když u mě není, vydrápe se po křesle v horším případě po nohavici od kalhot, jo a přede.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 23:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
děkuju moc, pani za čurminátor, pes uš je poloviční
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 00:00
- Nahlásit
Pumpa
nejni zac
kejtlin
jestli je tribarevna bude to asik holkä
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 04:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
je to kluk skoro na 10o%
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 05:37
- Nahlásit
Dobré jitro, za chvíli začíná rozcvička. Kdo předcvičuje? Venku prší, cvičím doma.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 05:38
- Nahlásit
Nástup na rozcvičku teďdddddddd
ploutve a gumáky s sebou, tady lije celou noc!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 05:43
- Nahlásit
makrel
na mělníku neprší ani nepršelo, to půlkilový zvíře jménam trion se na mě stalo úplně závislým, když přijdu t obchůzky dělá nééé mňau, ale spíš ííí, íííí všímej si mě jsem tady, pořád za mnou chodí a usíná jen u mě.za hodinu nám končí směna
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 05:44
- Nahlásit
kejtlin
tak rychle koupit po cestě to co psala lucynka do záchůdku a spát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 06:48
- Nahlásit
Fstávat a makat.
Tady zase leje. Fest. To už snad není možný, gde se ta voda furt bere?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:04
- Nahlásit
Biluška
gde se ta voda furt bere?
jednoduchy ne? Roztajou ledofce, vypari se, mraky se poposunou do Oryjentu a prsi, ste nemeli ve 3. tride kolobech vody v prirode?
makrelploutve a gumáky s sebou
ja mam ranni rozcvicky zasadne s vidlema, lopatou a koleckem, nebudu kuli vam menit na stary kolena zvyky
tak vam preju hezky rozbeh do skoro uz patku a jedu do skoly a lov opravare a pracky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:26
- Nahlásit
makrel
dostal obyč písek a misku pod kytky, jsem umořená i z tý bloklý páteře, nadopuju se ibalginama už jsem spotřebovala 2 plata a jdu spát, koupím až se vyspím, stejně budu muset do lékárny pro analgetika.
|